המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני חושב שהשיא לא רק שכבר נשבר, אלא ממש נופץ, ולדעתי זה קרה כבר לפני כמה ימים.
misha כתב:כל הטופ 4 לא אכזבו.
הלב רוצה פדרר-מארי, הראש אומר נדאל - נובאקcan't wait.
jol9 כתב:אני חושב שהשיא לא רק שכבר נשבר, אלא ממש נופץ, ולדעתי זה קרה כבר לפני כמה ימים.
זה נכון. השיא הקדום היה 12, אתמול היינו כבר עם 15.
yiffy כתב:אאאאאאאההה!!!!!!
הלב שבור. אלוהים ישמור למה הוא לא יכול היה לקחת אחת משתי הנקודות משחק האלה...
פדרר שיחק נפלא בשתי המערכות הראשונות ואז הלך לישון. התעורר בחמישית אבל לא היה מסוגל לסגור את המשחק. איזה באסה...
misha כתב:yiffy כתב:אאאאאאאההה!!!!!!
פדרר שיחק נפלא בשתי המערכות הראשונות ואז הלך לישון. התעורר בחמישית אבל לא היה מסוגל לסגור את המשחק. איזה באסה...
לגמרי. ייקח לי זמן להתאושש מהמשחק הזה, כרגע אין שום רצון לראות טניס בזמן הקרוב.
פדרר כבר שבר אותו על האפס, מגיש למשחק, 40-15 ובמקום לגמור את הסיפור כמו שצריך, פתאום הגשות ראשונות לא נכנסות, הפורהנד מאכזב וכל מה שנשאר הוא סיפור שנובאק יספר לנכדים גם בעוד 50 שנה. בדיוק מה שקרה לפני שנה רק כפול שלוש.![]()
לא אכפת לי מי ינצח בגמר, מצידי שניהם גם יכולים להיפצע (לא חמור) באמצע המשחק והראשון שיוכל לעמוד על הרגליים יזכה
yiffy כתב:misha כתב:yiffy כתב:אאאאאאאההה!!!!!!
לגמרי. ייקח לי זמן להתאושש מהמשחק הזה, כרגע אין שום רצון לראות טניס בזמן הקרוב.
פדרר כבר שבר אותו על האפס, מגיש למשחק, 40-15 ובמקום לגמור את הסיפור כמו שצריך, פתאום הגשות ראשונות לא נכנסות, הפורהנד מאכזב וכל מה שנשאר הוא סיפור שנובאק יספר לנכדים גם בעוד 50 שנה. בדיוק מה שקרה לפני שנה רק כפול שלוש.![]()
לא אכפת לי מי ינצח בגמר, מצידי שניהם גם יכולים להיפצע (לא חמור) באמצע המשחק והראשון שיוכל לעמוד על הרגליים יזכה
מתוך דאגה למורשת פדרר והרצון שהוא יישאר השיאן של הזכיות בגראנד סלאם (לפחות בשנים הקרובות), בגמר שכזה אני מעודד את מי שהוא לא רפאל נדאל. זאת למרות שאני מחזיק מרפא הרבה יותר מנולה כבנאדם וספורטאי כאחד.
מה זה היה התנועות בבון הללו בסוף המשחק? מישהו צריך ללמד את הפרחח הזה להתנהג...
שחף כתב:אוף, חבל שפיספסתי את זה. לראות את פדרר מפסיד אחרי 2-0 במערכות ושני מאצ' פוינטס לטובתו? תענוג צרוף.
jol9 כתב:שחף כתב:אוף, חבל שפיספסתי את זה. לראות את פדרר מפסיד אחרי 2-0 במערכות ושני מאצ' פוינטס לטובתו? תענוג צרוף.
חשבתי שאתה פדרריסט. מה נסגר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים