אדיר ביותר!

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:זה מה שהביא לו את הניצחון הגדול.
אפשר לומר הרבה דברים על ביבי, הוא ניהל קמפיין בגאונות.
אם המטרה של ביבי הייתה אך ורק להיבחר ולא משנה מה, אז כן, הקמפיין היה מצויין. הבעיה בקמפייין השנאה, ההפחדה ושריפת הגשרים היא שעכשיו הוא צריך להיות ראש ממשלה במדינה שהוא שרף וזה ממש לא הולך להיות פשוט.
האתגרים שעומדים בפני המדינה גדולים בכמה מספרים על היכולות של ממשלת ביבי הבאה. עכשיו כשציפי ליבני כבר לא שם, מי יענה לטלפונים של ג'ון קרי ואובאמה? מאחורי מי יהיה לביבי להתחבא? מאחורי בנט? כחלון?
למי ביבי יפנה כשיתקבלו החלטות מועצת הבטחון נגד ישראל? לאדלסון? ישלח את בנט לא להתנצל ולקרוא לאובאמה "אח"?
אם יש מישהו שאני לא מקנא בו היום זה ביבי נתניהו. הוא קיבל מה שהוא רצה - הוא נבחר. שיהיה לו ולנו בהצלחה.
עריכה: כל הכבוד לזהבה גלאון על לקיחת האחריות וההתפטרות שלה. הלוואי והיו יותר פוליטיקאים עם היושרה שלה.
שחף כתב:אני סומך גם על בנט שיענה לטלפונים של ג'ון קרי ואובאמה, שבעוד שנה וקצת הולכים סוף סוף. תראה קצת ראיונות בטלוויזיה של בנט בזמן צוק איתן. הוא יהיה שר חוץ מצויין. הרבה יותר טוב מליברמן והרבה הרבה יותר טוב מלבני המתרפסת.
מועצת הביטחון הזאת לא מעניינת אף אחד ומי שעושה קמפיינים של הפחדה כבר המון שנים זה השמאל שמנסה להפחיד אותנו עם כל מיני מילים כמו צונאמי וקיפאון. בפועל הקיפאון הזה עדיף על רקטות על נתב''ג מכיוון יהודה ושומרון שיכולים באמת לעשות נזק.
שחף כתב:אני מאוד מקווה שלפחות ועדת כספים לא תלך לחרדים. הם יחזרו לגנוב מהקופה כמו שהם רגילים וזה לא מועיל לאף אחד חוץ מלהם.
חוץ מזה רוי, אתה מודע לה שמערכת הבחירות הסתיימה? קמפייני ההפחדה של "אוי מה מחכה לנו עם אובאמה"(ואני חשבתי שהימין עושה קמפייני הפחדה) כבר לא רלוונטיים.
felix_r כתב:מי שבוכה כאן כבר לאורך שנים אלו מצביעי שמאל. אף אחד אחר לא בוכה
roy1000 כתב:felix_r כתב:מי שבוכה כאן כבר לאורך שנים אלו מצביעי שמאל. אף אחד אחר לא בוכה
אתה לא מתבכיין על אובאמה? באמת?
felix_r כתב:זה אתה שכל הזמן בוכה אל איך שנתניהו הורס לנו את היחסים עם חסיד אומות העולם ברק חוסיין אובאמה. אני דווקא גאה בזה, שנתניהו עומד איתן מול הכלב הזה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:זה אתה שכל הזמן בוכה אל איך שנתניהו הורס לנו את היחסים עם חסיד אומות העולם ברק חוסיין אובאמה. אני דווקא גאה בזה, שנתניהו עומד איתן מול הכלב הזה.
באמת גאווה גדולה. בערך כמו הגאווה של המרד ברומאים. אתה יודע איך זה נגמר? רק אל תצפה מביבי ליפול על חרבו כמו במצדה. את זה הוא ישאיר לך ולשאר הבוחרים הנאמנים שלו. הוא ושרה ייראו מרחוק איך המדינה נשרפת.
felix_r כתב:אתה יודע לא פחות טוב ממני, שהאמריקאים כבר דפקו אותנו לא פעם לכל אורך ההיסטוריה של המדינה, עשו לנו אמבארגו באמצע המלחמה במקרה הרע, או שפשוט סירבו לספק סוג של תחמושת מסוימת במקרה הטוב. רבנו איתם לא פעם, ואפילו הטבענו פעם ספינה אמריקאית, שעמדה מול חופנו והעבירה מודיעין למיצרים באמצע המלחמה. אז מה?? לא קרה כלום. אנחנו ממשיכים להיות חברים. למה? כי זה משתלם לשתי המדינות, וימשיך להשתלם גם בעתיד (ואני לא צריך למנות לך את כל הרשימה). ככה שאתה יכול להרגע, לא ישתנה כלום ביחיסים בין שתי המדינות.
roy1000 כתב:ערוץ 10 מדבר על זה שכחלון רוצה את לפיד במקום החרדים בקואליציה. רוב הסיכויים שזה קשקוש, אבל אם זה נכון, אז כנראה שהוא יותר חכם ממה שחשבתי. ככה או ככה, אני לא רואה את זה קורה. יש יותר סיכוי שהרצוג ייכנס מלפיד.
jol9 כתב:אנשים צריכים להבין שיש הכרעה ואי אפשר שוב לאנוס את ביבי לממשלה שמישהו ספציפי רוצה.
ביבי לא רוצה את לפיד, וזאת זכותו, ואי אפשר לאנוס אותו לזה. אם כחלון מתנה דברים מהסוג הזה, סימן דווקא שהוא אולי יותר חכם ממה שחשבת אבל
פחות חכם ממה שאני חשבתי.
הרי רק לפני כמה חודשים התפרקה ממשלה שנכפתה על ביבי שהיו לו 20 מנדטים ע"י לפיד שהיו לו 19, אז עכשיו כחלון עם 10 רוצה לכפות
על ביבי עם 30??
שחף כתב:עזוב יוני, בוא נרד למקלטים. אובאמה כועס...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד