המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:פשוט אין מה לשמוח השנה
איתי-שגב כתב:עושים להפועל משהו דומה כמו שזניט עושה לנו ?.
felix_r כתב:אחרי שראיתי עוד 3 פעמים את הנצחון של ב"ש על אינטר, אני חייב לציין שזה היה משחק ענק. זה לא שב"ש גנבה נצחון, היא פשוט הייתה טובה יותר!
שמואל1 כתב:felix_r כתב:אחרי שראיתי עוד 3 פעמים את הנצחון של ב"ש על אינטר, אני חייב לציין שזה היה משחק ענק. זה לא שב"ש גנבה נצחון, היא פשוט הייתה טובה יותר!
בלי להוריד מההישג הנהדר של ב"ש, אי אפשר להתעלם מכך שאינטר שיחקה עם המחליפים ולא באמת התייחסה ברצינות למשחק.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:צריכות להיות השלכות משמעתיות, לא יעזור כלום.
לא סתם מכבי הדליפה במכוון את הנזיפה של ג'ורדי.
דסה צריך להיקנס\ לשבת כמה משחקים ביציע על ההפקרות הזאת. הייתי שוקל גם קנס קולקטיבי.
גם שוטא צריך לקבל על הראש. זה כבר הרבה יותר מדי משחקים מתחילת העונה שהוא מנהל את המשחק מזעזע ולא מגיב בזמן למה שקורה במגרש.
אם לא יהיה ניצחון משכנע על רעננה בראשון אני לא יודע איך יוצאים מזה.
אני לא חושב שצריך לרדת על דסה, גם אם עשה טעות. בסך הכל כדורגל משחקים 11 שחקנים ולא ראוי להאשים בהכל שחקן אחד.
מקובי כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:צריכות להיות השלכות משמעתיות, לא יעזור כלום.
לא סתם מכבי הדליפה במכוון את הנזיפה של ג'ורדי.
דסה צריך להיקנס\ לשבת כמה משחקים ביציע על ההפקרות הזאת. הייתי שוקל גם קנס קולקטיבי.
גם שוטא צריך לקבל על הראש. זה כבר הרבה יותר מדי משחקים מתחילת העונה שהוא מנהל את המשחק מזעזע ולא מגיב בזמן למה שקורה במגרש.
אם לא יהיה ניצחון משכנע על רעננה בראשון אני לא יודע איך יוצאים מזה.
אני לא חושב שצריך לרדת על דסה, גם אם עשה טעות. בסך הכל כדורגל משחקים 11 שחקנים ולא ראוי להאשים בהכל שחקן אחד.
אני באמת מוכן לקבל טעויות. אבל רק לפני חודש נגד רעננה בגביע הטוטו הוא הורחק על 2 עבירות במרכז המגרש.
בשנה שעברה הוא הורחק באירופה במדי בית"ר.
אתה מצפה משחקן ללמוד מטעויות.
ביום חמישי הוא קיבל צהוב על בזבוז זמן (שאנחנו מוביל 3-0 כן?) ואז דקה אח"כ עושה פאול חזק במרכז המגרש.
זה הפקרות.
הוא לא האשם היחיד כמובן, אבל הוא זה שגרם לכדור השלג להתגלגל (הוא והשופט עם ההחלטה הזויה לא לעצור את המשחק ולתת לו את האדום ואז לתת להם כדור חופשי ברחבה)
MTA2311 כתב:אוי מנצ'סטר אוי
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אוי מנצ'סטר אוי
הייתי צוחקת עליך אבל אני אחכה עד שהמשחק של טוטנהאם ייגמר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים