המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מציע לכולכם לראות את הפגנות החמאס בגדה שנמשכות כבר שבוע.
מה יעזור לנו שלום עם אבו מאזן, כשקיימים כל כך הרבה טרוריסטים שבטוחים שאנחנו אפיזודה חולפת כאן?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:מציע לכולכם לראות את הפגנות החמאס בגדה שנמשכות כבר שבוע.
מה יעזור לנו שלום עם אבו מאזן, כשקיימים כל כך הרבה טרוריסטים שבטוחים שאנחנו אפיזודה חולפת כאן?
ראית בחדשות?
אני לא מבין מאיפה יש לאוהד חמו ביצים ללכת שם בלי בעיה..
jol9 כתב:ליברמן התפטר היום מתפקידו בעקבות ההמלצה של היועץ המשפטי.
כל השמאל חוגג, ולי יש תחושה שהוא ייצא מזה נקי.
מה שכן, לפחות שלי סופסוף השלימה עם תפקידה הבא כיו"ר האופוזיציה, עם אמירות ברורות וחד משמעיות, שלא תשב בממשלה עם מי שהוגש נגדו כתב אישום
(מעניין אם אולמרט היה חוזר, מה היתה אומרת אז).
מבחינת הסקרים המצב ממשיך להיות זהה, ואפילו שובר קצת ימינה.
את לפיד משום מה סופרים כל הזמן עם השמאל, למרות שברור לחלוטין ששמאל הוא לא, והוא יילך עם זה שירכיב את הממשלה, אחרת הוא יימחק מהמפה.
ז"א מבחינה גושית זה הימין שכולל את הליכוד ואת הדתיים ושמאל שכולל את העבודה, מרץ, הערבים ואת ציפי לבני.
jol9 כתב:אוהד חמו הוא המשך ישיר של יורם בינור... שני משוגעים עם קבלות.
yiffy כתב:jol9 כתב:ליברמן התפטר היום מתפקידו בעקבות ההמלצה של היועץ המשפטי.
כל השמאל חוגג, ולי יש תחושה שהוא ייצא מזה נקי.
מה שכן, לפחות שלי סופסוף השלימה עם תפקידה הבא כיו"ר האופוזיציה, עם אמירות ברורות וחד משמעיות, שלא תשב בממשלה עם מי שהוגש נגדו כתב אישום
(מעניין אם אולמרט היה חוזר, מה היתה אומרת אז).
מבחינת הסקרים המצב ממשיך להיות זהה, ואפילו שובר קצת ימינה.
את לפיד משום מה סופרים כל הזמן עם השמאל, למרות שברור לחלוטין ששמאל הוא לא, והוא יילך עם זה שירכיב את הממשלה, אחרת הוא יימחק מהמפה.
ז"א מבחינה גושית זה הימין שכולל את הליכוד ואת הדתיים ושמאל שכולל את העבודה, מרץ, הערבים ואת ציפי לבני.
אל תדאג יוני, בסוף אתה וליברמן תצעדו יחד אל עבר השקיעה
חביב אורנג'ד כתב:לא כל כך מבין את כל הטררם סביב ליברמן פתאום. הבנאדם כבר 11 שנים עבריין מואשם בפלילים ולא נראה שלמישהו אכפת יותר מדי.
למעשה, בפעם האחרונה בה ליברמן הורשע בפלילים (בגין תקיפה ואיומים), מעמדו רק התחזק. כנראה שעוד הרשעה (שכנראה, תעשה אותו ח"כ היחיד שהורשע פעמיים בפלילים), רק תקדם את מעמדו בדיוק כמו שקרה בפעם השעברה.
כנראה שיש גם יתרונות לחיות במדינת עולם שלישי ורב הטוראי ליברמן יודע לנצל אותם היטב.
felix_r כתב:חביב אורנג'ד כתב:לא כל כך מבין את כל הטררם סביב ליברמן פתאום. הבנאדם כבר 11 שנים עבריין מואשם בפלילים ולא נראה שלמישהו אכפת יותר מדי.
למעשה, בפעם האחרונה בה ליברמן הורשע בפלילים (בגין תקיפה ואיומים), מעמדו רק התחזק. כנראה שעוד הרשעה (שכנראה, תעשה אותו ח"כ היחיד שהורשע פעמיים בפלילים), רק תקדם את מעמדו בדיוק כמו שקרה בפעם השעברה.
כנראה שיש גם יתרונות לחיות במדינת עולם שלישי ורב הטוראי ליברמן יודע לנצל אותם היטב.
בוא לא נגזים. מואשם זה עדיין לא עבריין. מועטים מאוד אנשי הימין שלא הואשמו במשהו על ידי השמאלנים. זה לא הופך את כולם לעבריינים. זאת פשוט השיטה שאתה והחברים שלך מנסים להפיל את השלטון. מואשם 11 שנים? כנראה שההאשמות היו מצוצות מהאצבע, כי כמו שאני מכיר אותכם, אם היו שם עבירות אמיתיות, כבר מזמן הוא היה יושב בכלא.
להזכירך, גם רבין היה עבריין. זוכר את חשבון הבנק בשוויץ? למה הוא היה צריך אותו לדעתך אם לא לכספי שוחד או מימון לא חוקי אחר? זה לא מנע ממנו להיות ראש הממשלה ולעשות את פשעי אוסלו. גם ברק היה עבריין. זוכר את פרשת המימון? מה שיפה אצל השמאלנים, זה שהם תמיד שוכחים מהר את הפשעים של עצמם (או מגמדים אותם), אבל זוכרים מצוין את הפשעים של אחרים (ומנפחים אותם).
הפעם היחידה שליברמן באמת הורשע (ב1999), זה כשנתן מכות לבחור שביחד עם עוד חברים הרביץ לילד שלו. לא משהו חריג. יכול לקרות לכל אחד. קיבל על זה קנס, מה שאומר שלא היה שם איזה פשע גדול.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:אוהד חמו הוא המשך ישיר של יורם בינור... שני משוגעים עם קבלות.
מי זה?
אלמוג כתב:ללכת לתקשורת ולפרסם שהיא ירדה לזנות בשביל ישראל, זה ממש ירידה לזנות למען הבחירות.
אגב לערבים יש טעם נוראי. אני יכול להסביר את זה שהיא קיוו לציפי חוטובלי, אבל נפלו על ליבני
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים