המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:יוני, איזה משטח נחשב מהיר יותר, זה במלבורן או זה בניו יורק? נורא מוזר לי שלרפא יש שני תארים בארה"ב ורק אחד באוסטרליה, למרות שבתחילת השנה הכושר שלו אמור להיות הרבה יותר טוב מאשר בסופה, אז הוא בדרך כלל שחוק יחסית(ולכן לדעתי גם לא זכה עד עכשיו בטורניר סוף השנה)
MTA2311 כתב:האמת זה תמיד היה הgs שאני פחות אוהב. מגרש לא מאוד מהיר, תנאים מאוד קשים וכושר פחות טוב של השחקנים כי מדובר בתחילת העונה. כמובן שבגלל השעות גם כמעט לא יוצא לי לראות משחקים בלייב.
אין לי הרבה ציפיות לגבי רוג'ר. אני מאוד אופתע אם יעבור את השמינית.
אכן הגרלה קשה לרפא.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:האמת זה תמיד היה הgs שאני פחות אוהב. מגרש לא מאוד מהיר, תנאים מאוד קשים וכושר פחות טוב של השחקנים כי מדובר בתחילת העונה. כמובן שבגלל השעות גם כמעט לא יוצא לי לראות משחקים בלייב.
אכן הגרלה קשה לרפא.
נו... אתה רואה? לא היה קשה, נכון?
הבנתי שהעניין יורד מעט בגלל פדרר, אבל עדיין אפשר לדבר ולדון על טניס, כי הוא לא התחיל עם פדרר ולא צריך להיגמר בגללו...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:האמת זה תמיד היה הgs שאני פחות אוהב. מגרש לא מאוד מהיר, תנאים מאוד קשים וכושר פחות טוב של השחקנים כי מדובר בתחילת העונה. כמובן שבגלל השעות גם כמעט לא יוצא לי לראות משחקים בלייב.
אכן הגרלה קשה לרפא.
נו... אתה רואה? לא היה קשה, נכון?
הבנתי שהעניין יורד מעט בגלל פדרר, אבל עדיין אפשר לדבר ולדון על טניס, כי הוא לא התחיל עם פדרר ולא צריך להיגמר בגללו...
אצלי לפחות העניין לא ירד בכלל. אני עדיין רואה המון טניס( גם באינטרנט). סתם קשה לדבר פה עם אוהדי רפא, שנמצא בשלב אחר לגמרי של הקריירה.
בערך כמו לדבר עם אוהדי ריאל בפורום כדורסל.
שחף כתב:אני לא מאוהדי פדרר, אבל אני חייב לומר שההערכה שלי אליו גדלה לאור איך שהוא מצליח להישאר רלוונטי יחסית בגילו, בזמן שסמפראס בגיל יותר צעיר כבר הפסיד להראל לוי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים