MTA2311 כתב:תומר לוי פותח את דבריו: "ראיקוביץ התחיל מהומת ענק".
התקשורת ממשיכה בהסתה.
די נו, חייבים לקחת להם אליפות על הראש. לכל הקירחים המזדיינים למינהם. עמיחי, מבקר המסעדות, תומר לוי וכו'. שיחנקו כבר.
בהצלחה לכל אוהדי מכבי שמממנים אותם
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:תומר לוי פותח את דבריו: "ראיקוביץ התחיל מהומת ענק".
התקשורת ממשיכה בהסתה.
די נו, חייבים לקחת להם אליפות על הראש. לכל הקירחים המזדיינים למינהם. עמיחי, מבקר המסעדות, תומר לוי וכו'. שיחנקו כבר.
MTA2311 כתב:רק נזכיר, שהמשחק הזה היה צריך להיות בנתניה בכלל, אבל כמובן שקיצצו למחבלים את העונש על הראש שלנו.
כמובן גם שאף איש תקשורת לא מדבר על המחבל הבן זונה שבעט בראיקו.
איזה בזיון.
Holiday_Armadillo כתב:מישהו שראה את הראיון עם ערן יכול להגיד מה הוא טען על ה''מאבטחים''? כי אני עד עכשיו לא מבינה למה טב''ח כל כך התעצבן כי הוא כביכול לא היה קרוב לאירועים עם אבוקסיס
אולי זה יכול להסביר את זה
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו שראה את הראיון עם ערן יכול להגיד מה הוא טען על ה''מאבטחים''? כי אני עד עכשיו לא מבינה למה טב''ח כל כך התעצבן כי הוא כביכול לא היה קרוב לאירועים עם אבוקסיס
viewtopic.php?p=307668#p307668
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו שראה את הראיון עם ערן יכול להגיד מה הוא טען על ה''מאבטחים''? כי אני עד עכשיו לא מבינה למה טב''ח כל כך התעצבן כי הוא כביכול לא היה קרוב לאירועים עם אבוקסיס
viewtopic.php?p=307668#p307668
בסדר זה קראתי, רציתי לדעת אם יש קצת יותר פירוט או שהוא רק זרק את המשפט הזה
MTA2311 כתב:המאבטחים היו אנשי סכנין. הם תקפו את שחקני מכבי, וראו את זה בבירור בשידור.
כמה חרא קבוצות עוד יאכלו במגרש הזה, שהוא בכיף יכל להיות גם בלב הצ'אחיה, לפני שיקרה פה משהו?
MTA2311 כתב:המאבטחים היו אנשי סכנין. הם תקפו את שחקני מכבי, וראו את זה בבירור בשידור.
כמה חרא קבוצות עוד יאכלו במגרש הזה, שהוא בכיף יכל להיות גם בלב הצ'אחיה, לפני שיקרה פה משהו?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:המאבטחים היו אנשי סכנין. הם תקפו את שחקני מכבי, וראו את זה בבירור בשידור.
הכל בשם הפוליטיקלי קורקט.
ד"א אני מסכים לגמרי עם מה שכרמל אמרה על שפיגלר.
אנשי התקשורת כבר מזמן מזמן הפסיקו להיות מדווחים מהשטח, והפכו להיות מגדירי דעת קהל.
שפיגלר לחלוטין לקח חלק גדול בשערוריות האלה.
לא חושב ששדרים קלאסיים כמו ארבל, וייץ וגם איינשטיין היו עושים את זה באופן הזה.
MTA2311 כתב:האורגזמה הכי חזקה בחיים של ניר רשף הייתה כשראיקו "דחף" את אבוקסיס.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:המאבטחים היו אנשי סכנין. הם תקפו את שחקני מכבי, וראו את זה בבירור בשידור.
אנשי התקשורת כבר מזמן מזמן הפסיקו להיות מדווחים מהשטח, והפכו להיות מגדירי דעת קהל.
אמרתי את זה לאורך כל הימים האחרונים. כל מה שקרה ועוד יקרה- על הראש של עמיחי שפיגלר. בושה למקצוע, ואני מקווה שיזדיין לנו מהפרצוף כמה שיותר מהר.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:האורגזמה הכי חזקה בחיים של ניר רשף הייתה כשראיקו "דחף" את אבוקסיס.
הוא עדיין מחפש את האגרוף של גאדיר
על הדרך הוא הפך בשביל זה לכירורג והתמחה באיך אנשים נראים אחרי שקיבלו אגרוף בשביל לקבוע שלא היה כלום
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:המאבטחים היו אנשי סכנין. הם תקפו את שחקני מכבי, וראו את זה בבירור בשידור.
אמרתי את זה לאורך כל הימים האחרונים. כל מה שקרה ועוד יקרה- על הראש של עמיחי שפיגלר. בושה למקצוע, ואני מקווה שיזדיין לנו מהפרצוף כמה שיותר מהר.
MTA2311 כתב:https://twitter.com/YuvalNBBarak/status/724695478668005376
לא יאמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים