בחירות 2

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בחירות 2

הודעהעל ידי tzachMTA » 24 פברואר 2015, 23:46

felix_r כתב:
jol9 כתב:האמת שאני מסתמך על הפורטל של וואלה שמסכמים את כל הסקרים אצלהם.
את הסקר הזה אני לא מכיר. הוא נראה לי קצת אופטימי מדי בשלב הזה...

בכל אופן, אתה לא חושב שהצבעה למלגה ימנית קיצונית זה לזרוק קולות? ביבי לא יכניס אותם לממשלה, והם סתם
לוקחים קולות מהימין.

אני אפגין אובייקטיביות, ואגיד, שכל מי שמצביע לא לאחת משתי המפלגות הגדולות, פשוט מזיק למדינה (ולא משנה אם זה שמאל, ימין, או מרכז). למה? כי ככל שהמלגה השולטת קטנה יותר, ככה היכולת שלה לעשות משהו קטנה יותר, כי היא צריכה לעשות מסחרה עם החברות בקואליציה.

לא מסכים, כח פוליטי חזק מדי בידיים של ראש הממשלה דווקא מסוכן לטעמי, אני בהחלט רואה סיבה בלהצביע למפלגה שהכי קרובה לעמדותיך, לא כולל המפלגה הגדולה. כך תוכל לקרב אותה יותר לקואליציה ולהבטיח שהם ישתפו פעולה. כלומר בוחר שמאל שיצביע מרצ ולא עבודה, מרכז שיצביע לפיד או כחלון ולא הרצוג או ביבי וימין שיצביע בנט או ליברמן ולא ביבי. לפי מי הכי קרוב לעמדותיך, לא כולל המפלגה הגדולה בגוש.
tzachMTA

הודעהעל ידי jol9 » 25 פברואר 2015, 00:29

felix_r כתב:

בכל אופן, אתה לא חושב שהצבעה למלגה ימנית קיצונית זה לזרוק קולות? ביבי לא יכניס אותם לממשלה, והם סתם
לוקחים קולות מהימין.

אני אפגין אובייקטיביות, ואגיד, שכל מי שמצביע לא לאחת משתי המפלגות הגדולות, פשוט מזיק למדינה (ולא משנה אם זה שמאל, ימין, או מרכז). למה? כי ככל שהמלגה השולטת קטנה יותר, ככה היכולת שלה לעשות משהו קטנה יותר, כי היא צריכה לעשות מסחרה עם החברות בקואליציה.

פליקס, זה ממש לא נכון, בשיטת הממשל שלנו.
תאר לעצמך שהליכוד מקבלים 61 מנדטים והעבודה 59. אתה חושב שזה יהיה טוב, שכל מיני חאפרים שאף אחד לא מכיר יהיו חברי כנסת?
שעל חודו של איזה ח"כ אחד יכול להיקבע העתיד של כולנו בהצבעות הרות גורל?

זה לא יכול לעבוד. גם הליכוד לא בהכרח מייצג כל מי שהוא בצד הימני של המפה, ובוודאי לא אנשי מרכז, או כאלה שאין להם דעה
ברורה בעניינים המדיניים אבל כן חשוב להם קו כלכלי מסויים.... ומה עם כל החרדים?

בקיצור, זה ממש לא נכון לדעתי מה שכתבת, בוודאי שלא באופן גורף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 פברואר 2015, 00:40

jol9 כתב:
felix_r כתב:

לוקחים קולות מהימין.

פליקס, זה ממש לא נכון, בשיטת הממשל שלנו.
תאר לעצמך שהליכוד מקבלים 61 מנדטים והעבודה 59. אתה חושב שזה יהיה טוב, שכל מיני חאפרים שאף אחד לא מכיר יהיו חברי כנסת?
שעל חודו של איזה ח"כ אחד יכול להיקבע העתיד של כולנו בהצבעות הרות גורל?

זה לא יכול לעבוד. גם הליכוד לא בהכרח מייצג כל מי שהוא בצד הימני של המפה, ובוודאי לא אנשי מרכז, או כאלה שאין להם דעה
ברורה בעניינים המדיניים אבל כן חשוב להם קו כלכלי מסויים.... ומה עם כל החרדים?

בקיצור, זה ממש לא נכון לדעתי מה שכתבת, בוודאי שלא באופן גורף.

אבל במקרה שלליכוד היה 61 מנדתים, ראש הממשלה היה יכול לבצע את כל התכניות שלו מבלי שחברי קואליציה היו תוקעים לו מקלות בגלגלים.

חאפרים? עזוב בחייך, תראה את כל האנשים שיש היום בכל מיני מפלגות! שדרני טלויזיה, פרשני כדורסל/כדורגל, סלברטאים למיניהם, כיאלו אנחנו בתכנית ריאליטי, אלוהים ישמור!

לא הספיק לך את השנתים האחרונות של ממשלה מסורסת ומנוטרלת בגלל שכל מפלגה משכה לכיוון אחר ?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 פברואר 2015, 00:58

בוודאי שהממשלה האחרונה היתה כושלת בגלל זה, אבל זה שאתה מכניס 61 אנשים שלפחות חצי מהם לא הייתי מכניס לועד הבית,
זה לא בדיוק מתכון להצלחה בטוחה.
גם אם לנתניהו יהיו 61 אצבעות בכנסת, זה לא באמת יבטיח לו שיוכל לעשות מה שבא לו. מספיק שיהיה פייגלין ועוד איזה כמה
כמוהו, ואז הכוח שלהם נהיה גדול אפילו יותר.

בכל אופן, הדיבור הזה לא ריאלי. מעבר למגזרים כמו החרדים, הדתיים לאומיים,הערבים, שלוקחים נתח נכבד מהכנסת,
המפלגות הגדולות שיש לנו, פשוט לא מספיק איכותיות בשביל שנצביע עבורן בהמונינו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 פברואר 2015, 11:30

jol9 כתב:קצת סקרים...

2 סקרים שפורסמו היום בוואלה וערוץ הכנסת, מראים מגמה מדאיגה לימין.
הליכוד לא מתרומם והולך ראש בראש עם העבודה, בנט יורד ליברמן יורד, לפיד עולה וגם כחלון קצת מתחזק.

הליכוד והעבודה מקבלות 23-24 מנדטים בשני הסקרים, בנט - 11-12, לפיד - 12, כחלון 8-9, יהדות התורה וש"ס 7 כ"א,
ליברמן 5-6, מר"צ 5 וישי 4. הערבים מקבלים 12-13.

ע"פ גושים: ימין - 43-46, שמאל - 28-29, מרכז - 19-20, חרדים - 14.

עדיין הסבירות יותר גבוהה לביבי להרכיב את הממשלה הבאה, אלא שהמחיר שהוא יצטרך לשלם, לא יהיה פשוט. עם כח של 23-24
מנדטים, הוא בוודאות יצטרך להיפרד מ-3 מארבעת התיקים הבכירים (כנראה חוץ, ביטחון וחינוך) ויהיה סחיט לאורך כל הקדנציה.
מעבר לכך, הוא כנראה יצטרך להכניס את המפלגה הקיצונית של ישי, מה שבוודאי לא יישפר את מצבנו בזירה הבינלאומית.

מצד שני, לבוז'י אין שום דרך להרכיב ממשלה שלא תתפרק לו תוך מספר חודשים. ליברמן וזהבה, לפיד ואריה דרעי, אנרכיסטים
כמו סתיו שפיר ומירב מיכאלי מול גלאנט ועמוס ידלין, אנשי שמאל קיצוני ואנטי ציוניים מול שרון גל,... בקיצור, זה לא יילך.

בת'כלס גודל הגושים הוא קבוע לאורך כל הדרך וכמעט אין שינויים.
יש דבר אחד שיכול לטרוף את הקלפים וזה נפילה של מרץ אל מתחת לאחוז החסימה. זה ייתן עוד שני מנדטים לגוש הימין.

ההמשלה עדיין תהיה אותו הדבר - ביבי-בנט-ליברמן-חרדים. לישי לא יהיה כוח בקואליציה כי הוא לא יהיה לשון המאזניים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 25 פברואר 2015, 12:32

roy1000 כתב:
jol9 כתב:קצת סקרים...

2 סקרים שפורסמו היום בוואלה וערוץ הכנסת, מראים מגמה מדאיגה לימין.
הליכוד לא מתרומם והולך ראש בראש עם העבודה, בנט יורד ליברמן יורד, לפיד עולה וגם כחלון קצת מתחזק.

הליכוד והעבודה מקבלות 23-24 מנדטים בשני הסקרים, בנט - 11-12, לפיד - 12, כחלון 8-9, יהדות התורה וש"ס 7 כ"א,
ליברמן 5-6, מר"צ 5 וישי 4. הערבים מקבלים 12-13.

ע"פ גושים: ימין - 43-46, שמאל - 28-29, מרכז - 19-20, חרדים - 14.

עדיין הסבירות יותר גבוהה לביבי להרכיב את הממשלה הבאה, אלא שהמחיר שהוא יצטרך לשלם, לא יהיה פשוט. עם כח של 23-24
מנדטים, הוא בוודאות יצטרך להיפרד מ-3 מארבעת התיקים הבכירים (כנראה חוץ, ביטחון וחינוך) ויהיה סחיט לאורך כל הקדנציה.
מעבר לכך, הוא כנראה יצטרך להכניס את המפלגה הקיצונית של ישי, מה שבוודאי לא יישפר את מצבנו בזירה הבינלאומית.

מצד שני, לבוז'י אין שום דרך להרכיב ממשלה שלא תתפרק לו תוך מספר חודשים. ליברמן וזהבה, לפיד ואריה דרעי, אנרכיסטים
כמו סתיו שפיר ומירב מיכאלי מול גלאנט ועמוס ידלין, אנשי שמאל קיצוני ואנטי ציוניים מול שרון גל,... בקיצור, זה לא יילך.

בת'כלס גודל הגושים הוא קבוע לאורך כל הדרך וכמעט אין שינויים.
יש דבר אחד שיכול לטרוף את הקלפים וזה נפילה של מרץ אל מתחת לאחוז החסימה. זה ייתן עוד שני מנדטים לגוש הימין.

ההמשלה עדיין תהיה אותו הדבר - ביבי-בנט-ליברמן-חרדים. לישי לא יהיה כוח בקואליציה כי הוא לא יהיה לשון המאזניים.

לא יודע, אני כבר לא כזה בטוח...
הימין נחלש, וההתחזקות של אלי ישי, רק פוגעת עוד יותר בסיכויים...
בסוף יהיה כאן מצב שאף אחד לא יוכל להקים ממשלה. ממש הפכנו לרפובלקית בננות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 פברואר 2015, 13:13

jol9 כתב:לא יודע, אני כבר לא כזה בטוח...

אני לא רואה את הימין נחלש. הגוש ימין-חרדים יקבל 63+ (בלי ישי). תהיה קואליציה. במילא ביבי לא מתכנן שום מהלכים גדולים, אז הוא לא צריך קואליציה רחבה. גם 61 יספיקו לו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 25 פברואר 2015, 18:20

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לא יודע, אני כבר לא כזה בטוח...

אני לא רואה את הימין נחלש. הגוש ימין-חרדים יקבל 63+ (בלי ישי). תהיה קואליציה. במילא ביבי לא מתכנן שום מהלכים גדולים, אז הוא לא צריך קואליציה רחבה. גם 61 יספיקו לו.

ממש לא. 61 זה אסון. לא תקום ממשלה כזאת.
ביבי חייב לפחות 70+ ח"כים. ועדיף שהקואליציה לא תהיה תלויה בלעדית במפלגה ספציפית.

בוז'י לעומתו, יקים קואליציה גם עם 50 ח"כים, ותמיכה של הערבים מבחוץ. לא חשוב שקואליציה כזאת תתפרק אחרי 4 חודשים.
העיקר להיות ראש ממשלה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 פברואר 2015, 23:09

על פי זה שנושא הדיור והדו"ח שהתפרסם כאן לא עלה בפורום, ניתן להבין שכולו מורכב מחריאתים שכבר יש להם 7 דירות
ומצוציקים שהדירה מעניינת אותם בערך כמו ליגת הקריקט האיזורית של מחוז קורנוול...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 פברואר 2015, 23:36

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי tzachMTA » 25 פברואר 2015, 23:47

jol9 כתב:על פי זה שנושא הדיור והדו"ח שהתפרסם כאן לא עלה בפורום, ניתן להבין שכולו מורכב מחריאתים שכבר יש להם 7 דירות

נדמה לי שזה נכון לא פחות גם לגבי ראש המפלגה שלך, התגובה של ביבי בטוויטר לדוח הדיור היא לא פחות ממדהימה.
tzachMTA

הודעהעל ידי jol9 » 26 פברואר 2015, 00:11

tzachMTA כתב:
jol9 כתב:על פי זה שנושא הדיור והדו"ח שהתפרסם כאן לא עלה בפורום, ניתן להבין שכולו מורכב מחריאתים שכבר יש להם 7 דירות

נדמה לי שזה נכון לא פחות גם לגבי ראש המפלגה שלך, התגובה של ביבי בטוויטר לדוח הדיור היא לא פחות ממדהימה.

אני לא חבר בשום מפלגה, אז הוא לא יכול להיות ראש המפלגה שלי. אם זה לא היה ברור, אני עדיין לא יודע למי אני
אצביע - ברור שזה יהיה ליברמן או ביבי, אבל מי מהם, אני עוד לא יודע.

והתגובה של ביבי היתה הנכונה והבוגרת ביותר מכולם - נלמד, נבין וננסה לשפר. בזמן שכל האחרים מאשימים אחד את השני.
ד"א, אחרי פרסום הדו"ח, פתאום האמירה של ביבי בראיון לעמית סגל ויונית, על אחריותו של אולרמט לעניין, לא נשמעת דבילית....

המבקר מציין (למיטב הבנתי) שמה שהצית את משבר הדיור ועליית המחירים, היתה ההחלטה של ממשלת אולמרט להקפיא את
הבנייה במרכז בשביל לקדם את הבנייה בפריפריה.
ממשל ביבי הואשם בכך שלא זיהה את המגמה מספיק מהר ולא תיקן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 26 פברואר 2015, 00:20

jol9 כתב:
tzachMTA כתב:

אני לא חבר בשום מפלגה, אז הוא לא יכול להיות ראש המפלגה שלי. אם זה לא היה ברור, אני עדיין לא יודע למי אני

והתגובה של ביבי היתה הנכונה והבוגרת ביותר מכולם - נלמד, נבין וננסה לשפר. בזמן שכל האחרים מאשימים אחד את השני.
ד"א, אחרי פרסום הדו"ח, פתאום האמירה של ביבי בראיון לעמית סגל ויונית, על אחריותו של אולרמט לעניין, לא נשמעת דבילית....

המבקר מציין (למיטב הבנתי) שמה שהצית את משבר הדיור ועליית המחירים, היתה ההחלטה של ממשלת אולמרט להקפיא את

קודם כל, חשבתי משום מה שאתה מצביע ליכוד.
בכל אופן, ביבי הכניס איראן איראן אפילו למשבר הדיור, לא קראתי את,הדוח, אבל גם אם נגיד והייתה החלטה אומללה של אולמרט, נתניהו ממש לא יכול לדבר עליה מילה בתור תירוץ, כשהוא 6 שנים ראש ממשלה, היה מספיק זמן לתקן.. ציטוט מהתגובה של ביבי:
כשאנחנו מדברים על מחירי הדיור, על יוקר המחייה, אני לרגע לא שוכח את החיים עצמם. האתגר הגדול ביותר לחיינו כעת הוא התחמשות איראן בנשק גרעיני

נ.ב. ליברמן או ביבי = אתה איש ימין, למה אלי ישי בנט וכחלון לא אופציות?
tzachMTA

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 פברואר 2015, 00:23

jol9 כתב:והתגובה של ביבי היתה הנכונה והבוגרת ביותר מכולם - נלמד, נבין וננסה לשפר. בזמן שכל האחרים מאשימים אחד את השני.

התגובה של ביבי היתה: "סבבה מה שאתם אומרים, אבל אירן...."
יש מצב שביבי מת להגר לאירן עם כל האובססיה שלו על המדינה הזו?? (או אולי להיות ראש הממשלה שלהם.... ;) )
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 26 פברואר 2015, 00:54

tzachMTA כתב:
jol9 כתב:
tzachMTA כתב:

בכל אופן, ביבי הכניס איראן איראן אפילו למשבר הדיור, לא קראתי את,הדוח, אבל גם אם נגיד והייתה החלטה אומללה של אולמרט, נתניהו ממש לא יכול לדבר עליה מילה בתור תירוץ, כשהוא 6 שנים ראש ממשלה, היה מספיק זמן לתקן.. ציטוט מהתגובה של ביבי:
כשאנחנו מדברים על מחירי הדיור, על יוקר המחייה, אני לרגע לא שוכח את החיים עצמם. האתגר הגדול ביותר לחיינו כעת הוא התחמשות איראן בנשק גרעיני

אני באמת הצבעתי ליכוד בדר"כ, ועכשיו אני מתלבט.
עבורי אין שום אלטרנטיבה אחרת. אני בסה"כ קרוב יותר למרכז מאשר לימין. אין לי שום דבר משותף עם מפלגת ימין קיצונית של אלי ישי,
ואני גם לא דתי וההתנחלויות לא מעניינות אותי, ולכן גם בנט לא רלוונטי עבורי.
כחלון הוא אופציה עבורי רק בבחירות הבאות, אם יוכיח את עצמו בקדנציה ובהזדמנות שיקבל.

מבחינתי ליברמן מייצג קצת יותר את מה שאני חושב, אבל נתניהו הוא היחיד לדעתי שיכול להיות ראש ממשלה,
וגם יש סביבו צוות לא רע (ארדן, אדלשטיין, כץ ואולי גם בגין יקבל הזדמנות וימונה לתפקיד בכיר).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 26 פברואר 2015, 08:26

jol9 כתב:
tzachMTA כתב:
jol9 כתב:
tzachMTA כתב:

אני באמת הצבעתי ליכוד בדר"כ, ועכשיו אני מתלבט.
עבורי אין שום אלטרנטיבה אחרת. אני בסה"כ קרוב יותר למרכז מאשר לימין. אין לי שום דבר משותף עם מפלגת ימין קיצונית של אלי ישי,
ואני גם לא דתי וההתנחלויות לא מעניינות אותי, ולכן גם בנט לא רלוונטי עבורי.
כחלון הוא אופציה עבורי רק בבחירות הבאות, אם יוכיח את עצמו בקדנציה ובהזדמנות שיקבל.

מבחינתי ליברמן מייצג קצת יותר את מה שאני חושב, אבל נתניהו הוא היחיד לדעתי שיכול להיות ראש ממשלה,
וגם יש סביבו צוות לא רע (ארדן, אדלשטיין, כץ ואולי גם בגין יקבל הזדמנות וימונה לתפקיד בכיר).

מה ההבדל המדיני בין הליכוד לבית יהודי? בין הליכוד לכחלון?
tzachMTA

הודעהעל ידי jol9 » 26 פברואר 2015, 11:11

tzachMTA כתב:
מה ההבדל המדיני בין הליכוד לבית יהודי? בין הליכוד לכחלון?

דבר ראשון, אין שום הגיון מבחינתי להצביע למפלגה דתית, כשחלק משמעותי מההחלטות מתקבלות ע"י רבנים.
אם זה לא היה ברור, אני כנראה הכי רחוק מדת שאפשר לדמיין.

הבית היהודי נכון להיום מקדש את השטחים הרבה יותר מכל דבר אחר, ואליי זה לא מדבר.
למרות שבדבר אחד אני כן מסכים איתם - אין שום טעם כרגע לנהל מו"מ. זה לא יוביל לכלום.

לגבי כחלון - הוא בכלל לא רץ על הטיקט המדיני, ולכן הגישה שלו איננה רלוונטית. מבחינתי כחלון יהיה אופציה, אחרי שיוכיח את עצמו
בקדנציה הקרובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 פברואר 2015, 11:23

jol9 כתב:והתגובה של ביבי היתה הנכונה והבוגרת ביותר מכולם - נלמד, נבין וננסה לשפר. בזמן שכל האחרים מאשימים אחד את השני.

6 שנים ביבי בשלטון והאחריות של אולמרט? ברצינות? ביבי לא הולך ללמוד שום דבר כי הדברים האלה לא מעניינים אותו. בועת הנדל"ן עובדת לטובתו כי יש לו אישית 3-4 בתים מאוד יקרים.
לא זיהה את המגמה מספיק מהר? 6 שנים זה לא מספיק זמן? באמת?

ביבי לא הולך לעשות כלום בנושא הדיור. לא עכשיו, לא בעוד שנה ולא בעוד עשור.

אבל אין ספק ששיא החוצפה זה בנט שטוען ש"אורי אריאל בנה 50 אלף יחידות דיור". כן, בנה למתנחלים ולחרדים. ממש נהדר. אשכרה לאיש העלוב הזה אין טיפת בושה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 26 פברואר 2015, 12:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 26 פברואר 2015, 12:00

עמותת הגנרלים לשעבר, תומכי הנסיגות, שאיילה חסון סיפרה פעם שלא מעט כאלה ממומנים ע״י ארצות הברית כדי להעביר מסרים בתקשורת. מיליון ידיים (מארגני עצרת השמאל), v15, אייל ארד ועוד כל מיני ארגונים שצצים להם, המון המון כסף אמריקאי מושקע נגד ביבי בבחירות האלה.

מהימים האחרונים אני די בטוחה שבוז׳י הוא ראש הממשלה הבא (לתור של ציפי ברוטציה הם לא יגיעו). לפיד כראש ממשלה כבר עדיף עליו.
Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 26 פברואר 2015, 12:24

roy1000 כתב:

6 שנים ביבי בשלטון והאחריות של אולמרט? ברצינות? ביבי לא הולך ללמוד שום דבר כי הדברים האלה לא מעניינים אותו. בועת הנדל"ן עובדת לטובתו כי יש לו אישית 3-4 בתים מאוד יקרים.
לא זיהה את המגמה מספיק מהר? 6 שנים זה לא מספיק זמן? באמת?

ביבי לא הולך לעשות כלום בנושא הדיור. לא עכשיו, לא בעוד שנה ולא בעוד עשור.

אבל אין ספק ששיא החוצפה זה בנט שטוען ש"אורי אריאל בנה 50 אלף יחידות דיור". כן, בנה למתנחלים ולחרדים. ממש נהדר. אשכרה לאיש העלוב הזה אין טיפת בושה.

דיברו על האחריות לפריצת המשבר. האחריות על פריצת המשבר היא על ממשלת אולמרט ע"פ דו"ח המבקר, ככה שאני לא מבין
מה הקשר לזה שביבי בשלטון 6 שנים. אתה רק לפני שבוע שיבחת כאן את פרס והממשלה שלו על החלטה שהתקבלה לפני 30
שנה, אז עכשיו 6 שנים זה כבר לא רלוונטי??

בוודאי שדיור מעניין את ביבי והוא הולך לטפל בזה. זאת תהיה אחת מנקודות המפתח בממשלה הבאה.
אתה מדבר בדיוק כמו סתיו שפיר. גם היא היום פתחה את הג'ורה שלה על כמה שביבי מתעסק בבתים שלו. אתה ממש בחברה טובה... :nono

לא זיהה את המגמה, הביקורת הזאת היא על תווך של 15 חודשים. אחר כך כן החלו פעולות, אבל כנראה שנושא הזה לא קיבל מספיק תשומת לב.
אבל זה ממש לא כל ה-6 שנים.
ד"א, בשנתיים האחרונות האחריות יושבת במלואה על לפיד. הוא היה יו"ר פורום הדיור, הוא היה שר אוצר, ועליית המחירים בשנתיים
האחרונות היא על אחריותו בעיקר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים