MTA2311 כתב:roy1000 כתב:לא ראיתי את הסרטון, אבל לברוח ממשאית שדוהרת אליך נראית לי תגובה נורמלית לחלוטין. קודם יוצאים מתוואי הדריסה ואחר כך טוענים נשק ויורים.
M-16 זה לא אקדח. זמן התגובה ארוך יותר.
תראה את הסרטון
איפה הסרטון?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:לא ראיתי את הסרטון, אבל לברוח ממשאית שדוהרת אליך נראית לי תגובה נורמלית לחלוטין. קודם יוצאים מתוואי הדריסה ואחר כך טוענים נשק ויורים.
תראה את הסרטון
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:לא ראיתי את הסרטון, אבל לברוח ממשאית שדוהרת אליך נראית לי תגובה נורמלית לחלוטין. קודם יוצאים מתוואי הדריסה ואחר כך טוענים נשק ויורים.
תראה את הסרטון
איפה הסרטון?
תראה את הסרטון
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:לא ראיתי את הסרטון, אבל לברוח ממשאית שדוהרת אליך נראית לי תגובה נורמלית לחלוטין. קודם יוצאים מתוואי הדריסה ואחר כך טוענים נשק ויורים.
תראה את הסרטון
לסרטונים כאלה יש נטייה להעלות לי את העצבים ולהפוך אותי לגזען לכמה דקות
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:לא ראיתי את הסרטון, אבל לברוח ממשאית שדוהרת אליך נראית לי תגובה נורמלית לחלוטין. קודם יוצאים מתוואי הדריסה ואחר כך טוענים נשק ויורים.
תראה את הסרטון
לסרטונים כאלה יש נטייה להעלות לי את העצבים ולהפוך אותי לגזען לכמה דקות
+קללות בערבית למרבה האירוניה?
my man כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:לא ראיתי את הסרטון, אבל לברוח ממשאית שדוהרת אליך נראית לי תגובה נורמלית לחלוטין. קודם יוצאים מתוואי הדריסה ואחר כך טוענים נשק ויורים.
תראה את הסרטון
איפה הסרטון?
https://www.facebook.com/scoops.rotter. ... 363749049/
felix_r כתב:לדעתי, זאת הייתה טעות חמורה לשדר את זה בכל הערוצים. עכשיו עוד 1000 ערבים שראו את זה חולמים לעשות אותו דבר...
felix_r כתב:לדעתי, זאת הייתה טעות חמורה לשדר את זה בכל הערוצים. עכשיו עוד 1000 ערבים שראו את זה חולמים לעשות אותו דבר...
toja27 כתב:felix_r כתב:לדעתי, זאת הייתה טעות חמורה לשדר את זה בכל הערוצים. עכשיו עוד 1000 ערבים שראו את זה חולמים לעשות אותו דבר...
זו טעות להראות את זה מכל הסיבות , גם בגלל שציינת וגם אין שום צורך שאנשים ובמיוחד ילדים יחשפו לזוועות האלו שוב ושוב. אבל התקשורת כבר מזמן לא פועלת לטובת מה נכון ולא נכון ערכית. אולי רק בדעת עצמה.
עד לא מזמן נכנסתי לאתר ואללה והכותרת שהייתה שם בראש שהחיילים פחדו לראות בגלל מקרה החייל היורה שהיה לפני. מחפשים את הצהוב ואת הדרמה ומשחקים עם רגשותיהם של אנשים. אז אין לך מה לצפות מהתקשורת..
roy1000 כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:לדעתי, זאת הייתה טעות חמורה לשדר את זה בכל הערוצים. עכשיו עוד 1000 ערבים שראו את זה חולמים לעשות אותו דבר...
זו טעות להראות את זה מכל הסיבות , גם בגלל שציינת וגם אין שום צורך שאנשים ובמיוחד ילדים יחשפו לזוועות האלו שוב ושוב. אבל התקשורת כבר מזמן לא פועלת לטובת מה נכון ולא נכון ערכית. אולי רק בדעת עצמה.
עד לא מזמן נכנסתי לאתר ואללה והכותרת שהייתה שם בראש שהחיילים פחדו לראות בגלל מקרה החייל היורה שהיה לפני. מחפשים את הצהוב ואת הדרמה ומשחקים עם רגשותיהם של אנשים. אז אין לך מה לצפות מהתקשורת..
הורדת את החתימה?
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:לדעתי, זאת הייתה טעות חמורה לשדר את זה בכל הערוצים. עכשיו עוד 1000 ערבים שראו את זה חולמים לעשות אותו דבר...
הורדת את החתימה?
כן, אני יודע שזה לא הוגן מצידי כי ההסכם היה אחר ואם זה מפריע לך אני טחזיר זאת שוב עכשיו. אבל הדבר הזה היה ממש מציק לי בעין כל מה פעם שהייתי שולח הודעה. שוב מה שתחליט.
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:לדעתי, זאת הייתה טעות חמורה לשדר את זה בכל הערוצים. עכשיו עוד 1000 ערבים שראו את זה חולמים לעשות אותו דבר...
הורדת את החתימה?
כן, אני יודע שזה לא הוגן מצידי כי ההסכם היה אחר ואם זה מפריע לך אני טחזיר זאת שוב עכשיו. אבל הדבר הזה היה ממש מציק לי בעין כל מה פעם שהייתי שולח הודעה. שוב מה שתחליט.
בסדר. חנינה.
שועל כתב:כל הכבוד רוי.
מהתחלה חשבתי שהחמרת איתו וזה לא מגיע לו.
שועל כתב:כל הכבוד רוי.
מהתחלה חשבתי שהחמרת איתו וזה לא מגיע לו.
למרות ערעור הפרקליטות, גטאס שוחרר ממעצר בית
אחרי שביהמ"ש שחרר את ח"כ גטאס ממעצר הבית, הפרקליטות ערערה אך סורבה. נציג הפרקליטות מחה על שחרורו של גטאס: "הוא מסוכן לציבור. המסוכנות היא לא רק בהחדרת טלפונים לכלא". סנגורו של הח"כ: "גטאס ילווה בידי מפקחים, מעצר יפגע בפעילותו בכנסת"
שועל כתב:לא רואה את נתניהו יוצא מתיק 1000
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים