הרכבת הממשלה והקואליציה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תוצאות המדגם ומה יהיה הלאה

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2015, 02:42

יוסי22 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:עד עכשיו דווקא הקואליציה עם החרדים, היתה טובה יותר לבני מעמד הביניים מאשר הקואליציה עם לפיד.

הדברים שאתה אומר נהיים הזויים מיום ליום. אז אולי אתה אומר את זה כשאיזושהי קונטרה למשהו אבל זה סתם מגוחך. להתחיל להאשים את לפיד בכל מיני דברים הזויים זה לא קשור למציאות. להגיד שיותר טוב לחילונים כשהחרדים בממשלה זה שטויות ואני מניח שאתה יודע את זה.

בת'כלס, כל מה שהדיונים האלה מראים זה שההצבעה של כל מצביעי הימין פה היא שבטית לחלוטין. אתם תצביעו לימין בלי שום קשר כלום. אני מאמין שרובכם באמת יכולים להבין שביבי הוא איש לא ראוי, אבל אתם בכל זאת תצביעו לו כי אתם חושבים שהוא מייצג איזה מחנה שלכם.

מה שיפה זה שהתירוצים לקריסה של הממשלה הבאה כבר מוכנים, כי הרי אם יהיו מהלכים מדיניים נגד ישראל זה בגלל "אובאמה האנטישמי" ולא בגלל ביבי ששרף את המדינה והיחסים עם הממשל בשביל נאום בקונגרס. שום דבר הוא אף פעם לא אשמתו של ביבי. כל מה שהוא עושה זה טוב. אני לא מבין איך הפרדמנים חוטפים על ימין ועל שמאל בפורום הזה, אבל ביבי הוא קדוש וכל דבר שהוא עושה זה מדהים ושום דבר רע שקורה הוא אף פעם לא באשמתו.

לא יודע מה עם יוני אבל בעיני הוא אחד מראשי הממשלה הטובים שהיו פה והוא גם יזכר בעולם בקנה מידה היסטורי לטוב ולרע (תלוי בעיני המתבונן ) בניגוד לאובמה שילך לפח האשפה של ההיסטוריה ויזכר כנשיא השחור הראשון שנכשל בכל דבר שהוא נגע בו , לפחות במדיניות החוץ .

במצריים הגאון הזה כחלק מהזיות הדמוקרטיה שלו רצה להמליך את האחים המוסלמים , תחשוב על זה שוב הוא פשוט רצה את האחים המוסלמים וכעס על סיסי שהדיח אותם וזה אחרי שאותו גאון תמך בהדחת מובראק לטובת האחים המוסלמים ... כשחושבים על זה פשוט קשה להאמין איך אידיוט כזה מגיע לנשיאות המדינה החזקה בעולם .

המשיך עם היציאה מעיראק והכשרת הקרקע לדעאש , המשיך להרוס כל חלקה טובה בשיתוף פעולה עם איראן כשלא רק ישראל אלא גם מדינות המפרץ רואות בעניים כלות איך הוא הולך להסכים לאיראן גרעינית .

בקיצור הוא בגד בכל בן ברית שרק יכול , משאיר אחריו מזרח תיכון במצב הרסני מאי פעם ועשיו הוא הולך להשאיר לנו מתנה בדמות מירוץ גרעיני במזרח התיכון ולך יש בעיה עם נתניהו שמנסה בכל דרך למנוע את זה .

מסכים איתך לחלוטין.

שכחת גם להוסיף בנוגע לאובמה, שהוא זה שניסה גם להפיל את אסד ותמך במורדים, ככה שהוא אחראי על מותם של משהו כמו 300-400 אלף סורים. הוא גם אחראי על מלחמת אזרחים בלוב, ומלחמת אזרחים בתימן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 מרץ 2015, 02:46

למי אכפת מאובאמה?
למה אנחנו מצביעים לו? למה אנחנו חיים במדינה שהוא מנהל?

לדעתי אובאמה הוא די אדיוט, אבל זה לא ממש עוזר למישהו כאן כי הבנאדם הוא עדיין הנשיא כי לא אנחנו ובטח שלא ביבי מחליטים על כך.
#אם רק ביבי היה יכול לפטר אותו....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2015, 02:54

roy1000 כתב:
jol9 כתב:זאת ממש לא זכותו. יש כאן הכרעה ציבורית, והוא צריך לשתף פעולה עם מה שהציבור החליט.
אני כן מסכים שצריכים להקים את הממשלה הכי טובה שאפשר, אבל כמו שכבר ראינו, ממשלה כזאת לא כוללת את לפיד.

אין שום "הכרעה ציבורית". יש מפלגות שקיבלו מנדטים וכל אחת היא אוטונומית לעשות מה שנראה לה לנכון. הדברים שאתה אומר הזויים ושייכים אולי למשטרים דיקטטורים.
אני לא מאמין שלפיד יהיה מספיק טיפש להיכנס לממשלה עם ביבי שצפויה לקרוס בצורה קולוסאלית. הוא לא יהיה עלה תאנה של ביבי. לפחות כחלון מראה קצת אינטילגנציה בזה שהוא לא מוכן ללכת בעיניים עצומות לעבר קריסה ידועה.

אלה כללי המשחק בדמוקרטיה שלנו. לפיד יהיה האחרון שביבי יזמין לקואליציה, וכחלון לא צריך להיות טיפש ולאנוס את ביבי להזמין אותו. זאת תהיה התאבדות פוליטית
מבחינתו, כי באופן כזה, ביבי לא יתמוך בו, והוא לא יצליח בתפקיד שלו, בדיוק כמו לפיד.

הבוחר אמר את דברו, והקואליציה שביבי יכול להרכיב, תהיה הומוגנית, ותוכל למשול בלי בעיות 4 שנים. אין שום סיבה שהיא תתפרק לפני, למעט אינטרסים
צרים של חברות הקואליציה.

אני לא מבין מה גורם לך לחשוב שהממשלה תתפרק אחרי שנתיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2015, 02:56

חנו'ש כתב:למי אכפת מאובאמה?

לדעתי אובאמה הוא די אדיוט, אבל זה לא ממש עוזר למישהו כאן כי הבנאדם הוא עדיין הנשיא כי לא אנחנו ובטח שלא ביבי מחליטים על כך.

עצוב, שאת לא רואה את הקשר.

זה שאובמה אידיוט, שהרס כל דבר שהוא נגע בו, מוכיח חדמשמעית, שאנחנו בשום פנים ואופן לא צריכים להכנע ללחצים שלו, אחרת נקבל בתוך המדינה שלנו בדיוק את אותו הדבר שקרה בכל המדינות האחרות, בהן אובמה התערב!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2015, 02:59

roy1000 כתב:
jol9 כתב:עד עכשיו דווקא הקואליציה עם החרדים, היתה טובה יותר לבני מעמד הביניים מאשר הקואליציה עם לפיד.

הדברים שאתה אומר נהיים הזויים מיום ליום. אז אולי אתה אומר את זה כשאיזושהי קונטרה למשהו אבל זה סתם מגוחך. להתחיל להאשים את לפיד בכל מיני דברים הזויים זה לא קשור למציאות. להגיד שיותר טוב לחילונים כשהחרדים בממשלה זה שטויות ואני מניח שאתה יודע את זה.

בת'כלס, כל מה שהדיונים האלה מראים זה שההצבעה של כל מצביעי הימין פה היא שבטית לחלוטין. אתם תצביעו לימין בלי שום קשר כלום. אני מאמין שרובכם באמת יכולים להבין שביבי הוא איש לא ראוי, אבל אתם בכל זאת תצביעו לו כי אתם חושבים שהוא מייצג איזה מחנה שלכם.

מה שיפה זה שהתירוצים לקריסה של הממשלה הבאה כבר מוכנים, כי הרי אם יהיו מהלכים מדיניים נגד ישראל זה בגלל "אובאמה האנטישמי" ולא בגלל ביבי ששרף את המדינה והיחסים עם הממשל בשביל נאום בקונגרס. שום דבר הוא אף פעם לא אשמתו של ביבי. כל מה שהוא עושה זה טוב. אני לא מבין איך הפרדמנים חוטפים על ימין ועל שמאל בפורום הזה, אבל ביבי הוא קדוש וכל דבר שהוא עושה זה מדהים ושום דבר רע שקורה הוא אף פעם לא באשמתו.

נראה לי שאתה צריך קצת להירגע. קצת איבדת קשר עם העולם, אחרי שהמפלגה שלך קרסה והימין שוב לקח את השלטון, אבל זאת המציאות וכדאי שתתפקח
ותפנים.
מדינת ישראל היא לא מדינת תל אביב.

אני לא יודע מה יותר טוב לחילונים, אבל אני בוודאות יודע שהממשלה השניה של ביבי עם החרדים, היתה טובה יותר מהשלישית עם לפיד, ועשתה הרבה
יותר דברים גם בשביל מעמד הביניים. השוויון בנטל הטיפשי הזה לא משפר במילימטר את החיים שלי פה, בעוד הדברים שנעשו בממשלה ההיא, משפרים מאוד.

אין שום תירוצים לקריסה, כי לא תהיה כזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2015, 03:04

jol9 כתב:אלה כללי המשחק בדמוקרטיה שלנו. לפיד יהיה האחרון שביבי יזמין לקואליציה, וכחלון לא צריך להיות טיפש ולאנוס את ביבי להזמין אותו. זאת תהיה התאבדות פוליטית מבחינתו, כי באופן כזה, ביבי לא יתמוך בו, והוא לא יצליח בתפקיד שלו, בדיוק כמו לפיד.

הבוחר אמר את דברו, והקואליציה שביבי יכול להרכיב, תהיה הומוגנית, ותוכל למשול בלי בעיות 4 שנים. אין שום סיבה שהיא תתפרק לפני, למעט אינטרסים
צרים של חברות הקואליציה.

אם זה היה אפשרי, אני דווקא חושב שזה היה חכם מאוד מצידו של כחלון להביא את לפיד כי זה היה חוסך לו כמה מליארדים של החרדים שהוא צריך ליוזמות שלו. מכיוון שזה בלתי אפשרי, אני לא חושב שזה רלוונטי.

הבוחר אמר את דברו ונתן לכחלון 10מנדטים לעשות בהם כרצונו. אף אחד לא אמר שהוא חייב ללכת לכל קואליציה עם ביבי. הוא צריך לעשות את השיקולים שלו לאיזו קואליציה כדאי לו להיכנס ותחת אילו תנאים.

הממשלה הזו תתפרק אחרי שנתיים (או שנה) מהסיבה הפשוטה שהאתגרים שעומדים לפניה גדולים על החלקים שבה בכמה מידות. הקואליציה הזו לא תוכל להתמודד עם האתגרים הכלכליים או המדיניים שיעמדו בפני המדינה בשנתיים הקרובות והיא תקרוס מעצמה תחת הלחצים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2015, 03:04

felix_r כתב:

זה שאובמה אידיוט, שהרס כל דבר שהוא נגע בו, מוכיח חדמשמעית, שאנחנו בשום פנים ואופן לא צריכים להכנע ללחצים שלו, אחרת נקבל בתוך המדינה שלנו בדיוק את אותו הדבר שקרה בכל המדינות האחרות, בהן אובמה התערב!

ההבדל ביננו לבין המדינות האחרות הוא שיש כאן דמוקרטיה אמיתית שעליה מגן צבא אמיתי.
מעבר לכך, הכל נכון, ותכתיבים של אובאמה, לא יביאו אותנו רחוק מדי.

בכל אופן, אנחנו נמשיך לשמוע את הבכיינות של רוי ב-4 השנים הקרובות... זה די ברור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2015, 03:10

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אלה כללי המשחק בדמוקרטיה שלנו. לפיד יהיה האחרון שביבי יזמין לקואליציה, וכחלון לא צריך להיות טיפש ולאנוס את ביבי להזמין אותו. זאת תהיה התאבדות פוליטית מבחינתו, כי באופן כזה, ביבי לא יתמוך בו, והוא לא יצליח בתפקיד שלו, בדיוק כמו לפיד.

צרים של חברות הקואליציה.

אם זה היה אפשרי, אני דווקא חושב שזה היה חכם מאוד מצידו של כחלון להביא את לפיד כי זה היה חוסך לו כמה מליארדים של החרדים שהוא צריך ליוזמות שלו. מכיוון שזה בלתי אפשרי, אני לא חושב שזה רלוונטי.

הבוחר אמר את דברו ונתן לכחלון 10מנדטים לעשות בהם כרצונו. אף אחד לא אמר שהוא חייב ללכת לכל קואליציה עם ביבי. הוא צריך לעשות את השיקולים שלו לאיזו קואליציה כדאי לו להיכנס ותחת אילו תנאים.

הממשלה הזו תתפרק אחרי שנתיים (או שנה) מהסיבה הפשוטה שהאתגרים שעומדים לפניה גדולים על החלקים שבה בכמה מידות. הקואליציה הזו לא תוכל להתמודד עם האתגרים הכלכליים או המדיניים שיעמדו בפני המדינה בשנתיים הקרובות והיא תקרוס מעצמה תחת הלחצים.

לפיד לא יהיה בממשלה, ולכחלון אין שום קואליציה אחרת להיכנס אליה. אין כאן הרבה אופציות וכולם מבינים את חוקי המשחק.
אחרי שכחלון הרוויח ביושר את תיק האוצר, אני לא ממש רואה סיבה להקשות עוד במו"מ. בשביל מה? תיק יותר בכיר לגלאנט?

היוזמות של לפיד ד"א, לא יהיו זולות יותר. מה אתה חושב שהוא ככה פתאום יוותר על מע"מ 0? אתה מבין בכלל את העלות של התכנית הזאת? הרי זאת
תכנית לשנים קדימה, כשכל שנה יצטרכו לממן את זה, ואף אחד לא יוכל לבטל את זה לעולם, מבלי להיקרע ע"י התקשורת.

הממשלה הזאת לא תתפרק, ושום סיסמה ריקה מתוכן שתכתוב לא תוכיח אחרת.
הכל יכול להיות עוד שנתיים, אבל על פי העבר, דווקא הממשלות האלה מחזיקות הרבה יותר.
אין בהרכב הזה אף אחד עם אספירציות שלטוניות, כמו שהיה בזמנו עם ברק, ליברמן ולפיד. הבעיות היחידות שעלולות לצוץ הן דווקא מבית, מכיוון גלעד
ארדן למשל.
אני באמת חושב שאתה צריך להיות חזק ולקבל את רצון הבוחר. אתה מודע לזה שבחירות כל שנתיים, זה לא דבר טוב למדינה, נכון?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2015, 03:13

jol9 כתב:נראה לי שאתה צריך קצת להירגע. קצת איבדת קשר עם העולם, אחרי שהמפלגה שלך קרסה והימין שוב לקח את השלטון, אבל זאת המציאות וכדאי שתתפקח
ותפנים.
מדינת ישראל היא לא מדינת תל אביב.

אני לא יודע מה יותר טוב לחילונים, אבל אני בוודאות יודע שהממשלה השניה של ביבי עם החרדים, היתה טובה יותר מהשלישית עם לפיד, ועשתה הרבה
יותר דברים גם בשביל מעמד הביניים. השוויון בנטל הטיפשי הזה לא משפר במילימטר את החיים שלי פה, בעוד הדברים שנעשו בממשלה ההיא, משפרים מאוד.

אין שום תירוצים לקריסה, כי לא תהיה כזאת.

הצבעת אי פעם בחיים שלך למשהו שהוא לא הימין? אז מה זה משנה אם אתה עכשיו אומר בדיעבד שממשלה כזו או אחרת שיפרה או לא שיפרה את מצבך? הרי בלי קשר לשום שיפור סובייקטיבי, אתה תצביע לאותו המחנה. כבר ניהלנו את הדיון על הדברים ה"גדולים" שעשתה ממשלת ביבי-חרדים. זה הרבה פחות ממה שעשו ממשלות אחרות, אבל זה במילא לא רלוונטי לכלום.

בניגוד אליך - אין לי שום קשר ריגשי לשום מפלגה. היום אני מצביע למשהו אחד ומחר למשהו אחר. הכל בהתאם למה שמייצג את הדעות שלי.

לגבי הקריסה - נחיה ונראה. כבר הסברתי את העניין של התוספת לתקציב הבטחון ביחד עם הדרישות הקואליציונית שיהיה בלתי אפשרי לעמוד בהן, וזה עוד בלי הלחצים מדיניים והבטחוניים שלקואליציה של ביבי אין איך להתמודד איתם.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2015, 03:16

jol9 כתב:
felix_r כתב:

ההבדל ביננו לבין המדינות האחרות הוא שיש כאן דמוקרטיה אמיתית שעליה מגן צבא אמיתי.
מעבר לכך, הכל נכון, ותכתיבים של אובאמה, לא יביאו אותנו רחוק מדי.

בכל אופן, אנחנו נמשיך לשמוע את הבכיינות של רוי ב-4 השנים הקרובות... זה די ברור.

זה שהשמאל היושב במדינת תל אביב מנותק לחלוטין מהמציאות, ידענו גם לפני הבחירות, אבל חשבתי שתוצאת הבחירות תגרום לו לפתוח את העיניים. לצערי, הוא ממשיך להסתגר בתוך עצמו ולהאשים את כל העולם אבל רק לא את עצמו. כנראה, ללא הכדור האדום מהסרט "מטריקס", הוא לא מסוגל לראות את העולם האמיתי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2015, 03:16

jol9 כתב:בכל אופן, אנחנו נמשיך לשמוע את הבכיינות של רוי ב-4 השנים הקרובות... זה די ברור.

אתה מתבלבל. הבכיינות על "אובאמה האנטישמי" באה רק מכם וכמובן כשאובאמה יעשה מהלכים נגד ישראל אז לביבי לא תהיה שום אחריות על זה. זו תהיה גזירת גורל. בדיוק כמו שתושבי עזה חושבים שההפצצות עליהם זה גזירת גורל ולא קשורות בשום דבר להנהגה שלהם.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 22 מרץ 2015, 03:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2015, 03:26

jol9 כתב:לפיד לא יהיה בממשלה, ולכחלון אין שום קואליציה אחרת להיכנס אליה. אין כאן הרבה אופציות וכולם מבינים את חוקי המשחק.
אחרי שכחלון הרוויח ביושר את תיק האוצר, אני לא ממש רואה סיבה להקשות עוד במו"מ. בשביל מה? תיק יותר בכיר לגלאנט?

היוזמות של לפיד ד"א, לא יהיו זולות יותר. מה אתה חושב שהוא ככה פתאום יוותר על מע"מ 0? אתה מבין בכלל את העלות של התכנית הזאת? הרי זאת
תכנית לשנים קדימה, כשכל שנה יצטרכו לממן את זה, ואף אחד לא יוכל לבטל את זה לעולם, מבלי להיקרע ע"י התקשורת.

הממשלה הזאת לא תתפרק, ושום סיסמה ריקה מתוכן שתכתוב לא תוכיח אחרת.
הכל יכול להיות עוד שנתיים, אבל על פי העבר, דווקא הממשלות האלה מחזיקות הרבה יותר.
אין בהרכב הזה אף אחד עם אספירציות שלטוניות, כמו שהיה בזמנו עם ברק, ליברמן ולפיד. הבעיות היחידות שעלולות לצוץ הן דווקא מבית, מכיוון גלעד
ארדן למשל.
אני באמת חושב שאתה צריך להיות חזק ולקבל את רצון הבוחר. אתה מודע לזה שבחירות כל שנתיים, זה לא דבר טוב למדינה, נכון?

אני חושב שכתבתי בערך 10 פעמים שברור שלפיד לא יהיה בממשלה. אני לא יודע אם לכחלון יש קואליציה אחרת להיכנס אליה, אבל אני מבין למה הוא לא רוצה להיכנס לקואליציה שהקריסה שלה צפויה מראש ושהתיק של הקריסה יופל עליו. אני לא חושב שהתיק של גלאנט מעניין אותו.

העלות שדיברו על מע"מ אפס היא כשני מליארד לשנה. זו תוכנית זמנית שנועדה לתת הקלה לזוגות צעירים עד שיגדל היצע הדירות.

אם תדפדף אחורה, תראה שאני זה שמההתחלה של הדיון תמך ברעיון של ממשלת ימין צרה. אין שום דרך אחרת שאנשים כמוך יבינו את המחיר של ממשלה כזו עד שבאמת היא תקום. אם לא תקום ממשלה כזו, ביבי ייבחר לנצח ובכל שנתיים יאשים מישהו אחר - פעם לבני ופעם לפיד ופעם לא יודע מי. צריכה להיות ממשלת ימין, בלי שום עלה תאנה שאפשר להתחבא מאחוריו, בלי מסכות ובלי משחקים.

אז אולי אני באמת מתקשה להבין אנשים שבוחרים בכאלה שאומרים בגלוי שהם ישרפו את המדינה, אבל אני בהחלט מקבל את זה, ואני חושב שזה הכרחי בשביל שהמדינה תתקדם הלאה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2015, 03:31

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בכל אופן, אנחנו נמשיך לשמוע את הבכיינות של רוי ב-4 השנים הקרובות... זה די ברור.

אתה מתבלבל. הבכיינות על "אובאמה האנטישמי" באה רק מכם וכמובן כשאובאמה יעשה מהלכים נגד ישראל כמובן שלביבי לא תהיה שום אחריות על זה. זו תהיה גזירת גודל. בדיוק כמו שתושבי עזה חושבים שההפצצות עליהם זה גזירת גודל.

זה אתה שבוכה כל הזמן על כמה אובמה הגאון רוצה לעשות לנו גן עדן במזרח התיכון, אבל ביבי הפושע מפריע לו. זה אתה שבוכה כל הזמן על כמה השמאל הנאור רוצה לעשות פה גן עדן, אבל ביבי הפושע והעם האידיוט מפריעים לו.

תעשה לעצמך ולנו טובה, עזוב את הארץ הזאת של הפושעים והטיפשים, וטוס לברלין. ועל תשכח להגיד תודה לביבי על הסכם "שמים פתוחים" שהוזיל את מחירי הטיסות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2015, 03:40

felix_r כתב:זה אתה שבוכה כל הזמן על כמה אובמה הגאון רוצה לעשות לנו גן עדן במזרח התיכון, אבל ביבי הפושע מפריע לו. זה אתה שבוכה כל הזמן על כמה השמאל הנאור רוצה לעשות פה גן עדן, אבל ביבי הפושע והעם האידיוט מפריעים לו.

תעשה לעצמך ולנו טובה, עזוב את הארץ הזאת של הפושעים והטיפשים, וטוס לברלין. ועל תשכח להגיד תודה לביבי על הסכם "שמים פתוחים" שהוזיל את מחירי הטיסות.

יש לי רעיון הרבה יותר טוב - אולי אתה תחזור לרוסיה? כי המשפחה שלי נמצאת במדינה מהמאה ה- 16, אז נראה לי שאם מישהו צריך ללכת מפה קודם זה אתה ולא אני, נכון?

אף אחד לא אמר שאובאמה הוא גאון. זה ממש לא רלוונטי. אובאמה הוא עובדה וראש ממשלת ישראל לא יכול לנהל קמפיין נגד נשיא מכהן כי לקמפיין כזה יש מחיר שמדינת ישראל לא רוצה לשלם. ביבי הוא לא ראש ממשלה ראשון שנתקל בנשיא עויין. היו הרבה יותר גרועים ממנו ואף ראש ממשלה ישראלי לא שרף את עצמו עם הממשל כמו שעשה ביבי.

גם אם כבר לעזוב למה לברלין? מה יש בברלין? ולמה אתה מעתיק את הטוקבק הכל כך לא מצחיק הזה לפה? כולם כבר ראו את הבדיחה הזו ואף אחד לא יחשוב שהיא שלך.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2015, 03:51

roy1000 כתב:
felix_r כתב:זה אתה שבוכה כל הזמן על כמה אובמה הגאון רוצה לעשות לנו גן עדן במזרח התיכון, אבל ביבי הפושע מפריע לו. זה אתה שבוכה כל הזמן על כמה השמאל הנאור רוצה לעשות פה גן עדן, אבל ביבי הפושע והעם האידיוט מפריעים לו.

יש לי רעיון הרבה יותר טוב - אולי אתה תחזור לרוסיה? כי המשפחה שלי נמצאת במדינה מהמאה ה- 16, אז נראה לי שאם מישהו צריך ללכת מפה קודם זה אתה ולא אני, נכון?

אף אחד לא אמר שאובאמה הוא גאון. זה ממש לא רלוונטי. אובאמה הוא עובדה וראש ממשלת ישראל לא יכול לנהל קמפיין נגד נשיא מכהן כי לקמפיין כזה יש מחיר שמדינת ישראל לא רוצה לשלם. ביבי הוא לא ראש ממשלה ראשון שנתקל בנשיא עויין. היו הרבה יותר גרועים ממנו ואף ראש ממשלה ישראלי לא שרף את עצמו עם הממשל כמו שעשה ביבי.

גם אם כבר לעזוב למה לברלין? מה יש בברלין? ולמה אתה מעתיק את הטוקבק הכל כך לא מצחיק הזה לפה? כולם כבר ראו את הבדיחה הזו ואף אחד לא יחשוב שהיא שלך.

יש לך זכרון קצר מאוד.
אתה זה שרק לפני שבוע אמרת לביבי ושרה לעוף מהארץ אחרי שיפסידו בבחירות. אני רק מציע לך לפעול באותה הדרך בדיוק שאתה בעצמך דרשת מאחרים!

שאני אעזוב? אני טוב לי פה, אני מרוצה, אז למה שאעזוב? זה אתה והחבירם שלך במדינת תל-אביב כל הזמן בוכים כמה רע פה. אז אם כל כך רע לך, אתה חופשי לעזוב, זאת מדינה חופשית

זה ממש לא משנה כמה המשפחה שלך חיה בארץ ישראל. למה לא משנה? כי אתה לא חי בארץ ישראל. אתה חי במדינת תל-אביב. מדינה שכל תושביה חיים בסרט.

נ.ב. לא אמרתי שאני המצאתי את הטוקבק המצחיק הזה. ואני חוזר עליו בגלל שהוא מצחיק. ככה זה, כשאתה שומע בדיחה מצחיקה, אתה מספר אותה לאחרים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2015, 04:04

felix_r כתב:יש לך זכרון קצר מאוד.
אתה זה שרק לפני שבוע אמרת לביבי ושרה לעוף מהארץ אחרי שיפסידו בבחירות. אני רק מציע לך לפעול באותה הדרך בדיוק שאתה בעצמך דרשת מאחרים!

שאני אעזוב? אני טוב לי פה, אני מרוצה, אז למה שאעזוב? זה אתה והחבירם שלך במדינת תל-אביב כל הזמן בוכים כמה רע פה. אז אם כל כך רע לך, אתה חופשי לעזוב, זאת מדינה חופשית

זה ממש לא משנה כמה המשפחה שלך חיה בארץ ישראל. למה לא משנה? כי אתה לא חי בארץ ישראל. אתה חי במדינת תל-אביב. מדינה שכל תושביה חיים בסרט.

אולי הייתי צריך לכתוב בשפה אחרת בשביל שאתה תבין. שרה נתניהו (או ניתאי או איך שקוראים להם היום), אמרה שהם יעזבו את הארץ אחרי שלא ייבחרו והמדינה תשרף. לא אני הצעתי להם את זה - הם אמרו את זה בעצמם.

אני ממש לא מתלונן כמה רע פה. לא יודע מאיפה אתה מביא את זה. רוב המתלוננים ורוב אלה חושבים שהמצב גרוע ושהמדינה חרא הם דווקא בוחרי הימין (מה שלא מפריע לבחור שוב בביבי). אם לא היה לי ולמשפחה שלי טוב, אז הייתי עובר לארה"ב. לא חסרות לי הצעות עבודה שם. הדבר העיקרי שאני מתלונן עליו זה ראש הממשלה למרות שאני אישית זה שייפגע הכי פחות מהנזקים שהוא עושה ויעשה.

אני גר בעיר העברית הראשונה. אם זה לא מדינת ישראל אז מה כן? באר שבע? אשדוד? חבל שאתה אוכל את הזבל שביבי מאכיל אותך על סיפורי מדינת ת"א מול שאר העולם. זה עצוב.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2015, 04:59

רוב המתלוננים ורוב אלה חושבים שהמצב גרוע ושהמדינה חרא הם דווקא בוחרי הימין

תפסיק לשקר! אין לך בושה?
הבחירות כבר הסתיימו, אתה לא צריך עוד להפיץ את השקרים של השמאל.
אתה והחברים שלך בשמאל מפיצים את השקרים כאילו הכל פה חרא, כאילו ביבי לא עושה כלום, הכלכלה מתפרקת, אבטלה, כולם עניים, אין לאנשים מה לאכול. מי מפיץ את זה? הימין?

בוא ואספר לך משהו. תקרא ואולי תבין איפה המחנה שלך טעה:

התקשורת השמאלנית שאתה ניזון ממנה, היא כל כך מטומטמת! היא שולחת צוות צילום לצלם הפגנה של מפוטרי כי"ל כדי להראות לאנשים כמה רע בדרום, אבטלה. אבל התקשורת הזאת לא מבינה, שהאנשים היחידים שהיא מצליחה להטעות, הם אנשי מדינת תל-אביב עצמם! למה? כי כל מי שגר בדרום יודע, שעובדי כי"ל הם האנשים הכי מסודרים בדרום. המפוטרים "המיסכנים" האלה אמורים לקבל 1 מיליון שקל פיצועים ביד, ועוד 15 אלף שקל בכל חודש עד גיל 67. אני בטוח, שכל אחד כאן בפורום היה מסכים להיות מפוטר כי"ל. אבל הם לא מרוצים. הם רוצים לסחוט יותר. למה לא לסחוט יותר אם התל-אביבים הטיפשים מהטלויזיה באים לצלם אותם לפני הבחירות ונותנים להם פרסום חינם?

וזאת זאת הייתה דוגמא איך האנשים "הטיפשים והלא משכילים" מהפריפריה מנצלים לטובתם את "הגאונים" שעובדים בטלויזיה. מאכילים את התקשורת לוקשים, והתקשורת אוכלת את הלוקשים האלה בקלות משתי סיבות:

א) זה מתאים לאג'נדה של תעמולת הבחירות של השמאל.
ב) כי אף אחד בתקשורת לא באמת יודע מה קורא בפריפריה. אזרחי מדינת תל-אביב לא אוהבים לצאת למדינת ישראל. כדי לדעת מה באמת קורא בפריפריה, צריך להיות עיתונאי אמיתי, צריך לבוא בלי מצלמות, להכיר את האנשים ואת המקום, להשקיע חודש חודשים. זה שאתה בונה את הדיעה שלך לפי סקרים טלפוניים לא הופך אותך לעיתונאי, זה הופך אותך לאידיוט שכולם צוחקים עליו אחרי הבחירות.

אחרי שקראת את זה, אני מקווה מאוד שתפנים את העובדה הפשוטה: אין לך ולשותפים שלך שום מושג מה קורה בארץ . וזאת הסיבה שאתם לא יכולים להגיד לנו מה אנחנו צריכים ומה טוב לנו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

תפסיק לשקר! אין לך בושה?
אתה והחברים שלך בשמאל מפיצים את השקרים כאילו הכל פה חרא, כאילו ביבי לא עושה כלום, הכלכלה מתפרקת, אבטלה, כולם עניים, אין לאנשים מה לאכול. מי מפיץ את זה? הימין?

התקשורת השמאלנית שאתה ניזון ממנה, היא כל כך מטומטמת! היא שולחת צוות צילום לצלם הפגנה של מפוטרי כי"ל כדי להראות לאנשים כמה רע בדרום, אבטלה. אבל התקשורת הזאת לא מבינה, שהאנשים היחידים שהיא מצליחה להטעות, הם אנשי מדינת תל-אביב עצמם! למה? כי כל מי שגר בדרום יודע, שעובדי כי"ל הם האנשים הכי מסודרים בדרום. המפוטרים "המיסכנים" האלה אמורים לקבל 1 מיליון שקל פיצועים ביד, ועוד 15 אלף שקל בכל חודש עד גיל 67. אני בטוח, שכל אחד כאן בפורום היה מסכים להיות מפוטר כי"ל. אבל הם לא מרוצים. הם רוצים לסחוט יותר. למה לא לסחוט יותר אם התל-אביבים הטיפשים מהטלויזיה באים לצלם אותם לפני הבחירות ונותנים להם פרסום חינם?

וזאת זאת הייתה דוגמא איך האנשים "הטיפשים והלא משכילים" מהפריפריה מנצלים לטובתם את "הגאונים" שעובדים בטלויזיה. מאכילים את התקשורת לוקשים, והתקשורת אוכלת את הלוקשים האלה בקלות משתי סיבות:

ב) כי אף אחד בתקשורת לא באמת יודע מה קורא בפריפריה. אזרחי מדינת תל-אביב לא אוהבים לצאת למדינת ישראל. כדי לדעת מה באמת קורא בפריפריה, צריך להיות עיתונאי אמיתי, צריך לבוא בלי מצלמות, להכיר את האנשים ואת המקום, להשקיע חודש חודשים. זה שאתה בונה את הדיעה שלך לפי סקרים טלפוניים לא הופך אותך לעיתונאי, זה הופך אותך לאידיוט שכולם צוחקים עליו אחרי הבחירות.

אחרי שקראת את זה, אני מקווה מאוד שתפנים את העובדה הפשוטה: אין לך ולשותפים שלך שום מושג מה קורה בארץ . וזאת הסיבה שאתם לא יכולים להגיד לנו מה אנחנו צריכים ומה טוב לנו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

תפסיק לשקר! אין לך בושה?

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

תפסיק לשקר! אין לך בושה?

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים