המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אה נכון. גם גיל סבבה.
מה הקטע שהוא לא בחר את קסניה?
Holiday_Armadillo כתב:עומרי:''אני מופתע שמוותרים עליי לטובת שי (בהקשר של פלורי), אנשים מחזיקים אותי חזק כאילו אני מחזיק מפתחות''
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עומרי:''אני מופתע שמוותרים עליי לטובת שי (בהקשר של פלורי), אנשים מחזיקים אותי חזק כאילו אני מחזיק מפתחות''
זאת חידה?
MTA2311 כתב:הוא חייב למות כבר.
הרבה זמן לא ראיתי מישהו שכל כך אוהב את עצמו.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הוא חייב למות כבר.
אשכנזי לחלוטין שמקיף את עצמו באנשים ששומעים ושרים רק מזרחית
כזה שבחר לעצמו את האויב הכי גדול של העונה ומיקם את עצמו כמנהיג של ה''אמיתיים'' וה''טובים'' בצד השני
זה שאמר שהוא לא מחפש אהבה או קשר כי זה יפריע לבחורות שמסמסות לו בחוץ אבל כן בחר להתחיל משולש רומנטי עם כל הבחורות בבית
ניסה להתקבל לתוכנית 6 פעמים כבר
לקח קורס משחק
אחד השחקנים הכי גדולים (מבחינת התוכנית, לא הביצוע) שהיו בהיסטוריה של האח הגדול
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הוא חייב למות כבר.
אשכנזי לחלוטין שמקיף את עצמו באנשים ששומעים ושרים רק מזרחית
כזה שבחר לעצמו את האויב הכי גדול של העונה ומיקם את עצמו כמנהיג של ה''אמיתיים'' וה''טובים'' בצד השני
זה שאמר שהוא לא מחפש אהבה או קשר כי זה יפריע לבחורות שמסמסות לו בחוץ אבל כן בחר להתחיל משולש רומנטי עם כל הבחורות בבית
ניסה להתקבל לתוכנית 6 פעמים כבר
לקח קורס משחק
אחד השחקנים הכי גדולים (מבחינת התוכנית, לא הביצוע) שהיו בהיסטוריה של האח הגדול
מה שעצוב זה שזה עושה בשבילו את העבודה. הוא יגיע לגמר, וסיכוי לא רע בכלל שינצח שם את שי חי.
מקאדו 3 כתב:אשכרה אתם אוהבים את שי חי ?
יש פה כמה שונאי מזרחיים עלובים וגזענים שיגלו סימפטיה לכל יצור העיקר שהוא לא אוהב מזרחיים ואת מה שהם אוהבים ...
LIAV10 כתב:מקאדו 3 כתב:אשכרה אתם אוהבים את שי חי ?
יש פה כמה שונאי מזרחיים עלובים וגזענים שיגלו סימפטיה לכל יצור העיקר שהוא לא אוהב מזרחיים ואת מה שהם אוהבים ...
אם אני גם וגם וגם אוהב אותו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים