כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המצביעים

30 ינואר 2013, 08:06

felix_r כתב:
yiffy כתב:

אני עדיין משתגע מאיך לעזאזל אשל הגיע למצב שהוא שולח את המייל הזה לשלי יחימוביץ'? אם הוא עד כדי כך פשלונר, מה הפלא שתפסו אותו עם המצלמות...
שום דבר לא יביס את הפאדיחה של אנתוני וינר בארה"ב, אבל רק המחשבה על נתן אשל ועל מעלליו מעבירה בי חלחלה.

1) אני אגיד לך בדיוק איך זה קרא: השלמת כתובות אוטומאטית באאוטלוק.

2) לא מעבירה בך חלחלה העובדה שהצבעת לאישה שאין לה מספיק הגינות אפילו מינימאלית עבור דבר כל כך פשוט כמו לא לפרסם בציבור מכתב שהגיע אליה בטעות?

1. כל הבאסה.

2. לא. לנתן אשל לא מגיעה הגינות מינימנית. הבנאדם ביזה בני אדם ויצא מזה ללא עונש אמיתי הודות להתרפסות של ראש הממשלה.

אם אכן מדובר בעבירה על חוק, מן הסתם שלי תשלם את המחיר. אבל בהתחשב בעובדה שמדובר בחוק שכל מטרתו היא לחזק את החזקים ולהחליש את החלשים (לשון הרע), ומכיוון שמדובר באדם שבלימת חזרתו לעמדת השפעה היא יותר ממתבקשת (ובמדינה מתוקנת עם יועץ משפטי שהוא לא עו"ד הבית של ראש הממשלה זה גם היה קורה), דיינו.

מגיע לנתן אשל עוד פי כמה, אבל בינתיים אסתפק בזה.

30 ינואר 2013, 10:33

yiffy כתב:
felix_r כתב:
yiffy כתב:

אני עדיין משתגע מאיך לעזאזל אשל הגיע למצב שהוא שולח את המייל הזה לשלי יחימוביץ'? אם הוא עד כדי כך פשלונר, מה הפלא שתפסו אותו עם המצלמות...
שום דבר לא יביס את הפאדיחה של אנתוני וינר בארה"ב, אבל רק המחשבה על נתן אשל ועל מעלליו מעבירה בי חלחלה.

2) לא מעבירה בך חלחלה העובדה שהצבעת לאישה שאין לה מספיק הגינות אפילו מינימאלית עבור דבר כל כך פשוט כמו לא לפרסם בציבור מכתב שהגיע אליה בטעות?

1. כל הבאסה.

2. לא. לנתן אשל לא מגיעה הגינות מינימנית. הבנאדם ביזה בני אדם ויצא מזה ללא עונש אמיתי הודות להתרפסות של ראש הממשלה.

אם אכן מדובר בעבירה על חוק, מן הסתם שלי תשלם את המחיר. אבל בהתחשב בעובדה שמדובר בחוק שכל מטרתו היא לחזק את החזקים ולהחליש את החלשים (לשון הרע), ומכיוון שמדובר באדם שבלימת חזרתו לעמדת השפעה היא יותר ממתבקשת (ובמדינה מתוקנת עם יועץ משפטי שהוא לא עו"ד הבית של ראש הממשלה זה גם היה קורה), דיינו.

לא היה לי שום ספק, ששמאלן כמוך ימצא דרך דמגוגית לעוות את עצם המילה הגינות ולהתאים אותה לצרכים הבולשביקיים הספציפיים. זאת צורת התנהגות טיפוסית לשמאלנים. כל החוקים החלים רק על המתגדים להם. התשובה שלך בכלל לא הפתיע אותי.

30 ינואר 2013, 11:26

felix_r כתב:
yiffy כתב:
felix_r כתב:
yiffy כתב:

1. כל הבאסה.

לא היה לי שום ספק, ששמאלן כמוך ימצא דרך דמגוגית לעוות את עצם המילה הגינות ולהתאים אותה לצרכים הבולשביקיים הספציפיים. זאת צורת התנהגות טיפוסית לשמאלנים. כל החוקים החלים רק על המתגדים להם. התשובה שלך בכלל לא הפתיע אותי.

אני לא אמרתי שהחוק לא חל עליה - להיפך. החוק חל עליה ואם היא באמת עברה עליו היא תצטרך לשלם את המחיר שייקבע.

רק אמרתי שמדובר בחוק דרוויניסטי חזירי ופלוטוקרטי (אם אנחנו יורדים לז'רגון הזה) שכל מטרתו היא להגן על בעלי הון ואנשים בעמדות כוח כמו נתן אשל מפני אנשים שהכלי היחיד שעומד ברשותם על מנת להגן על עצמם הוא חופש העיתונות וחופש הדיבור. לא רק אני "הבולשביקי" חושב ככה. כשחוקקו לראשונה את חוק לשון הרע מקורי בישראל, כל העיתונים גם יחד שבתו ולא הדפיסו עיתונים באותו יום כאות מחאה. כנראה כולם בולשביקים במדינה הזאת.

ובינינו, תניח שנייה את השנאה שלך בצד (לצורך העניין שים את יועז הנדל, שאמר שהיה נוהג באותו אופן, במקום שלי בסיטואציה הזו) - מגיע לנתן אשל שהמייל הזה (שהוא אגב לא כזה משפיל), יפורסם ברבים. תדמיין לצורך העניין שאחת מהקורבנות של נתן אשל הייתה מישהי שאתה מכיר ושיקרה לך.

תחושת הצדק הפנימית שלי אומרת שמי שהשפיל וביזה עד אפר אנשים אחרים ויצא מכך ללא כל עונש (או בזול מאוד בצורה לא תקינה מבחינה משפטית) יחוש את טעם ההשפלה, בוודאי כאשר הוא מרים ראש ומנסה להחזיר את המעט שנלקח ממנו בגלל העוולות שביצע - עמדת השפעה.

30 ינואר 2013, 11:30

מישהו בכלל דיבר על החוק?
דיברתי על הגינות מינימאלית של בן אדם.

השינאה היא לא שלי, השינאה היא שלך ושל שאר השמאלנים.
אפילו הפכתם את חוק חופש הדיבור וחוק חופש המצפון לכלי פרטי שלכם כדי להפיץ את השינאה שלכם.

פתאום ממדינת חוק גלשת למושגים כמו מגיע? לא מפתיע בכלל.

זאת בדיוק הבעיה עם תחושת הצדק הפנימית שלך. משום מה היא עובדת רק בכיוון אחד.

30 ינואר 2013, 11:56

felix_r כתב:מישהו בכלל דיבר על החוק?

אפילו הפכתם את חוק חופש הדיבור וחוק חופש המצפון לכלי פרטי שלכם כדי להפיץ את השינאה שלכם.

וואו, זה כמעט כמו להגיד "אני שונא שחורים ושמאלנים".

חופש הדיבור לא הפך להיות שום דבר - הוא היה ונשאר. הכנסת האחרונה חוקקה חוקים רבים על מנת לסתום פיות, אבל חופש הדיבור הוא עקרון דמוקרטי חזק יותר מכל חקיקה פשיסטית. החוק הוא לא חזות הכל - רק בגלל שכנסת פשיסטית הצליחה להעביר אותו לא אומר שהוא צודק או ראוי. זה רק אומר שמי שינהג בניגוד לחוק יהיה צריך לשלם את המחיר שהוא נוקב, ואם זה אין לי ויכוח.

יש מוסר שהוא עליון מחוק, ומבחינתי יש הוגנות מוסרית בכך שיגבו מאשל מחיר שביבי, בעזרת מניפולציה מגעילה ובעזרת המשרת הקטן שלו ויינשטיין, סירבו לגבות.
יש סיבה לזה שלמרות שביבי רצה לטייח את כל הסיפור אשל אולץ החוצה - לחץ ציבורי. על הציבור אי אפשר לעבוד כי ההוגנות המוסרית, לפיה לנתן אשל לא מגיע לשרת בשום דבר בשירות המדינה הזו, חזק יותר מכל דבר אחר.

30 ינואר 2013, 12:34

yiffy כתב:
felix_r כתב:מישהו בכלל דיבר על החוק?

וואו, זה כמעט כמו להגיד "אני שונא שחורים ושמאלנים".

חופש הדיבור לא הפך להיות שום דבר - הוא היה ונשאר. הכנסת האחרונה חוקקה חוקים רבים על מנת לסתום פיות, אבל חופש הדיבור הוא עקרון דמוקרטי חזק יותר מכל חקיקה פשיסטית. החוק הוא לא חזות הכל - רק בגלל שכנסת פשיסטית הצליחה להעביר אותו לא אומר שהוא צודק או ראוי. זה רק אומר שמי שינהג בניגוד לחוק יהיה צריך לשלם את המחיר שהוא נוקב, ואם זה אין לי ויכוח.

יש מוסר שהוא עליון מחוק, ומבחינתי יש הוגנות מוסרית בכך שיגבו מאשל מחיר שביבי, בעזרת מניפולציה מגעילה ובעזרת המשרת הקטן שלו ויינשטיין, סירבו לגבות.
יש סיבה לזה שלמרות שביבי רצה לטייח את כל הסיפור אשל אולץ החוצה - לחץ ציבורי. על הציבור אי אפשר לעבוד כי ההוגנות המוסרית, לפיה לנתן אשל לא מגיע לשרת בשום דבר בשירות המדינה הזו, חזק יותר מכל דבר אחר.

כמה קישקושים הזוים בתגובה אחת, זה פשוט לא יאמן!

אדוני השמאלן, אני רק רוצה להזכיר לך, שסתימת פיות הכי גדולה בהיסטוריה היתה דווקא על ידי השמאלנים הבולשביקים והשמאלנים המאויסטים! מאות מיליוני אנשים נרצחו או מתו ב"גולאגים" למיניהם רק בגלל שהיתה להם דעה אחרת! השמאלנים הרגו יותר אנשים, מאשר נהרגו במלחמות העולם הראשונה והשניה גם יחד!

בעצם השמאל הקיצוני הוא מסוכן יותר אפילו מנאצים. הנאצים לפחות אומרים בדיוק מה שהם חושבים, ואז כל בן אדם נורמאלי יכול לדעת עד כמה הם מסוכנים רק מלשמוע אותם. לעומת זאת הבולשביקים תמיד מתחבאים מאחורי סיסמאות יפות ונאורות, ולכן הצליחו ועדיין מצליחים לטמטם מיליוני בני אדם תמימים.

נ.ב. סתם כדי שתדע, לידע כללי. בזמן המהפכה ברוסיה ב 1917 המפלגה של לנין וסטאלין נקראה "המפלגה הסוציאל-דמוקרטית" (ככה שהדיבורים של יחימוביץ' הם לא איזו המצאה חדשה). אחר כך, כשבבחירות ל"ישיבה העממית" (משהו כמו כנסת של רוסיה באותם הזמנים) ברוב גדול זכתה דווקא "מפלגת המהפכנים הסוציאליסטיים" של טרוצקי, הפעילים של לנין פיזרו באיומי נשק את הישיבה העממית והחלו לקרוא לעצמם "בולשביקים" (המילה "בולשה" פירושה "יותר" או "רוב") כדי להציג כאילו הם אלה שזכו ברוב הקולות בבחירות. (זה מאוד מזכיר לי איך השמאלנים בארץ תמיד מציגים את הדעה שלהם כדעתו שלרוב הציבור, בהתעלמות מוחלטת מתוצאות הבחירות. אין חדש, כבר אמרתי?).

30 ינואר 2013, 13:10

אני מבין שכל פעם שהנטייה הפוליטית שלך תאלץ אותך להגן על עברייני מין תתחיל לדבר על רוסיה של תחילת המאה ה-20?

30 ינואר 2013, 13:47

yiffy כתב:אני מבין שכל פעם שהנטייה הפוליטית שלך תאלץ אותך להגן על עברייני מין תתחיל לדבר על רוסיה של תחילת המאה ה-20?

אני לא מגן על אף אחד. תפסיק לשקר ולהמציא האשמות. יותר מזה, לא התייחסתי לאשל אפילו לא במשפט אחד. אני רק אמרתי ששלי יחימוביץ' היא אישה חסרת הגינות בסיסית. ואם כבר התחלת לדבר על אילוצים של נטייה פוליטית, אז הנטייה הפולטית שלך מאלצת אותך להגן על אנשים שתומכים באידיואולוגיה שבגללה נרצחו מאות מיליוני בני אדם ברחבי העולם רק בגלל שהיתה להם דעה אחרת.

נכון, היסטוריה של השמאלנים מהמאה ה-20. אם אתה לא חושב שזה קשור, אז אתה בטח גם חושב שהיסטוריה של הנאצים במאה ה-20 לא קשורה לנאו-נאצים ולא מלמדת שום דבר.

30 ינואר 2013, 20:30

קודם כל, אם אתה לא מגן על אף אחד אז אני מתנצל שטענתי שאתה מצדיק את החזרתו של עבריין מין לחיים הפוליטיים. זאת ועוד, אני שמח שאתה מסכים איתי שעבריין מין צריך להתחפף מכל עמדת השפעה בשירות הציבורי ויפה שעה אחת קודם.

עכשיו, בו נמקד את הדיון כי סכימה של כמות האנשים שמאו וסטלין הרגו ביחד זה לא ממש קשור לדיון הזה (שליחת מייל של עבריין מין).

אני מעלים את שלי יחימוביץ' ושם את עצמי בנעליים שלה. נניח שעבריין מין שהיה בעברו בעמדת השפעה שלח לי בטעות מייל בו הוא מביע רצון לחזור לעמדת השפעה ומציין כי הפטרונים שלו מעוניינים להחזיר אותו לשם (בשלב זה זו רק טענה שלו). האם אני מפיץ את המייל הזה וחושף את הקנונייה לכאורה?

תלוי. תלוי בעיקר במה אני מעוניין להשיג.

האם אני מעוניין להשפיל אותו עד עפר נוכח עצם היותו עבריין מין שחמק מעונש?
כאמור, האינפורמציה הגיע אליי בדרכים כשרות (יענו, בעיה שלו, ואם הפרשנות לפיה מדובר בלשון הרע נכונה, אז נשלם קנס). צריך לשקול מצד אחד את מידת החומרה של מעשיו בעיני ובעיני הציבור (לא קשה לדעת נוכח הדיון הציבורי שקדם לכל הסיפור הזה) ומצד שני את מידת ההשפלה והביזוי שיחווה עבריין המין כאשר אחשוף את המייל. בכל זאת בנאדם. אני אישית לא הייתי עושה את זה, אבל אני לא חושב שזה פסול.

האם אני מעוניין למנוע את חזרתו לחיים הפוליטיים?
במקרה הזה, בפירוש לא לפרסם. הסיבה פשוטה: זה שהוא אמר שהוא חוזר לחיים הפוליטיים לא אומר שהוא באמת חוזר אליהם, ואני לא רוצה לגרום נזק מיותר רק בגלל שיש סיכוי כלשהו שהאדם יחזור לחיים הפוליטיים בחסות הדון שלו.

יחד עם זאת, אם בשלב מאוחר יותר מתחוור לי שאותו עבריין מין באמת חוזר לחיים הפוליטיים כי כל העיתונים פרסמו שהדון מעמיד אותו בראש צוות ניהול המו"מ, אז בפירוש לפרסם. אני אישית הייתי עושה את זה, פשוט כי למחול בפועל לעבריין מין ע"י ביטול ה"עונש" היחיד שהוא קיבל (נידוי מהחיים הפוליטיים) נותן את כל הלגיטימציה שבעולם לעבירות מין נוספות. ככה בדיוק מקבלים איציק מרדכיים וחיים רמונים.

לפיכך, תוך נטרול מוחלט של דעותיי המדיניות והכלכליות (קרי, נטייתי לשמאל), אני טוען ששלי פעלה נכון ושאני הייתי פועל בדיוק כמוה. אני לא רואה שום בעיה בהגינות שלה. להיפך - אם לא הייתה שולחת את המייל, זה היה אומר דרשני מבחינתי. היא הייתה נמנעת ממריבות וחיכוכים פוליטיים מחד, אבל משאירה עיקרון שהיא מאמינה בו מצד שני, זה היה חמור בעיני.

30 ינואר 2013, 20:41

yiffy כתב:קודם כל, אם אתה לא מגן על אף אחד אז אני מתנצל שטענתי שאתה מצדיק את החזרתו של עבריין מין לחיים הפוליטיים. זאת ועוד, אני שמח שאתה מסכים איתי שעבריין מין צריך להתחפף מכל עמדת השפעה בשירות הציבורי ויפה שעה אחת קודם.

עכשיו, בו נמקד את הדיון כי סכימה של כמות האנשים שמאו וסטלין הרגו ביחד זה לא ממש קשור לדיון הזה (שליחת מייל של עבריין מין).

אני מעלים את שלי יחימוביץ' ושם את עצמי בנעליים שלה. נניח שעבריין מין שהיה בעברו בעמדת השפעה שלח לי בטעות מייל בו הוא מביע רצון לחזור לעמדת השפעה ומציין כי הפטרונים שלו מעוניינים להחזיר אותו לשם (בשלב זה זו רק טענה שלו). האם אני מפיץ את המייל הזה וחושף את הקנונייה לכאורה?

כאמור, האינפורמציה הגיע אליי בדרכים כשרות (יענו, בעיה שלו, ואם הפרשנות לפיה מדובר בלשון הרע נכונה, אז נשלם קנס). צריך לשקול מצד אחד את מידת החומרה של מעשיו בעיני ובעיני הציבור (לא קשה לדעת נוכח הדיון הציבורי שקדם לכל הסיפור הזה) ומצד שני את מידת ההשפלה והביזוי שיחווה עבריין המין כאשר אחשוף את המייל. בכל זאת בנאדם. אני אישית לא הייתי עושה את זה, אבל אני לא חושב שזה פסול.

במקרה הזה, בפירוש לא לפרסם. הסיבה פשוטה: זה שהוא אמר שהוא חוזר לחיים הפוליטיים לא אומר שהוא באמת חוזר אליהם, ואני לא רוצה לגרום נזק מיותר רק בגלל שיש סיכוי כלשהו שהאדם יחזור לחיים הפוליטיים בחסות הדון שלו.

יחד עם זאת, אם בשלב מאוחר יותר מתחוור לי שאותו עבריין מין באמת חוזר לחיים הפוליטיים כי כל העיתונים פרסמו שהדון מעמיד אותו בראש צוות ניהול המו"מ, אז בפירוש לפרסם. אני אישית הייתי עושה את זה, פשוט כי למחול בפועל לעבריין מין ע"י ביטול ה"עונש" היחיד שהוא קיבל (נידוי מהחיים הפוליטיים) נותן את כל הלגיטימציה שבעולם לעבירות מין נוספות. ככה בדיוק מקבלים איציק מרדכיים וחיים רמונים.

לפיכך, תוך נטרול מוחלט של דעותיי המדיניות והכלכליות (קרי, נטייתי לשמאל), אני טוען ששלי פעלה נכון ושאני הייתי פועל בדיוק כמוה. אני לא רואה שום בעיה בהגינות שלה. להיפך - אם לא הייתה שולחת את המייל, זה היה אומר דרשני מבחינתי. היא הייתה נמנעת ממריבות וחיכוכים פוליטיים מחד, אבל משאירה עיקרון שהיא מאמינה בו מצד שני, זה היה חמור בעיני.

אני לא מבין מאיפה אתה לוקח את הדברים שאני לא דיברתי עליהם? זה פשוט הורג אותי. יש לך בעיה חמורה בלקלוט את ההבדל בין הרצוי ובין המצוי. :hi

אחזור ואומר, אני לא דיברתי על אשל בכלל, לא לטוב ולא לרע. לא הגנתי עליו, אבל גם לא הסכמתי עם שום דבר שכתבת עליו מסיבה אחת פשוטה: אני לחלוטין לא מכיר את הפרטים של המקרה שלו. לא מכיר. לא מכיר ולא יודע אם הוא עבריין או לא. אשאיר את ההחלטה לבית משפט.

30 ינואר 2013, 20:54

felix_r כתב:
yiffy כתב:קודם כל, אם אתה לא מגן על אף אחד אז אני מתנצל שטענתי שאתה מצדיק את החזרתו של עבריין מין לחיים הפוליטיים. זאת ועוד, אני שמח שאתה מסכים איתי שעבריין מין צריך להתחפף מכל עמדת השפעה בשירות הציבורי ויפה שעה אחת קודם.

אני לא מבין מאיפה אתה לוקח את הדברים שאני לא דיברתי עליהם? זה פשוט הורג אותי. יש לך בעיה חמורה בלקלוט את ההבדל בין הרצוי ובין המצוי. :hi

אחזור ואומר, אני לא דיברתי על אשל בכלל, לא לטוב ולא לרע. לא הגנתי עליו, אבל גם לא הסכמתי עם שום דבר שכתבת עליו מסיבה אחת פשוטה: אני לחלוטין לא מכיר את הפרטים של המקרה שלו. לא מכיר. לא מכיר ולא יודע אם הוא עבריין או לא. אשאיר את ההחלטה לבית משפט.

זה פשוט מאוד, הבנאדם הודה שצילם תמונות מתחת לשולחנות של מפשעות של נשים, ופרש מהחיים הפוליטיים בתמורה לכך שלא יוגש כתב אישום. לא מדע טילים להגיד איפה אתה עומד בנושא הזה.

אמרת ששלי חסרת הגינות בסיסית. אשמח אם תסביר לי מה בניתוח שלי חסר הגינות בסיסית, בהתחשב בעובדה שהגעתי למסקנה שהייתי נוהג בדיוק כמוה.

עריכה: נכנסתי לוויקיפדיה וגיליתי שבנוסף הוא גם פרץ למחשב האישי של עובדת והפיץ פרטים אישיים עליה לגורמים שונים בלשכה.

30 ינואר 2013, 21:00

yiffy כתב:
felix_r כתב:

זה פשוט מאוד, הבנאדם הודה שצילם תמונות מתחת לשולחנות של מפשעות של נשים, ופרש מהחיים הפוליטיים בתמורה לכך שלא יוגש כתב אישום. לא מדע טילים להגיד איפה אתה עומד בנושא הזה.

אמרת ששלי חסרת הגינות בסיסית. אשמח אם תסביר לי מה בניתוח שלי חסר הגינות בסיסית, בהתחשב בעובדה שהגעתי למסקנה שהייתי נוהג בדיוק כמוה.

עריכה: נכנסתי לוויקיפדיה וגיליתי שבנוסף הוא גם פרץ למחשב האישי של עובדת והפיץ פרטים אישיים עליה לגורמים שונים בלשכה.

ואלה רק הסעיפים שהוא הודה בהם. אין לי ספק שהיו גם דברים רציניים הרבה יותר שלא נשמע עליהם לעולם.

30 ינואר 2013, 21:19

שוב, אתה פשוט מסרב להבין את מה שאני כותב. אני לא מגן עליו ולא תומך בו. אני לא מכיר את המקרה שלו. בהחלט יכול להיות שאתה צודק בכל מילה שאתה כותב על אשל, אני לא מתווכח איתך, אני פשוט לא מכיר את הסיפור שלו.

לעומת זאת את מקרה של שלי יחימוביץ' אני כן מכיר בהחלט! אני יודע שהיא לא עשתה את המעשה באופן ספונטאני בגלל רגשות הבוז שהיא מרגישה כלפי עבריין מין (אם אכן כך המקרה). המכתב הזה הגיע אליה לפני חודשיים, ראבאק! רק אחרי שהיא לא הצליחה בבחירות ונשארה מחוץ לעניינים (היא הרי נשבעה לפני הבחירות לא להכנס לממשלת נתניהו ועכשיו כולם כמו שאומרים "משתינים עליה בקשת"), היא התחילה לחפש איך לחזור לכותרות. היא לא מצאה שום דרך הגונה לעשות זאת, כי באמת לאף אחד כבר לא אחפת משלי יחימוביץ', אז היא החליטה לעשות משהו מגעיל רק על מנת לחזור בכוח לכותרות.... לי אישית זה מזכיר התנהגות של ילד מופרע שיעשה כל דבר על מנת למשוך צומת לב.

30 ינואר 2013, 21:22

פליקס, אבל אין פה מה להכיר, או לא להכיר. הבן אדם הודה בהאשמות האלה, זה לא שהוגש איזה כתב אישום, ועכשיו מחכים למשפט. הוא הודה באשמה.

אני מסכים איתך ששלי לא הייתה צריכה לפרסם את המייל הזה, ואני בטוח שזה ממש לא היה מעשה אימפולסיבי, אלא מהלך מחושב. כולם ידעו עוד לפני החשיפה הגדולה, שביבי שוקל למנות אותו למנהל צוות המו"מ הקואליציוני שלו, ולכן החשיפה שלה לא השפיעה במאומה. זה צעד פופוליסטי שלדעתי מרמז על איך הקדנציה שלה כראש האופוזיציה תיראה.

30 ינואר 2013, 21:29

MTA2311 כתב:פליקס, אבל אין פה מה להכיר, או לא להכיר. הבן אדם הודה בהאשמות האלה, זה לא שהוגש איזה כתב אישום, ועכשיו מחכים למשפט. הוא הודה באשמה.

אני מסכים איתך ששלי לא הייתה צריכה לפרסם את המייל הזה, ואני בטוח שזה ממש לא היה מעשה אימפולסיבי, אלא מהלך מחושב. כולם ידעו עוד לפני החשיפה הגדולה, שביבי שוקל למנות אותו למנהל צוות המו"מ הקואליציוני שלו, ולכן החשיפה שלה לא השפיעה במאומה. זה צעד פופוליסטי שלדעתי מרמז על איך הקדנציה שלה כראש האופוזיציה תיראה.

מה זה אין לא מכיר? אני לא מכיר, תהרוג אותי? לא יודע בכלל מי זה. זאת אומרת עכשיו שמעתי, אבל קודם לא ידעתי מי זה ומה הוא עשה

30 ינואר 2013, 21:47

MTA2311 כתב:פליקס, אבל אין פה מה להכיר, או לא להכיר. הבן אדם הודה בהאשמות האלה, זה לא שהוגש איזה כתב אישום, ועכשיו מחכים למשפט. הוא הודה באשמה.

1. אני לא יודע מי זה כולם. אני לא ידעתי. גם אם כן היו חשדות כאלה, זה לא אושש עד שזה באמת קרה. במובן הזה, טוב ששלי חיכתה ולא פרסמה לפני שזה באמת היה שחור על גבי לבן שביבי רוצה למנות את נתן אשל.
2. אחרי שזה כבר נודע ופורסם, ונוכח הביקורת הציבורית הגדולה (שיאיר לפיד הצטרף אליה), יש הגיון בפרסום המכתב על מנת לסנדל את המהלך. המכתב מראה כיצד המערכת מעלימה עין באשר לחומרתם של עבירות מין ומגביר את הלחץ הציבורי (הלטיגימי בעיני) למנוע מנתן אשל תפקיד כזה או אחר.

יכול מאוד להיות שלשלי היו מניעים נוספים (לי אישית לא ברור כיצד המהלך מוסיף לה הון פוליטי, אבל ניחא), אבל פרסום המכתב כשלעצמו הוא ראוי ומתבקש לדעתי.

30 ינואר 2013, 21:53

yiffy כתב:

1. אני לא יודע מי זה כולם. אני לא ידעתי. גם אם כן היו חשדות כאלה, זה לא אושש עד שזה באמת קרה. במובן הזה, טוב ששלי חיכתה ולא פרסמה לפני שזה באמת היה שחור על גבי לבן שביבי רוצה למנות את נתן אשל.
2. אחרי שזה כבר נודע ופורסם, ונוכח הביקורת הציבורית הגדולה (שיאיר לפיד הצטרף אליה), יש הגיון בפרסום המכתב על מנת לסנדל את המהלך. המכתב מראה כיצד המערכת מעלימה עין באשר לחומרתם של עבירות מין ומגביר את הלחץ הציבורי (הלטיגימי בעיני) למנוע מנתן אשל תפקיד כזה או אחר.

יכול מאוד להיות שלשלי היו מניעים נוספים (לי אישית לא ברור כיצד המהלך מוסיף לה הון פוליטי, אבל ניחא), אבל פרסום המכתב כשלעצמו הוא ראוי ומתבקש לדעתי.

אם אני לא טועה רוב העיתונים פרסמו את זה עוד לפני הגילוי המרעיש של שלי. אז יכול להיות שהיו כאלה שלא האמינו לזה, אבל זה לא שהיא חשפה פה סקנדל שהיה מתקיים בלי שהציבור יידע.

המהלך בהחלט לא מוסיף לה הון פוליטי, בדיוק כמו שרוב הפעולות שהאופוזיציה במדינה שלנו עושה לא מוסיפות לה הון פוליטי. רק שלא תהפוך לציפי לבני 2.0.

30 ינואר 2013, 22:28

שלי לא תהיה רלוונטית בעוד 14 חודש בדיוק.
אף אחד לא יבחר בה שוב לראשות העבודה, אחרי הכשלון הנוכחי בבחירות.

רציתי לשאול אתכם משהו.
אני כמעט כל יום משתדל לשמוע את התכנית ב103 של בן כספית ועמנואל רוזן. למרות שהם אוהדי הפועל, אני די מחבב אותם ואת הציניות שלהם.
אבל מה, שני החברה האלה הם אנטי ביבי ברמות קשות.

היום למשל אחד מהם (אף אחד לא באמת יודע להבדיל) שאל את הכתב הצבאי של ערוץ 10, האם יכול להיות שכל הנושא של התקיפה בסוריה,
זה ספין פוליטי של ביבי, על מנת להוריד את הנושאים האחרים מהשולחן, ולהראות שהוא ראש ממשלה רציני שמתעסק בדברים רציניים.

אחד מהם גם קשר בין הפרישות של סטנלי פישר ושל כחלון, לזה שנמאס להם לעבוד על ביבי...

נראה לכם שאלה דברים רציניים, או שזאת סתם רדיפה פוליטית חסרת רסן וביסוס?

30 ינואר 2013, 22:32

jol9 כתב:שלי לא תהיה רלוונטית בעוד 14 חודש בדיוק.

רציתי לשאול אתכם משהו.
אני כמעט כל יום משתדל לשמוע את התכנית ב103 של בן כספית ועמנואל רוזן. למרות שהם אוהדי הפועל, אני די מחבב אותם ואת הציניות שלהם.

היום למשל אחד מהם (אף אחד לא באמת יודע להבדיל) שאל את הכתב הצבאי של ערוץ 10, האם יכול להיות שכל הנושא של התקיפה בסוריה,
זה ספין פוליטי של ביבי, על מנת להוריד את הנושאים האחרים מהשולחן, ולהראות שהוא ראש ממשלה רציני שמתעסק בדברים רציניים.

אחד מהם גם קשר בין הפרישות של סטנלי פישר ושל כחלון, לזה שנמאס להם לעבוד על ביבי...

גם אני שומע אותם לא מעט... בן כספית אמנם שונא ביבי, אבל הוא הצביע ליכוד יותר מפעם אחת בחיים שלו( ציטוט מדוייק שלו).

אני יכול להגיד לך בוודאות שמה שהיה, או לא היה בסוריה( הכל לפי פרסומים זרים כמובן), הוא רחוק מאוד מלהיות ספין.

30 ינואר 2013, 22:52

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:שלי לא תהיה רלוונטית בעוד 14 חודש בדיוק.

רציתי לשאול אתכם משהו.

גם אני שומע אותם לא מעט... בן כספית אמנם שונא ביבי, אבל הוא הצביע ליכוד יותר מפעם אחת בחיים שלו( ציטוט מדוייק שלו).

אני יכול להגיד לך בוודאות שמה שהיה, או לא היה בסוריה( הכל לפי פרסומים זרים כמובן), הוא רחוק מאוד מלהיות ספין.

זה ברור לי. אני פשוט לא מבין, למה הם כל הזמן מתנגחים בביבי.
כאילו, כולם יודעים שהוא לא מושלם, אבל רבאק, הבן אדם נבחר לקדנציה שלישית. הוא כבר היום שני רק לבן גוריון בזמן שבו כיהן כראש ממשלה.
כנראה שהוא עושה משהו טוב, לא?
פרסם תגובה