על ידי מקובי » 23 ספטמבר 2014, 15:05
נהדר שחיפה הפסידה אתמול, בשבוע הבא יש להם משחק קליל (הפועל פ"ת) בבית ואני די שמח שהם לא יגיעו לבלומפילד שווים אלינו/מעלינו.
יש לי חוב קטן מיום ראשון... אז קבלו את הסיכום של הפועל רעננה...
כמו שרשמתי במוצ"ש, לקחתי את אחיין שלי (בן 6) למשחק הראשון שלו בחיים, אני עד היום זוכר את המשחק הראשון שלי וממש עניין אותי לראות את התגובות שלו.
אז הגענו לבלומפילד, והתמקמנו במקום קצת שונה מהמקום שבו אני יושב בד"כ (מעל הכניסה ליציע, רואים משם נהדר יחסית למקום שלי...), הסתכלתי עליו ונראה לי שהוא היה קצת בשוק.
בכל מקרה, מכבי לא שיחקה טוב, והתחלתי לחשוש שהמשחק הראשון שלו יגמר ב0-0 חלש או בהפסד (ולרעננה היו שם 2-3 מצבים לגול במתפרצות) אבל בדקה ה78 טב"ח שיחרר את הפלונטר וכבש גול נהדר, אתם לא מבינים מה זה לראות מישהו שקרוב אליך שמח אחרי גול.
זהבי חתם את המשחק עם עוד גול ופיו פיו נוסף ויצאנו הביתה שמחים ומאושרים.
עוד 2 נושאים קטנים:
- סוף סוף חזרנו לעודד (מדקה 12), היה קצת מבייש לראות את שאר הקהל שורק בוז לפנטיקס בזמן שהם התחילו לעודד (ועוד ב"מני לוי") ואיך פתאום שאר הקהל הפסיק לעודד אחרי שהפאנטיקס התחילו.
נקווה שהמצב יחזור לקדמותו (עם המנהל החדש- שאפו למכבי על הסודיות!) ונחזור להתעסק בכדורגל ולא בשטויות.
- וידוי קטן, שבן רייכרט עלה להתחמם שרקתי לו בוז, אבל ברגע שהוא נכנס לשחק שמתי הכל בצד ולא התייחסתי אליו (שאר הקהל היה די חצוי, חלק עודדו חלק שתקו חלק קיללו). בכל מקרה הייתי שמח אם הוא לא היה במכבי.