המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:פדרר נדפק חזק - ממש קיוויתי שצונגה לא יהיה בצד שלו בהגרלה, שלא נדבר על פיש שנמצא בכושר שיא.
שחף כתב:הוא כבר פגש את פדרר(בתקופת השיא שלו) ברולאן גארוס. זה היה לא כל כך נעים. אגב, נאדאל קיבל הגרלה קלילה עד חצי הגמר. לא הייתי מתרגש יותר מידי מחבר'ה כמו רודיק(מתי הוא עשה משהו לאחרונה בטורניר גדול?) וליוביצ'יץ'. זה לא שחקנים עם עוצמות שיכריעו את רפא במשחק של הטוב מ-5, ומארי... נראה לי שלמרות המאצ' אפ מול פדרר הוא עדיין היריב הכי נוח לפגוש בחצי גמר גראנד סלאם.
yiffy כתב:לנדאל אכן יש הגרלה נוחה, אבל אני התרשמתי שזו של מארי אפילו יותר קלה.
פדרר נדפק חזק - ממש קיוויתי שצונגה לא יהיה בצד שלו בהגרלה, שלא נדבר על פיש שנמצא בכושר שיא.
jol9 כתב:yiffy כתב:לנדאל אכן יש הגרלה נוחה, אבל אני התרשמתי שזו של מארי אפילו יותר קלה.
פדרר נדפק חזק - ממש קיוויתי שצונגה לא יהיה בצד שלו בהגרלה, שלא נדבר על פיש שנמצא בכושר שיא.
ההגרלה הכי קלה היא של נובאק, שאין לו ממש מבחן רציני עד הרבע גמר.
שאר הבכירים קיבלו הגרלות מאוזנות.
שחף כתב:בעיקרון מדורגים 1 ו-4 ו2 ו-3 אמורים להיפגש בחצי הגמר. זה מה שהיה בצרפת, בווימבלדון וגם באוסטרליה. מוזר שדווקא בטורניר הזה זה לא קורה. אני בטוח שפדרר מרוצה מזה, אבל לא נראה לי שעם צונגה ברבע שלו יש לו סיבה לשמוח כל כך.
misha כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:לנדאל אכן יש הגרלה נוחה, אבל אני התרשמתי שזו של מארי אפילו יותר קלה.
ההגרלה הכי קלה היא של נובאק, שאין לו ממש מבחן רציני עד הרבע גמר.
שאר הבכירים קיבלו הגרלות מאוזנות.
בכיף הייתי מחליף בין הגרלה של פדרר לבין ההגרלה של נדאל. לרפא יש דרך יותר קלה.
שחף, למה שהוא יהיה מרוצה? כרגע (השנה) נובאק עדיף על רפא, בטח ובטח אם מסתכלים על כושרו הנוכחי של הספרדי. אני בטוח שרוג'ר היה מעדיף שנובאק יהיה בחצי השני.
jol9 כתב:שחף כתב:בעיקרון מדורגים 1 ו-4 ו2 ו-3 אמורים להיפגש בחצי הגמר. זה מה שהיה בצרפת, בווימבלדון וגם באוסטרליה. מוזר שדווקא בטורניר הזה זה לא קורה. אני בטוח שפדרר מרוצה מזה, אבל לא נראה לי שעם צונגה ברבע שלו יש לו סיבה לשמוח כל כך.
זה לא קרה באוסטרליה, וגם לא בווימבלדון.
זה די נדיר האמת שיש פיינל פור של הG4 בסלאמים.
בשנה שעברה רפא, רוג'ר ונובאק היו בחצי הגמר ומארי פישל.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:בעיקרון מדורגים 1 ו-4 ו2 ו-3 אמורים להיפגש בחצי הגמר. זה מה שהיה בצרפת, בווימבלדון וגם באוסטרליה. מוזר שדווקא בטורניר הזה זה לא קורה. אני בטוח שפדרר מרוצה מזה, אבל לא נראה לי שעם צונגה ברבע שלו יש לו סיבה לשמוח כל כך.
זה לא קרה באוסטרליה, וגם לא בווימבלדון.
זה די נדיר האמת שיש פיינל פור של הG4 בסלאמים.
בשנה שעברה רפא, רוג'ר ונובאק היו בחצי הגמר ומארי פישל.
לא הבנת אותי. התכוונתי שההגרלה מסדרת מפגש אפשרי בדרך כלל של המדורג 1 מול מדורג 4 ושל מדורג 2 מול מדורג 3.מדורגים 1 ו-2 לעולם לא ייפגשו לפני הגמר.
שחף כתב:פדרר בכל זאת ניצח אותו השנה ברולאן גארוס(שזה המשטח החלש שלו). מנאדאל יש לו בעיקר סיוטים ומחסום מנטלי.
yiffy כתב:כשיהיה אלוף יו.אס.אופן, נערוך אותו
בוא נקווה שתהיה לנו סיבה לצאת מהדיכאון...
jol9 כתב:מישה, בחייאת תערוך את הנושא. זה עושה לי דיכאון....
misha כתב:jol9 כתב:מישה, בחייאת תערוך את הנושא. זה עושה לי דיכאון....
שיניתי. אגב, קודם זה גם היה יכול להיות משהו כמו: "נדאל מפסיד בצורה אכזרית לדג'וקוביץ'". הכל יחסי![]()
פדרר (ניצח בקלות את ג'יראלדו) יפגוש את סלע בסיבוב השני. דודי חזר מפיגור שתי מערכות לראשונה בקריירה וניצח 6:0 בחמישית את בלוצ'י. כל הכבוד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים