המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אביהוא כתב:שמעתם את ההברקה החדשה של הקנאים?..מ-כ-ב-י "מי כאן בכלל יהודי"
my man כתב:אביהוא כתב:שמעתם את ההברקה החדשה של הקנאים?..מ-כ-ב-י "מי כאן בכלל יהודי"
חחח אמרתי לך כבר פעם שאתה מזכיר לי תקופות ישנות...
בדיחה עם זקן ארוך ארוך
Roni1 כתב:פשוט ענק
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... o.php&_rdr
Roni1 כתב:פשוט ענק
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... o.php&_rdr
Holiday_Armadillo כתב:פוסט נחמד ביותר
לפני כמה ימים ראיתי כתבה מזעזעת על בנות שאומרות ש''שאיפה של כל בחורה זה להיות אנורקסית'' וכמה שהם מתביישות לאכול ליד הבנים בבית הספר אז הן אוכלות בשירותים סלט ואז מראים את הבנים והם אומרים שאם הם יראו בחורה אוכלת המבורגר הן לא יסתכלו עליה אפילו כי זה מגעיל ולא מושך
כמה בנות הרימו את הכפפה וצילמו את עצמן אוכלות המבורגר בשביל ליצור תגובת שרשרת..עבד
https://he-il.facebook.com/lan2lan.Stat ... permPage=1
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פוסט נחמד ביותר
לפני כמה ימים ראיתי כתבה מזעזעת על בנות שאומרות ש''שאיפה של כל בחורה זה להיות אנורקסית'' וכמה שהם מתביישות לאכול ליד הבנים בבית הספר אז הן אוכלות בשירותים סלט ואז מראים את הבנים והם אומרים שאם הם יראו בחורה אוכלת המבורגר הן לא יסתכלו עליה אפילו כי זה מגעיל ולא מושך
כמה בנות הרימו את הכפפה וצילמו את עצמן אוכלות המבורגר בשביל ליצור תגובת שרשרת..עבד
https://he-il.facebook.com/lan2lan.Stat ... permPage=1
המלחמה הזו היא מלחמה אבודה. אידיאל היופי תמיד היה ותמיד יהיה אנשים רזים. אפשר להכניס מליון תמונות של נשים שאוכלות ג'אנק פוד וזה לא ישנה כלום. המלחמה באנורקסיה והפרעות אכילה צריכה להיות ממקום של כושר ובריאות, ולא ממקום של "בואו נהפוך אנשים שמנים שלמשהו אטרקטיבי" כי זה בחיים לא יקרה.
Holiday_Armadillo כתב:איפה אתה רואה שם בתמונות נשים ששוקלות 300 קילו? ואיפה אתה רואה אותי מקדמת השמנת-יתר?
אבל שבנות יתביישו לאכול ליד בנים כי זה לא דבר מושך או שהן ירגישו מחוייבות לאכול סלט כי בחורה שאוכלת המבורגר זה דוחה..זה פשוט אידיוטי
גבר מתבייש לאכול המבורגר בפומבי? לא, אז למה שאישה תתבייש? על זה הדיון, לא על כמה אישה צריכה לשקול או מה אנחנו חושבים שיפה או לא כי על טעם ועל ריח..
אני בטוחה שיש פה אנשים שהטעם שלהם במבנה הגוף הוא שונה מאחד לשני
ברגע שאישה מתחילה להתבייש בזה שהיא בכלל אוכלת, יש פה בעיה רצינית
אנורקסיה ובולימיה זה לא הצורה היחידה של הפרעות אכילה, גם חוסר נכונות להודות שאתה עושה את הדבר הזה שנקרא אכילה זה הפרעה
וד''א, אם תסתכל על אידיאל יופי מלפני מאות שנים אז שם רזון לא היה נחשב אידיאלי אלא נשים עם קימורים, זה משהו שנוצר עם השנים זה לא שרזה תמיד היה נחשב פסגת האנושות
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איפה אתה רואה שם בתמונות נשים ששוקלות 300 קילו? ואיפה אתה רואה אותי מקדמת השמנת-יתר?
אבל שבנות יתביישו לאכול ליד בנים כי זה לא דבר מושך או שהן ירגישו מחוייבות לאכול סלט כי בחורה שאוכלת המבורגר זה דוחה..זה פשוט אידיוטי
גבר מתבייש לאכול המבורגר בפומבי? לא, אז למה שאישה תתבייש? על זה הדיון, לא על כמה אישה צריכה לשקול או מה אנחנו חושבים שיפה או לא כי על טעם ועל ריח..
אני בטוחה שיש פה אנשים שהטעם שלהם במבנה הגוף הוא שונה מאחד לשני
ברגע שאישה מתחילה להתבייש בזה שהיא בכלל אוכלת, יש פה בעיה רצינית
אנורקסיה ובולימיה זה לא הצורה היחידה של הפרעות אכילה, גם חוסר נכונות להודות שאתה עושה את הדבר הזה שנקרא אכילה זה הפרעה
וד''א, אם תסתכל על אידיאל יופי מלפני מאות שנים אז שם רזון לא היה נחשב אידיאלי אלא נשים עם קימורים, זה משהו שנוצר עם השנים זה לא שרזה תמיד היה נחשב פסגת האנושות
אני חושב שבעולם שלנו גם גברים וגם נשים "מתביישים" לאכול המבורגרים בפומבי וזה לאו דווקא רע... הרצון והשאיפה להיות רזים זה לא נחלתן של הנשים בלבד. כמעט כל גבר בן 30+ שאני מכיר חושב על מה הוא אוכל, וכן, רובנו משלבים סלטים ולא אוכלים (או אוכלים מעט) ג'אנק פוד. זה בא ממניעים משולבים של בריאות ומראה ואני ממש לא רואה משהו פסול בזה. גם גבר שמן שהולך לצהריים "יתבייש" לאכול המבורגר.
בעולם שבו אנחנו חיים, כמעט כולנו (גברים ונשים) חושבים על מה שאנחנו מכניסים לפה. זה לא בושה לנסות לאכול נכון וזה לא בושה לנסות לרדת במשקל. כמובן שהכל צריך להיות בפרופורציה ולא להגיע למצב של הפרעת אכילה. הכיוון צריך להיות דגש על אכילה בריאה ולא "איזה כיף, בוא נאכל ג'אנק פוד כל היום בשביל להילחם באנורקסיה". זו ממש לא הדרך.
לגבי אידיאל היופי - אז מחקרים הוכיחו שהסיפורים על זה שפעם אידיאל היופי היה נשים יותר מלאות הם קשקוש. מאז ומתמיד אידיאל היופי היה נשים רזות. נשים עם "שומן" ו"קימורים" מעולם לא נחשבו אטרקטיביות. יותר מזה, ההעדפה לנשים רזות (רזות בצורה בריאה ולא תת-משקל) הוכחה במחקרים כמשהו ביולוגי במוח שלנו. זה הקונצנזוס ואין שום דרך בעולם לשנות את זה. הנסיון של כל מיני קבוצות לשנות את אידיאל היופי נועד לכישלון כי זה משהו עמוק בביולוגיה האנושית. למעשה, זה די פתאטי ומזכיר לי את הקמפיין הפמיניסטי שניסה להחדיר את הרעיון שאלמא דישי היא "יפיפיה". בחיים שלי לא ראיתי משהו יותר פתאטי מזה. אז כן, לא כולם יכולים להיות רזים ולא כולם יהיו יפים וכל אחד צריך בסופו של דבר לקבל את עצמו, אבל שום קמפיין לא יצליח לשנות אתה מוח האנושי וההעדפות שלו.
roy1000 כתב:אני מבין טוב מאוד את האישו ואני מנסה להסביר לך שזה אישו שתופס גם לגבי גברים. גם רוב הגברים שאני מכיר לא יאכלו המבורגר של 400 גרם בדייט. גם גברים שומרים על המשקל, גם גברים עושים דיאטות וגם גברים מתביישים לאכול מאכלים משמינים בפומבי.
בתור אבא לילדה, אני מקווה מאוד שהילדה שלי תהיה רזה באמצעות שמירה על אורח חיים בריא (להיות רזה ולשמור על אורח חיים בריא הולך ביחד). זה אומר לאכול תפריט מאוזן ולעסוק בפעילות גופנית. אז לא, לא הייתי רוצה שהיא תאכל סלט בשירותים. הייתי רוצה שהיא תהיה מודעת למה כולל תפריט מאוזן (וכן, בריא) ולא הייתי רוצה שתאכל המבורגרים בהפסקות צהרים. מי שאוכל(ת) תפריט מאוזן לא צריך(ה) לאכול בשירותים. צר לי, אבל קמפיין אכילת ההמבורגרים הוא הזוי. זו לא הדרך.
לגבי התמונה שהבאת - מדובר באישה נאה, עם פרופורציות יפות, אבל עם עודף משקל. אז כן, היא בהחלט אטרקטיבית, אבל כמעט כולם היו אומרים שהיא יותר יפה אם הייתה יותר רזה. את תצמאי מעט מאוד גברים שיגידו שהמשקל שלה אידיאלי. זה גנטי וזה מושרש עמוק מאוד במוח שלנו וזה לא ניתן לשינוי. זה לא שחלק אוהב משהו אחד וחלק אוהב משהו אחר. זה הרוב המוחלט שמעדיף משהו אחד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים