18 מרץ 2015, 13:31
18 מרץ 2015, 13:33
roy1000 כתב:מילה אחרונה על נושא הסקרים - מדובר בשרלטנות לשמה ואין לי שום ספק ששלושת "מכוני הסקרים" פשוט מעתיקים אחד מהשני או אפילו ממציאים ממוחם הקודח. זה בדיוק כמו שיש מבחן ושלושה סטודנטים שיושבים אחד ליד השני עושים בדיוק את אותה הטעות.
18 מרץ 2015, 13:37
חנו'ש כתב:האמת שמי שהכי צריכה לעשות חשבון נפש זו התקשורת.
אם באמת רוצים שם להפיל את ביבי, הם עושים זאת בצורה נוראית!!
פעם הבאה, כל התקשורת צריכה להתגייס בקמפיין אדיר לטובת ביבי - כולם צריכים להפוך לסוג של "ישראל היום".
הרי הציבור, יותר משהוא שונא פוחד מהשמאל, הוא שונא את ה"תשקורת הסמולנית", מה שהתשקורת תגיד לו לעשות - בוודאות יעשו את ההיפך....![]()
הרי כשאתה תוקף בצורה כל כך אגרסיבית את ביבי, אתה הופך אותו לקורבן, והכי קל לנצח מעמדת הקורבן המסכן.
18 מרץ 2015, 13:49
פעם הבאה, כל התקשורת צריכה להתגייס בקמפיין אדיר לטובת ביבי - כולם צריכים להפוך לסוג של "ישראל היום".
הרי הציבור, יותר משהוא שונא פוחד מהשמאל, הוא שונא את ה"תשקורת הסמולנית", מה שהתשקורת תגיד לו לעשות - בוודאות יעשו את ההיפך....![]()
הרי כשאתה תוקף בצורה כל כך אגרסיבית את ביבי, אתה הופך אותו לקורבן, והכי קל לנצח מעמדת הקורבן המסכן.
18 מרץ 2015, 14:23
18 מרץ 2015, 14:27
toja27 כתב:גם בי עלה הרעיון שהם מעתיקים אחד מהשני . כלומר עניין הסקרים הוא עוד הגיוני, כי יכול מאוד להיות שהיו כאלה שהתכוונו להצביע במישהו אחד ובסוף בחרו בליכוד ברגע האחרון אחרי ההפחדות של נתניהו ביום הבחירות. אבל את תוצאות המדגמים אני לא מבין, הרי הפער בין המדגמים למציאות הוא כל כך גדול . והמדגמים בכל הערוצים הוא כמעט זהים, קצת קשה להסביר חוץ מזה שהם מעתיקים אחד מהשני![]()
דבר נוסף שרציתי לציין לגבי הסקרים, וזה משהו שאני חושב כבר שנים הוא שאני לא חושב שזה נכון להציג את הסקרים לפני בחירות . כלומר יוצא מצב שהסקרים משחקים תפקיד חשוב בתוצאות של הבחירות. לא מעט אנשים בוחרים לאו דווקא במי שהם הכי רוצים אלא מתחילים לעשות חישובים את מי הם הכי רוצים לחזק וכו' על בסיס הסקרים ולא להצביע באותו אחד/אחת שהם רוצים באמת.
18 מרץ 2015, 14:32
18 מרץ 2015, 14:38
18 מרץ 2015, 14:43
my man כתב:אז אם נסכם בקצרה...שום דבר לא השתנה.
ביבי הוא אותו ביבי, ממשלת הימין היא אותה ממשלת ימין, והאופוזיציה היא אותה אופוזיציה.
my man כתב:רוי ברור ששני הצדדים צריכים לקחת עליהם את החשבון נפש הזה ולאמצו! לדעתי לא יכול להיות שהקרב הראשי במדינה מתוקנת מתנהל בקרב שני עותונים שמנסים להציג רק צד אחד של המציאות. אני אישית לא מסוגל לקרוא לא ידיעות ולא ישראל היום. ואם נופל לי לידיים אחד כזה אני פשוט מעביר לספורט המצב הזה הוא מעיק!
אני חייב לציין שערוץ 1 אתמול העניק לי זמן איכות שהרבה זמן לא ידעתי כמוהו...בערוץ 2 רינה מצליח ואברמוביץ עם פנים נפולות ערוץ 10 הרמה היתה סה"כ לא גבוהה בכלל
אבל ערוץ 1 היה לפחות לדעתי קלאסה השילוב של איילה חסון ויעקב אילון היה פשוט מעולה!
אני אומר את זה כבר הרבה מאד זמן מאז שעבר החוק על סגירת רשות השידור הרמה של הערוץ הראשון עלתה פלאים! מבט(!!!), סדרות איכות, יצירות מקור מקומיות, איכות השידורים ובכלל...
חבל לי שרק שהסכין היא סביב הצוואר הרמה עלתה ועוד מעט זה ייעלם אבל אם הערוץ החדש שיוקם יכלול את הטוב של מה שעשו שם בשנה האחרונה דיינו!
18 מרץ 2015, 14:52
roy1000 כתב:וישראל היום לא צריך לעשות חשבון נפש? היה קרב של שלדון מול נוני ושלדון ניצח בענק.
18 מרץ 2015, 14:59
חנו'ש כתב:אם שלדון ניצח בענק למה הוא צריך חשבון נפש??
בסופו של דבר אין לנו במדינה הזו תקשורת מאוזנת ואובייקטיבית באמת, ואם אני רוצה לדעת את האמת ואת העובדות על הדברים שקורים כאן במדינה ולא בצורה מוטית, אין לי אף כלי שייתן לי את זה.
אף אחד לא באמת יודע מה המצב האמיתי כאן!!
18 מרץ 2015, 14:59
נ.ב. - מזל שאנשים פה חשבו והביאו הרבה אלכוהול היום לעבודה. זה קצת מקל על אווירת יום כיפור פה.
החשבון נפש היחידי שצריך לעשות זה להפסיק את ההתעסקות עם התקשורת. שכל אחד יצרוך מה שבא לו והשוק כבר יסדר את עצמו.
18 מרץ 2015, 15:19
my man כתב:נכון המנהיגים עוברים יותר ל"פוליטיקה החדשה" שמתנהלת דרך המדיה והפייסבוק
18 מרץ 2015, 15:54
18 מרץ 2015, 15:57
יוסי22 כתב:בנוסף כדאי לעשות סדר בענין ישראל היום / ידיעות , ישראל היום הוקם כדי להתמודד עם המתקפות חסרות הבושה של ידיעות כנגד נתניהו שנים לפני שהוקם ישראל היום , זו בסך הכול נקמה קטנה של נתניהו באילו שעשו הכול כדי לחסל אותו פוליטית .
18 מרץ 2015, 16:31
18 מרץ 2015, 17:13
roy1000 כתב:דרך אגב, למי שקורא, דווקא בעיתונות הזרה יש ניתוחים יפים מאוד של הבחירות בארץ ברמה שהא בכמה דרגות יותר טובה ממה שיש בעיתונות המקומית. לדוגמא, היה ניתוח כלכלי יפה על איך דווקא לפיד באוצר היה מצויין לנתניהו כי הוא שמר על משמעת תקציבית ומנע העברת כספים לחרדים ולהתנחלויות. לעומת זאת, כחלון לא מאמין במשמעת תקציבית וזה עשוי להביא להתנגשות קשה עם נתניהו ולדרישות מופרזות של השותפות הקואליציוניות.
18 מרץ 2015, 17:32
18 מרץ 2015, 17:34
toja27 כתב:roy1000 כתב:דרך אגב, למי שקורא, דווקא בעיתונות הזרה יש ניתוחים יפים מאוד של הבחירות בארץ ברמה שהא בכמה דרגות יותר טובה ממה שיש בעיתונות המקומית. לדוגמא, היה ניתוח כלכלי יפה על איך דווקא לפיד באוצר היה מצויין לנתניהו כי הוא שמר על משמעת תקציבית ומנע העברת כספים לחרדים ולהתנחלויות. לעומת זאת, כחלון לא מאמין במשמעת תקציבית וזה עשוי להביא להתנגשות קשה עם נתניהו ולדרישות מופרזות של השותפות הקואליציוניות.
מה זאת אומרת שכחלון לא מאמין במשמעת תקציבית? הרי אם יהיו הוצאות מוגזמות לכיוון ההתנחלויות והחרדים ,ישאר פחות כסף להזרים לאותם הכיוונים שכחלון מאמין שצריך להזרים. במה הוא שונה מלפיד בעניין זה?
18 מרץ 2015, 19:27