roy1000 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:בההההההההההההההההה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4603450,00.html
רק מלהסתכל על הפרצופים האלה יש לי סוג של בחילה. סתיו שפיר תהיה שרת הבריאות. מירב מיכאלי שרת התקשורת.
למה לא? אם לפיד, ללא שום השכלה וללא שום תרומה למדינה, יכול להיות פתאום שר האוצר, אז גם הדמויות ההזויות האלה.
ככה זה. אנשי השמאל מוכנים לבחור אפילו ביובל המבולבל, רק שירשם במפלגה שמאלנית.
צודק - כי הרי לימור לבנת הייתה אשה משכילה מאוד ותרמה המון למדינה. מירי רגב בכלל אשת אשכולות ואם סטיב עליו השלום לא היה בכנסת, הוא לדעתי היה מועמד לפרס נובל בפיזיקה. אין ספק שרשימת הליכוד לכנסת מורכבת מאנשים מאוד איכותיים, משכילים וממש לא תת רמה. אתה צודק. איך אפשר לראות את הרשימה הזו של אנשים כל כך משכילים ואינטילגטיים לעומדת רשימת הבורים של "יש עתיד" (שכוללת רק איזה 4-5 דוקטורים) ולא להבין את זה?
אם הברירה היא יובל המבובלבל או מירי רגב, אז אין ספק שעדיף יובל המבולבל, וזה אפילו לא קרוב.
אתה נשמע כמו נערה בת 16, שאוהבת עם האוזניים.
אני בכוונה אבחר את הדוגמא הכי שלילית שהבאת - מירי רגב. דמות, שמעוררת אנטגוניזם גם אצל רוב בוחרי הליכוד. אז נכון, היא נשמעת פרחה מהשוק. גם אני לא הייתי יוצא איתה למסעדה, אבל מה זה קשור? אנחנו לא נמצאים פה ב"כוכב נולד"! מה שחשוב פה זה לא איך בן-אדם נראה או איך הוא שר, אלא מה הוא עשה בחיים שלו. אז כן, מירי רגב נולדה בקריית-גת למשפחה מרוקאית, והיא גם נשמעת בדיוק כמו שהיינו מצפים ממישהו שנולד בשכונת עוני בקרית-גת למשפחה מרוקאית. אבל אם נשווה את הרזומה שלה לזה של מירב מיכאלי, ברור לחלוטין מי בין שתי הנשים האלה יותר מוכשרת, מי הוכיחה את עצמה. אם בנוסף ניקח בחשבון את נקודת המוצא שכל אחת מהן התחילה את החיים (מירב מיכאלי באה במשפחה מקושרת מאוד, מירי רגב באה מכלום ושום דבר), אז ברור לכל אחד מי משתיהן היא יותר מוכשרת לתפקיד.