המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אור חולה נפש אז קחו אתם ותיהנו
https://twitter.com/martoo14/status/1238859529393070081
literally no one caresMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור חולה נפש אז קחו אתם ותיהנו
https://twitter.com/martoo14/status/1238859529393070081
כולנו בדיכאון תניחי לנו
עכשיו היה טירוף. מניח שהמצב בסופרים יירגע, גם בגלל ההנחיות של משרד הבריאות שאין צורך להסתער על הסופרים וגם בגלל שהרבה אנשים יעברו להזמנות אונליין.Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מקומות עבודה שיכולים - יעברו לעבוד מהבית.Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה, איך מקומות של יותר מ-10 עובדים אמורים להמשיך? או למשל בסופרים שיש מן הסתם יותר מ-10 עובדים+כל עם ישראל שעומד אחד לשני על העורף
הם אשכרה לא אמרו כלום
כל השאר - עד 2 מטר בין העובדים, ועד 10 באותו חלל.
זה החוק
זה בחיים לא יקרה
אתה רוצה להגיד לי שאם מחר אני צריכה מיץ ואני נכנסת לסופר אני שם עם לא יותר מ-10 אנשים וכולם יעמדו 2 מטר אחד מהשני? זה בחיים לא יקרה
לא חושב שזה תופס בסופרים כי שם החלל גדול.
ובקופות?
כשכתבתי שהלכתי לקנות קישואים ביום שישי והתחרטתי ישר זה בגלל הטירוף של האנשים
כל עם ישראל היה שם והתור של הקופות העצמיות היה ליטרלי, ליטרלי עד סוף הסופר, אז מה זה משנה מה הגודל כשאתה עומד בתור ונושמים עליך מכל הכיוונים?
wanna bet?שמואל1 כתב:עכשיו היה טירוף. מניח שהמצב בסופרים יירגע, גם בגלל ההנחיות של משרד הבריאות שאין צורך להסתער על הסופרים וגם בגלל שהרבה אנשים יעברו להזמנות אונליין.Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מקומות עבודה שיכולים - יעברו לעבוד מהבית.
זה החוק
זה בחיים לא יקרה
אתה רוצה להגיד לי שאם מחר אני צריכה מיץ ואני נכנסת לסופר אני שם עם לא יותר מ-10 אנשים וכולם יעמדו 2 מטר אחד מהשני? זה בחיים לא יקרה
ובקופות?
כשכתבתי שהלכתי לקנות קישואים ביום שישי והתחרטתי ישר זה בגלל הטירוף של האנשים
כל עם ישראל היה שם והתור של הקופות העצמיות היה ליטרלי, ליטרלי עד סוף הסופר, אז מה זה משנה מה הגודל כשאתה עומד בתור ונושמים עליך מכל הכיוונים?
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מקומות עבודה שיכולים - יעברו לעבוד מהבית.Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה, איך מקומות של יותר מ-10 עובדים אמורים להמשיך? או למשל בסופרים שיש מן הסתם יותר מ-10 עובדים+כל עם ישראל שעומד אחד לשני על העורף
הם אשכרה לא אמרו כלום
זה החוק
זה בחיים לא יקרה
שועל כתב:קיבלתי עכשיו קינוח חינם בבית קפה
היה שווה קורונה
שמואל1 כתב:ספרד הכריזה על מצב חירום ועוצר מלא
שועל כתב:ערפל כבד בחיפה. באמת מרגיש סוף העולם
felix_r כתב:שועל כתב:קיבלתי עכשיו קינוח חינם בבית קפה
היה שווה קורונה
כי חבל לזרוק. מחר סגור
משרד התחבורה בקריאה למשתמשי התחבורה הציבורית: הימנעו מנסיעות לא חיוניות.
החל מיום שלישי יופסק התשלום במזומן בכלל התחבורה הציבורית.
הציבור נדרש להיערך בהתאם.
בנוסף, בדיונים שנערכו בשעות האחרונות בהשתתפות שר התחבורה, בצלאל סמוטריץ', מנכ"לית המשרד, קרן טרנר, מנהל הרשות הארצית לתח"צ, אמיר אסרף, וגורמי המקצוע במשרד, נקבע כי החל מיום שלישי הקרוב יופסק התשלום במזומן בכלל אמצעי התחבורה הציבורית בישראל במטרה לצמצם את המגע בין הנוסעים לנהגים.
ציבור הנוסעים נדרש להיערך מראש באמצעות הצטיידות בכרטיס רב-קו. מי שאין ברשותו כרטיס יוכל לקנות עד ליישום ההנחיה, כרטיס רב-קו אנונימי אצל נהג האוטובוס ולהשתמש בו.
את כרטיסי הרב-קו ניתן להטעין באינטרנט בעזרת קורא כרטיסים, בטלפון הנייד בטלפונים התומכים, ובאלפי נקודות הטענה ברחבי הארץ, ובהם בסניפי הדואר, רשתות הפארם.
את מיקומן של כלל נקודות ההטענה ומידע על נקודות השירות ניתן למצוא באתר המידע לנוסע בתחבורה הציבורית (https://pti.org.il/ChargingMap.aspx)
התחבורה הציבורית ממשיכה לפעול כסדרה, אולם בעקבות ההחלטה על סגירת מוסדות החינוך, ומקומות הבילוי – הופסקו קווי התלמידים והאקדמיה.
שירות קווי לילה הופסק, והופסקה פעילות קווי תחבורה ציבורית אל מקומות הבילוי.
ברשות הארצית מעדכנים בכל העת את מפת השירות של התחבורה הציבורית בהתאם להנחיות. בפעילות כלל הקווים ניתן להתעדכן בטלפון ב*8787 וביישומונים השונים.
הוא יכול לומר מה שבא לו. זו עבירה על החוקשועל כתב:
חשוב באמת להתייעץ עם רבנים
יש לך עד מחר בבוקר, היום אני עייף.MTA2311 כתב:כשיגמר הבכי על החדר כושר תזכירו לי לדבר על כמה ההחלטה על "אמצעים טכנולוגיים" זה אחד הדברים המסוכנים והמוזרים שקרו פה
שמואל1 כתב:הוא יכול לומר מה שבא לו. זו עבירה על החוקשועל כתב:
חשוב באמת להתייעץ עם רבנים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים