הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי felix_r » 15 דצמבר 2014, 14:17

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:בההההההההההההההההה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4603450,00.html

רק מלהסתכל על הפרצופים האלה יש לי סוג של בחילה. סתיו שפיר תהיה שרת הבריאות. מירב מיכאלי שרת התקשורת.

למה לא? אם לפיד, ללא שום השכלה וללא שום תרומה למדינה, יכול להיות פתאום שר האוצר, אז גם הדמויות ההזויות האלה.
ככה זה. אנשי השמאל מוכנים לבחור אפילו ביובל המבולבל, רק שירשם במפלגה שמאלנית.

צודק - כי הרי לימור לבנת הייתה אשה משכילה מאוד ותרמה המון למדינה. מירי רגב בכלל אשת אשכולות ואם סטיב עליו השלום לא היה בכנסת, הוא לדעתי היה מועמד לפרס נובל בפיזיקה. אין ספק שרשימת הליכוד לכנסת מורכבת מאנשים מאוד איכותיים, משכילים וממש לא תת רמה. אתה צודק. איך אפשר לראות את הרשימה הזו של אנשים כל כך משכילים ואינטילגטיים לעומדת רשימת הבורים של "יש עתיד" (שכוללת רק איזה 4-5 דוקטורים) ולא להבין את זה?

אם הברירה היא יובל המבובלבל או מירי רגב, אז אין ספק שעדיף יובל המבולבל, וזה אפילו לא קרוב.

אתה נשמע כמו נערה בת 16, שאוהבת עם האוזניים.

אני בכוונה אבחר את הדוגמא הכי שלילית שהבאת - מירי רגב. דמות, שמעוררת אנטגוניזם גם אצל רוב בוחרי הליכוד. אז נכון, היא נשמעת פרחה מהשוק. גם אני לא הייתי יוצא איתה למסעדה, אבל מה זה קשור? אנחנו לא נמצאים פה ב"כוכב נולד"! מה שחשוב פה זה לא איך בן-אדם נראה או איך הוא שר, אלא מה הוא עשה בחיים שלו. אז כן, מירי רגב נולדה בקריית-גת למשפחה מרוקאית, והיא גם נשמעת בדיוק כמו שהיינו מצפים ממישהו שנולד בשכונת עוני בקרית-גת למשפחה מרוקאית. אבל אם נשווה את הרזומה שלה לזה של מירב מיכאלי, ברור לחלוטין מי בין שתי הנשים האלה יותר מוכשרת, מי הוכיחה את עצמה. אם בנוסף ניקח בחשבון את נקודת המוצא שכל אחת מהן התחילה את החיים (מירב מיכאלי באה במשפחה מקושרת מאוד, מירי רגב באה מכלום ושום דבר), אז ברור לכל אחד מי משתיהן היא יותר מוכשרת לתפקיד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 15 דצמבר 2014, 15:15

felix_r כתב:אתה נשמע כמו נערה בת 16, שאוהבת עם האוזניים.

אני בכוונה אבחר את הדוגמא הכי שלילית שהבאת - מירי רגב. דמות, שמעוררת אנטגוניזם גם אצל רוב בוחרי הליכוד. אז נכון, היא נשמעת פרחה מהשוק. גם אני לא הייתי יוצא איתה למסעדה, אבל מה זה קשור? אנחנו לא נמצאים פה ב"כוכב נולד"! מה שחשוב פה זה לא איך בן-אדם נראה או איך הוא שר, אלא מה הוא עשה בחיים שלו. אז כן, מירי רגב נולדה בקריית-גת למשפחה מרוקאית, והיא גם נשמעת בדיוק כמו שהיינו מצפים ממישהו שנולד בשכונת עוני בקרית-גת למשפחה מרוקאית. אבל אם נשווה את הרזומה שלה לזה של מירב מיכאלי, ברור לחלוטין מי בין שתי הנשים האלה יותר מוכשרת, מי הוכיחה את עצמה. אם בנוסף ניקח בחשבון את נקודת המוצא שכל אחת מהן התחילה את החיים (מירב מיכאלי באה במשפחה מקושרת מאוד, מירי רגב באה מכלום ושום דבר), אז ברור לכל אחד מי משתיהן היא יותר מוכשרת לתפקיד.

פליקס, אתה סתם זורק ססמאות שלא מגובות בכלום. אני השוויתי את רשימת הליכוד לזו של "יש עתיד" (אתה הרי יצאת נגד לפי לא?), לא למפלגת העבודה.

אז נתחיל במירי רגב - ממש לא מעניין אותי איפה היא התחילה. היא אישה טיפשה וחסרת כל כישורים שגורמת אך ורק נזק. הכנסת הייתה מקום הרבה יותר טוב אם מירי רגב לא הייתה שם. אין שום קשר בין זה שהיא מרוקאית לזה שהיא טיפשה. כנ"ל לגבי סילבן שלום ועוד הרבה אחרים מרשימת הליכוד שהם אנשים ברמה נמוכה הרבה יותר מיאיר לפיד והם לא תורמים כלום חוץ מעסקנות והתלהמות. כנ"ל לגבי מרב מיכאלי וחצי מרשימת מפלגת העבודה.

אתה מוזמן להתסכל על הרשימה של "יש עתיד" שהיא בערך פי 20 יותר איכותית מזו של הליכוד. רוב הרשימה, גם של הליכוד וגם של העבודה הם אנשים ברמה אישית נמוכה, בין אם זה מרב מיכאלי, מירי רגב, סתיו שפיר או שלי יחימוביץ'.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 15 דצמבר 2014, 15:22

ראינו מה שווה התואר ״ד׳ר״ לחברות כנסת כמו רות קלדרון ועדי קול, מעדיפה את מירי רגב וסתיו שפיר.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 15 דצמבר 2014, 15:29

אדם, אתה חי באשליות אם אתה חושב שאפשר לשמור על הסטטוס קוו. הרי כבר עכשיו הפלשתינאים מנסים לקדם הצעה במועצת הבטחון שתכפה על ישראל לסגת ללא תנאי לקווי 67 בתוך שנתיים. קרוב לוודאי שזה לא יצליח הפעם, אבל אם ביבי לא יעשה שום מהלך בשנים הקרובות וינסה רק לשמור על המצב הקיים, הצעה מהסוג הזה תעבור ולמעשה תכפה על ישראל נסיגה לקווי 67 ללא תנאי ואז באמת החמאס ייכנב לירושלים ויהיו לנו טילים 24/7 על נתב"ג.

אם ישראל תמשיך להגיד רק "לא" ולא תציג יוזמה משל עצמה עם מפות ולוחות זמנים ותנאים, אז מצבנו רק ימשיך להתדרדר וכל הסדר עתידי יהיה רק יותר רע. בשנות השמונים היה את הממשל האמריקאי הכי אוהד בהסטוריה לישראל. ממשל רייגן/שולץ. שולץ הציע לישראל ללכת למהלך של אוטונומיה פלשתינית בגדה ביחד עם אזרחות ירדנית לפלשתינאים. שמיר סירב כי אז האמינו בישראל שיהיה אפשר להעיף את כל הפלשתינאים מהגדה באמצעות ההתנחלויות. בסופו של דבר בוש האבא ביחד עם ג'יימס בייקר עלו לשלטון בארה"ב והם היו הרבה פחות נוחים לישראל וגררו בכוח את שמיר לועידת מדריד. בשניה ששמיר הלך לועידת מדריד, נגמר סיפור הרעיון של סיפוח הגדה ואוטונומיה וכו', ועברנו לרעיון שתי המדינות. היום אפשר רק לחלום על ההצעות שהציע שולץ ושניתן היה לממש אותן לפני תחילת האינטיפאדה הראשונה.

ככל שאנחנו מחכים יותר, ככה העולם יותר נגדנו וככל שננסה לגרור עוד את הסטטוס קוו ככה ההסדר הסופי יהיה גרוע יותר מבחינתנו. חבל שאתה לא מבין את זה וחושב שאפשר להיות "חזקים מול העולם" כאילו אנחנו מעצמת על. אפילו רוסיה מגלה שלא פשוט להיות "חזקים מול העולם", אז אתה מצפה שישראל תעמוד בזה? אם היה לנו שכל, היינו באים כבר מחר למועצת הבטחון עם תוכנית שכוללות גבולות שמספחים לישראל את גושי ההתנחלויות, ושכוללת תהליך ארוך של הקמת מדינה פלשתינאית כשכל צעד מותנה בזה שהפלשתינאים נוטשים את דרך הטרור וההסתה ולא מקימים תשתית צבאית בגדה, ושצה"ל יישאר עוד שנים ארוכות בגדה עד שהמדינה הפלשתינאית תתייצב ויובטח שלא ייכנסו לשם גורמי טרור ועם מו"מ על חילופי שטחים שיתנהל בעוד 10 שנים ואז אנחנו נציע את ערי המשולש שיעברו למדינה הפלשתינאית.

אבל אין לנו טיפת שכל וכל מה שביבי יודע להגיד זה "לא", בדיוק כמו שמיר, ובדיוק כמו שמיר, הוא ייגרר להסדר הרבה יותר גרוע ממה שאפשר לקבל כרגע ובסופו של דבר יכריחו אותנו לסגת לקווי 67 עד המטר האחרון ואז באמת קיום המדינה יוטל בספק.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 15 דצמבר 2014, 15:31

Roni1 כתב:ראינו מה שווה התואר ״ד׳ר״ לחברות כנסת כמו רות קלדרון ועדי קול, מעדיפה את מירי רגב וסתיו שפיר.

אם את מעדיפה את מירי רגב וסתיו שפיר, אז באמת שאין הרבה מה להגיד. אני לא מעדיף אותן.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 15 דצמבר 2014, 15:56

roy1000 כתב:
Roni1 כתב:ראינו מה שווה התואר ״ד׳ר״ לחברות כנסת כמו רות קלדרון ועדי קול, מעדיפה את מירי רגב וסתיו שפיר.

אם את מעדיפה את מירי רגב וסתיו שפיר, אז באמת שאין הרבה מה להגיד. אני לא מעדיף אותן.

לא כי מירי רגב וסתיו שפיר טובות במשהו, פשוט כי השתיים האחרות לא הפסיקו להביך את עצמן.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 15 דצמבר 2014, 15:57

Roni1 כתב:
roy1000 כתב:

לא כי מירי רגב וסתיו שפיר טובות במשהו, פשוט כי השתיים האחרות לא הפסיקו להביך את עצמן.

לעומת השתיים הראשונות?
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 דצמבר 2014, 17:29

מירי רגב?
האשה שהקפיאה חוק כמו חוק הניילונים (חוק חשוב וטוב לכל הדעות) רק בשל יצר נקמנות והתחשבנות על זה שעמיר פרץ התפטר??

אכן, אשה טובה שדואגת לציבור ולאזרחי המדינה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי my man » 15 דצמבר 2014, 19:37

חנו'ש כתב:מירי רגב?
האשה שהקפיאה חוק כמו חוק הניילונים (חוק חשוב וטוב לכל הדעות) רק בשל יצר נקמנות והתחשבנות על זה שעמיר פרץ התפטר??

אכן, אשה טובה שדואגת לציבור ולאזרחי המדינה....

אני דווקא ממש נגד החוק הזה...(כן כן אני לא דואג לסביבה...)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדם » 16 דצמבר 2014, 01:28

חן ורוני הבעיה שלככם שאם כל הכבוד לדברים החשובים האלה ,הם לא שיקבעו את סדר היום ,איתם לא נחיה או נמות ,אם נילון או לא ,צריך לטפל בזה אבל אני בטוח שידאגו לזה גם חברי כנסת אחרים ולא רק סתווי שפיר או מירב מיכאלי,אם כל הכבוד להם שיעשו משו רציני ,נכון מירי רגב לא ממלכתית ,אבל אז מה?מזה הופך אותה לפחות טובה?מי קבע איך ומה צריך להיות ,היא אינטילגנטית ,היא עושה תדברים בדרך שלה ,והיא עושה וזה הכי חשוב ,עדיף להיתיחס לתוכן ולא לעטיפה,אני מעדיף אותם ולא את האנשים שחיים בבוןעה התל אביבית ,ולא מבינים מה עומד על סדר היום ואיפה הם עומדים או חיים ,,אני מכיר הרבה כאלה שלוקחים את המצב הקים כמובן מאליו ואת זה שהם יהודים במדינה ישראלית כמובן מאליו ולא מבינים שכהרף עין זה יכול להיעלם,הם מתעסקים בקקי וחים בסרט שאפשר להזניח דברים אחרים ,ואני לרגע לא מזלזל בענינים אחרים ,אבל צריך פרופורציה ולא להיות תלוש מהמציאות ,כמו רוב חברי מפלגת העבודה.
רוי אתה יכול להגיב בלי להכניס לי מילים לחפה ,איפה כתבתי שצריך להשאיר את המצב הקיים?צריך לתת פתרון וכתבתי את זה צריך שינוי שאנחנו נקבע ,אני בטוח בלי קשר שאף אחד לא יכפה עלינו כלום ,גם אם יכפו ויחוקקו .
בנוסף מה עדיף להגיד על הכל כן??זה יתרום לנו
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 16 דצמבר 2014, 02:17

אדם כתב:רוי אתה יכול להגיב בלי להכניס לי מילים לחפה ,איפה כתבתי שצריך להשאיר את המצב הקיים?

אדם, אני לא מכניס לך שום מילים לפה. בעצם זה שאתה תומך בביבי, אתה אומר שאתה בעד שימור הסטטוס קוו כי זה המצע של ביבי.

אדם כתב:צריך לתת פתרון וכתבתי את זה צריך שינוי שאנחנו נקבע ,אני בטוח בלי קשר שאף אחד לא יכפה עלינו כלום ,גם אם יכפו ויחוקקו .

אתה מודע לזה שלאורך כל קיומה של מדינת ישראל כפו עלינו דברים נכון? בין אם זה הפסקות אש במלחמות שלא היו נוחות וטובות לנו, בין אם זה היציאה למבצע קדש, החזרת פליטים אחרי מלחמת העצמאות, החזרת כל סיני ועוד ועוד ועוד. על מדינת ישראל כפו דברים לאורך כל ההסטוריה וזה ימשיך לקרות. הנסיון שלך להגיד שלא יכפו עלינו לא ממש עומד במבחן המציאות.

בשורה התחתונה, אם ישראל לא תביא תוכנית אלטרנטיבית וביבי ימשיך להגיד רק שהוא לא מוכן לכלום, מועצת הבטחון בסופו של דבר תעביר החלטה דומה למה שהפלשתינאים מבקשים, ובסופו של דבר יכפו עלינו מסיגה מלאה לקווי 67 עד גרגר החול האחרון. ביבי מוביל אותנו לתהום בעיניים פקוחות וזה הזוי שחלק גדול מהאוכלוסיה פשוט מתעלמת מהמציאות.

עריכה: אפילו ליברמן מבין את הברור מאליו. רק ביבי עדיין חי בפנטזיות.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/659/ ... =404&loc=5
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 16 דצמבר 2014, 02:31

מסתבר שיש דיבורים על איחוד של לפיד/כחלון/ליברמן. זה ככל הנראה הסיכוי היחידי למנוע את הקטסטרופה של ממשלת ביבי הרביעית.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 דצמבר 2014, 02:38

roy1000 כתב:מסתבר שיש דיבורים על איחוד של לפיד/כחלון/ליברמן. זה ככל הנראה הסיכוי היחידי למנוע את הקטסטרופה של ממשלת ביבי הרביעית.

ביום שגדעון סער הודיע שלא יתמודד ובוז'י ולבני התאחדו הייתה כתבה שכחלון אומר שהוא ירוץ עם ליברמן ושהם לא יתאחדו עם לפיד והיה לי נורא חבל
האם זה יקרה אחרי שהם אמרו שלא? קשה לי להאמין אבל..נראה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 דצמבר 2014, 03:49

Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:מסתבר שיש דיבורים על איחוד של לפיד/כחלון/ליברמן. זה ככל הנראה הסיכוי היחידי למנוע את הקטסטרופה של ממשלת ביבי הרביעית.

ביום שגדעון סער הודיע שלא יתמודד ובוז'י ולבני התאחדו הייתה כתבה שכחלון אומר שהוא ירוץ עם ליברמן ושהם לא יתאחדו עם לפיד והיה לי נורא חבל
האם זה יקרה אחרי שהם אמרו שלא? קשה לי להאמין אבל..נראה

ללפיד יש כסף גדול לקמפיין בזכות 19 המנדטים שלו. כחלון מתחיל להבין שהוא צריך את הכסף של לפיד בשביל לעשות קמפיין משמעותי. הוא גם רואה שבלי כסף, אנשים לא ששים לרוץ לרשימה שלו. כחלון צריך לשים את האגו בצד ולהתחבר ללפיד. חיבור של שלושת מפלגות המרכז החילוניות יכול להביא 30 מנדטים ולאפשר ממשלה חילונית שתפעל למען הציבור ולא רק למען עצמה.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 16 דצמבר 2014, 09:34

לא תהיה ממשלת ביבי הרביעית, גם אם הם לא יתאחדו הם יסכמו בינהם להמליץ לנשיא על ציזי.

ולגבי מה שכתבת על ליברמן, דיבורים זה יפה אבל האיש עצמו השתלח בכל דבר אפשרי בשנים שלו כשר החוץ, ולא בחכמה. שר החוץ הכי גרוע שאני זוכרת (גם שר הבטחון היה נורא), פיל בחנות חרסינה.
מצחיק שאחרי כמה דיבורים שקורצים לשמאל ושער מפרגן בידיעות אחרונות על ״׳תכנית השלום של ליברמן״ שהוא מעלה כבר עשור לפני כל מערכת בחירות, פתאום מתייחסים לאיש שעד היום היה חשוך וקיצוני שתומך בטרנספר ומעודד גזענות כמשיח מתון שיפיל את ביבי.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 16 דצמבר 2014, 10:24

Roni1 כתב:

לא תהיה ממשלת ביבי הרביעית, גם אם הם לא יתאחדו הם יסכמו בינהם להמליץ לנשיא על ציזי.

ולגבי מה שכתבת על ליברמן, דיבורים זה יפה אבל האיש עצמו השתלח בכל דבר אפשרי בשנים שלו כשר החוץ, ולא בחכמה. שר החוץ הכי גרוע שאני זוכרת (גם שר הבטחון היה נורא), פיל בחנות חרסינה.
מצחיק שאחרי כמה דיבורים שקורצים לשמאל ושער מפרגן בידיעות אחרונות על ״׳תכנית השלום של ליברמן״ שהוא מעלה כבר עשור לפני כל מערכת בחירות, פתאום מתייחסים לאיש שעד היום היה חשוך וקיצוני שתומך בטרנספר ומעודד גזענות כמשיח מתון שיפיל את ביבי.

ליברמן לא ימליץ על הרצוג. הדרך היחידה שביבי לא יהיה ראש ממשלה זה איחוד של מפלגות המרכז.
אנשים נואשים, וכשאתה נואש, אתה נאחז גם באנשים כמו ליברמן.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 16 דצמבר 2014, 10:32

roy1000 כתב:
Roni1 כתב:

ליברמן לא ימליץ על הרצוג. הדרך היחידה שביבי לא יהיה ראש ממשלה זה איחוד של מפלגות המרכז.
אנשים נואשים, וכשאתה נואש, אתה נאחז גם באנשים כמו ליברמן.

אבל ליברמן הוא חלק מהבעיה, לפעמים הוא יותר ימין מביבי, יותר גזען מבן ארי ולפעמים הוא צריך לרצות את נוני מוזס אז הוא מדבר על תכנית שלום שאין לו כוונה ליישם. לא מצליחה להבין את האיש הזה.
בכל מקרה גם אני בעד איחוד של שלושת המפלגות האלה כדי לעשות סדר במפה אבל כבר כתבתי שאף אחד מהם לא יוותר על ראשות מפלגה ולא יהיה מספר 2 ברשימה מאוחדת.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 16 דצמבר 2014, 10:44

Roni1 כתב:אבל ליברמן הוא חלק מהבעיה, לפעמים הוא יותר ימין מביבי, יותר גזען מבן ארי ולפעמים הוא צריך לרצות את נוני מוזס אז הוא מדבר על תכנית שלום שאין לו כוונה ליישם. לא מצליחה להבין את האיש הזה.
בכל מקרה גם אני בעד איחוד של שלושת המפלגות האלה כדי לעשות סדר במפה אבל כבר כתבתי שאף אחד מהם לא יוותר על ראשות מפלגה ולא יהיה מספר 2 ברשימה מאוחדת.

ברור שיצטרכו לוותר, אחרת זה לא יעבוד. אם הם רוצים להצליח, הם צריכים לשים את האגו בצד.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 דצמבר 2014, 15:37

אדם כתב:חן ורוני הבעיה שלככם שאם כל הכבוד לדברים החשובים האלה ,הם לא שיקבעו את סדר היום ,איתם לא נחיה או נמות ,אם נילון או לא ,צריך לטפל בזה אבל אני בטוח שידאגו לזה גם חברי כנסת אחרים ולא רק סתווי שפיר או מירב מיכאלי,אם כל הכבוד להם שיעשו משו רציני ,נכון מירי רגב לא ממלכתית ,אבל אז מה?מזה הופך אותה לפחות טובה?מי קבע איך ומה צריך להיות ,היא אינטילגנטית ,היא עושה תדברים בדרך שלה ,והיא עושה וזה הכי חשוב ,עדיף להיתיחס לתוכן ולא לעטיפה,אני מעדיף אותם ולא את האנשים שחיים בבוןעה התל אביבית ,ולא מבינים מה עומד על סדר היום ואיפה הם עומדים או חיים ,,אני מכיר הרבה כאלה שלוקחים את המצב הקים כמובן מאליו ואת זה שהם יהודים במדינה ישראלית כמובן מאליו ולא מבינים שכהרף עין זה יכול להיעלם,הם מתעסקים בקקי וחים בסרט שאפשר להזניח דברים אחרים ,ואני לרגע לא מזלזל בענינים אחרים ,אבל צריך פרופורציה ולא להיות תלוש מהמציאות ,כמו רוב חברי מפלגת העבודה.
רוי אתה יכול להגיב בלי להכניס לי מילים לחפה ,איפה כתבתי שצריך להשאיר את המצב הקיים?צריך לתת פתרון וכתבתי את זה צריך שינוי שאנחנו נקבע ,אני בטוח בלי קשר שאף אחד לא יכפה עלינו כלום ,גם אם יכפו ויחוקקו .

קודם כל, זה חני.
דבר שני, אולי אותך זה לא מעניין אבל אותי איכות החיים במדינה הזו הרבה יותר מעניינים מימין/שמאל, כן התנחלויות/לא התנחלויות, כן מו"מ/לא מו"מ, כן מלחמה לא מלחמה - זה כבר דברים שלא הכרח תלויים בנו, זה דברים שכל עוד מחליטים על סטטוס קוו, המציאות כבר קובעת.

אבל אותי מעניינים יותר מי דואג לאזרחים, לא לסקטור מסוים אלא לכלל אזרחי המדינה הזו - מי מנסה להעביר חוקים שיקלו על חיינו, שיורידו את יוקר המחיה, שידאגו לאוכלוסיות החלשות, לנכים, לזקנים לניצולי שואה, לפריפריות,שידאגו למתן שירותי בריאות, חינוך, תשתיות, רווחה, תח"צ וכ'ו. שיפרידו בין דת למדינה ויבטלו את המונופלים המעצבנים של הרבנות, שידאגו לאנשים שעובדים, שידאגו לאיכות הסביבה, ועוד ועוד.

האם מירי רגב עשתה משהו מכל הדברים הנ"ל, האם היא אי פעם עשתה משהו שאשכרה דאג לאדם כמוני, ואני לא מתנחלת (למרות שיש שיגידו שי-ם היא התנחלות....), לא חרדית, לא מעוניינת לעלות להר הבית, עובדת לפרנסתי, משלמת מיסים וכל מה שצריך?

אם היא אכן העבירה חוק טוב לבנאדם פשוט כמוני אני אשמח לדעת....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 16 דצמבר 2014, 15:44

roy1000 כתב:
Roni1 כתב:אבל ליברמן הוא חלק מהבעיה, לפעמים הוא יותר ימין מביבי, יותר גזען מבן ארי ולפעמים הוא צריך לרצות את נוני מוזס אז הוא מדבר על תכנית שלום שאין לו כוונה ליישם. לא מצליחה להבין את האיש הזה.

ברור שיצטרכו לוותר, אחרת זה לא יעבוד. אם הם רוצים להצליח, הם צריכים לשים את האגו בצד.

מי לדעתך צריך לוותר למי?
או במילים אחרות, סדר לי את המפלגה החדשה.

ושאלה נוספת - אתה תצביע עבור מפלגה כזאת? הרי ליברמן יהיה בכיר מאוד בה...

ד"א, אני כנראה כן אצביע למפלגה כזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים