02 אוגוסט 2016, 20:49
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אני די בור בכל מה שקשור לסרטים, בגלל זה אני מסתפק בעיקר בקומדיות, למשל נעלמת, סרט חביב עם סוף מסריח, אבל אני לא יודע לזהות משחק רע של אפלק, באמת שלא.
פשוט שמעתי שהוא שחקן מסריח ובמאי דווקא לא רע.
לא יצא לי לראות הרבה סרטים שכולם ראו, לא מתחבר לסרטים וסדרות.
גם ארגו היה אוברייטד בטירוף
רואה? אין לי מושג מה אמרת עכשיו
02 אוגוסט 2016, 20:50
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אני די בור בכל מה שקשור לסרטים, בגלל זה אני מסתפק בעיקר בקומדיות, למשל נעלמת, סרט חביב עם סוף מסריח, אבל אני לא יודע לזהות משחק רע של אפלק, באמת שלא.
תמיד ידעתי שאתה ה''פשוט'' בחבורה
02 אוגוסט 2016, 20:57
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אני די בור בכל מה שקשור לסרטים, בגלל זה אני מסתפק בעיקר בקומדיות, למשל נעלמת, סרט חביב עם סוף מסריח, אבל אני לא יודע לזהות משחק רע של אפלק, באמת שלא.
תמיד ידעתי שאתה ה''פשוט'' בחבורה
זה אומר שאור, ליאב ואת נפגשים כל בסיס שבועי?
02 אוגוסט 2016, 21:00
02 אוגוסט 2016, 21:03
03 אוגוסט 2016, 00:42
03 אוגוסט 2016, 00:43
Holiday_Armadillo כתב:
03 אוגוסט 2016, 00:44
03 אוגוסט 2016, 00:45
Holiday_Armadillo כתב:
03 אוגוסט 2016, 00:46
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
וואו. חבל, ממש חיכיתי דווקא.
03 אוגוסט 2016, 00:46
03 אוגוסט 2016, 00:47
yanay21 כתב:אני אחכה עד שאראה בעצמי, אבל בהנחה וזה באמת כזה רע, זו אכזבה רצינית. כי על הנייר, זה אמור להיות אדיר.
מארוול היו עושים את זה יותר טוב.
03 אוגוסט 2016, 00:48
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
וואו. חבל, ממש חיכיתי דווקא.
הייתה לי תחושה שזה הולך להיות רע אחרי הטריילר מקומיק-קון אבל קיוויתי שאני טועה ושמרתי על אופטימיות
גם וויל סמית' פשוט היה וויל סמית' במקום להיות הדמות האמיתית מהקומיקס, וגם הטריילרים פשוט היו meh ורק נראו אדירים בגלל המוזיקה
03 אוגוסט 2016, 00:48
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני אחכה עד שאראה בעצמי, אבל בהנחה וזה באמת כזה רע, זו אכזבה רצינית. כי על הנייר, זה אמור להיות אדיר.
מארוול עולם ילדותי מדי בשבילי
זה לא היה אמור להיות סרט רע, אבל הם טעו כמעט בהכל כנראה (בעיקר ליהוק וכתיבה)
03 אוגוסט 2016, 00:50
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני אחכה עד שאראה בעצמי, אבל בהנחה וזה באמת כזה רע, זו אכזבה רצינית. כי על הנייר, זה אמור להיות אדיר.
מוכר את המשפחה שלי לחמאס בשביל סרטי מארוול. אבל עניין של טעם, אין ספק שDC אפל יותר, אבל לא טוב יותר, לטעמי.
מה הסרט הבא שלהם? אחרי באטמן סופרמן, וזה, הם חייבים להפגיז, זה מתחיל להיראות קצת רע.
03 אוגוסט 2016, 00:52
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני אחכה עד שאראה בעצמי, אבל בהנחה וזה באמת כזה רע, זו אכזבה רצינית. כי על הנייר, זה אמור להיות אדיר.
מוכר את המשפחה שלי לחמאס בשביל סרטי מארוול. אבל עניין של טעם, אין ספק שDC אפל יותר, אבל לא טוב יותר, לטעמי.
מה הסרט הבא שלהם? אחרי באטמן סופרמן, וזה, הם חייבים להפגיז, זה מתחיל להיראות קצת רע.
הסרטים של מארוול יותר טובים בשנים האחרונות (לא כולל את הטרילוגיה של באטמן) אבל הקומיקס של DC עדיין יותר טוב
הסרט הבא שיש עליו הכי הייפ זה וונדר וומן
אחרי זה יש את ליגת הצדק
מניחה שוונדר וומן יהיה יותר טוב מליגת הצדק, בגלל החיסרון המורגש של בן אפלק
03 אוגוסט 2016, 00:53
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני אחכה עד שאראה בעצמי, אבל בהנחה וזה באמת כזה רע, זו אכזבה רצינית. כי על הנייר, זה אמור להיות אדיר.
הסרטים של מארוול יותר טובים בשנים האחרונות (לא כולל את הטרילוגיה של באטמן) אבל הקומיקס של DC עדיין יותר טוב
הסרט הבא שיש עליו הכי הייפ זה וונדר וומן
אחרי זה יש את ליגת הצדק
מניחה שוונדר וומן יהיה יותר טוב מליגת הצדק, בגלל החיסרון המורגש של בן אפלק
עקרונית את צודקת, אבל מבחינתם זה דווקא צריך להיות הפוך, הם חייבים להפגיז בליגת הצדק, בגלל הקאסט הרחב. אם גם וונדר וומן, איכשהו, לא יהיה טוב, זה כבר נאחס רציני.
03 אוגוסט 2016, 00:54
03 אוגוסט 2016, 00:55
03 אוגוסט 2016, 01:01
MTA2311 כתב:אני גם איש של מארוול בגדול, אבל הטרילוגיה של נולאן הייתה מופתית. מהסרטים האהובים עליי בהיסטוריה.