rc4991 כתב:סבבה, רק תבינו שכשכותבים דברים כאלה מי שקורא אותם לא יודע באיזה טון הם נאמרים
צא תמיד מנקודת הנחה שאף אחד פה לא רציני
יש לי איזה פור של כמה שנים עליך איתם אז סמוך עליי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:סבבה, רק תבינו שכשכותבים דברים כאלה מי שקורא אותם לא יודע באיזה טון הם נאמרים
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:סבבה, רק תבינו שכשכותבים דברים כאלה מי שקורא אותם לא יודע באיזה טון הם נאמרים
צא תמיד מנקודת הנחה שאף אחד פה לא רציני
יש לי איזה פור של כמה שנים עליך איתם אז סמוך עליי
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אור, כרמל ואני זה רומן ארוך ורומנטי.
שהתחיל מחוץ למקום הקסום הזה
Holiday_Armadillo כתב:מה שקורה מחוץ לצהבת, נשאר מחוץ לצהבת
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שקורה מחוץ לצהבת, נשאר מחוץ לצהבת
למה לסקרן ככה אבל?? את יותר גרועה מנא״ד
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו שי כועס על תניה
הם ראו שיחה שלהם עם אור שאור אומרת על שי שהוא ''על גבול האוטיזם'' ו''כמה אהבה בן אדם כזה יכול לתת למישהי?'', בקיצור ממש ניסו להפריד ביניהם
הוא כועס שתניה יושבת ושותקת אבל אין לי ספק שזה לא גורם לה לחשוב פעמיים עליהם כזוג
אבל הגועל נפש הזה של לנצל מישהי שבן הזוג שלה לא נמצא בשביל לנסות ולהפריד בינה לבין בן הזוג שלה, איכס
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו שי כועס על תניה
הם ראו שיחה שלהם עם אור שאור אומרת על שי שהוא ''על גבול האוטיזם'' ו''כמה אהבה בן אדם כזה יכול לתת למישהי?'', בקיצור ממש ניסו להפריד ביניהם
הוא כועס שתניה יושבת ושותקת אבל אין לי ספק שזה לא גורם לה לחשוב פעמיים עליהם כזוג
אבל הגועל נפש הזה של לנצל מישהי שבן הזוג שלה לא נמצא בשביל לנסות ולהפריד בינה לבין בן הזוג שלה, איכס
Holiday_Armadillo כתב:היחידה שאכפת לה זאת תניה
Holiday_Armadillo כתב:רק שתדעו שאתמול עומרי אמר שהשנאה שלו לשי נבעה מקנאה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק שתדעו שאתמול עומרי אמר שהשנאה שלו לשי נבעה מקנאה
פירט?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים