yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:העובדה שדימיטרוב מנצח את נולה במדריד וכמעט מנצח את רפא ב-MC היא בשורה לאוהבי הטניס המגוון והפדררי שאינו מתבסס רק על קרבות התשה מהקו האחורי. אם דימיטרוב, שעוד לא ממצה את הכישרון והפוטנציאל שלו, מסוגל לעולל מעללים שכאלו לשניים מטניסאי הקו האחורי הגדולים אי פעם הוא לא עניין של מה בכך.
אתמול הצד של פדרר בהגרלה די ניקה את עצמו מאיומים משמעותיים עם ההדחות של איזנר וגאסקה. אצל נדאל יש בעיקר פינוקים ספרדיים כך שגם הוא לא צפוי לחוות בעיות של ממש. אני מעריך שיהיה מפגש חצי מעניין מאוד בין שניהם. בצד השני, מארי אמנם מאושר נוכח ההדחה, אבל צפוים לו עדיין כמה משחקים קשים ומשחקי רבע וחצי לא פשוטים. יהיה מעניין לראות אם הוא מסוגל לנפנף אותם בדרך לגמר או שלא.
אני לא חושב שהוא דומה בסגנון המשחק שלו לפדרר. הוא גם בייסליינר קלאסי, שאוהב את קרבות החפירה האלה, ולא מחפש הרבה לתקוף.
מה שכן, סופסוף יש טניסאי צעיר שלא מפחד ורועד מהגדולים, ומגיע לשחק את הטניס שלו מולם.
לגבי ההגרלות - לפדרר יש מוקש אחד ויחיד בדרך לחצי והוא נישיקורי. לרפא תהיה דרך לא פשוטה לאותו המעמד עם פאיירה, אלמגרו ופרר.
למארי יש את סימון ואח"כ את ברדיץ' ואילו הצד של נובאק די נפתח עכשיו ויש שם את דימיטרוב, וורינקה וטסונגה שמועמדים להגיע לחצי גמר.
הוא בפירוש לא בייס-ליינר קלאסי. הוא מחפש את חבטת המחץ בכל הזדמנות ועולה לרשת הרבה. לא לחינם הוא זכה לכינוי בייבי-פד
אני לא ממש מסכים, אם כי לא ראיתי אותו משחק מספיק בשביל לקבוע חד משמעית.
הוא כן מחפש את התקפת הנגד, והוא עשה את זה מול רפא ומול נובאק, אבל הוא ממש לא טניסאי שלוקח יוזמה (לפחות לא מולם בשני המשחקים האלה), בטח לא כמו פדרר.