Holiday_Armadillo כתב:עכשיו מבינים למה היה דיבורים על השוער היהודי מפלמנגו
מה, חביב?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו מבינים למה היה דיבורים על השוער היהודי מפלמנגו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו מבינים למה היה דיבורים על השוער היהודי מפלמנגו
מה, חביב?
MTA2311 כתב:אה עכשיו אני רואה שהיא אולי תרכוש אותו כבר העונה.
אם נכנס עוד כסף אז באמת אין תירוץ לא להביא עוד שחקנים.
ד"א, לפי כל הפרסומים בחול (כולל טרנספר מרקט), הסכום שמכבי שילמה על וידאר היה הרבה פחות מ3.5. יותר קרוב לחצי מזה.
MTA2311 כתב:אה עכשיו אני רואה שהיא אולי תרכוש אותו כבר העונה.
ד"א, לפי כל הפרסומים בחול (כולל טרנספר מרקט), הסכום שמכבי שילמה על וידאר היה הרבה פחות מ3.5. יותר קרוב לחצי מזה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אה עכשיו אני רואה שהיא אולי תרכוש אותו כבר העונה.
אני קראתי שיותר, התבלבלתי?
חייבים מגן ובלם, פשוט חייבים
ד''א, מההודעה של ג'ורדי אפשר להבין שאנגלידיס פחות או יותר חוזר לעבוד במועדון באיזשהי צורה? או לפחות מול המועדון
חדשות טובות מאוד אם זה קבוע (כי אמרו בקיץ שזה זמני)
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אה עכשיו אני רואה שהיא אולי תרכוש אותו כבר העונה.
אני קראתי שיותר, התבלבלתי?
חייבים מגן ובלם, פשוט חייבים
ד''א, מההודעה של ג'ורדי אפשר להבין שאנגלידיס פחות או יותר חוזר לעבוד במועדון באיזשהי צורה? או לפחות מול המועדון
חדשות טובות מאוד אם זה קבוע (כי אמרו בקיץ שזה זמני)
לפי טרנספר מרקט 1.75 מיליון יורו. באתרים שבדים סביב ה2. ובאתר איסלנדי אחד 3 מיליון דולר.
אומרים שבינואר יהיה הרבה יותר קל להביא את בירנבאום, אבל אני לא סומך על ג'ורדי. חייבים את החיזוק הזה. שפעם אחת יסגר פה חלון כמו שצריך.
וחלום שלי שאנגלידיס יחזור פול טיים. הוא עזר קצת בתחילת הקיץ אבל אז סיים את התפקיד שלו לפי ההודעה של מכבי. עכשיו מסתבר שהוא היה מעורב גם בעסקה עם וידאר. אם הוא חוזר זה יכניס כל כך הרבה שקט למועדון.
שמואל1 כתב:לא קצת מטריד אתכם שהאיסלנדי לא זומן ליורו 2016?
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לא קצת מטריד אתכם שהאיסלנדי לא זומן ליורו 2016?
סקאריונה זומן לנבחרת ארגנטינה? ראדה זומן לסגל שבדיה? אפילו ניקוליץ' לא זומן לסגל הונגריה
לא צריך להיות בסגל הנבחרת בשביל לאכול את הליגה
כשקוראים את הנסיבות, אפשר להבין למה והנה, הוא היה בסגל למשחק נגד אוקראינה
שמואל1 כתב:לא קצת מטריד אתכם שהאיסלנדי לא זומן ליורו 2016?
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לא קצת מטריד אתכם שהאיסלנדי לא זומן ליורו 2016?
סקאריונה זומן לנבחרת ארגנטינה? ראדה זומן לסגל שבדיה? אפילו ניקוליץ' לא זומן לסגל הונגריה
אי אפשר להשוות את ארגנטינה למדינה קטנה כמו איסלנד שלא מלאה בכוכבים ושחקנים טובים.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לא קצת מטריד אתכם שהאיסלנדי לא זומן ליורו 2016?
אי אפשר להשוות את ארגנטינה למדינה קטנה כמו איסלנד שלא מלאה בכוכבים ושחקנים טובים.
נדבקת לדוגמא אחת כשהבאתי עוד? טיפוסי
Holiday_Armadillo כתב:מכבי כדורגל הכניסה הקיץ כמעט 10 מיליון יורו רק משחקנים ישראלים
חסר תקדים ואני בספק אם אי פעם ישוחזר
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי כדורגל הכניסה הקיץ כמעט 10 מיליון יורו רק משחקנים ישראלים
חסר תקדים ואני בספק אם אי פעם ישוחזר
חכי, חביב עדיין לא נמכר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד