http://youtu.be/RK3eWaMxeVc
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:חלק מהעצורים בפרשת השחיתות החדשה הם מישראל ביתנו, בערוץ 2 פרסמו שהמשטרה פשטה על מטה המפלגה. אם מישהו כאן תהה לגבי הזגזוג של ליברמן.
MTA2311 כתב:שחיתות (לכאורה) של פאינה קירשנבאום זה עוד לא הסוף של ליברמן.
Roni1 כתב:MTA2311 כתב:שחיתות (לכאורה) של פאינה קירשנבאום זה עוד לא הסוף של ליברמן.
גם סטס מסיז׳ניקוב, מנכ״ל משרד החקלאות (השר מישראל ביתנו) ועוד בכיר במטה המפלגה. זה נראה משהו יותר רציני מפאינה קירשינבאום.
אומרים שגם אבנר קופל נעצר ועוד כמה בכירים מעולם הספורט.
Roni1 כתב:MTA2311 כתב:שחיתות (לכאורה) של פאינה קירשנבאום זה עוד לא הסוף של ליברמן.
גם סטס מסיז׳ניקוב, מנכ״ל משרד החקלאות (השר מישראל ביתנו) ועוד בכיר במטה המפלגה. זה נראה משהו יותר רציני מפאינה קירשינבאום.
אומרים שגם אבנר קופל נעצר ועוד כמה בכירים מעולם הספורט.
felix_r כתב:אני לא כל כך מבין. מישהו יכול להסביר לי, מה הפשע בזה, שישראל ביתנו תרמה כספים למכון וינגייט?
jol9 כתב:felix_r כתב:אני לא כל כך מבין. מישהו יכול להסביר לי, מה הפשע בזה, שישראל ביתנו תרמה כספים למכון וינגייט?
עזוב, זה כ"כ שקוף... גם בבחירות הקודמות עשו את אותו הדבר, רק לפני שנתיים ומשהו לליברמן עצמו.
המדינה הזאת ומוסדותיה ובמיוחד התקשורת שלה זה סוג של בדיחה... בתקשורת כבר החליטו שכולם אשמים, כל הכותרות היום עסקו בזה,
ומה יהיה עוד שבוע? הכל ייסגר וייעלם מהנוף ואף אחד לא יזכור את זה, וכשהחקירות ייסגרו, תהיה איזו ידיעה קטנה בעמוד 15 וכך זה ייגמר.
הנזק נעשה בכל מקרה...
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אני לא כל כך מבין. מישהו יכול להסביר לי, מה הפשע בזה, שישראל ביתנו תרמה כספים למכון וינגייט?
עזוב, זה כ"כ שקוף... גם בבחירות הקודמות עשו את אותו הדבר, רק לפני שנתיים ומשהו לליברמן עצמו.
המדינה הזאת ומוסדותיה ובמיוחד התקשורת שלה זה סוג של בדיחה... בתקשורת כבר החליטו שכולם אשמים, כל הכותרות היום עסקו בזה,
ומה יהיה עוד שבוע? הכל ייסגר וייעלם מהנוף ואף אחד לא יזכור את זה, וכשהחקירות ייסגרו, תהיה איזו ידיעה קטנה בעמוד 15 וכך זה ייגמר.
הנזק נעשה בכל מקרה...
יש משהו במה שאתה אומר, אבל השאלה שלי הייתה אחרת. מה בדיוק הפשע בלתרום כסף לספורט? אני פשוט לא מבין מה שחיתות בזה?
===
הידעת, שבליטא כל אזרח רשאי לקבוע שחלק מסכום המס, שהוא משלם על משכורתו, ילך כתרומה למועדון ספורט שהוא אוהד? זה לא סכום גדול, אחוז 1 או אפילו 0.5 אחוז מסכום המס, אבל עדיין זה נשמע לי מגניב.
לא היית רוצה שאחוז 1 מהמס שמורידים לך מהמשכורת ילך למכבי בכדורסל? אולי אז פדרמן היה מביא לנו שחקנים יקרים יותר
jol9 כתב:עזוב, זה כ"כ שקוף... גם בבחירות הקודמות עשו את אותו הדבר, רק לפני שנתיים ומשהו לליברמן עצמו.
הנזק נעשה בכל מקרה...
roy1000 כתב:jol9 כתב:עזוב, זה כ"כ שקוף... גם בבחירות הקודמות עשו את אותו הדבר, רק לפני שנתיים ומשהו לליברמן עצמו.
הנזק נעשה בכל מקרה...
אתה באמת מאמין שזהקשור לבחירות? אתה באמת חושב עצרו פה 50 אשים שרובם בכלל לא קשורים לליברמן רק בשביל הבחירות?
הסיפור שהמשטרה מספרת הוא די פשוט - אנשים העבירו כסף של המדינה לכל מיני עמותות (כמו מכון וינגייט) וקיבלו את הכסף בחזרה בעסקאות סיבוביות. זה גניבה לכל דבר ועניין.
jol9 כתב:לאו דווקא המשטרה אשמה. מי שמייצר את הפסטיבל זאת התקשורת. קשה להאמין שזה שיש קשר כלשהו לישראל ביתנו לא מעודד אותם
לנפח את הפרשה למימדים מטורפים.
jol9 כתב:אני רק מזכיר שלפני מספר חודשים פרש מתמודד לנשיאות בגלל פרשת שחיטות.
איפה היתה התקשורת אז??
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים