מישהו יודע מה הקטע עם הפרק האחרון של המומינים?
יש כל כך הרבה גירסאות

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:יש שמועות שאומרות שהפרק האחרון לא שודר בישראל כי אחרי שהוא שודר בעולם זה גרם לכמה ילדים להתאבד והחליטו לא לשדר אותו יותר
אני חושבת שהסוף הכי פופולרי בשמועות זה הסוף שסנופקין מתעורר ומגלה שהכל היה חלום והמומינים בכלל לא אמיתיים אלא דמויות שהוא צייר(כמו בספר)
יש למומינים 104 פרקים ופה שודרו 103 אבל יש כאלה שטוענים שאחד הפרקים שלא שודר הוא בכלל אחד מהפרקים האמצעיים ולא הפרק האחרון ושהפרק האחרון פשוט לא כזה מיוחד ואין איזשהו סוף ממשי לעלילה
לא יודעת אם אי פעם נדע את האמת
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש שמועות שאומרות שהפרק האחרון לא שודר בישראל כי אחרי שהוא שודר בעולם זה גרם לכמה ילדים להתאבד והחליטו לא לשדר אותו יותר
אני חושבת שהסוף הכי פופולרי בשמועות זה הסוף שסנופקין מתעורר ומגלה שהכל היה חלום והמומינים בכלל לא אמיתיים אלא דמויות שהוא צייר(כמו בספר)
יש למומינים 104 פרקים ופה שודרו 103 אבל יש כאלה שטוענים שאחד הפרקים שלא שודר הוא בכלל אחד מהפרקים האמצעיים ולא הפרק האחרון ושהפרק האחרון פשוט לא כזה מיוחד ואין איזשהו סוף ממשי לעלילה
נראה לי שאת מבלבלת גרסאות,ממה שאני שומע הכי הרבה לא מדובר בסנופקין אלא בילד בשואה
מה שלי מפריע זה איך זה שאנחנו לא מוצאים את הפרק הזה באינטרנט עם כל הטכנולוגיה והגלובליות כיום?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש שמועות שאומרות שהפרק האחרון לא שודר בישראל כי אחרי שהוא שודר בעולם זה גרם לכמה ילדים להתאבד והחליטו לא לשדר אותו יותר
נראה לי שאת מבלבלת גרסאות,ממה שאני שומע הכי הרבה לא מדובר בסנופקין אלא בילד בשואה
מה שלי מפריע זה איך זה שאנחנו לא מוצאים את הפרק הזה באינטרנט עם כל הטכנולוגיה והגלובליות כיום?
אני לא מבלבלת בין שתי הגרסאות, אלה שתי גרסאות שונות
אני גם בספק שמדובר בשואה כי זאת בכלל סידרה יפנית בלי שום השפעה אירופאית
זה לא כמו הדרדסים או שלתיאל קוואק
Holiday_Armadillo כתב:מה אני יודעת
יש מיתוסים בחיים וזה אחד מהם
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:היא לא מסתכלת בכלל לכיוון וגם לא נראת מבוהלת.
הדברים האלה מעניינים אותי...
ב-0:08 ושנייה אחרי זה גם כן
Holiday_Armadillo כתב:יש שמועות שאומרות שהפרק האחרון לא שודר בישראל כי אחרי שהוא שודר בעולם זה גרם לכמה ילדים להתאבד והחליטו לא לשדר אותו יותר
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש שמועות שאומרות שהפרק האחרון לא שודר בישראל כי אחרי שהוא שודר בעולם זה גרם לכמה ילדים להתאבד והחליטו לא לשדר אותו יותר
זה כבר ידוע, אחד הפרקים האמצעים לא שודר.
היו מלא קונספירציות על זה כמו למשל שמגלים שהמומין זאת בובה שמחזיק ילד ברכבת בשואה וכו׳
מצידי תפתחו ת׳רד מיוחד לקונספירציות, מת על הדברים האלה, מגדלי התאומים, סנדלרמן, ג׳ק המרטש ומה לא...
Holiday_Armadillo כתב:
אני לא מבלבלת בין שתי הגרסאות, אלה שתי גרסאות שונות
אני גם בספק שמדובר בשואה כי זאת בכלל סידרה יפנית בלי שום השפעה אירופאית
זה לא כמו הדרדסים או שלתיאל קוואק
rc4991 כתב:אם כבר מדברים על המומינים...
קראתי שהסופרת רצתה בית גדול וגבוה במרוקו כדי שהיאתוכל לארח שם הרבה אנשים ובגלל זה הבית של המומינים כזה גדול ומתארחים שם הרבה אנשים
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אם כבר מדברים על המומינים...
קראתי שהסופרת רצתה בית גדול וגבוה במרוקו כדי שהיאתוכל לארח שם הרבה אנשים ובגלל זה הבית של המומינים כזה גדול ומתארחים שם הרבה אנשים
יש לי חברה שהיתה באחת ממדינות סקנדינביה (לא זוכרת איזו) וביקרה שם בבית של המומינים.
מסתבר שבנו שם דגם אמיתי של הבית שלהם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים