my man כתב:אז אם נסכם בקצרה...שום דבר לא השתנה.
ביבי הוא אותו ביבי, ממשלת הימין היא אותה ממשלת ימין, והאופוזיציה היא אותה אופוזיציה.
אני דווקא חושב שדברים השתנו מאוד. להבדיל מבחירות קודמות, היה פה נצחון אישי עצום של ביבי. העם בחר קודם כל בביבי עצמו ומזה אי אפשר להתעלם. דבר שני, יש גם ניצחון עצום וחסר תקדים של כל גוש הימין.
אז כן, דברים יהיו שונים לחלוטין בממשלה החדשה. אין יותר ציפי ליבני ואין יותר יאיר לפיד. אין שום עלה תאנה בממשלה והיא על טהרת הימין. אי אפשר יותר לשחק ולהתחבא מאחורי אף אחד, גם לא מאחורי נאום בר אילן שבוטל באופן פומבי. עכשיו צריך לראות איזה תגובה תבוא מצד העולם בחודשים הקרובים, ותהיה תגובה - אני מבטיח לך.
הניצחון של ביבי היה גדול מדי ואני חושב שהוא מבין את זה. בסופו של דבר זה עשוי להתברר כנצחון פירוס.
my man כתב:רוי ברור ששני הצדדים צריכים לקחת עליהם את החשבון נפש הזה ולאמצו! לדעתי לא יכול להיות שהקרב הראשי במדינה מתוקנת מתנהל בקרב שני עותונים שמנסים להציג רק צד אחד של המציאות. אני אישית לא מסוגל לקרוא לא ידיעות ולא ישראל היום. ואם נופל לי לידיים אחד כזה אני פשוט מעביר לספורט המצב הזה הוא מעיק!
אני חייב לציין שערוץ 1 אתמול העניק לי זמן איכות שהרבה זמן לא ידעתי כמוהו...בערוץ 2 רינה מצליח ואברמוביץ עם פנים נפולות ערוץ 10 הרמה היתה סה"כ לא גבוהה בכלל
אבל ערוץ 1 היה לפחות לדעתי קלאסה השילוב של איילה חסון ויעקב אילון היה פשוט מעולה!
אני אומר את זה כבר הרבה מאד זמן מאז שעבר החוק על סגירת רשות השידור הרמה של הערוץ הראשון עלתה פלאים! מבט(!!!), סדרות איכות, יצירות מקור מקומיות, איכות השידורים ובכלל...
חבל לי שרק שהסכין היא סביב הצוואר הרמה עלתה ועוד מעט זה ייעלם אבל אם הערוץ החדש שיוקם יכלול את הטוב של מה שעשו שם בשנה האחרונה דיינו!
החשבון נפש היחידי שצריך לעשות זה להפסיק את ההתעסקות עם התקשורת. שכל אחד יצרוך מה שבא לו והשוק כבר יסדר את עצמו.
נ.ב. - מזל שאנשים פה חשבו והביאו הרבה אלכוהול היום לעבודה. זה קצת מקל על אווירת יום כיפור פה.