המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אין סיכוי שדרעי יהיה שר האוצר
מקווה מאוד שזה יהיה כחלון
Holiday_Armadillo כתב:גדעון סער החליט לא להתמודד
roy1000 כתב:בן כספית חושף היום שביבי ניסה לעצור את הבחירות ע"י מתן הבטחה לליברמן שהוא ימנה אותו למ"מ ראש הממשלה ויפרוש שנה לפני הבחירות הבאות, ככה שליברמן יוכל לרוץ כראש ממשלה מכהן... הוא עוד אומר שביבי הבטיח לדרעי את תיק האוצר...
שיהיה לכולנו בהצלחה.
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:גדעון סער החליט לא להתמודד
מוזר מאד...
jol9 כתב:roy1000 כתב:בן כספית חושף היום שביבי ניסה לעצור את הבחירות ע"י מתן הבטחה לליברמן שהוא ימנה אותו למ"מ ראש הממשלה ויפרוש שנה לפני הבחירות הבאות, ככה שליברמן יוכל לרוץ כראש ממשלה מכהן... הוא עוד אומר שביבי הבטיח לדרעי את תיק האוצר...
שיהיה לכולנו בהצלחה.
ושוב אתה מתייחס לדברים שמישהו אמר ונראים לך כנכונים כעובדה מוגמרת...
אני שמעתי את כל אנשי הליכוד מכחישים שהיה דבר כזה, והסיכוי שדבר כזה היה בפועל שואף לאפס.
jol9 כתב:roy1000 כתב:אז אדם, אם לסכם את מה שאתה אומר - שום דבר רע הוא לא אשמתו של ביבי. ביבי הוא גאון שלא יכול לעשות שום טעות. אפשר פשוט לוותר על כל הרעיון של בחירות ולהמשיך את ביבי למלך עד שימות (ואז אולי אפשר להעביר את המלוכה לבן מגל"צ שהולך עם הנורווגית או לשרה).
רק תענה לי על שאלה אחת - האם אי פעם בחיים שלך היית בשועפאט? ג'אבל מוכבר? בית חנינה? אבו-דיס?
אני הייתי בבית חנינה ביום של הפיגוע דריסה בי-ם... הווייז הבן-**נה הזה לקח אותי בדרך הכי קצרה כמעט לרמאללה...
היה קצת גשום, אז אולי בגלל זה לא זרקו עליי אבנים.
Holiday_Armadillo כתב:שוב פעם מראים שהאיחוד של לבני ובוז'י אמור להביא להם מעל 20 מנדטים (24 ליתר דיוק)
אני לא מבינה מה כל כך מושך אנשים בשיתוף הפעולה הזה
יאיר-ליברמן-כחלון, זה שיתוף פעולה שהייתי רוצה לראות והייתי מבינה את העניין בו
בוז'י ולבני? לא מבינה
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:בן כספית חושף היום שביבי ניסה לעצור את הבחירות ע"י מתן הבטחה לליברמן שהוא ימנה אותו למ"מ ראש הממשלה ויפרוש שנה לפני הבחירות הבאות, ככה שליברמן יוכל לרוץ כראש ממשלה מכהן... הוא עוד אומר שביבי הבטיח לדרעי את תיק האוצר...
שיהיה לכולנו בהצלחה.
ושוב אתה מתייחס לדברים שמישהו אמר ונראים לך כנכונים כעובדה מוגמרת...
אני שמעתי את כל אנשי הליכוד מכחישים שהיה דבר כזה, והסיכוי שדבר כזה היה בפועל שואף לאפס.
ממש לא עובדה מוגמרת, אבל זה הכיוון שאנחנו הולכים אליו. וברור שאנשי הליכוד יכחישו.
jol9 כתב:אבל אפשר ככה להמציא כל דבר עד רמת האבסורד. בוא ננסה להיצמד לעובדות ולדברים ידועים ומוכחים
roy1000 כתב:אדם, כשאתה אומר "למכור את המדינה", אתה מתכוון למישהו שמוכן לתת את תיק האוצר לעבריין מורשע כמו אריה דרעי? הרי ביבי היה מוכר אותך ואותי ואת שרה ואת הילדים שלו ואת חצי מהעולם בשביל עוד חודש על כסא ראש הממשלה. אפשר לחשוב על מי אנחנו מדברים פה.
בכל מקרה, נראה שאתה נוקט במדיניות הבת-יענה. הכל נגזר עלינו משמיים - יוקר המחיה, מחירי הנדל"ן, השחיתות, אין מה לעשות ורק ביבי יביא לנו בטחון (כי היה לנו כל כך בטוח בשנתיים האחרונות), ורק ביבי יהיה חזק מול החמאס (כמו שראינו). אין מה לעשות, אלא לבחור ביבי לנצח כי ביבי כל כך טוב לכולנו והכי חושב - רק הוא לא "מוכר את המדינה". בסדר.
ואם תהית - אז לא, בית חנינא ושועפט וג'בל מוכבר הם לא חלק מירושלים ואתה מוזמן לסוע לשם, אבל אני בספק אם תעשה את זה, למרות הבטחון הנפלא שהביאה לנו ממשלת ביבי המלך.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אבל אפשר ככה להמציא כל דבר עד רמת האבסורד. בוא ננסה להיצמד לעובדות ולדברים ידועים ומוכחים
אני לא חושב שלצטט את בן כספית זה להמציא משהו עד רמת האבסורד. רחוק מזה. אתה יכול לבחור שלא להאמין, אבל זה ממש לא אבסורד.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אבל אפשר ככה להמציא כל דבר עד רמת האבסורד. בוא ננסה להיצמד לעובדות ולדברים ידועים ומוכחים
אני לא חושב שלצטט את בן כספית זה להמציא משהו עד רמת האבסורד. רחוק מזה. אתה יכול לבחור שלא להאמין, אבל זה ממש לא אבסורד.
זה נכון. אבל צריך להתייחס לזה בעירבון מוגבל. אני דווקא מחבב את בן כספית, ואני לשמוע את התכנית שלו ב103 כל יום בחמש. אבל
אין ספק שהוא אובססיבי לגבי משפחת נתניהו.
אני מאמין שאם נתניהו היה רוצה, הוא היה מקים ממשלה צרה ומושל עוד שנתיים. הוא כנראה לא באמת רצה. נראה לך שליברמן היה מוותר על אפשרות
להיות ראש ממשלה? מה הוא ציפי לבני?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים