המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה פסיכי!felix_r כתב:באיטליה
=======
חלו: 21,157
הבריאו: 1,966
מתו: 1,441
עדיין חולים: 17,750
אבל שימו לב לנתון הזה שלא ממש מתייחסים עליו! מתוך 3,407 המקרים שכבר הסתיימו, הבריאו 1,966 (58%), ומתו 1,441 (42%).
שוב, אני אחדד את הנקודה, מתוך כל המקרים שהסתיימו, 42% הסתיימו במוות !
https://www.worldometers.info/coronavir ... try/italy/
כן ראיתי עכשיו את הראיון בערוץ 12, הוא אמר שככל הנראה אפילו יותר.שמואל1 כתב:במשרד הבריאות מעריכים שיש 3000 חולים בקורונה. רובם כנראה במצב קל ולא יודעים שיש להם קורונה, אבל בינתיים הם ממשיכים להדביק.
זו הסיבה לסגר.
Holiday_Armadillo כתב:רק שאין באמת הסגר
שום דבר לא מונע מאנשים ללכת לעשות פיקניק באיזה יער ואני מבטיחה לך שהרבה יעשו את זהשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק שאין באמת הסגר
אין, אבל ממחר הרבה פחות אנשים יסתובבו. סגירת תרבות הפנאי זה צעד משמעותי.
במגזר ההייטק למשל, החל ממחר כמעט כל החברות יעבדו מהבית (כולל אני).
Holiday_Armadillo כתב:שום דבר לא מונע מאנשים ללכת לעשות פיקניק באיזה יער ואני מבטיחה לך שהרבה יעשו את זהשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק שאין באמת הסגר
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שום דבר לא מונע מאנשים ללכת לעשות פיקניק באיזה יער ואני מבטיחה לך שהרבה יעשו את זהשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק שאין באמת הסגר
לא יודע, יש אווירה מאוד עגומה ברחוב, הרגשה של סוף העולם, הרבה מאוד אנשים שממחר אין להם עבודה. לא חושב שלאנשים יש חשק עכשיו לצאת לפיקניק.
שמואל1 כתב:הודעה לציבור- חולה קורונה- חולה מספר 187 >>>>>>>>>>
יום שבת, 14.3, 23:30
אישה בשנות השישים לחייה מקרית ארבע, השתתפה בכנס בינלאומי בבית ג'אלה.
המגעים הקרובים של החולה כבר אותרו ומתודרכים באופן פרטני.
28.2: 08:00-10:00 בית הספר ממלכתי "גוונים" בקרית ארבע . 28.2: 10:00-10:15 – סופרמרקט "דקל" קריית ארבע
1.3: 08:00-13:30 בית הספר "דביר" בישוב עתניאל
2.3: 15:30 קלפי בקרוואנים של בית הספר ממ"ד בנות קריית ארבע.
2.3: 16:00-17:00השתתפה בברית מילה במערת המכפלה, חברון.
3.3: 9:00-18:00 כנס בינלאומי בבית ג'אלה
5.3: 08:00-15:00 בית הספר "גוונים" בקריית ארבע.
6.3: 08:00-09:30 בית הספר "גוונים" בקריית ארבע .
6.3: 09:45-10:15 סופרמרקט "דקל" בקריית ארבע.
8.3: 08:00-13:30 בית הספר "דביר" בישוב עתניאל.
8.3: 17:35 -נסעה באוטובוס 381 מקריית ארבע בתחנה ליד בניין 27 וירדה בצומת גוש עציון ומשם בטרמפ עד לגן "עשור" באפרת.
8.3: 21:05 -אוטובוס מספר 381 מצומת גוש עציון לתחנת ממ"ד בנים ברחוב נחל אשכול בקריית ארבע.
9.3: 16:05 - קו 381 מקריית ארבע לצומת גוש עציון. עלתה על אוטובוס מספר 364 בשעה 16:30 בצומת גוש עציון ונסעה עד לבנייני האומה בירושלים.
9.3: 17:00 -עלתה על הרכבת הקלה בתחנה המרכזית בירושלים וירדה בתחנת יפו מרכז.
9.3: 17:20-17:35בנק מסד רחוב שמאי 16 ירושלים .
9.3: 17:45 -עלתה על הרכבת הקלה בתחנת יפו מרכז וירדה בתחנה המרכזית בירושלים.
9.3: 18:00 -עלתה על קו מספר 6 בתחנה המרכזית בירושלים, ירדה בקניון מלחה.
9.3: 18:30-20:30 קניון מלחה בירושלים- אזור המזון מהיר ובסופר.
9.3: 20:30 עלתה על קו 382 בתחנת קניון מלחה , וירדה בתחנת ממ"ד בנים ברחוב נחל אשכול בקריית ארבע.
10.3: 16:00 - קו 381 מתחנת ממ"ד בנים ברחוב נחל אשכול בקריית ארבע לקניון מלחה בירושלים.
בשעות 17:30-20:30 בקרה בקניון מלחה. 10.3: 20:30 עלתה בתחנת קניון מלחה שבירושלים על קו מספר 382 לקריית ארבע.
11.3: 08:45 - עלתה על קו 380 בקריית ארבע לצומת גוש עציון.
11.3: 09:40-10:00 "ניו פארם" בקניון שבצומת גוש עציון.
WTF?
A.Parker כתב:מפחד לחלות בקורונה רק בגלל החשיפה למסלול החיים המשעמם שלי שיסתכם בשתי שורות
*מוסדות חינוך:*
• כל מוסדות החינוך יפסיקו לפעול, ללא קשר למספר הילדים במסגרת. בכלל זה ייסגרו גם מסגרות החינוך המיוחד, הפנימיות, מעונות היום, המשפחתונים, מחנות הנוער, הקייטנות והצהרונים.
*כמו כן ייסגרו:*
• קניונים (למעט מרכולים ובתי מרקחת, מקומות שמוכרים מזון שלא לצריכה במקום)
• דיסקוטקים, ברים, פאבים ובתי אוכל ובכלל זה בתי אוכל בבתי מלון (למעט הפעלת בתי אוכל שיספקו מזון שלא לצריכה במקום)
• אולמות אירועים
• חדרי כושר ובריכות שחיה, פארקי מים, גן חיות, ספארי, פינות חי
• מקוואות (גברים), בית מרחץ
• בתי קולנוע, תיאטרון ומוסדות תרבות אחרים
• מתקני שעשועים ולונה פארק
• עסקים לטיפול לא רפואי בגוף האדם
• מקומות לעריכת מופעים וירידים
•כלי שיט ציבורי
•רכבל
• אתרי מורשת
• תפילה וטקסים דתיים ייערכו בקבוצות של עד 10 אנשים כל אחת, תוך שמירת מרחק של 2 מטרים בן אדם לאדם ולא יותר מ-2 קבוצות בו זמנית.
• חל איסור ביקורים במסגרות רווחה, סיעוד או בריאות, המשמשים כבתים לחיים עבור תושביהם למעט מלווה אחד לכל היותר, רצוי מלווה קבוע.
*מקומות עבודה:*
• מקומות עבודה ייערכו להמשך העברת עבודה מהבית ללא התקהלויות כלל. לעת הזאת הם יוכלו להמשיך לעבוד כל עוד הם מקפידים על קיום מרחק של שני מטרים לפחות בין העובדים בכל המקומות והמתארים בהם העובדים נמצאים.
• יש להימנע מנסיעה של יותר מ-2 ברכב
• איסור מוחלט על הגעת חולים למקום העבודה
• חל איסור כל התכנסויות מעל 10 אנשים
• משרד הבריאות ממליץ להימנע ככל הניתן משימוש בתחבורה ציבורית
כל מי שביקר אותנו כשהזהרנו מפני הפיכתנו לתורכיה של ארדואן, שיעכל ויפנים את הניצול הציני של משבר הקורונה, לצרכים פוליטיים אישיים, של נאשם לפני משפט.
שועל כתב:הבדיקה של טראמפ יצאה שלילית
Jack55 כתב:בוגי יעלון בטוויטר :כל מי שביקר אותנו כשהזהרנו מפני הפיכתנו לתורכיה של ארדואן, שיעכל ויפנים את הניצול הציני של משבר הקורונה, לצרכים פוליטיים אישיים, של נאשם לפני משפט.
ועכשיו ברצינות, אתם לא חושבים שבן אדם צריך להיות חולה בשביל לפרסם כאלה דברים במעמד שלו (כרמטכ"ל לשעבר) במצב כזה?
המדינה במצב חירום ובמשבר שלא היה פה מאז הקמתה וכל העולם נמצא בטירוף מוחלט, והוא עסוק בלהמשיך עם ההסתה והמשחק הפוליטי שלו נגד ביבי.
אשכרה ירד מהפסים, המון מדינות באירופה סוגרות מוסדות חינוך ומחליטות על הנחיות חריגות ביותר אבל רק ביבי עושה זאת נטו מאינטרסים פוליטים ולא חס מחלילה מדאגה לאזרחים שעומדים בפניי אחת המגפות הכי קטלניות שהיו בעולם.
כאמור, ביבי לוקח ועושה החלטות דומות מאוד למה שמנהיגים אחרים בעולם עושים, זה שזה נפל בתזמון כזה אחריי הבחירות וקרוב למשפט לא אומר שזה קשור אליו, תכף הוא יגיד שהוא הביא את הקורונה בעולם על מנת לדחות את המשפט שלו, נו באמת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד