סליחה על הכפילות... אבל הנה זה מגיע

אין מילה אחרת לתאר את מה שהיה אתמול מלבד קונצרט.
אז נכון שהיריבה היתה חלשה (שליטה מלאה שלנו במשחק גובה...) אבל מכבי באה מההתחלה כדי לדרוס וזה היה מרשים לראות את זה.
היה קצת מוזר לראות את ההרכב כזהבי כחלוץ מדומה, אבל כבר רשמתי על הכניסות שלו לעומק ובסופו של דבר מכבי נראית טוב שהוא בתפקיד הזה כבר מחצית שנייה (חצי שני בדרבי וחצי ראשון אתמול) זה מגביר את הלחץ במרכז המגרש ככה שקל לעשות בליץ. עוד דבר שראינו אתמול זה משחק אגפים של שני סילונים משני הצדדים (ולחשוב שמיכה ויצחקי ובן בסט עוד אמורים להיכנס למערך...)
כולכם ראיתם את המשחק אבל הרגשתי קצת שילוב בין מכבי של אוסקר מלפני שנתיים (בליץ, שליטה בכדור) לבין מכבי של סוזה של שנה שעברה (הליכה קדימה, יצירתיות)
בן הרוש חזר לעצמו סוף סוף ונתן יופי של משחק. טב"ח כבר מההתחלה הגיע חד (הוא פשוט סילון מטורף), מכבי כובשת שני (!!!) גולים מקרנות ושולטת במשחק גובה לחלוטין (איזה החטאה של לוגסי מהרמה של גאל, הוא עמד שם לבד לגמרי על קו הפנדל ונגח החוצה.. מדהים)
על גאל כבר ציינתי שהוא נתן משחק נהדר (גם הגנתי), מיטרוביץ' גם היה בסדר גמור.
בקיצור, אפשר לומר שהיריבה היתה חלשה (כן.. למרות שעל הנייר יש להם פוטנציאל לא רע ואני לא חושב שהם ירדו, הם איכשהו לקחו את כל הצעירים הכי טובים בהשאלה- אלטמן ממכבי, הירש וכוכב מחיפה וכד') אבל מכבי באה לדרוס ולא להוריד את הרגל מהגז (4 תוך 24 דקות.. והמשכנו לתקוף ולא הסתפקנו בזה כמו בתקופת סוזה)
היה עצוב לראות את הקהל שלנו אתמול, כבר לא יודע מה לחשוב, אנחנו פשוט מפגרים.
כבר רשמתי את דעתי על המחאה של הארגון, לא יכול לשפוט אותם, אני יודע מה זה שחברים שלך נעצרים סתם, יודע מה זה שאתה מרגיש שההנהלה שלך נגדך, עברתי מספיק שנים ביציע כדי לראות את כל השטויות האלה. בסופו של דבר המחאה לגיטימית (לדעתי).
אבל היו דברים הזויים אתמול ברמות אחרות, ראדי לא עשה יותר מדי במשחק ומקבל סתם עידוד (למה לא עודדתם את גאל ששם גול ככה?) כשהוא הוחלף הוא היחיד שביקשו ממנו להגיע לכיוון השערים (ובמחצית הוחלף זהבי ששם כבר גול) דבר שגרר עידוד לראדי ושריקות בוז בו זמנית (מבזה יותר מאשר מכבד אם תשאלו אותי..) מיד אח"כ התחילו לשיר "רק הדם היהודי" כאילו WTF? ואז בדקה ה88 התחילו לשיר לנימני (ששאר הקהל בתגובה בבוז לסמל הכי גדול שלנו :/ ואז שירה אדירה של "הכל בשביל מכבי" שהיתה נהדרת לדעתי והתגובה הנכונה)
עוד נקודה קטנה- הקהל של הפועל פ"ת נתן יופי של תצוגת עידוד מצד אחד, אבל היו הזויים מצד שני, הקבוצה שלהם חטפה הרגע את החמישי ונראית כמו פח זבל (ויסלחו לי פחי הזבל) והם חוגגים כאילו הם ניצחו את ברצלונה הרגע (בשיר עם קפיצות מצד לצד, פוגו וכד'). אחד הרגעים הכי הזויים שראיתי אי פעם.
בקיצור היה נחמד. מתגעגע לבלומפילד עם עידוד...
מישהו בא לגומלין בשבוע הבא? חחחחח