עולם הטניס 3

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס3 - נובאק פותח את העונה עם עוד תואר

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2013, 16:39

אלמאגרו פשוט אדיר, הוא רוצח את נדאל על המגרש.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 אפריל 2013, 17:06

כבר דיברנו פה לא מעט על אלמגרו. שחקן סופר מוכשר, עם כל הנתונים בשביל להיות טופ 5, אבל הפן המנטאלי הורג אותו.
אני מאוד אוהב לראות אותו משחק. חולשה לבק הנד יד אחת וזה...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2013, 17:23

איזו נקודה של רפא O_O

ונדאל משלים קאמבק אדיר במערכה הראשונה מ 3-0 (כולל שתי שבירות) ל 6-4 כולל משחקון אחרון על ההגשה של אלמגרו עם נקודות מרהיבות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2013, 18:27

רפא סוגר סיפור ולוקח בפעם השמינים את טורניר ברצלונה, ובעצם משווה את השיא של עצמו ממונטה קרלו.

כבוד לרפא!!!
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2013, 10:52

התפרסמה ההגרלה למדריד.

נובאק ברבע עם טסונגה. אני בדרך יהיה לו כנראה את דימיטרוב ואת וורינקה.

מארי בחצי של נובאק וברבע של ברדיץ׳ (הפיינליסט מאשתקד).

רפא ברבע של פרר (כאילו דה...) ובדרך יש לו את פאיירה ואלמגרו.

פדרר ברבע עם גאסקה ובדרך יש לו את סטפאנק/טומיץ׳ ואת נישיקורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2013, 21:41

http://www.atpworldtour.com/News/Tennis ... Nadal.aspx

כתבה נחמדה על הG4 והסטטיסטיקות בינהם.
זה די מדהים, אבל רפא לוקח שם די בגדול. בטח אם נסתכל בשנתיים-שלוש האחרונות, אז נובאק עוקף אותו, אבל עדיין, מאוד מרשים עבור רפא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 מאי 2013, 21:48

jol9 כתב:http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2013/04/18/Shark-Bites-Madrid-Big-4-Djokovic-Federer-Murray-Nadal.aspx

זה די מדהים, אבל רפא לוקח שם די בגדול. בטח אם נסתכל בשנתיים-שלוש האחרונות, אז נובאק עוקף אותו, אבל עדיין, מאוד מרשים עבור רפא.

אכן מאזן מרשים, אבל שנינו יודעים מה יהיה הדבר היחיד שיזכרו עוד 50 שנה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 04 מאי 2013, 21:55

jol9 כתב:התפרסמה ההגרלה למדריד.

נובאק ברבע עם טסונגה. אני בדרך יהיה לו כנראה את דימיטרוב ואת וורינקה.

מארי בחצי של נובאק וברבע של ברדיץ׳ (הפיינליסט מאשתקד).

רפא ברבע של פרר (כאילו דה...) ובדרך יש לו את פאיירה ואלמגרו.

פדרר ברבע עם גאסקה ובדרך יש לו את סטפאנק/טומיץ׳ ואת נישיקורי.

נולה קיבל את ההגרלה הכי קשה.
מעניין אם החימר הכחול עדיין מחליק או שלא.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2013, 08:11

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2013/04/18/Shark-Bites-Madrid-Big-4-Djokovic-Federer-Murray-Nadal.aspx

אכן מאזן מרשים, אבל שנינו יודעים מה יהיה הדבר היחיד שיזכרו עוד 50 שנה.

אני יודע מה יזכרו ומה לא? זה גם לא קשור.
פשוט שם בפרופורציה את הדברים מבחינתי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 מאי 2013, 08:37

מה לא קשור? מאזן הgs? זה מה שקובע בסופו של דבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2013, 09:15

MTA2311 כתב:מה לא קשור? מאזן הgs? זה מה שקובע בסופו של דבר.

אמרתי זה לא קשור מה יזכרו בעוד 50 שנה...

אני מדבר על עכשיו, ואני מדבר על רבעיית הטניסאים הכי גדולה בהיסטוריה כנראה ששיחקה בו זמנית.
בנקודת זמן של 2008, כשכולם כבר היו טניסאים מצויינים ומדורגים ב-4 הראשונים, רפא הוא הטניסאי המוביל מבחינת מאזם פנימי (ואני חושב גם מבחינת כמות הסלאמים).

זה רק אומר שהוא לקח את מרבית הסלאמים שלו, בתקופה הכי קשה בהיסטוריה של הטניס (גם נובאק כמובן), וזה אומר שהוא שמר על דומיננטיות מסויימת,
מול כל הרביעייה בתקופת השיא המשותפת של כולם.

זה כנראה אומר משהו... לפחות לי.

חוץ מזה, מניין הסלאמים זה מדד מצויין, אבל תסתכל על כל מיני פוסטים של כל מיני אוהדי פדרר - הדבר היחיד שמדברים עליו שם, זה אסתטיקה ויופי,
וקוטלים את הטניס של האחרים, שאיננו כזה לדעתם. נראה לך שגם אם נובאק או רפא יגיעו ל-17 סלאמים (וזה כנראה לא יקרה), מישהו ייתן להם את הקרדיט
של "הכי טובים בהיסטוריה"?? לדעתי לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2013, 21:03

מחר חלק מהבכירים נכנסים לפעולה.
פדרר יישחק מול סטפאנק, דג'וקוביץ' יישחק מול דימטרוב או מרטי ומארי יתמודד מול מאייר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 מאי 2013, 23:02

איזה משחק בין נובאק (הרמאי) לגרגור (התותח)...

גרגור לוקח את הראשונה בשובר שוויון גדול אחרי שכבר הגיש ב5-4. שובר את נובאק בשניה ומוביל 4-2.
אח"כ ב4-3 לנובאק 3 נק' שבירה רצופות, ואחרי שהוא מפספס את השניה הוא מעקם טיפה את הקרסול ולוקח פסק זמן רפואי שנמשך 8 (!!!) דקות.
אחרי שהוא חוזר לא נראה בכלל שיש לו איזשהו קושי והוא שובר לבסוף והמערכה הולכת לשו"ש נוסף, כאשר לפני זה לדימיטרוב נתפס השריר האחורי של הירך.

דימיטרוב נראה מאוד מוגבל ובקושי זז ובכל זאת מצליח להגיע לנק' משחק ומציל שתי נק' מערכה, אבל לא מצליח לקחת וזה הולך לשלישית...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 מאי 2013, 23:39

טוב... דימיטרוב לוקח את השלישית 6-3 עם שתי שבירות, וזה נראה שנובאק די ויתר בסוף, מה שלעולם לא קורה לו (בגלל זה אני אומר שעדיף לפגוש אותו לפני הגמר שם הוא
לא מוותר בחיים).

דימיטרוב צריך להיות מאושר מהניצחון הגדול שלו. הוא צלע כל המערכה השלישית ובסוף של השניה, ובכל זאת לא נשבר והציג טניס נהדר כל המשחק.
יהיה לו מאוד קשה להתאושש למשחק הבא (לפחות יש לו יום מנוחה)...

מחר רפא, פרר וטסונגה נכנסים לעניינים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 08 מאי 2013, 11:46

העובדה שדימיטרוב מנצח את נולה במדריד וכמעט מנצח את רפא ב-MC היא בשורה לאוהבי הטניס המגוון והפדררי שאינו מתבסס רק על קרבות התשה מהקו האחורי. אם דימיטרוב, שעוד לא ממצה את הכישרון והפוטנציאל שלו, מסוגל לעולל מעללים שכאלו לשניים מטניסאי הקו האחורי הגדולים אי פעם הוא לא עניין של מה בכך.

אתמול הצד של פדרר בהגרלה די ניקה את עצמו מאיומים משמעותיים עם ההדחות של איזנר וגאסקה. אצל נדאל יש בעיקר פינוקים ספרדיים כך שגם הוא לא צפוי לחוות בעיות של ממש. אני מעריך שיהיה מפגש חצי מעניין מאוד בין שניהם. בצד השני, מארי אמנם מאושר נוכח ההדחה, אבל צפוים לו עדיין כמה משחקים קשים ומשחקי רבע וחצי לא פשוטים. יהיה מעניין לראות אם הוא מסוגל לנפנף אותם בדרך לגמר או שלא.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 08 מאי 2013, 12:40

yiffy כתב:העובדה שדימיטרוב מנצח את נולה במדריד וכמעט מנצח את רפא ב-MC היא בשורה לאוהבי הטניס המגוון והפדררי שאינו מתבסס רק על קרבות התשה מהקו האחורי. אם דימיטרוב, שעוד לא ממצה את הכישרון והפוטנציאל שלו, מסוגל לעולל מעללים שכאלו לשניים מטניסאי הקו האחורי הגדולים אי פעם הוא לא עניין של מה בכך.

אתמול הצד של פדרר בהגרלה די ניקה את עצמו מאיומים משמעותיים עם ההדחות של איזנר וגאסקה. אצל נדאל יש בעיקר פינוקים ספרדיים כך שגם הוא לא צפוי לחוות בעיות של ממש. אני מעריך שיהיה מפגש חצי מעניין מאוד בין שניהם. בצד השני, מארי אמנם מאושר נוכח ההדחה, אבל צפוים לו עדיין כמה משחקים קשים ומשחקי רבע וחצי לא פשוטים. יהיה מעניין לראות אם הוא מסוגל לנפנף אותם בדרך לגמר או שלא.

אני לא חושב שהוא דומה בסגנון המשחק שלו לפדרר. הוא גם בייסליינר קלאסי, שאוהב את קרבות החפירה האלה, ולא מחפש הרבה לתקוף.

מה שכן, סופסוף יש טניסאי צעיר שלא מפחד ורועד מהגדולים, ומגיע לשחק את הטניס שלו מולם.

לגבי ההגרלות - לפדרר יש מוקש אחד ויחיד בדרך לחצי והוא נישיקורי. לרפא תהיה דרך לא פשוטה לאותו המעמד עם פאיירה, אלמגרו ופרר.
למארי יש את סימון ואח"כ את ברדיץ' ואילו הצד של נובאק די נפתח עכשיו ויש שם את דימיטרוב, וורינקה וטסונגה שמועמדים להגיע לחצי גמר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 08 מאי 2013, 22:52

אלמגרו כבר לא שם, הודח על ידי יוז'ני.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 09 מאי 2013, 10:40

המשחקים היום:
רפא - יוז'ני, פרר - האס, פדרר - נישיקורי, מארי - סימון, אנדרסון - ברדיץ', טסונגה - ורדסקו, דימיטרוב - וורינקה, חימנו טרבר - אנדוחאר

הרבה משחקים מעניינים והרבה פוטנציאל להפתעות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 09 מאי 2013, 16:40

jol9 כתב:
yiffy כתב:העובדה שדימיטרוב מנצח את נולה במדריד וכמעט מנצח את רפא ב-MC היא בשורה לאוהבי הטניס המגוון והפדררי שאינו מתבסס רק על קרבות התשה מהקו האחורי. אם דימיטרוב, שעוד לא ממצה את הכישרון והפוטנציאל שלו, מסוגל לעולל מעללים שכאלו לשניים מטניסאי הקו האחורי הגדולים אי פעם הוא לא עניין של מה בכך.

אני לא חושב שהוא דומה בסגנון המשחק שלו לפדרר. הוא גם בייסליינר קלאסי, שאוהב את קרבות החפירה האלה, ולא מחפש הרבה לתקוף.

מה שכן, סופסוף יש טניסאי צעיר שלא מפחד ורועד מהגדולים, ומגיע לשחק את הטניס שלו מולם.

לגבי ההגרלות - לפדרר יש מוקש אחד ויחיד בדרך לחצי והוא נישיקורי. לרפא תהיה דרך לא פשוטה לאותו המעמד עם פאיירה, אלמגרו ופרר.
למארי יש את סימון ואח"כ את ברדיץ' ואילו הצד של נובאק די נפתח עכשיו ויש שם את דימיטרוב, וורינקה וטסונגה שמועמדים להגיע לחצי גמר.

הוא בפירוש לא בייס-ליינר קלאסי. הוא מחפש את חבטת המחץ בכל הזדמנות ועולה לרשת הרבה. לא לחינם הוא זכה לכינוי בייבי-פד ;)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 09 מאי 2013, 16:40

misha כתב:אלמגרו כבר לא שם, הודח על ידי יוז'ני.

אחחח....יוז'ני התולעת...
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים