עולם הטניס 3

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס3 - נובאק פותח את העונה עם עוד תואר

הודעהעל ידי yiffy » 11 מאי 2013, 10:32

jol9 כתב:אנדוחאר מדיח את נישיקורי ויפגוש את רפא בחצי הגמר מחר.
מעניין שגם דימיטרוב וגם נישיקורי הפסידו מייד אחרי שהדיחו את יריביהם המפורסמים. זה לא חדש כמובן.

זה כמעט תמיד קורה. השחקן האנונימי יחסית היחיד שאני זוכר שהדיח את אחד מהגדולים ואז המשיך עד לגמר של טורניר חשוב היה סודרלינג ב-RG של 09'.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 11 מאי 2013, 10:57

yiffy כתב:
jol9 כתב:אנדוחאר מדיח את נישיקורי ויפגוש את רפא בחצי הגמר מחר.
מעניין שגם דימיטרוב וגם נישיקורי הפסידו מייד אחרי שהדיחו את יריביהם המפורסמים. זה לא חדש כמובן.

זה כמעט תמיד קורה. השחקן האנונימי יחסית היחיד שאני זוכר שהדיח את אחד מהגדולים ואז המשיך עד לגמר של טורניר חשוב היה סודרלינג ב-RG של 09'.

נכון, זה סוג של סינדרום הניצחון על מכבי בליגה שלנו.

בכל אופן, מדובר כאן בשני שחקנים טובים, שפגשו לאחר מכן שחקנים שהם יכולים לנצח (וורינקה ואנדוחאר) ובכל זאת הם כשלו לעשות את קפיצת המדרגה.

הרי גם נדאל, נובאק, מארי ורוג'ר פעם היו טניסאים צעירים ואלמוניים, ובכל זאת הם עשו את קפיצת המדרגה הזאת ועשו את זה בגיל מוקדם.
לא יודע, משהו בדור הצעיר הזה גורם לי לחשוב שבעוד 4-5 שנים, יהיה ואקום עצום בטניס העולמי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 מאי 2013, 17:53

רפא בגמר אחרי הניצחון על אנדוחאר.
יותר מאוחר ברדיץ' ינסה להגיע לגמר שני ברציפות במדריד ווורינקה ינסה למנוע זאת ממנו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 מאי 2013, 19:17

פורסמה ההגרלה לרומא (ואני מרגיש שאני מספר את זה לעצמי..)

נובאק קיבל אפשרות לפגוש את וורינקה בשמינית ואת ברדיץ' ברבע.
רפא קיבל את פוניני/ספי בסיבוב השני ואח"כ יש כמה אופציות כשמבחינת הדירוג טיפשי הוא הבכיר, אבל ספק אם יגיע לשמינית.
ברבע רפא קיבל שוב את פרר. הגרלה קשה.
פדרר שוב קיבל רבע די קל, ויפגוש בשמינית כנראה את טומי האס וברבע טסונגה, גאסקה או דימיטרוב
מארי יפגוש כנראה את נישיקורי בשמינית וברבע את דלפוטרו, אלמגרו או מונאקו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 מאי 2013, 22:27

הדייט לגמר נקבע. וורינקה בטורניר חלומי, היה על סף הפסד, אבל הצליח להתאושש וניצח את ברדיץ' בשלוש מערכות,
ויפגוש מחר את רפא שניצח כאמור די בקלות את אנדוחאר.

הולך להיות משחק קשה וצמוד. וורינקה תמיד עושה צרות לרפא, והוא לא יתקפל אחרי טורניר מצויין בו הוא ניצח כמה טניסאים מעולים ברצף (את כולם בשלוש מערכות).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 12 מאי 2013, 16:28

jol9 כתב:הדייט לגמר נקבע. וורינקה בטורניר חלומי, היה על סף הפסד, אבל הצליח להתאושש וניצח את ברדיץ' בשלוש מערכות,
ויפגוש מחר את רפא שניצח כאמור די בקלות את אנדוחאר.

הולך להיות משחק קשה וצמוד. וורינקה תמיד עושה צרות לרפא, והוא לא יתקפל אחרי טורניר מצויין בו הוא ניצח כמה טניסאים מעולים ברצף (את כולם בשלוש מערכות).

סטאן כמעט העיף את נולה ממלבורן ואת פדרר מ-IW. הוא בהחלט בתנופה מטורפת, אבל נדאל על חימר הוא האתגר האולטימטיבי. אם יש משטח שבו זה עוד איכשהו אפשרי, זה מדריד. מעניין יהיה לראות אם החוסן המנטלי החדש של סטאן יסייע לו, או שהפערים בין השניים עדיין גדולים מדי.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 12 מאי 2013, 17:46

רפא לוקח את הגמר חד וחלק, בטורניר נעלם שראיתי ממנו בחי אולי איזה 10 דקות את רפא במצטבר...

אבל עוד תואר והרבה שמחה!!! כבוד לרפא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 מאי 2013, 18:07

נראה שרפא צובר לאט לאט נקודות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 12 מאי 2013, 18:09

LIAV10 כתב:נראה שרפא צובר לאט לאט נקודות..

מה שמעניין זה התארים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 12 מאי 2013, 18:48

ברכות, רפא זכה בקטטר של מדריד. לאחר שהפסיד את טורניר החימר הקל ביותר מבחינתו, הוא התאושש בהצלחה עם זכייה בטורניר הקשה ביותר עבורו. הוא אמנם לא היה צריך להתמודד עם אף אחד מהטופ 8 חוץ מפרר, אבל פדרר בכושרו הנוכחי זה לא רמה, מארי על חימר זה באופן כללי לא להיט גדול והשאר כנראה לא היו מדגדגים אותו.

רומא זו הזדמנות מצוינת בשביל רפא להצהיר על כוונות לקראת ה-RG. מעניין יהיה לראות מה יקרה אם וכאשר הוא יפגוש שוב את נולה (שכמדומני בחצי שלו) על משטח לכאורה אידיאלי מבחינתו.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 12 מאי 2013, 18:51

yiffy כתב:ברכות, רפא זכה בקטטר של מדריד. לאחר שהפסיד את טורניר החימר הקל ביותר מבחינתו, הוא התאושש בהצלחה עם זכייה בטורניר הקשה ביותר עבורו. הוא אמנם לא היה צריך להתמודד עם אף אחד מהטופ 8 חוץ מפרר, אבל פדרר בכושרו הנוכחי זה לא רמה, מארי על חימר זה באופן כללי לא להיט גדול והשאר כנראה לא היו מדגדגים אותו.

רומא זו הזדמנות מצוינת בשביל רפא להצהיר על כוונות לקראת ה-RG. מעניין יהיה לראות מה יקרה אם וכאשר הוא יפגוש שוב את נולה (שכמדומני בחצי שלו) על משטח לכאורה אידיאלי מבחינתו.

אכן נולה בחצי של רפא. אני קיוויתי שיהיה ברבע שלו, אבל רפא שוב נפל ברבע עם פרר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 12 מאי 2013, 22:09

jol9 כתב:
yiffy כתב:ברכות, רפא זכה בקטטר של מדריד. לאחר שהפסיד את טורניר החימר הקל ביותר מבחינתו, הוא התאושש בהצלחה עם זכייה בטורניר הקשה ביותר עבורו. הוא אמנם לא היה צריך להתמודד עם אף אחד מהטופ 8 חוץ מפרר, אבל פדרר בכושרו הנוכחי זה לא רמה, מארי על חימר זה באופן כללי לא להיט גדול והשאר כנראה לא היו מדגדגים אותו.

אכן נולה בחצי של רפא. אני קיוויתי שיהיה ברבע שלו, אבל רפא שוב נפל ברבע עם פרר...

קצת מוזר לי להגיד את זה, אבל אם ואורינקה הדיח בקרבות ענק את צונגה וברדיך ואז הפסיד בקלילות לרפא, יכול מאוד להיות שפרר הוא באמת ההגרלה הכי קשה לרבע. מעניין יהיה לראות באיזה כושר יחזור דל-פוטרו, שנמצא ברבע של מארי.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 12 מאי 2013, 22:14

yiffy כתב:
jol9 כתב:

קצת מוזר לי להגיד את זה, אבל אם ואורינקה הדיח בקרבות ענק את צונגה וברדיך ואז הפסיד בקלילות לרפא, יכול מאוד להיות שפרר הוא באמת ההגרלה הכי קשה לרבע. מעניין יהיה לראות באיזה כושר יחזור דל-פוטרו, שנמצא ברבע של מארי.

על החימר ברור שפרר טוב יותר מטסונגה. ברדיץ' ופרר בערך שווים לדעתי על החימר.

בכל אופן, זה ממש מרגיז שרפא מוצא את עצמו ברבע של פרר, כי גם לטופ 4 זאת ההגרלה אולי הכי קשה, פרט לנולה בכושר הנוכחי של כולם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 מאי 2013, 23:11

טורניר רומא נכנס לקצב והבכירים כבר החלו את השתתפותם.

הפעם לא היו הפתעות מיוחדות, וגם לא ממש היה סיכוי שיהיה...
נובאק, פדרר, ברדיץ' ודלפוטרו עלו בקלות. וורינקה התקשה קצת אבל עבר לבסוף.
ההפתעה היא ההדחה של אלמגרו, שקשה להגיד שנותן עונת חימר טובה במיוחד.

מחר ייכנסו לעניינים רפא (משחק קשה מול פוניני), מארי, פרר (משחק קשה מול ורדסקו) וטסונגה(מול יאנוביץ').
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 15 מאי 2013, 17:00

צונגה הודח ומארי פרש דווקא אחרי שהצליח להשוות את המערכות מול גרנויירס. לפדרר מצפים שני משחקים קשים יחסית מול סימון וגאסקה (אולי), אבל אם יצליח לייצר עקביות ולנצח, נחסך לו רבע מול צונגה וחצי מול מארי.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2013, 17:25

yiffy כתב:צונגה הודח ומארי פרש דווקא אחרי שהצליח להשוות את המערכות מול גרנויירס. לפדרר מצפים שני משחקים קשים יחסית מול סימון וגאסקה (אולי), אבל אם יצליח לייצר עקביות ולנצח, נחסך לו רבע מול צונגה וחצי מול מארי.

סימון הוא מוקש. אם הוא עובר את סימון, אני לא מאמין שהוא יתקשה בהמשך. גם לנובאק לא צפויות הרבה בעיות עד החצי, אולי רק מול ברדיץ'.

לרפא יש משחק מסוכן מאוד היום. השילוב של העייפות, של טניסאי טוב מהצד השני (שגם נמצא בכושר מצויין), שמשחק במגרשו הביתי, ובהתחשב בכך שרפא לא משחק בשיאו
בהתחלות של טורנירים (כמו כולם בעצם), נותן סיכוי לא קטן להפתעה היום.

בכל אופן, אפילו אני מותש מהעונה של רפא עד עכשיו, אז אני מתאר לעצמי איך הוא מרגיש...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 15 מאי 2013, 18:46

jol9 כתב:
yiffy כתב:צונגה הודח ומארי פרש דווקא אחרי שהצליח להשוות את המערכות מול גרנויירס. לפדרר מצפים שני משחקים קשים יחסית מול סימון וגאסקה (אולי), אבל אם יצליח לייצר עקביות ולנצח, נחסך לו רבע מול צונגה וחצי מול מארי.

סימון הוא מוקש. אם הוא עובר את סימון, אני לא מאמין שהוא יתקשה בהמשך. גם לנובאק לא צפויות הרבה בעיות עד החצי, אולי רק מול ברדיץ'.

לרפא יש משחק מסוכן מאוד היום. השילוב של העייפות, של טניסאי טוב מהצד השני (שגם נמצא בכושר מצויין), שמשחק במגרשו הביתי, ובהתחשב בכך שרפא לא משחק בשיאו
בהתחלות של טורנירים (כמו כולם בעצם), נותן סיכוי לא קטן להפתעה היום.

בכל אופן, אפילו אני מותש מהעונה של רפא עד עכשיו, אז אני מתאר לעצמי איך הוא מרגיש...

השיא של העונה של רפא מגיע בד"כ בטורניר הזה וב-RG שמגיע מיד לאחריו. מותש או לא, כדאי לו להישאר מפוקס אם הוא לא רוצה שהקאמבק יברח לו בין הידיים.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 15 מאי 2013, 20:06

וואו. פוניני הוא אחד המעפנים...
עריכה: אבל ממש!
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2013, 21:13

טוב, זה הלך הרבה יותר קל ממה שחשבתי. פוניני הוא קריזיונר. הוא יכול לתפוס משחק גדול ולנצח כמעט כל אחד, ויכול לשחק גרוע כמו היום.
טוב דיפדפנו...

מחר שלב שמינית הגמר ויהיו כמה משחקים חביבים.

נובאק מול דולגופולוב - אולי לפני שנה-שנה וחצי, זה היה יכול להיות משחק מוקש, אבל דולגופולוב נעלם לי מהרדר, ולא נראה לי שהוא מטריד את נובאק יותר מדי,
שבטח שמח שוורינקה המסוכן פרש.

רפא מול גולביס - עוד משחק מוקש, והפעם עם קבלות. גולביס היה לא רחוק מלנצח את רפא בIW השנה, והוא גם הקשה עליו מאוד במשחק בינהם (נדמה לי שזה גם היה ברומא).
בכלל יש לו טניס שמאוד מקשה על רפא, שיצטרך לשחק טוב מאוד בשביל לנצח.

פדרר מול סימון - גם כאן מוקש עם קבלות. פדרר לא אוהב את הגמד הזועף, ושניהם לא נמצאים בכושר האישי הכי טוב בקריירה שלהם, מה שיכול להוביל למשחק צמוד.

פרר מול ולשרייבר - עוד משחק מוקש. קולשי הוא תמיד שחקן מסוכן לכולם. הרבה פחות יציב מפרר, אבל הוא גם עבד הרבה פחות במשחק הקודם.

מארי פרש היום מול גרנולרס, ועובר לדעתי את עונת החימר הרעה ביותר שלו ב-5 השנים האחרונות.
כל אחד מהמדורגים 5-8 יתפלל לקבל אותו ברבע שלו ברולאן, וכל אחד מהמדורגים 3-4 יתפלל לקבל אותו בחצי שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 15 מאי 2013, 21:19

מארי אמר שהוא יופתע מאוד אם הוא ישחק ברולאן בעקבות הפציעה,
לא שמארי עצמו היה מועמד לזכות ברולאן,
אך בעקבות ההעדרות שלו, רוג'ר ידורג שני ונדאל ידורג לפחות רביעי ברולאן.
אז רוג'ר לא יכול לפגוש את דג'וקוביץ' עד הגמר, ואם נדאל יצא בחצי של דג'וקוביץ' אז יהיה לרוג'ר סיכוי ממשי לזכות ברולאן השנה, עקב כך שהם יתישו אחד את השני בהנחה שיגיעו לחצי.
היריבים הכי מסוכנים לרוג'ר ברולאן לדעתי לפי הסדר: נדאל, דג'וקוביץ', דלפו.
אם אף אחד מהם לא יהיה בחצי שלו זה יהיה מושלם.
כמובן שרוג'ר בשביל לאיים על הרולאן יצטרך להעלות את הרמה שלו מפתיחת העונה (אבל זה גם ככה קורה אצלו בסלאמים).
סמל אישי של המשתמש
or163

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים