המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אין שום סיבה שתא"ל יקבל אצ הפיקוד על גוף כל כך גדול. שום סיבה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אין שום סיבה שתא"ל יקבל אצ הפיקוד על גוף כל כך גדול. שום סיבה.
לא בטוח שאני מסכים. זה מאוד קשה להחליט מראש האם אדם X מתאים לניהול של ארגון כזה.
עובדה שכולם מדברים על משבר גדול במשטרה ושחייבים לבצע מהפכות בארגון. אז מי יעשה את זה? עוד ניצב שמגיע ממש מאותו הארגון?
הראש דווקא נכון לדעתי, השאלה היא האם גל הירש יצליח להתמודד עם המשימה הגדולה.
roy1000 כתב:אתה לא יכול לענות עניינית? הירש לא יעבור את ועדת טירקל לדעתי ויסיר את המועמדות שלו.
לפיד לא מתעסק עם אנשים לא נקיים. לפחות זה.
jol9 כתב:ומי החליט שהוא לא נקי? אתה?
אתה כבר כמה פעמים הכפשת פה אנשים בלי שיש לך אפילו רבע מושג על מה אתה מדבר (אני רק אזכיר את בוגי ואת ליברמן).
איך הגעת ל"סוחר נשק"?
אפילו המתנגדים הכי בוטים של המינוי הזה, לא ציינו את הדברים האלה.
אני מוכן להתערב איתך שועדת טירקל תאשר את המינוי..
MTA2311 כתב:זה די פשוט האמת. קפיצה מתא"ל למפכל היא כמו קפיצה מתא"ל לרמטכל. כל זה בארגון שהוא לא מכיר.
יכול מאוד להיות שהוא אדם מוכשר ביותר, אבל את הנסיון המקצועי הדרוש אין לו.
MTA2311 כתב:מה זה לא נכון לשפוט לפי דרגות?
אתה מסכים איתי שהסיבה היחידה שהוא קיבל את המינוי זה העבר הצבאי? אז כבר אי אפשר להתעלם מהדרגה שלו. והדרגה הזאת לא מספיקה. לא כי אני איזה חסיד גדול של מערכת הדרגות הצבאית, פשוט בגלל שאלוף זה אומר לשבת במטכל, ואומר לנהל גוף בגודל של פיקוד, או אגף. תא"ל זה פרספקטיבה אחרת לחלוטין.
שוב, אין לי שום בעיה אישית איתו. לא עם התפקוד בלבנון השנייה, ולא עם מכירת הנשק למיליציות באפריקה. אם מינו איש צבא, מן הראוי שהרזומה שלו יהיה מרשים יותר.
roy1000 כתב:יוני, מכיוון שאתה אף פעם "לא שומע", הנה במיוחד בשבילך:
http://www.themarker.com/hrtz/1.2718193
זה לא היה ברור שזה יקרה? מי מציע סוחר נשק לתפקיד מפכ"ל? לא חשבתי שארדן כזה טיפש.
jol9 כתב:roy1000 כתב:יוני, מכיוון שאתה אף פעם "לא שומע", הנה במיוחד בשבילך:
זה לא היה ברור שזה יקרה? מי מציע סוחר נשק לתפקיד מפכ"ל? לא חשבתי שארדן כזה טיפש.
וואו. הפלת אותי מהכסא עכשיו.....
כאילו זאת הפעם הראשונה בודקים מועמד לתפקיד בכיר.
אני מאמין שהמינוי יאושר.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:יוני, מכיוון שאתה אף פעם "לא שומע", הנה במיוחד בשבילך:
וואו. הפלת אותי מהכסא עכשיו.....
כאילו זאת הפעם הראשונה בודקים מועמד לתפקיד בכיר.
אני מאמין שהמינוי יאושר.
לא קראת נכון? נפתחה נגדו חקירה עוד לפני שהמועמדות שלו עלתה.
עד כמה אתה יכול להתחפר בעמדות שלך? הבנאדם עסק שנים בסחר נשק בכל מיני מקומות מפוקפקים ויש נגדו חקירה פלילית בעניינים האלה.
זה נראה לך הגיוני למנות למפכ"ל בנאדם שיש נגדו חקירה פלילית? אני מאמין שתוך כמה ימים הוא יסיר את המועמדות שלו. ארדן אפילו לא בדק עם היועץ המשפטי לפני שהעלה את השם שלו. בדיחה.
היועץ המשפטי לממשלה יהודה וינשטיין בוחן מידע שמעלה אפשרות למעשים לא כשרים בשתי עסקאות ביטחוניות שבהן היה מעורב גל הירש, המפכ"ל המיועד. על פי מידע שהגיע לידי "הארץ", החומר בעניינו של הירש הוצג לווינשטיין על ידי ראש אגף החקירות והמודיעין ניצב מני יצחקי ובכירים נוספים באגף וביחידה להב 433 — עוד בטרם עלה שמו כמועמד.
מקורו של המידע בתלונה הנוגעת לשתי עסקאות שביצעה החברה של הירש, אחת ב-2008 והשנייה זמן מה אחר כך. המידע נבחן הן על ידי היועץ והן על ידי בכירים במשטרה, והוחלט כי יש להעמיק את בדיקתו. בחינת החומר הוטלה על יחידה להב 433. וינשטיין יידרש להכריע אם יש במידע כדי להביא לסיכול מינויו של הירש למפכ"ל. מטעמו של הירש נמסר כי הטענות למעשים לא כשרים "שקריות וזדוניות". ממשרד המשפטים נמסר כי הם אינם מתבטאים בנושא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים