Jack55 כתב:Shay_uzan כתב:jol9 כתב:https://twitter.com/liberalriwo/status/1250090580182433795?s=21
די כבר השקר הזה נחשף לפני יומים. המדינה הכי בטוחה מהקורונה היא דרום קוריאה ושום חברת קש לא תגיד לי אחרת
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הנה הקישור לפורבס -
https://www.forbes.com/sites/cognitivew ... 53c7d2f6e2זה לא משנה, זה שאנחנו מדורגים ככה (גם אם בטופ 3 ולא מקום ראשון לצורך העניין) זה מדהים, ומה שעוד יותר מדהים זה שלאנשים יש תלונות נגד הממשלה ומשרד הבריאות על ניהול המאבק נגד קורונה, בזמן שהעובדות מוכיחות האחרת.
אנחנו במצב מעולה לעומת מדינות אחרות, ולהתלונן או לנסות לחפש את הרע כל הזמן לא יעזור לאף אחד, צריך להגיד טוב שאנחנו במצב כזה ולהגיד תודה למי שאחראי על הניהול המעולה הזה עד כה.
זה נכון שיש כמה מחדלים כמו בית האבות והטיסות שהיו, אבל לא הכל יכול להיות מושלם במאה אחוז, זה לא אומר שזה בסדר אבל בכל זאת אם מסתכלים על התמונה הכללית אנחנו במצב באמת טוב מאוד יחסית לשאר העולם, ועל זה כמובן חייב להגיד תודה.
הם עדיין מצוטטים את אותו אתר שהאמינות של הפורום הזה יותר גדול ממנו כי אנחנו לפחות לא ממומנים על ידי השד יודע מי.
זה שנתניהו מצטט מחקר שמהלל אותו לא אומר שהמחקר נכון, זה אומר שלנתניהו יש אינטרס שתשמע אותו, לא בהכרח שהוא נכון וגם המחקר הזה מתייחס לעובדה שישראל יכולה לבחור לסגור את נתבג מה שעד לפני יומיים מי שחזר מתנבג לא באמת עבר שום הליך של בידוד.
תפסיקו לקרוא כותרות ותבדקו עד כמה המקור אמין, כאשר לי נתנו את המחקר הזה ראיתי שהסיבה שהם דירגו את ישראל ראשונה מצחיקה ושדרום קוריאה לא נמצאת בדירוג למרות שגם מבחינה בריאותית וגם מבחינה כלכלית היא במקום הראשון בהתנהלות.
אז נתניהו אמר... אז מה! אז קרן הון סיכון אינטרסנטית אמרה... אז מה! גם חבריו של נתניהו אמר שהוא האדם החמישי הכי חכם בעולם על ידי אתר חדשות "אמין" ושבדקו את המקור של המקור מדובר בכלל בציטוט של גולדה על ברק! (גולדה היא לא בוחנת שכל אלא סתם מישהי שניסתה להחמיא וברק, היריבו הכי גדול של נתניהו גם לא האיש החכם בעולם)
ישראל היא לא המדינה הבטוחה בעולם ולא המדינה שנלחמת הכי טוב בנגיף, לא ברובד הבריאותי ובטח ובטח לא ברובד הכלכלי ויש לי מלא נתונים שיכולים להוכיח את זה, מי שאומר לכם אחרת כנראה שיש לו אינטרס לומר לכם את זה או רואה סלקטיבית, פתי או אדיוט. המצב בישראל לא קטסטרופה אבל הוא גם לא טוב ולכן ראשונים אנחנו לא. מה שקורה בבני ברק לאטוב, מה שקורה בכל בית אבות/דיור מוגן שני בישראל הוא לא טוב, לא ההכחשה ובחירת המדיניות לפי מה שיש ולא לפי מה שצריך (שיש בדיקות הן חשובות ושיש מחסור הן לא רלוונטיות? תגידו לא נערכנו, אין איך להעלות, אל תסבנו אותנו), לא הניתוק של כל הדרג המדיני (ובטח שר הבריאות) מהמומחים בתחום, לא כל הדביקות שנעלמות בכמות מחרידה ובטח לא המצב הכלכלי שלנו טוב. ועכשיו מתחיל לגרום לי לחשוש כל המחקרים בכיאלו שמתחילים להוציא.
סבבה, לא קרסנו, יופי, רספקט על זה אבל אנחנו לא היחידים שלא קרסו, זה פשוט שאנחנו לא שומעים על מדינות שהצליחו, גם רוב המדינות שהצליחו לא לקרוס עשו את זה יותר טוב מישראל והם התחילו במצב ה ר ב ה יותר גרוע מישראל.
אותו מחקר למעשה אומר שישראל היא אי, אם אנחנו סוגרים את היציאות מנענו מהמחלה להיכנס ניצלנו, אבל זה לא קרה עד לפני יומיים בזמן שהמחלה כבר פה, אז הפרמטר היחידי שמעניין אותם לא ניצלנו, זאת בעיה ולא גאווה
Sent from my SM-G975F using Tapatalk