המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:מעניין לדעת על מה המדינה מתבססת כשהיא אומרת שכל הסופרים וכו' יהיו פתוחים כרגיל
בפאניקה שנוצרה אני לא בטוח שרבים מהעובדים בתחום (מעגלים מאוד רחבים של ייצור, הפצה, מכירה, רישום וכו') יסכימו להגיע לעבודה בזמן שכולם בהסגר (והילדים שלהם לא במוסדות הלימוד)
כן, זו אכן מכה אנושה למשק.A.Parker כתב:הפאניקה הזאת נשמעת כבר ממש מוגזמת. מאמין שזה יפגע אנושות בטווח הקצר, וישפיע המון גם בטווח הארוך, על כל שוק אפשרי כמעט.
felix_r כתב:שועל כתב:מעניין לדעת על מה המדינה מתבססת כשהיא אומרת שכל הסופרים וכו' יהיו פתוחים כרגיל
בפאניקה שנוצרה אני לא בטוח שרבים מהעובדים בתחום (מעגלים מאוד רחבים של ייצור, הפצה, מכירה, רישום וכו') יסכימו להגיע לעבודה בזמן שכולם בהסגר (והילדים שלהם לא במוסדות הלימוד)
בכל הערוצים בעלי רשתות השיווק המובילות עונים פעם אחר פעם שאין מחסור בכלום, וגם אם יש איזה מוצר ספציפי שכמותו מוגבלת בעיקבות הבעיות של יבוא (לדוגמא, שמן זית איטלקי), יש מוצרים מקבילים שיחליפו אותו (שמן זית ישראלי או שמן זית יווני)
שמואל1 כתב:כן, זו אכן מכה אנושה למשק.A.Parker כתב:הפאניקה הזאת נשמעת כבר ממש מוגזמת. מאמין שזה יפגע אנושות בטווח הקצר, וישפיע המון גם בטווח הארוך, על כל שוק אפשרי כמעט.
מצד שני, זה כדי למנוע קריסה של מערכת הבריאות.
אנחנו במשבר עולמי, מגיפה שלא הייתה כדוגמתה 100 שנים.
אנחנו לקראת ימים קשים, כולנו נפגע כלכלית והשיקום יהיה ארוך, אבל זה המצב.
קריסה של מערכת הבריאות תגרום לא רק למתים מהווירוס.A.Parker כתב:שמואל1 כתב:כן, זו אכן מכה אנושה למשק.A.Parker כתב:הפאניקה הזאת נשמעת כבר ממש מוגזמת. מאמין שזה יפגע אנושות בטווח הקצר, וישפיע המון גם בטווח הארוך, על כל שוק אפשרי כמעט.
ועם כל הצער שבדבר, מי יודע בוודאות שזה עדיף על פני הרוגי מהוירוס?
כלומר, בחשיבה קרה, אני מניח שיש מספר מסויימים שמדינה אמורה "לחיות איתו" לפני שהיא פועלת בצורה כל כך דרסטית
A.Parker כתב:שמואל1 כתב:כן, זו אכן מכה אנושה למשק.A.Parker כתב:הפאניקה הזאת נשמעת כבר ממש מוגזמת. מאמין שזה יפגע אנושות בטווח הקצר, וישפיע המון גם בטווח הארוך, על כל שוק אפשרי כמעט.
כלומר, בחשיבה קרה, אני מניח שיש מספר מסויימים שמדינה אמורה "לחיות איתו" לפני שהיא פועלת בצורה כל כך דרסטית
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:מעניין לדעת על מה המדינה מתבססת כשהיא אומרת שכל הסופרים וכו' יהיו פתוחים כרגיל
בכל הערוצים בעלי רשתות השיווק המובילות עונים פעם אחר פעם שאין מחסור בכלום, וגם אם יש איזה מוצר ספציפי שכמותו מוגבלת בעיקבות הבעיות של יבוא (לדוגמא, שמן זית איטלקי), יש מוצרים מקבילים שיחליפו אותו (שמן זית ישראלי או שמן זית יווני)
ואיך זה קשור למה שכתבתי?
לי יש 2 חברים שכרגע בבידוד (ועוד 5 שהיו) וקרוב משפחה שגם הוא נכנס לבידוד, אבל תודה לאל אף אחד לא נדבק.Holiday_Armadillo כתב:יש פה מישהו שהוירוס השפיע עליו בכלל? כאילו.. מישהו מהחברים שלכם או מהמשפחה חולה טפו טפו טפו? השתתפתם במירוץ הקניות בשבוע האחרון?
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:מעניין לדעת על מה המדינה מתבססת כשהיא אומרת שכל הסופרים וכו' יהיו פתוחים כרגיל
ואיך זה קשור למה שכתבתי?
בקשר לבעיה עם העובדים , שציינת.
הראו גם שמגייסים מאות רבות של עובדים בשביל טיפול בהזמנות און-ליין: רישום, אירגון והספקה של המשלוחים. כנראה, שהזמנות און-ליין יהפכו לדרך קניה העקירית בשבועות הקרובים.
שמואל1 כתב:קריסה של מערכת הבריאות תגרום לא רק למתים מהווירוס.A.Parker כתב:שמואל1 כתב:כן, זו אכן מכה אנושה למשק.A.Parker כתב:הפאניקה הזאת נשמעת כבר ממש מוגזמת. מאמין שזה יפגע אנושות בטווח הקצר, וישפיע המון גם בטווח הארוך, על כל שוק אפשרי כמעט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד