בארץ

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בארץ

הודעהעל ידי felix_r » 23 אפריל 2015, 17:32

MTA2311 כתב:מי שמבטיח דברים שלא תלויים בו ב100% לא יותר טוב ממי שמבטיח דברים שכן תלויים בו ולא מקיים אותם.

תראה, אם הבן אדם אומר "אני אעשה הכל שביכולתי כדי ש XXX יצא לפועל" ובסוף לא מצליח למרות כל המאמצים שהוא השקיע, זה לא אומר שהבן אדם הזה הוא שקרן.

אבל אם הבן אדם אומר לפני הבחירות "מה שלא יהיה אני בחיים לא אעשה YYY" ומייד אחרי שנבחר הוא עושה את הדבר שהבטיח לא לעשות בשום מקרה, אז הוא כן שקרן.

לדוגמא, בזמנו אהוד ברק משבע לפני הבחירות, שאם יבחר, הוא בשום מקרה לא ילך לקואליציה עם ש"ס. זה היה אחד הדברים הכי משמעותיים בתעמולת הבחירות שלו. הרבה מאוד אנשים נייטרלים הצביעו בעדו רק בגלל ההבטחה הזאת. אבל מה, לא עבר שבוע אחרי שנבחר, והוא חתם על קואליציה עם ש"ס. הוא אפילו לא ניסה להרכיב קואליציה בלי ש"ס כדי שיהיה לו תרוץ (גם אם תרוץ חלש)! זה שקרן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אפריל 2015, 17:35

יוסי22 כתב:כמובן שאלו תרחישי קיצון אבל מדינה יכולה להסתדר עם בן אדם אחד פחות בשירות הקרבי כשהנזקים עלולים להיות כל כך משמעותיים אבל זו כבר רק דעתי .

לגבי הרגשות נדמה לי שאתם בעמדת מיעוט בנושא הזה , ביבי הוא כמו מכבי במדינה הזו או שאתה אוהב אותו או שאתה שונא אותו אבל יש מעט מאוד אנשים שאדישים אליו אבל הנה מצאנו גם כאלו :cool

לא חושב שיש הרבה מדינות בעולם שבהן התנהלה מערכת בחירות שלמה בשאלה הרת הגורל "זה אני או הם " ובצד השני "זה אנחנו או הוא " , מערכת בחירות שלמה על הראש שלו ובסופו של דבר הוא קיבל להערכתי(הליכוד ומפלגות הלווין שהצהירו על תמיכה בו ) כ-60% מקולות היהודים .

אני חייב לציין שאני ממש לא מבכר קולות יהודיים על קולות ערביים ובעיני קול יהודי הוא בדיוק כמו קול ערבי אבל בהקשר הפוליטי ברור שהערבים נמצאים בצד השמאלי של המפה הפוליטית עם למעלה מ-90% שהציעו למפלגה הערבית ולצורך הענין אני כן הייתי מפריד את התמיכה בראש הממשלה בתוך הציבור היהודי , לא כדי להכריע שילטון ( בזה כמובן צריך להתחשב בכלל האוכלוסיה) אלא כדי לקבל מגמה על התמיכה של הציבור הישראלי/יהודי בראש הממשלה בניגוד לרושם שעלה מהתקשורת .

באותו אופן אני גם רואה את הקריאה שלו ביום הבחירות לצאת להצביע כי הערבים מצביעים בשיעורים גבוהים , יש פה ענין פוליטי ולא גזעני אלא שהגזע /דת במקרה הזה מעורבת בפולטיקה ומטבע הדברים יוצרת הקשר שנשמע לא טוב.

בסופו של דבר כשרואים את נתוני ההצבעה בערים כמו תל אביב / חיפה / הרצליה וכו' אפשר להבין מאיפה מגיע הרושם התקשורתי כאילו העם שונא את ביבי , בפועל העם ברובו הגדול תומך בו רק שיש עוד ערים בישראל חוץ מתל אביב .

אין לי כוח להיכנס לנושא של אבנר נתניהו, אבל הסר דאגה מליבך, הוא לא יהיה בקרבת שום פעילות מצבעית.

לגבי החלק השני - כשהבחירות הן סביב המנהיג, כשחלק מהעם תומך בו באופן עיוור וחלק אחד סולד ממנו, זה סימן למשטר דיקטטורי ולא דמוקרטיה. כמו שאפשר לראות מההסברים הקלושים שלך למעלה, התומכים העיוורים יכולים לתרץ הכל, אז זה באמת חסר תועלת ותוחלת לדון בשום דבר ענייני. ברגע שאמרת ש"הערבים נוהרים לקלפיות" זו לא אמירה גזענית, הדיון הפך למיותר.

אני משער שביבי יפעל בכהונה הבאה כמו שפעלו דיקטטורים wannabe אחרים בהסטוריה וינסה להעביר בכנסת הבאה כל מיני חוקי "משילות" שיבצרו את מעמדו. כמו שאנחנו רואים, כל עניין הקואליציה הזה והמשחק הפוליטי מציקים לו. בעוד 4-8 שנים הוא ינסה להוריש את התפקיד ליאיר נתניהו אחרי שהכניס אותו למודעות הציבורית המשלך מערכת הבחירות האחרונה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2015, 18:51

ברור שאין לך כח להיכנס, כי זה סותר את כל התזה המפוארת שלך...

כשאתה מדבר על ביבי, זה נראה כאילו אתה מאפסן את השכל בבית, באמת. ממש לא בקטע של לפגוע, ואתה יודע שאני נהנה להתקשקש איתך
בכל מיני נושאים, אבל בנושא הזה אתה הזוי בערך כמו הגרבוזון...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אפריל 2015, 19:04

jol9 כתב:ברור שאין לך כח להיכנס, כי זה סותר את כל התזה המפוארת שלך...

כשאתה מדבר על ביבי, זה נראה כאילו אתה מאפסן את השכל בבית, באמת. ממש לא בקטע של לפגוע, ואתה יודע שאני נהנה להתקשקש איתך

אין לי בעיה עם זה. במילא אי אפשר לשכנע את התומכים העיוורים של ביבי בשום דבר. זה כבר ברמה של דת או כת. זה משהו לחלוטין פתולוגי.

זה הזוי בערך כמו שהיה הזוי שארודאן יצליח לבטל את המהפכה של אתאטורק וכמו שזה היה הזוי שפוטין יצליח להחזיר את רוסיה למצב דיקטטורי.
הדה-לגיטימציה של ה"שמאל" זו שיטה פאשיסטית קלאסית שביבי משתמש בה. השמאלנים הם "בוגדים", "עוכרי ישראל" ש"מסיעים ערבים בהמוניהם לקלפיות" ומהווים "סכין בגב האומה". "מדינת תל-אביב השמאלנית" היא מדינת אויב וה"השמאלנים שולטים בתקשורת". עכשיו תחליף את המילה "שמאלנים" במילה "יהודים" ותקבל את האבטיפוס של שיטות ביבי.

עם עובדה אחת אי אפשר להתווכח - במדינות דמוקרטיות אין אנשים שנשארים בשלטון למשך 4 קדנציות. אנו הולכים בכיוון של טורקיה ורוסיה, וקשה לי להאמין שגם תומכי ביבי לא מבינים את זה, הם פשוט חושבים שזה דבר טוב.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אפריל 2015, 20:43

גלשתי עכשיו בוואלה ופתאם שמעתי מהמחשב צלילי מוכר ואז נזכרתי שזאת ההתרעה שלהם על צבע אדום
עכשיו אני רואה באתר שם דיווחים על שיגורים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2015, 22:16

roy1000 כתב:
jol9 כתב:ברור שאין לך כח להיכנס, כי זה סותר את כל התזה המפוארת שלך...

אין לי בעיה עם זה. במילא אי אפשר לשכנע את התומכים העיוורים של ביבי בשום דבר. זה כבר ברמה של דת או כת. זה משהו לחלוטין פתולוגי.

זה הזוי בערך כמו שהיה הזוי שארודאן יצליח לבטל את המהפכה של אתאטורק וכמו שזה היה הזוי שפוטין יצליח להחזיר את רוסיה למצב דיקטטורי.
הדה-לגיטימציה של ה"שמאל" זו שיטה פאשיסטית קלאסית שביבי משתמש בה. השמאלנים הם "בוגדים", "עוכרי ישראל" ש"מסיעים ערבים בהמוניהם לקלפיות" ומהווים "סכין בגב האומה". "מדינת תל-אביב השמאלנית" היא מדינת אויב וה"השמאלנים שולטים בתקשורת". עכשיו תחליף את המילה "שמאלנים" במילה "יהודים" ותקבל את האבטיפוס של שיטות ביבי.

עם עובדה אחת אי אפשר להתווכח - במדינות דמוקרטיות אין אנשים שנשארים בשלטון למשך 4 קדנציות. אנו הולכים בכיוון של טורקיה ורוסיה, וקשה לי להאמין שגם תומכי ביבי לא מבינים את זה, הם פשוט חושבים שזה דבר טוב.

ביבי התמודד בכל פעם כמו כל מועמד אחר, וניצח. אולי אם היה מועמד רציני מהצד השני, הוא לא היה מנצח.
בכל אופן, אם זה ירגיע אותך, הסיכוי של ביבי להתמודד שוב אחרי הממשלה הזאת, נמוך יותר מהסיכוי של נדאל לנצח משחק טניס...
ולמי שלא מבין, מדובר בסיכוי לא כ"כ גבוה בימים אלה (אולי רק אם פליקס משחק בצד השני, ומחזיק את המחבט ביד שמאל).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אפריל 2015, 22:18

rc4991 כתב:גלשתי עכשיו בוואלה ופתאם שמעתי מהמחשב צלילי מוכר ואז נזכרתי שזאת ההתרעה שלהם על צבע אדום

חזרנו למדיניות הטפטופים. הסבב הבא קרוב מתמיד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 אפריל 2015, 22:21

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:גלשתי עכשיו בוואלה ופתאם שמעתי מהמחשב צלילי מוכר ואז נזכרתי שזאת ההתרעה שלהם על צבע אדום

״קרוב מתמיד״
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אפריל 2015, 23:27

אוי שמואל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אפריל 2015, 23:39

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:

״קרוב מתמיד״

כן, ככה זה מתחיל- טפטופים פה ושם (של "ארגונים סוררים", לא חמאס חס וחלילה) שלאט לאט מתגברים. זה מתחיל ברקטה בחודש, אחר כך רקטה בשבועיים וכך הלאה.
עד שיגיע איזשהו אירוע גדול שיצית את העניינים. להערכתי תוך פחות משנה המבצע הבא (סוף 2015 תחילת 2016)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 אפריל 2015, 23:55

יש לישראל את לבנון על הראש באיזור הקיץ.
בעזה לא יהיה סבב בחודשים הקרובים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2015, 23:57

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:

״קרוב מתמיד״

כן, ככה זה מתחיל- טפטופים פה ושם (של "ארגונים סוררים", לא חמאס חס וחלילה) שלאט לאט מתגברים. זה מתחיל ברקטה בחודש, אחר כך רקטה בשבועיים וכך הלאה.
עד שיגיע איזשהו אירוע גדול שיצית את העניינים. להערכתי תוך פחות משנה המבצע הבא (סוף 2015 תחילת 2016)

בינתיים זאת רקטה אחת ולא טפטופים. מעניין אותי על מה מתבססת ההערכה המלומדת שלך?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אפריל 2015, 23:57

LIAV10 כתב:יש לישראל את לבנון על הראש באיזור הקיץ.

יש עוד זמן עד הסבב הבא מול חיזבאללה.
עזה תגיע קודם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אפריל 2015, 23:58

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:

״קרוב מתמיד״

ממתי הערכות צריכות להיות מבוססות על משהו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אפריל 2015, 23:59

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:

״קרוב מתמיד״

זה מתחיל מרקטה אחת. הערכתי מתבססת על אירועי העבר בזירה (ועם כל הצער, לא חסרים אירועים קודמים בזירה הזאת).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אפריל 2015, 00:01

שמואל1 כתב:

עזה תגיע קודם.

תכין את עצמך כבר עכשיו מנטאלית לזה שבקיץ יהיה משהו בצפון.
יותר קרוב ממה שאתה חושב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אפריל 2015, 00:03

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:

עזה תגיע קודם.

תכין את עצמך כבר עכשיו מנטאלית לזה שבקיץ יהיה משהו בצפון.
יותר קרוב ממה שאתה חושב.

זה מצויין שהצבא מכין עצמו לסבב כי הוא באמת קרוב, אבל זה לא יהיה בקיץ הקרוב.
לחיזבאללה אין אינטרס לצאת עכשיו לעימות מול ישראל. הוא עוד מסובך בזירה הסורית.
מה שכן, אני מאמין שזה יגיע תוך גג שנתיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אפריל 2015, 00:04

שיתנו לנו עונה אחת לשחק בצ'מפיונס אינעל רבאק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אפריל 2015, 00:05

Holiday_Armadillo כתב:שיתנו לנו עונה אחת לשחק בצ'מפיונס אינעל רבאק

אם יהיה משהו עם חזבאללה כולנו נמות בכל מקרה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אפריל 2015, 00:07

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שיתנו לנו עונה אחת לשחק בצ'מפיונס אינעל רבאק

אם יהיה משהו עם חזבאללה כולנו נמות בכל מקרה

וואו..תודה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo