הרכבת הממשלה והקואליציה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תוצאות המדגם ומה יהיה הלאה

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2015, 13:31

האמת שמי שהכי צריכה לעשות חשבון נפש זו התקשורת.
אם באמת רוצים שם להפיל את ביבי, הם עושים זאת בצורה נוראית!!
פעם הבאה, כל התקשורת צריכה להתגייס בקמפיין אדיר לטובת ביבי - כולם צריכים להפוך לסוג של "ישראל היום".
הרי הציבור, יותר משהוא שונא פוחד מהשמאל, הוא שונא את ה"תשקורת הסמולנית", מה שהתשקורת תגיד לו לעשות - בוודאות יעשו את ההיפך.... :grin

הרי כשאתה תוקף בצורה כל כך אגרסיבית את ביבי, אתה הופך אותו לקורבן, והכי קל לנצח מעמדת הקורבן המסכן.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי toja27 » 18 מרץ 2015, 13:33

roy1000 כתב:מילה אחרונה על נושא הסקרים - מדובר בשרלטנות לשמה ואין לי שום ספק ששלושת "מכוני הסקרים" פשוט מעתיקים אחד מהשני או אפילו ממציאים ממוחם הקודח. זה בדיוק כמו שיש מבחן ושלושה סטודנטים שיושבים אחד ליד השני עושים בדיוק את אותה הטעות.

גם בי עלה הרעיון שהם מעתיקים אחד מהשני . כלומר עניין הסקרים הוא עוד הגיוני, כי יכול מאוד להיות שהיו כאלה שהתכוונו להצביע במישהו אחד ובסוף בחרו בליכוד ברגע האחרון אחרי ההפחדות של נתניהו ביום הבחירות. אבל את תוצאות המדגמים אני לא מבין, הרי הפער בין המדגמים למציאות הוא כל כך גדול . והמדגמים בכל הערוצים הוא כמעט זהים, קצת קשה להסביר חוץ מזה שהם מעתיקים אחד מהשני :)

דבר נוסף שרציתי לציין לגבי הסקרים, וזה משהו שאני חושב כבר שנים הוא שאני לא חושב שזה נכון להציג את הסקרים לפני בחירות . כלומר יוצא מצב שהסקרים משחקים תפקיד חשוב בתוצאות של הבחירות. לא מעט אנשים בוחרים לאו דווקא במי שהם הכי רוצים אלא מתחילים לעשות חישובים את מי הם הכי רוצים לחזק וכו' על בסיס הסקרים ולא להצביע באותו אחד/אחת שהם רוצים באמת.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 18 מרץ 2015, 13:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 18 מרץ 2015, 13:37

חנו'ש כתב:האמת שמי שהכי צריכה לעשות חשבון נפש זו התקשורת.
פעם הבאה, כל התקשורת צריכה להתגייס בקמפיין אדיר לטובת ביבי - כולם צריכים להפוך לסוג של "ישראל היום".
הרי הציבור, יותר משהוא שונא פוחד מהשמאל, הוא שונא את ה"תשקורת הסמולנית", מה שהתשקורת תגיד לו לעשות - בוודאות יעשו את ההיפך.... :grin

הרי כשאתה תוקף בצורה כל כך אגרסיבית את ביבי, אתה הופך אותו לקורבן, והכי קל לנצח מעמדת הקורבן המסכן.

זה נכון, וזה משהו שאני דווקא מרוצה מהבחירות האלה, שהתקשורת תצא מההנחה שבעזרת שטיפת מוח זולה הם יכולים לשחק באנשים תמיד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 18 מרץ 2015, 13:49

התקשורת חייה בתוך בועה של עצמה.
התקשורת מתנשאה, ורוצה לומר לעם מה לעשות במקום לשאול את העם מה הוא רוצה.
וזה לפני שהזכרנו בכלל את השמאלנות שלה, שגורמת לה לסלף עובדות ולהפיץ שקרים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2015, 14:23

וישראל היום לא צריך לעשות חשבון נפש? היה קרב של שלדון מול נוני ושלדון ניצח בענק. כל סיפור ה"תקשורת" זה בולשיט אחד גדול שמתעלם מזה שכלי התקשורת הכי גדול במדינה הוא למעשה שופר פרטי של ראש הממשלה.
בת'כלס, אם כוללים את ישי, אז משהו כמו 70% מהאוכלוסיה היהודית הצביעו לימין. אני לא זוכר דבר כזה ב- 30 השנים האחרנות.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2015, 14:27

toja27 כתב:גם בי עלה הרעיון שהם מעתיקים אחד מהשני . כלומר עניין הסקרים הוא עוד הגיוני, כי יכול מאוד להיות שהיו כאלה שהתכוונו להצביע במישהו אחד ובסוף בחרו בליכוד ברגע האחרון אחרי ההפחדות של נתניהו ביום הבחירות. אבל את תוצאות המדגמים אני לא מבין, הרי הפער בין המדגמים למציאות הוא כל כך גדול . והמדגמים בכל הערוצים הוא כמעט זהים, קצת קשה להסביר חוץ מזה שהם מעתיקים אחד מהשני :)

דבר נוסף שרציתי לציין לגבי הסקרים, וזה משהו שאני חושב כבר שנים הוא שאני לא חושב שזה נכון להציג את הסקרים לפני בחירות . כלומר יוצא מצב שהסקרים משחקים תפקיד חשוב בתוצאות של הבחירות. לא מעט אנשים בוחרים לאו דווקא במי שהם הכי רוצים אלא מתחילים לעשות חישובים את מי הם הכי רוצים לחזק וכו' על בסיס הסקרים ולא להצביע באותו אחד/אחת שהם רוצים באמת.

אני דווקא חושב שחייבים סקרים, כי בלי סקרים אנשים שרוצים להשפיע סתם זורקים את הקול שלהם לפח. לדוגמא, אם הייתי יודע שככה יראו בתוצאות, אולי הייתי הולך עם כחלון ולא עם לפיד. אולי אפילו עם מרצ.
פשוט צריך סקרים אמיתיים ולא את השרלטנים שיש עכשיו. לא יכול להיות שביום שישי אומרים לי הרצוג 26 וביבי 22 וביום שלישי זה 30 לביבי ו- 24 להרצוג. זה הזוי. 10 מנדטים פתאום נוספו לגוש הימין. הסקרים אמורים לדעת לטפל גם באנשים שמשקרים וגם במתלבטים. זה לא בחירות ראשונות בעולם שלא יודעים איך להתמודד עם זה.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 18 מרץ 2015, 14:32

אז אם נסכם בקצרה...שום דבר לא השתנה.
ביבי הוא אותו ביבי, ממשלת הימין היא אותה ממשלת ימין, והאופוזיציה היא אותה אופוזיציה.

אבל יש משהו אחד שכן השתנה והוא שווה לכל אותם מנדטים של הליכוד והמחנה הציוני גם יחד!
התקשורת היא לא אותה תקשורת. זו תקשורת שמכה על חטא שמכירה בטעותה שמבינה שכל מה שהיא עשתה בחודשים האחרונים היה לשקר לציבור.
השאלות היום ברדיו בבוקר של השדרנים והפרשנים בכל הרשתות היו על איך התקשורת הציגה את המיאוס בראש הממשלה בקרב העם ואת סופו הקרב ובא מבלי לחוש את הקולות הרוחשים מתחת ומעל לפני השטח של המוני עם ישראל שהולכים ומביעים את אמונם בראש הממשלה שנלחם כנגד כולם עם יד קשורה מאחורי הגב (כלשונה של אילנה דיין!!).
עמית סגל מפרסם פוסט שמציג את קלונה של התקשורת, באתר וואלה מתנוסס לו בגאון טור דעה המלא בהלכאה עצמית על השקר שהוצג ושהיום הזה הוא ה"נכבה של התקשורת"..

אז די לי בזה גם אם המפלגה שהצבעתי נפלה משמעותית וגם אם ביבי ימשיך בשלטומו הקפיטליסטי כי אם נקום מחר והתקשורת בישראל תשנה את פניה ותציג לנו מציאות ולא כזו מדומה אז דיינו! כי אם נסתכל על המציאות כפי שהיא אז לא כל כך רע כאן. יש המון יופי וטוב וחצאי כוסות שהן גם מלאות!
יש גם המון מה לשפר אבל אני מאמין שדרך עיניים טובות והסתכלות טובה ולא דרך שנאה שקרים והכפשות נוכל ליצור כאן מציאות טובה יותר!

נ.ב
רוי ברור ששני הצדדים צריכים לקחת עליהם את החשבון נפש הזה ולאמצו! לדעתי לא יכול להיות שהקרב הראשי במדינה מתוקנת מתנהל בקרב שני עותונים שמנסים להציג רק צד אחד של המציאות. אני אישית לא מסוגל לקרוא לא ידיעות ולא ישראל היום. ואם נופל לי לידיים אחד כזה אני פשוט מעביר לספורט המצב הזה הוא מעיק!
אני חייב לציין שערוץ 1 אתמול העניק לי זמן איכות שהרבה זמן לא ידעתי כמוהו...בערוץ 2 רינה מצליח ואברמוביץ עם פנים נפולות ערוץ 10 הרמה היתה סה"כ לא גבוהה בכלל
אבל ערוץ 1 היה לפחות לדעתי קלאסה השילוב של איילה חסון ויעקב אילון היה פשוט מעולה!
אני אומר את זה כבר הרבה מאד זמן מאז שעבר החוק על סגירת רשות השידור הרמה של הערוץ הראשון עלתה פלאים! מבט(!!!), סדרות איכות, יצירות מקור מקומיות, איכות השידורים ובכלל...
חבל לי שרק שהסכין היא סביב הצוואר הרמה עלתה ועוד מעט זה ייעלם אבל אם הערוץ החדש שיוקם יכלול את הטוב של מה שעשו שם בשנה האחרונה דיינו!

נ.ב 2
אני אישית מאד מאמין בכחלון שרצונו הוא באמת לעשות טוב! ואם ייתנו לו את היכולת אז גם יש מצב שיוקל לנו לחיות פה בארץ הקודש...

הכל טוב ויהיה עוד יותר טוב!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Roni1 » 18 מרץ 2015, 14:38

ערוץ 1 באמת מעולה לאחרונה, יעקב אילון מספר אחת.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2015, 14:43

my man כתב:אז אם נסכם בקצרה...שום דבר לא השתנה.
ביבי הוא אותו ביבי, ממשלת הימין היא אותה ממשלת ימין, והאופוזיציה היא אותה אופוזיציה.

אני דווקא חושב שדברים השתנו מאוד. להבדיל מבחירות קודמות, היה פה נצחון אישי עצום של ביבי. העם בחר קודם כל בביבי עצמו ומזה אי אפשר להתעלם. דבר שני, יש גם ניצחון עצום וחסר תקדים של כל גוש הימין.
אז כן, דברים יהיו שונים לחלוטין בממשלה החדשה. אין יותר ציפי ליבני ואין יותר יאיר לפיד. אין שום עלה תאנה בממשלה והיא על טהרת הימין. אי אפשר יותר לשחק ולהתחבא מאחורי אף אחד, גם לא מאחורי נאום בר אילן שבוטל באופן פומבי. עכשיו צריך לראות איזה תגובה תבוא מצד העולם בחודשים הקרובים, ותהיה תגובה - אני מבטיח לך.

הניצחון של ביבי היה גדול מדי ואני חושב שהוא מבין את זה. בסופו של דבר זה עשוי להתברר כנצחון פירוס.

my man כתב:רוי ברור ששני הצדדים צריכים לקחת עליהם את החשבון נפש הזה ולאמצו! לדעתי לא יכול להיות שהקרב הראשי במדינה מתוקנת מתנהל בקרב שני עותונים שמנסים להציג רק צד אחד של המציאות. אני אישית לא מסוגל לקרוא לא ידיעות ולא ישראל היום. ואם נופל לי לידיים אחד כזה אני פשוט מעביר לספורט המצב הזה הוא מעיק!
אני חייב לציין שערוץ 1 אתמול העניק לי זמן איכות שהרבה זמן לא ידעתי כמוהו...בערוץ 2 רינה מצליח ואברמוביץ עם פנים נפולות ערוץ 10 הרמה היתה סה"כ לא גבוהה בכלל
אבל ערוץ 1 היה לפחות לדעתי קלאסה השילוב של איילה חסון ויעקב אילון היה פשוט מעולה!
אני אומר את זה כבר הרבה מאד זמן מאז שעבר החוק על סגירת רשות השידור הרמה של הערוץ הראשון עלתה פלאים! מבט(!!!), סדרות איכות, יצירות מקור מקומיות, איכות השידורים ובכלל...
חבל לי שרק שהסכין היא סביב הצוואר הרמה עלתה ועוד מעט זה ייעלם אבל אם הערוץ החדש שיוקם יכלול את הטוב של מה שעשו שם בשנה האחרונה דיינו!

החשבון נפש היחידי שצריך לעשות זה להפסיק את ההתעסקות עם התקשורת. שכל אחד יצרוך מה שבא לו והשוק כבר יסדר את עצמו.

נ.ב. - מזל שאנשים פה חשבו והביאו הרבה אלכוהול היום לעבודה. זה קצת מקל על אווירת יום כיפור פה.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2015, 14:52

roy1000 כתב:וישראל היום לא צריך לעשות חשבון נפש? היה קרב של שלדון מול נוני ושלדון ניצח בענק.

אם שלדון ניצח בענק למה הוא צריך חשבון נפש??

בסופו של דבר אין לנו במדינה הזו תקשורת מאוזנת ואובייקטיבית באמת, ואם אני רוצה לדעת את האמת ואת העובדות על הדברים שקורים כאן במדינה ולא בצורה מוטית, אין לי אף כלי שייתן לי את זה.

אף אחד לא באמת יודע מה המצב האמיתי כאן!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2015, 14:59

חנו'ש כתב:אם שלדון ניצח בענק למה הוא צריך חשבון נפש??

בסופו של דבר אין לנו במדינה הזו תקשורת מאוזנת ואובייקטיבית באמת, ואם אני רוצה לדעת את האמת ואת העובדות על הדברים שקורים כאן במדינה ולא בצורה מוטית, אין לי אף כלי שייתן לי את זה.

אף אחד לא באמת יודע מה המצב האמיתי כאן!!

זה מה שאני אומר, שאין דבר כזה "תקשורת". יש שני עיתונים, 3 ערצים ועוד כמה אתרי אינטרנט. כל אחד נוטה לכיוון שלו. אפשר לקרוא גם את ידיעות וגם את ישראל היום ולעשות ממוצע, אבל כן, אין אף כלי תקשורת שהוא מואזן למרות שיש לזה אולי דרישה מהציבור.
בכל מקרה, אמת היא דבר סובייקטיבי, ככה שאת המצב האמיתי את אף פעם לא תדעי, כמו שלא תדעי אם השמלה היא לבנה או שחורה.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 18 מרץ 2015, 14:59

נ.ב. - מזל שאנשים פה חשבו והביאו הרבה אלכוהול היום לעבודה. זה קצת מקל על אווירת יום כיפור פה.

חח בטח התכוונת לט' באב!
יום כיפור זה יום שמח וכפי שאומרים חז"ל: "לא היו ימים טובים לישראל כטו באב ויום הכיפורים"... :D

ת'אמת שאני מבין אותך במשהו..חוץ מתומכי ביבי וכחלון כמעט כולם לא מרוצים מהתוצאות...אבל כפי שאמרתי יהיה טוב!

החשבון נפש היחידי שצריך לעשות זה להפסיק את ההתעסקות עם התקשורת. שכל אחד יצרוך מה שבא לו והשוק כבר יסדר את עצמו.

לא מסכים! לתקשורת יש מקום מאד מרכזי בחיים שלנו. איך אני אמור לדעת מה קורה בתוך העולם הפוליטי?(וכןבכל תחום אחר-ספורט, תרבות וכדו') התקשורת אמורה להיות החוט המקשר בין העם למנהיגיו..נכון המנהיגים עוברים יותר ל"פוליטיקה החדשה" שמתנהלת דרך המדיה והפייסבוק אבל הרייטינג של אתרי, ערוצי ועיתוני החדשות הוא גבוה מאד והם כשלו בתפקידם של לקשר בין העם למנהיגיו!
לומר שזה יסתדר מאליו זה קצת מצחיק כי המציאות הראתה מה קרה במערכת הבחירות הזו. במקום להציג עיתונות דעה שמנסה לייצר מציאות(כדבריו של עמית סגל) צריך להתחיל להציג עיתונות חדשותית של עיתונאים שמתעלים על רגשותיהם ומציגים את הדברים כפי שהם..פה טמון הכלב!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2015, 15:19

my man כתב:נכון המנהיגים עוברים יותר ל"פוליטיקה החדשה" שמתנהלת דרך המדיה והפייסבוק

אבל גם הפוליטיקאים אף פעם לא אומרים את האמת וגם הם ברובם חיים במגדל השן שלהם ולא באמת יודעים ומבינים מה הציבור רוצה וצריך, אז מה זה עוזר לנו??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 מרץ 2015, 15:54

זה נכון שבעיתונות יש פייט מסויים בזכות שלדון אדלסון אבל ברדיו ובטלוויזיה (בעיקר בטלוויזיה ) יש הטיה נוראית נגד ראש הממשלה .

קל מאוד להגיד אל תצרכו תקשורת ספציפית כשיש אופציה אחרת אבל במצב הטלוויזיה הישראלית כששני ערוצים תוקפים את נתניהו בחמת זעם ואחד חצי אובייקטיבי זה לא רלוונטי .

אני מקווה באמת שאקוניס לצורך הענין יקבל את משרד התקשורת ויעשה עבודה מקיפה לפתיחת שוק התקשורת לשחקנים נוספים שיכניסו איזון לשוק הטלוויזיה .

בנוסף כדאי לעשות סדר בענין ישראל היום / ידיעות , ישראל היום הוקם כדי להתמודד עם המתקפות חסרות הבושה של ידיעות כנגד נתניהו שנים לפני שהוקם ישראל היום , זו בסך הכול נקמה קטנה של נתניהו באילו שעשו הכול כדי לחסל אותו פוליטית .
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2015, 15:57

יוסי22 כתב:בנוסף כדאי לעשות סדר בענין ישראל היום / ידיעות , ישראל היום הוקם כדי להתמודד עם המתקפות חסרות הבושה של ידיעות כנגד נתניהו שנים לפני שהוקם ישראל היום , זו בסך הכול נקמה קטנה של נתניהו באילו שעשו הכול כדי לחסל אותו פוליטית .

ומה זה עוזר לנו כדי לצרוך עיתונות אמיתית ולא שקרנית?
איך עיתון לא מאוזן לצד השני עוזר כדי לאזן את התקשורת?
כל מה שאתה מקבל זה הרבה שקרים וחצאי אמת מ-2 הכיוונים, רק דפקת את אלה שרוצים לדעת את האמת ולא רוצים משהו מוטה לצד אחד בתמורה למשהו מוטה לצד השני.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2015, 16:31

דרך אגב, למי שקורא, דווקא בעיתונות הזרה יש ניתוחים יפים מאוד של הבחירות בארץ ברמה שהא בכמה דרגות יותר טובה ממה שיש בעיתונות המקומית. לדוגמא, היה ניתוח כלכלי יפה על איך דווקא לפיד באוצר היה מצויין לנתניהו כי הוא שמר על משמעת תקציבית ומנע העברת כספים לחרדים ולהתנחלויות. לעומת זאת, כחלון לא מאמין במשמעת תקציבית וזה עשוי להביא להתנגשות קשה עם נתניהו ולדרישות מופרזות של השותפות הקואליציוניות.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 18 מרץ 2015, 17:13

roy1000 כתב:דרך אגב, למי שקורא, דווקא בעיתונות הזרה יש ניתוחים יפים מאוד של הבחירות בארץ ברמה שהא בכמה דרגות יותר טובה ממה שיש בעיתונות המקומית. לדוגמא, היה ניתוח כלכלי יפה על איך דווקא לפיד באוצר היה מצויין לנתניהו כי הוא שמר על משמעת תקציבית ומנע העברת כספים לחרדים ולהתנחלויות. לעומת זאת, כחלון לא מאמין במשמעת תקציבית וזה עשוי להביא להתנגשות קשה עם נתניהו ולדרישות מופרזות של השותפות הקואליציוניות.

מה זאת אומרת שכחלון לא מאמין במשמעת תקציבית? הרי אם יהיו הוצאות מוגזמות לכיוון ההתנחלויות והחרדים ,ישאר פחות כסף להזרים לאותם הכיוונים שכחלון מאמין שצריך להזרים. במה הוא שונה מלפיד בעניין זה?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2015, 17:32

אני חושב שכחלון הוא פוליטיקאי יותר מנוסה ויותר פיקח מלפיד. בניגוד ללפיד, משרד האוצר לא הונחת עליו,
אלא הוא ביקש אותו ולקח אותו בזכות.
הציפייה היא שכחלון לא יעשה מהפכות באופן מיידי, אבל כן שיורגש שיש שינוי מסויים בסדר היום.
דווקא מעמדה של כח גם נתניהו וגם כחלון יכולים לעשות דברים יפים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2015, 17:34

toja27 כתב:
roy1000 כתב:דרך אגב, למי שקורא, דווקא בעיתונות הזרה יש ניתוחים יפים מאוד של הבחירות בארץ ברמה שהא בכמה דרגות יותר טובה ממה שיש בעיתונות המקומית. לדוגמא, היה ניתוח כלכלי יפה על איך דווקא לפיד באוצר היה מצויין לנתניהו כי הוא שמר על משמעת תקציבית ומנע העברת כספים לחרדים ולהתנחלויות. לעומת זאת, כחלון לא מאמין במשמעת תקציבית וזה עשוי להביא להתנגשות קשה עם נתניהו ולדרישות מופרזות של השותפות הקואליציוניות.

מה זאת אומרת שכחלון לא מאמין במשמעת תקציבית? הרי אם יהיו הוצאות מוגזמות לכיוון ההתנחלויות והחרדים ,ישאר פחות כסף להזרים לאותם הכיוונים שכחלון מאמין שצריך להזרים. במה הוא שונה מלפיד בעניין זה?

אל תשכח מי הבוחרים של לפיד- זה אנשים מתל-אביב וסביון. אלה לא אנשים שרוצים הרחבה תקציבית כי זה בא על חשבונם. לפיד, דבר ראשון שעשה כשנכנס למשרד האוצר זה לכסות את הגירעון עם הרבה קיצוצים וקצת העלאות מיסים. זה הסתדר מצויין עם המדיניות של ביבי. כחלון מצד שני, הוא בנאדם של מדיניות מרחיבה. הבוחרים שלו לרוב לא משלמים מיסים (או מעט מיסים) ולכן לא אכפת להם מהעלאות מיסים וגרעונות. כחלון ככל הנראה יילך על הגדלת הגרעון ומדיניות כלכלית יותר מרחיבה. זה משהו שביבי לא יאהב ועלול לגרום להתנגשות בין השניים.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 18 מרץ 2015, 19:27

התקשורת עושה בדק בית, אבל עדיין לא קולטת את הבעיה האמיתית: התקשורת היא מנותקת מהעם! כולם שוחים בתוך הבראנג'ה של עצמם ואין להם שמץ
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים