my man כתב:רק בשביל האווירה הטובה...יורד פה שלג כבר כמה שעות טובות...בדיוק כמו שציפיתי...מחר התחזית אומרת שירגע קצת אבל בערב שוב ימשיך...
פשוט מדהים השלג פה יש כבר איזה 25 ס"מ...אבל זה לא חוכמה. אנחנו במקום הכי גבוה בגוש..
איפה זה ?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:רק בשביל האווירה הטובה...יורד פה שלג כבר כמה שעות טובות...בדיוק כמו שציפיתי...מחר התחזית אומרת שירגע קצת אבל בערב שוב ימשיך...
פשוט מדהים השלג פה יש כבר איזה 25 ס"מ...אבל זה לא חוכמה. אנחנו במקום הכי גבוה בגוש..
felix_r כתב:my man כתב:רק בשביל האווירה הטובה...יורד פה שלג כבר כמה שעות טובות...בדיוק כמו שציפיתי...מחר התחזית אומרת שירגע קצת אבל בערב שוב ימשיך...
איפה זה ?
חנו'ש כתב:my man כתב:רק בשביל האווירה הטובה...יורד פה שלג כבר כמה שעות טובות...בדיוק כמו שציפיתי...מחר התחזית אומרת שירגע קצת אבל בערב שוב ימשיך...
תמות!!!![]()
אני הלכתי הבוקר לעבודה....
חנו'ש כתב:פליקס, לפי הדיווחים נראה שיש מצב שביבי דואג גם לכם הדרומיים לקצת לבן....
חנו'ש כתב:וואי כמ שאני עצבנית!!
יום אחד של חופש לא קיבלתי מהסופה הזו!![]()
מה ביקשתי?? קצת פתיתים על הבוקר ושכבה דקה של שלג וקרח על הכביש שימנעו את פתיחת החנות. מבחינתי שיימס גם אחרי שעה. רק קצת לתת לי לנוח ביום שישי.
אפילו זה לא קיבלתי....
Roni1 כתב:אומרים שהקור הבלתי נסבל שיש עכשיו רק יחמיר בערב. אני הולכת לישון על תנור ספירלה
felix_r כתב:Roni1 כתב:אומרים שהקור הבלתי נסבל שיש עכשיו רק יחמיר בערב. אני הולכת לישון על תנור ספירלה
אצלנו פחות קר מאתמול כי אין את הרוח המקפיאה
חנו'ש כתב:felix_r כתב:Roni1 כתב:אומרים שהקור הבלתי נסבל שיש עכשיו רק יחמיר בערב. אני הולכת לישון על תנור ספירלה
אצלנו פחות קר מאתמול כי אין את הרוח המקפיאה
גם אצלינו.
לא יודעת איך אומרים שיש כאן באיזור ה2 מעלות. בכלל לא מרגיש כזה קר....
וגם השלג יודע את זה לכן הוא לא יורד. רק גשם מעצבן כשפה ושם מציץ איזה פתית מסכן....
חנו'ש כתב:עכשיו באים??![]()
עכשיו כבר חזרתי הביתה ואוטוטו שבת, מה זה עוזר לי??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים