בעולם

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעולם

הודעהעל ידי my man » 29 מרץ 2015, 23:25

עזבו רגע את ביבי...
מה נסגר עם ההסכם הזה שבו רק איראן יוצאת עם הישגים?? במשא ומתן לא שני הצדדים אמורים להרוויח משו? זה נראה שאירן יכולה להפיץ טרור ולהשיג נשק גרעיני ומהצד השני מה קיבלו המעצמות?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מרץ 2015, 03:14

jol9 כתב:ומה היית אומר אז? שראש הממשלה לא עושה כלום בשביל למנוע איראן גרעינית.

הרי אצלך אין שום מילת פירגון לשום דבר שנעשה. אתה רק חוזר כמו תוכי על איזשהי אמירה חצי מומצאת או לא יודע מה.
הבדיחה שפליקס כתב לפני כמה ימים מתארת באופן מושלם כל דיון איתך בנושא ביבי.

אני אמרתי את הדברים האלה עוד לפני שהוא נסע אם את הלא זוכר.
מילת פירגון למה? לזה שהוא שורף את המדינה? הנאום הזה בקונגרס זו הסיבה שבגללה אני לא יכול לסבול את ביבי. לפני הנאום הייתי הרבה יותר אדיש אליו.
איזה אמירה מומצאת? אתה מדבר על האמירה המוקלטת ומתועדת של שרה?
די לברוח לכל מיני תירוצים. ראש הממשלה שלך הוא בנאדם בזוי ושפל שעשה דברים שלא יעשו בשביל להיבחר, דברים שאף ראש ממשלה אחר לפניו לא עשה והוא גרם נזק עצום למדינה במסע הבחירות הזה שלו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מרץ 2015, 03:31

my man כתב:עזבו רגע את ביבי...
מה נסגר עם ההסכם הזה שבו רק איראן יוצאת עם הישגים?? במשא ומתן לא שני הצדדים אמורים להרוויח משו? זה נראה שאירן יכולה להפיץ טרור ולהשיג נשק גרעיני ומהצד השני מה קיבלו המעצמות?

אין דבר כזה מעצמות. כל המהלך מובל ע"י ארה"ב כשאירופה נגררת וסין/רוסיה אדישות כי הן לא חושבות שאיראן מאיימת עליהן. ממשל אובאמה, מסיבות שאני לא מצליח להבין (וגם אף אחד לא הצליח להסביר עד עכשיו), החליט לנטוש את הברית ההסטורית של ארה"ב עם הסונים (מצרים, סעודיה, פקיסטן, טורקיה, ירדן מדינות המפרץ) וללכת לברית עם השיעים (איראן). המהלך לא נראה הגיוני על פניו ועוד לא ראיתי אף פרשן שהצליח להסביר את האינטרסים שברקע.

ארה"ב מקווה לקבל חוזים באיראן. זה הדבר היחידי שייצא לה מהסיפור. ככל הנראה הם מוכנים לקבל את איראן כמדינה גרעינית כמו שקיבלו את צפון קוריאה.

אי אפשר לעזוב את ביבי. אם היה ראש ממשלה אחר, אולי היה סיכוי לעצור את העסקה הזו, אבל שיש ראש ממשלה שמסוכסך בצורה קשה עם הנשיא, אז יש לנו אפס השפעה בממשל ואף אחד לא מתחשב בדעתנו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 מרץ 2015, 20:09

roy1000 כתב:
jol9 כתב:ומה היית אומר אז? שראש הממשלה לא עושה כלום בשביל למנוע איראן גרעינית.

הרי אצלך אין שום מילת פירגון לשום דבר שנעשה. אתה רק חוזר כמו תוכי על איזשהי אמירה חצי מומצאת או לא יודע מה.
הבדיחה שפליקס כתב לפני כמה ימים מתארת באופן מושלם כל דיון איתך בנושא ביבי.

אני אמרתי את הדברים האלה עוד לפני שהוא נסע אם את הלא זוכר.
מילת פירגון למה? לזה שהוא שורף את המדינה? הנאום הזה בקונגרס זו הסיבה שבגללה אני לא יכול לסבול את ביבי. לפני הנאום הייתי הרבה יותר אדיש אליו.
איזה אמירה מומצאת? אתה מדבר על האמירה המוקלטת ומתועדת של שרה?
די לברוח לכל מיני תירוצים. ראש הממשלה שלך הוא בנאדם בזוי ושפל שעשה דברים שלא יעשו בשביל להיבחר, דברים שאף ראש ממשלה אחר לפניו לא עשה והוא גרם נזק עצום למדינה במסע הבחירות הזה שלו.

נכון, אמרת שהוא נכשל כשלון גדול למנוע את ההסכם (וברור שבוז'י בונאפארט כן היה מצליח).
מילת פירגון באופן כללי - נתניהו מתעסק ב20 אלף דברים ביום, וכמו שכבר סיכמנו, לא רע לחיות כאן. הנה רק לפני כמה ימים בויכוח עם פליקס טענת שאין
כאן בעיה של אבטלה. בכלל, כל תקופות נתניהו כראש ממשלה ושר אוצר מתאפיינות באבטלה נמוכה. כמובן שהיה הרבה יותר קל לתקוף את ישראל כץ, מאשר להגיד
שהמדיניות הטובה של הממשלה ב-6 השנים האחרונות, חתכה את האבטלה בערך פי 2.

אמירה שנאמרה או שלא (אני לא שמעתי, אבל נניח) לפני מליון שנה. אולי הגיע הזמן להתקדם, אתה לא חושב?

ראש הממשלה שלי, הוא גם ראש הממשלה שלך. אני מציע לך להפסיק להתעסק בספקולציות מיותרות, של למה הוא עשה א' או ב', ולהתעסק במה יהיה בעתיד.
אתה מדבר כאן כל הזמן על דמוקרטיה, אבל בוחר שלא לקבל הכרעה דמוקרטית חד משמעית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 מרץ 2015, 20:13

roy1000 כתב:
my man כתב:עזבו רגע את ביבי...

אין דבר כזה מעצמות. כל המהלך מובל ע"י ארה"ב כשאירופה נגררת וסין/רוסיה אדישות כי הן לא חושבות שאיראן מאיימת עליהן. ממשל אובאמה, מסיבות שאני לא מצליח להבין (וגם אף אחד לא הצליח להסביר עד עכשיו), החליט לנטוש את הברית ההסטורית של ארה"ב עם הסונים (מצרים, סעודיה, פקיסטן, טורקיה, ירדן מדינות המפרץ) וללכת לברית עם השיעים (איראן). המהלך לא נראה הגיוני על פניו ועוד לא ראיתי אף פרשן שהצליח להסביר את האינטרסים שברקע.

ארה"ב מקווה לקבל חוזים באיראן. זה הדבר היחידי שייצא לה מהסיפור. ככל הנראה הם מוכנים לקבל את איראן כמדינה גרעינית כמו שקיבלו את צפון קוריאה.

אי אפשר לעזוב את ביבי. אם היה ראש ממשלה אחר, אולי היה סיכוי לעצור את העסקה הזו, אבל שיש ראש ממשלה שמסוכסך בצורה קשה עם הנשיא, אז יש לנו אפס השפעה בממשל ואף אחד לא מתחשב בדעתנו.

מכל מה שאתה כותב, מסתמן שהבעיה היא אצל האמריקאים, שמנהלים מדיניות חוץ רעה מאוד, בראשות אובאמה. זה כבר סוג של קונצנזוס, שבזמן כהונת האיש הזה,
המזרח התיכון הפך למעורת טרור הכי גדולה בעולם.
נראה לך שראש ממשלה אחר היה יכול לשנות את דעתו ואת האינטרסים הסמויים של ארה"ב? מה ההתלקקות של בוז'י? או אולי אולמרט (בהנחה והיה מפנה זמן
לטפל בעניין במקום לספור שטרות כסף)?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מרץ 2015, 20:43

אז בעצם בשורה התחתונה, אם ההסכם הזה ייחתם ביבי בעצם נכשל בנושא הזה?
זה כנראה לא משנה כמה צודק הוא היה בנושא (ואני מסכימה שהוא צדק), כנראה שחכם הוא לא היה בדרך הפעילות שלו.....

אין לי מושג מה היה או לא היה אפשר לעשות והאם מישהו אחר היה מצליח יותר, מה שחשוב זה שביבי נכשל וזה כישלון לכל מדינת ישראל והשאלה הבוערת היא מה עושים עכשיו??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2015, 04:50

jol9 כתב:מכל מה שאתה כותב, מסתמן שהבעיה היא אצל האמריקאים, שמנהלים מדיניות חוץ רעה מאוד, בראשות אובאמה. זה כבר סוג של קונצנזוס, שבזמן כהונת האיש הזה,
נראה לך שראש ממשלה אחר היה יכול לשנות את דעתו ואת האינטרסים הסמויים של ארה"ב? מה ההתלקקות של בוז'י? או אולי אולמרט (בהנחה והיה מפנה זמן

דבר אחד ברור - כישלון יותר גדול מזה לא היה יכול להיות.

האם מישהו אחר יכל לעשות יותר? אני מאמין שכן. אני מאמין שאם היה ראש ממשלה בישראל שהיה פחות שנוא בממשל, דעתה של ישראל הייתה מקבלת יותר משקל ואולי היה אפשר למנוע את ההסכם הזה. בכל מקרה, יותר גרוע לא בוז'י ולא אולמרט ולא הכלב של בוז'י יכלו לעשות. לא רק שהוא לא הצליח למנוע את ההסכם, הוא גם עשה נזק בנאום בקונגרס. זה מה שאתה מקבל כשאת ראש הממשלה שלך לא מעניין כלום חוץ מלהיבחר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2015, 04:55

jol9 כתב:נכון, אמרת שהוא נכשל כשלון גדול למנוע את ההסכם (וברור שבוז'י בונאפארט כן היה מצליח).
מילת פירגון באופן כללי - נתניהו מתעסק ב20 אלף דברים ביום, וכמו שכבר סיכמנו, לא רע לחיות כאן. הנה רק לפני כמה ימים בויכוח עם פליקס טענת שאין
כאן בעיה של אבטלה. בכלל, כל תקופות נתניהו כראש ממשלה ושר אוצר מתאפיינות באבטלה נמוכה. כמובן שהיה הרבה יותר קל לתקוף את ישראל כץ, מאשר להגיד

אמירה שנאמרה או שלא (אני לא שמעתי, אבל נניח) לפני מליון שנה. אולי הגיע הזמן להתקדם, אתה לא חושב?

ראש הממשלה שלי, הוא גם ראש הממשלה שלך. אני מציע לך להפסיק להתעסק בספקולציות מיותרות, של למה הוא עשה א' או ב', ולהתעסק במה יהיה בעתיד.

הוא מתעסק ב- 20 אלף דברים? מוזר, כי הוא מדבר בעיקר על דבר אחד וזה איראן. מה יהיה בעתיד? לא יודע. כנראה שלאיראן תהיה פצצה גרעינית. לפי דבריו ביבי, זה קטסטרופה למדינה. לא ראוי שראש ממשלה יתפטר אחרי כישלון כזה גדול בסוגיה שהוא הגדיר אותה כסוגיה הכי חשובה למדינה? "החיים עצמם"?

חלק חשוב בדמוקרטיה זה הזכות והחובה להעביר ביקורת על הממשלה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2015, 07:28

חנו'ש כתב:אז בעצם בשורה התחתונה, אם ההסכם הזה ייחתם ביבי בעצם נכשל בנושא הזה?
זה כנראה לא משנה כמה צודק הוא היה בנושא (ואני מסכימה שהוא צדק), כנראה שחכם הוא לא היה בדרך הפעילות שלו.....

אין לי מושג מה היה או לא היה אפשר לעשות והאם מישהו אחר היה מצליח יותר, מה שחשוב זה שביבי נכשל וזה כישלון לכל מדינת ישראל והשאלה הבוערת היא מה עושים עכשיו??

אני חושב שמלכתחילה זה לא היה תלוי בשום צורה בראש ממשלה ישראלי. יש כאן כוחות אדירים שמתעסקים בנושא. מי זאת ישראל בכלל?
ברור שיכלו להיות דרכי פעולה אחרות, אבל בשורה התחתונה צריך להבין - לביבי יש אינטרס מאוד ברור בנושא הפלסטיני ובנושא האיראני. בשני הנושאים
האלה, ישנם חילוקי דעות מהותיים בין ביבי לאובאמה.
לאור "ההצלחה" הגדולה של אובאמה במדיניות החוץ שלו במזרח התיכון, ולאור זה שלפחות את הנושא הפלסטיני אנחנו מכירים כאן מקרוב, אני נוטה לחלוטין לעמדה
של ביבי, ולגמרי לא לעמדה של אובאמה.
אולי היה הרבה יותר גרוע כאן אם היה לנו ראש ממשלה שהוא בובה של אובאמה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2015, 07:29

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מכל מה שאתה כותב, מסתמן שהבעיה היא אצל האמריקאים, שמנהלים מדיניות חוץ רעה מאוד, בראשות אובאמה. זה כבר סוג של קונצנזוס, שבזמן כהונת האיש הזה,

דבר אחד ברור - כישלון יותר גדול מזה לא היה יכול להיות.

האם מישהו אחר יכל לעשות יותר? אני מאמין שכן. אני מאמין שאם היה ראש ממשלה בישראל שהיה פחות שנוא בממשל, דעתה של ישראל הייתה מקבלת יותר משקל ואולי היה אפשר למנוע את ההסכם הזה. בכל מקרה, יותר גרוע לא בוז'י ולא אולמרט ולא הכלב של בוז'י יכלו לעשות. לא רק שהוא לא הצליח למנוע את ההסכם, הוא גם עשה נזק בנאום בקונגרס. זה מה שאתה מקבל כשאת ראש הממשלה שלך לא מעניין כלום חוץ מלהיבחר.

אני חושב שאתה טועה ובגדול, ופירטתי את זה בתגובה לחני
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2015, 07:50

roy1000 כתב:
jol9 כתב:נכון, אמרת שהוא נכשל כשלון גדול למנוע את ההסכם (וברור שבוז'י בונאפארט כן היה מצליח).

הוא מתעסק ב- 20 אלף דברים? מוזר, כי הוא מדבר בעיקר על דבר אחד וזה איראן. מה יהיה בעתיד? לא יודע. כנראה שלאיראן תהיה פצצה גרעינית. לפי דבריו ביבי, זה קטסטרופה למדינה. לא ראוי שראש ממשלה יתפטר אחרי כישלון כזה גדול בסוגיה שהוא הגדיר אותה כסוגיה הכי חשובה למדינה? "החיים עצמם"?

חלק חשוב בדמוקרטיה זה הזכות והחובה להעביר ביקורת על הממשלה.

לא שמעתי ממך הרבה ביקורת על יאיר לפיד או על שרי יש עתיד בכלל, אז כנראה שאתה בוחר להשתמש בזכות הזאת שלך רק כלפי איש אחד
(בעצם לא איש אחד, אלא כל שר ושר מהליכוד, כולל שרים שעשו עבודה מצויינת כמו ישראל כץ).

מעניין למה אתה לא מאשים את ביבי בזה שלצפון קוריאה יש פצצת אטום... נראה לי שמרוב שחיית בארה"ב, שכחת קצת שאנחנו חיים בישראל שהיא סוג של יתוש
חסר משמעות ברמה הבינלאומית. מתי ישראל הצליחה לעשות משהו גדול כמו למנוע ממדינה ענקית שיושבת על מצבורי נפט, כמו איראן, את הפצצה הגרעינית?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2015, 09:52

jol9 כתב:אני חושב שמלכתחילה זה לא היה תלוי בשום צורה בראש ממשלה ישראלי. יש כאן כוחות אדירים שמתעסקים בנושא. מי זאת ישראל בכלל?
ברור שיכלו להיות דרכי פעולה אחרות, אבל בשורה התחתונה צריך להבין - לביבי יש אינטרס מאוד ברור בנושא הפלסטיני ובנושא האיראני. בשני הנושאים
האלה, ישנם חילוקי דעות מהותיים בין ביבי לאובאמה.
לאור "ההצלחה" הגדולה של אובאמה במדיניות החוץ שלו במזרח התיכון, ולאור זה שלפחות את הנושא הפלסטיני אנחנו מכירים כאן מקרוב, אני נוטה לחלוטין לעמדה
של ביבי, ולגמרי לא לעמדה של אובאמה.
אולי היה הרבה יותר גרוע כאן אם היה לנו ראש ממשלה שהוא בובה של אובאמה.

אם לביבי לא היה מה לעשות, אז למה הוא ניהל בחירוות סביב הנושא של איראן? ביבי הבטיח בפירוש שהוא ימנע הסכם רע ושלא יהיה נשק גרעיני לאיראן. הוא לא עמד בהבטחה הזו. איך זה לא כישלון? אתה מתעסק בתירוצים, אבל אי אפשר להכחיש שזה כישלון.

אני בכלל לא יודע מה העמדה של ביבי בנושא הפלשתיני כי הוא משנה אותה מדי יום בערך. העמדה שלו היא פונקציה של מה שישאיר אותו בשלטון. שום דבר אחר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2015, 10:01

jol9 כתב:לא שמעתי ממך הרבה ביקורת על יאיר לפיד או על שרי יש עתיד בכלל, אז כנראה שאתה בוחר להשתמש בזכות הזאת שלך רק כלפי איש אחד
(בעצם לא איש אחד, אלא כל שר ושר מהליכוד, כולל שרים שעשו עבודה מצויינת כמו ישראל כץ).

מעניין למה אתה לא מאשים את ביבי בזה שלצפון קוריאה יש פצצת אטום... נראה לי שמרוב שחיית בארה"ב, שכחת קצת שאנחנו חיים בישראל שהיא סוג של יתוש
חסר משמעות ברמה הבינלאומית. מתי ישראל הצליחה לעשות משהו גדול כמו למנוע ממדינה ענקית שיושבת על מצבורי נפט, כמו איראן, את הפצצה הגרעינית?

היה לי המון ביקרות על יאיר לפיד. פשוט בחרת להתעלם ממנה. בכל מקרה, הוא לא רלוונטי כרגע. היה שר במשך שנה וחצי וזהו.

כץ לא עושה עבודה מצויינת. לעשות רכבת לשדרות שאף אחד לא נוסע בה זה לא עבודה מצויינת. עבודה מצויינת היה להרים רכבת תחתית בגוש דן בתוך 3-5 שנים כמו שעשו במקומות אחרים בעולם במקום למנות עסקנים שהיה ברור שיגיעו לכלא.

צפון קוריאה? לא ידעתי שצפון קוריאה מהווה איום על ישראל ולא שמעתי את ביבי (או כל מועמד אחר) רצים לבחירות סביב נושא הגרעין של צפון קוריאה. אני מאשים אותו כי הוא העלה את זה לסדר היום וטען שהוא ימנע את הפצצה האיראנית. למה בדיוק הוא רץ לקונגרס ויצר נזק למדינה אם לא היה מה לעשות? יש ספר על הסיפור של stuxnet (שמעתי הרצאה של המחבר לפני כמה חודשים). הוא מתאר איך שרון שכנע את בוש ללכת על העניין של stuxnet, למרות שבוש לא רצה בהתחלה ולמרות שכל היועצים של בוש אמרו לו לא ללכת על זה. שרון הצליח לעשות את זה כי הוא ייצר יחסים טובים על בוש ולא רב איתו כמו אדיוט למרות שהיו לו המון הזדמנויות למריבה. הצלחנו גם למנוע נשק גרעיני מאיראן וסוריה הזדמנויות שונות ובהסכמה כזו או אחרת של ארה"ב. ממש לא מופרך לחשוב שראש ממשלה אחר, שהיה שומר על יחסים תקינים עם אובאמה ועם בעלות הברית שלו באירופה, היה מצליח להשפיע יותר מביבי.
roy1000

הודעהעל ידי michael » 31 מרץ 2015, 12:13

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לא שמעתי ממך הרבה ביקורת על יאיר לפיד או על שרי יש עתיד בכלל, אז כנראה שאתה בוחר להשתמש בזכות הזאת שלך רק כלפי איש אחד

היה לי המון ביקרות על יאיר לפיד. פשוט בחרת להתעלם ממנה. בכל מקרה, הוא לא רלוונטי כרגע. היה שר במשך שנה וחצי וזהו.

כץ לא עושה עבודה מצויינת. לעשות רכבת לשדרות שאף אחד לא נוסע בה זה לא עבודה מצויינת. עבודה מצויינת היה להרים רכבת תחתית בגוש דן בתוך 3-5 שנים כמו שעשו במקומות אחרים בעולם במקום למנות עסקנים שהיה ברור שיגיעו לכלא.

צפון קוריאה? לא ידעתי שצפון קוריאה מהווה איום על ישראל ולא שמעתי את ביבי (או כל מועמד אחר) רצים לבחירות סביב נושא הגרעין של צפון קוריאה.

מאיפה לדעתך לסורים כמעט היה כור גרעיני ?
הצפון קוריאנים הם אלה שעזרו להם.
מסקנה - צפון קוריאה מהווה איום על מדינת ישראל.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מרץ 2015, 12:26

וכל תכנית ההעשרה האיראנית מבוססת על מודלים פקיסטנים. גם פקיסטן מהווה איום על מדינת ישראל?
רוסיה מוכרת נשק לאסד ולחמינאי. גם היא מהווה איום על מדינת ישראל?

איראן היא איום ישיר, וצפ"ק היא איום עקיף at best.

ביבי בילה את רוב זמנו כראש הממשלה בלדבר על איראן( בכל המקומות הלא נכונים יש לציין). זאת הייתה מטרתו המרכזית ( "החיים עצמם"), ובשורה החתונה הוא נכשל בהסרת האיום, לפחות לפי הסטנדרטים שהוא הציב- "מניעת הסכם", "מניעת הפיכתה של איראן למדינת סף" ו"מניעת הסרת הסנקציות".

ראש ממשלה שחושב שיש איום קיומי על מדינת ישראל, הולך ופועל בעצמו בשביל להסיר את האיום הזה. לא מזיין את השכל לכולנו במשך שנים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 31 מרץ 2015, 12:35

מעניין ומעורר מחשבה על העתיד
http://news.walla.co.il/item/2841739
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2015, 15:22

michael כתב:מאיפה לדעתך לסורים כמעט היה כור גרעיני ?

מצויין. אני כבר מחכה לבחירות הבאות שבהן ביבי יסביר לנו את האיום הקיומי מצפון קוריאה ושהוא ירוץ לקונגרס לנאום על הסכנות מהסדר עם צפון קוריאה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 31 מרץ 2015, 16:42

roy1000 כתב:

מצויין. אני כבר מחכה לבחירות הבאות שבהן ביבי יסביר לנו את האיום הקיומי מצפון קוריאה ושהוא ירוץ לקונגרס לנאום על הסכנות מהסדר עם צפון קוריאה.

אתה באמת לא רואה הבדל בין איראן שמצהירה שבכוונתה להשמיד את ישראל וגם תומכת בכל אירגוני הטרור שיושבים על גבולותינו, לבין צפון קוריאה? אם כך, מתגלה שאתה עוד יותר טיפש ממה שהראת לנו עד היום. במקרה שלך השתיקה באמת שווה זהב...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2015, 16:54

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

אתה באמת לא רואה הבדל בין איראן שמצהירה שבכוונתה להשמיד את ישראל וגם תומכת בכל אירגוני הטרור שיושבים על גבולותינו, לבין צפון קוריאה? אם כך, מתגלה שאתה עוד יותר טיפש ממה שהראת לנו עד היום. במקרה שלך השתיקה באמת שווה זהב...

פליקס, אתה יודע מה אומרים על מי שגר בבית מזכוכית? אולי תקרא את ההקשר של ההודעה לפני שאתה מדבר על טיפשים... אם עדיין לא הבנת, תפנה אולי לאחד החברים להסברים.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מרץ 2015, 17:42

אז נחשו על מה ביבי דיבר במשך כל נאום ההשבעה לכנסת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד