עולם הטניס - נובאק סלאם? עונת החימר יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס - US Open יצא לדרך

הודעהעל ידי yiffy » 30 אוגוסט 2011, 10:13

תענוג כפול! גם לראות את דודי מול פדרר וגם נחסך לרוג'ר משחק ממש קשה כבר בסיבוב השני :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 01 ספטמבר 2011, 19:58

טוב, פדרר די ניקה את המגרש בארתור אש עם דודי (למרות שהיו לו כמה נקודות יפות).
סיפור מצחיק: יש לי ידידה ששונאת את פדרר ודודי סלע הוא החבר הכי טוב שלה (גם יוצאת עם אח שלו). מעניין איך היא הרגישה היום :grin
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 01 ספטמבר 2011, 20:09

תשלח לה SMS עוקצני ;)

בסיבוב הבא יהיה הרבה יותר קשה נגד צ'יליץ' (שבינתיים בדרך לניצחון קל על טומיץ'). לפני שנתיים הקרואטי נתן טורניר נהדר כשהגיע לרבע הגמר (הפסד לדל פוטרו), כולל פירוק די קליל של מארי בשמינית.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 02 ספטמבר 2011, 08:25

דיוקוביץ' בשני משחקים הפסיד 3 משחקונים :o
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 02 ספטמבר 2011, 08:38

שחף כתב:דיוקוביץ' בשני משחקים הפסיד 3 משחקונים :o

לא מפתיע יותר מדי.

אין לו קלאסה לדעתי. אתה לא תראה את פדרר משפיל את הירבים שלו ככה.

האמת שפדרר בינתיים גם נראה טוב. לרפא יש מבחן לא פשוט בכלל היום מול מאהו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 02 ספטמבר 2011, 10:30

אויש, זה שהוא מנצח משחקים על האפס אומר שאין לו קלאסה? הוא חייב משהו למישהו? נו באמת, לא ציפיתי לשמוע ממך דברים כאלה. התפקיד שלו זה לעבור את השלבים האלה בכמה שפחות זמן על המגרש(=לשחוק את עצמו פחות). הוא צריך להפסיד גיימים כדי שהיריבים שלו ירגישו טוב עם עצמם? דיוקוביץ' דמות הרבה יותר מעניינת מפדרר לדעתי(ושחקן יותר טוב בשלב הזה של הקריירה של פדרר).
שחף

הודעהעל ידי yiffy » 02 ספטמבר 2011, 11:02

על השחקן היותר טוב אני מסכים (אם כי לדעתי פדרר בשיאו וגם בגיל בו ג'וקוביץ' היום היה יותר טוב). יחד עם זאת, אני גם מסכים עם הנקודה על הקלאס. זה לא רק הרמיסה של יריבים, זה גם הפרישה ממשחקים כשהוא לא בשיא היכולת (ובד"כ כשהוא כבר בדרך להפסיד) והעובדה שהוא לא משתיק את המשפחה שלו כשאלה מפריעים וצועקים כשהם מאחוריי היריב שלו.

פדרר אולי נראה יהיר ופחות נחמד על המגרש ומחוץ אליו, אבל הוא ספורטאי למופת. לנולה יש עוד דבר או שניים ללמוד.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 02 ספטמבר 2011, 13:00

שחף כתב:אויש, זה שהוא מנצח משחקים על האפס אומר שאין לו קלאסה? הוא חייב משהו למישהו? נו באמת, לא ציפיתי לשמוע ממך דברים כאלה. התפקיד שלו זה לעבור את השלבים האלה בכמה שפחות זמן על המגרש(=לשחוק את עצמו פחות). הוא צריך להפסיד גיימים כדי שהיריבים שלו ירגישו טוב עם עצמם? דיוקוביץ' דמות הרבה יותר מעניינת מפדרר לדעתי(ושחקן יותר טוב בשלב הזה של הקריירה של פדרר).

אל תיקח אותי ברצינות לגבי כל מה שאני אומר על דג'וקוביץ'. זאת סוג של מחלה כזאת... :duh

אני לא מחבב אותו אז אני ממציא לעצמי כל מיני דברים עליו. יעבור לי. :taunt
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 03 ספטמבר 2011, 20:26

כמו שחשבתי, היה משחק מאוד לא קל נגד צ'יליץ', שמאוד מסוכן על משטחים קשים. היה יכול להיות עוד יותר קשה אם הקרואטי היה מנצל את נקודות השבירה בתחילת המשחק ולא נחנק בסוף הרבע השלישי. סה"כ מוקש לא קטן בשביל סיבוב שלישי עברנו פה.
פדרר מאוד לא יציב לאורך המשחק בשלב זה של הקריירה. קטעים של משחק מצוין פתאום מתחלפים עם משחקונים בהם שום דבר לא הולך.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 ספטמבר 2011, 19:35

misha כתב:כמו שחשבתי, היה משחק מאוד לא קל נגד צ'יליץ', שמאוד מסוכן על משטחים קשים. היה יכול להיות עוד יותר קשה אם הקרואטי היה מנצל את נקודות השבירה בתחילת המשחק ולא נחנק בסוף הרבע השלישי. סה"כ מוקש לא קטן בשביל סיבוב שלישי עברנו פה.
פדרר מאוד לא יציב לאורך המשחק בשלב זה של הקריירה. קטעים של משחק מצוין פתאום מתחלפים עם משחקונים בהם שום דבר לא הולך.

לפחות בשמינית הוא קיבל משחק קל יחסית לפני הנאחס הצרפתי (כנראה ) ברבע.

מצד אחד אני כל כך מקווה שפדרר יזכה לפחות בתואר גראנד סלאם אחד נוסף , מצד שני אני כבר מפחד לפתח ציפיות אחרי חוסר היכולת לסחוב משחק שלם בשנתיים האחרונות.
יוסי22

הודעהעל ידי misha » 06 ספטמבר 2011, 04:32

כן, מונאקו קיבל בראש תוך שעה ו20 דק', כולל הסט השלישי על האפס. אימון טוב לפני טסונגה הארור, שגבר על פיש ב5 מערכות. אסור להפסיד לצרפתי עוד פעם.

ברבע גמר המקביל יהיה דרבי סרבי בין נובאק לטיפסרביץ'.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 06 ספטמבר 2011, 19:40

בוטלו כל המשחקים של היום בגלל הגשם. באסה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 08 ספטמבר 2011, 19:00

המשחקים התחדשו היום. רודיק, איזנר, נדאל ומארי סוף סוף השלימו את משחקיהם ועלו לרבע.

השמחק של פדרר מול טסונגה יתחיל סביב 2 בלילה :thumbdown
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 08 ספטמבר 2011, 19:09

misha כתב:המשחקים התחדשו היום. רודיק, איזנר, נדאל ומארי סוף סוף השלימו את משחקיהם ועלו לרבע.

השמחק של פדרר מול טסונגה יתחיל סביב 2 בלילה :thumbdown

אינשאללה ייגמר הנאחס הזה. עוד פעם אחת אני אראה את צונגה קופץ ומצביע על עצמו עם האגודלים ונראה לי שאני אשבור ת'לפטופ.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 09 ספטמבר 2011, 02:43

אוכל הצפרדעים הולך הביתה ;) משחק טוב של פדרר: היה מאוד אגרסיבי, בטוח בעצמו, תקף בלי הפסקה, הסרב הראשון נכנס באחוזים טובים ולא נתן לטסונגה להיכנס לקצב. הנקמה על ווימבלדון הושלמה :thumbup

עכשיו יש יום לנוח לפני המפגש המרתק מול נובאק. צריך להעלות את הרמה עוד קצת כמו בחצי גמר ה-RG.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 09 ספטמבר 2011, 05:31

misha כתב:אוכל הצפרדעים הולך הביתה ;) משחק טוב של פדרר: היה מאוד אגרסיבי, בטוח בעצמו, תקף בלי הפסקה, הסרב הראשון נכנס באחוזים טובים ולא נתן לטסונגה להיכנס לקצב. הנקמה על ווימבלדון הושלמה :thumbup

עכשיו יש יום לנוח לפני המפגש המרתק מול נובאק. צריך להעלות את הרמה עוד קצת כמו בחצי גמר ה-RG.

האמת שפדרר מדהים בטורניר הזה. חוץ מהסתבכות קטנה מול צ'יליץ', הוא מדלג מסיבוב לסיבוב בלי להזיע בכלל.

מול הסרבי זאת תהיה מלחמת עולם בשבילו, וסיכוי טוב שיילך לחמש מערכות.

היום יושלמו רבעי הגמר - רפא מול רודיק ומארי מול איזנר. המשחקים יתחילו ב20:00 שעון ישראל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 ספטמבר 2011, 07:34

הזדמנות לנובאק לנקמה קטנה אחרי ההפסד ברולאן גארוס והזמדנות למתג את העונה שלו כעונה בקליבר של רפא ופדרר לא רק מבחינת אחוז ניצחונות מטורף.
שחף

הודעהעל ידי misha » 09 ספטמבר 2011, 12:27

ד"א, שמתם לב לכמות הפרישות בטורניר? אתמול גם טריפסרביץ' הצטרף לרשימה ואנחנו בדרך לשבור פה שיא או קרוב לזה. בATP צריכים לתת לטניסאים קצת יותר מרווח, הם מגיעים מותשים לסוף עונה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 09 ספטמבר 2011, 13:03

misha כתב:ד"א, שמתם לב לכמות הפרישות בטורניר? אתמול גם טריפסרביץ' הצטרף לרשימה ואנחנו בדרך לשבור פה שיא או קרוב לזה. בATP צריכים לתת לטניסאים קצת יותר מרווח, הם מגיעים מותשים לסוף עונה.

וזה גם לא בדיוק סוף העונה. יש עוד שני טורנירי מאסטרס, גמר המאסטרס והרבה טורנירים קטנים ובינוניים עד סוף העונה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 09 ספטמבר 2011, 13:15

misha כתב:ד"א, שמתם לב לכמות הפרישות בטורניר? אתמול גם טריפסרביץ' הצטרף לרשימה ואנחנו בדרך לשבור פה שיא או קרוב לזה. בATP צריכים לתת לטניסאים קצת יותר מרווח, הם מגיעים מותשים לסוף עונה.

אני חושב שהשיא לא רק שכבר נשבר, אלא ממש נופץ, ולדעתי זה קרה כבר לפני כמה ימים.

אתה צודק - כולם גם מדברים על זה.
אני חושב שצריכים לתת לשחקנים יותר חופש ולא לחייב את כולם להגיע לכל הטורנירים של המאסטרס 1000.

בסופו של דבר טניסאים רעננים ובריאים יותר, ייתנו לנו טניס טוב ותחרותי יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים