המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אני מדמיין את הזמן שאני אסע לחו"ל, במקום נופים מדהימים, תקבלו בתי קברות וכנסיות
yanay21 כתב:אני מדמיין את הזמן שאני אסע לחו"ל, במקום נופים מדהימים, תקבלו בתי קברות וכנסיות
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני מדמיין את הזמן שאני אסע לחו"ל, במקום נופים מדהימים, תקבלו בתי קברות וכנסיות
כאילו שאתה יודע להעלות תמונות
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:אם אתה שולח תמונות של נוף זה אומר שה3 בקבוקי יין לא עשו את העבודה עם המלצרית אה?
התמונות של המלצרית בעירום בפרטי שלך
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:אם אתה שולח תמונות של נוף זה אומר שה3 בקבוקי יין לא עשו את העבודה עם המלצרית אה?
נתת בה יא גבר?
yanay21 כתב:ובמקרה, לא כתשובה לאיזה עלוב נפש כלשהו, הייתי רק בהולנד ובארה"ב
yanay21 כתב:ובמקרה, לא כתשובה לאיזה עלוב נפש כלשהו, הייתי רק בהולנד ובארה"ב
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:אם אתה שולח תמונות של נוף זה אומר שה3 בקבוקי יין לא עשו את העבודה עם המלצרית אה?
נתת בה יא גבר?
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:אם אתה שולח תמונות של נוף זה אומר שה3 בקבוקי יין לא עשו את העבודה עם המלצרית אה?
נתת בה יא גבר?
לא נעים לי להשתמש בביטוי הזה ליד כרמל..
אבל אין על הלטינות
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:אם אתה שולח תמונות של נוף זה אומר שה3 בקבוקי יין לא עשו את העבודה עם המלצרית אה?
נתת בה יא גבר?
אבל אין על הלטינות
שלח תמונה גם לי
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:ובמקרה, לא כתשובה לאיזה עלוב נפש כלשהו, הייתי רק בהולנד ובארה"ב
יש שני סוגים של אנשים, כאלה שהיו בהולנד וכאלה שהיו באמסטרדם
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:ובמקרה, לא כתשובה לאיזה עלוב נפש כלשהו, הייתי רק בהולנד ובארה"ב
העיקר מסרב להצעות שלי
MTA2311 כתב:חשוב לי לציין שהוא באמת שלח לי תמונות עירום
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:התמונות של המלצרית בעירום בפרטי שלך
נתת בה יא גבר?
אבל אין על הלטינות
שלח תמונה גם לי
תבטיח לא לשלוח לכרמל אבל
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:ובמקרה, לא כתשובה לאיזה עלוב נפש כלשהו, הייתי רק בהולנד ובארה"ב
הייתי גם באמסטרדם, אבל גם במקום אחר(שאין לי מושג מה שמו, אגב. איזה כפר). וכשאתה אומר "הייתי באמסטרדם", זה "עשיתי מלא סמים וכיף". אני הלכתי לבית אנה פרנק. פעמיים.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:ובמקרה, לא כתשובה לאיזה עלוב נפש כלשהו, הייתי רק בהולנד ובארה"ב
הייתי גם באמסטרדם, אבל גם במקום אחר(שאין לי מושג מה שמו, אגב. איזה כפר). וכשאתה אומר "הייתי באמסטרדם", זה "עשיתי מלא סמים וכיף". אני הלכתי לבית אנה פרנק. פעמיים.
אחת השפות המזעזעות השפה שלהם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים