felix_r כתב:LIAV10 כתב:פליקס, רק בקשה אחת, כשבאר שבע יזכו באליפות אל תחגוג יותר מדי פה, מספיק יש לנו עוד את מגדל על הראש.
אני ממש לא בטוח שבאר-שבע תזכה באליפות. הסיכוי לכך לא ממש גבוה.
אבל אם זה יקרה, אתה יכול להיות בטוח, שאני לא אבוא להציק לכם

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:LIAV10 כתב:פליקס, רק בקשה אחת, כשבאר שבע יזכו באליפות אל תחגוג יותר מדי פה, מספיק יש לנו עוד את מגדל על הראש.
אני ממש לא בטוח שבאר-שבע תזכה באליפות. הסיכוי לכך לא ממש גבוה.
אבל אם זה יקרה, אתה יכול להיות בטוח, שאני לא אבוא להציק לכם
מכביסט31 כתב:הולך להיות פלייאוף אדיר
אותי הכי מעניינים המשחקים מול בית״ר. לא הולך לנו מולם בשנים האחרונות.. יהיה מאוד קשה לנצח בטדי.
השאלה מה ב״ש תעשה מולם. לדעתי המפגשים שלנו ושל ב״ש עם בית״ר יכריעו במידה רבה את המאבק על האליפות..
my man כתב:מכביסט31 כתב:הולך להיות פלייאוף אדיר
אותי הכי מעניינים המשחקים מול בית״ר. לא הולך לנו מולם בשנים האחרונות.. יהיה מאוד קשה לנצח בטדי.
השאלה מה ב״ש תעשה מולם. לדעתי המפגשים שלנו ושל ב״ש עם בית״ר יכריעו במידה רבה את המאבק על האליפות..
אני חושב שכל משחק יהיה מכריע...שמע חוץ מרעננה שקשה לי להאמין שתהיה פאקטור מול כולן יהיה קשה...
מכביסט31 כתב:הולך להיות פלייאוף אדיר
MTA2311 כתב:אני חושב ששתי הקבוצות יאבדו נקודות לא רק אחת מול השנייה, ככה שזה די יתקזז. אם אנחנו מנצחים בטרנר אנחנו אלופים להערכתי.
MTA2311 כתב:אני הרבה יותר פחדן ממך
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני חושב ששתי הקבוצות יאבדו נקודות לא רק אחת מול השנייה, ככה שזה די יתקזז. אם אנחנו מנצחים בטרנר אנחנו אלופים להערכתי.
אני רואה את בוס עולה עם המערך הישן ובהתחשב בהגנה שלנו זה לא היה רע בכל משחק אחר, אבל זה משחק של להיות או לחדול, משחק שחייבים לנצח בו
אני לא רואה אותנו מנצחים במערך שקול בלי טב''ח שייצא למתפרצות
לא היינו משחקים טוב אבל אולי היינו עוקצים, עכשיו גם זה לא
חייבים לעלות עם אותו מערך כמו בשבועיים האחרונים
יש לי תחושה שזה יהיה מקסימום מחצית אחת (השנייה) ואחרי שב''ש תשלוט ותעקוץ אז לא תהיה לבוס ברירה כבר
Holiday_Armadillo כתב:אני לא רואה את זה נגמר טוב למכבי
יוסי22 כתב:מכבי הוכיחה השבוע שבהרכב החזק שלה היא קבוצה הרבה יותר טובה מבאר שבע , לא ממש מתחבר לניסיון להתחפר ולהתמגן .. הייתי פותח עם מדו , זהבי , מיכה סה ויצחקי (במקום בן חיים ) בחלק ההתקפי .
עם בן חיים הייתי שם הכול על מכבי ... בלעדיו זה יהיה שקול יותר ועדיין היתרון של מכבי .
MTA2311 כתב:https://vine.co/v/iHA9YqJ9AbE
אין עוד שחקן בארץ שיכול להשתלט ככה על כדור כזה. איזה שחקן קלאסה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים