כל הכייפים והמעניינים שרצים ברשת

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כל הכייפים והמעניינים שרצים ברשת

הודעהעל ידי sunshine » 02 דצמבר 2014, 18:59

קומי קומיי XDD לימדו אותי רק לעשות שטויות :P
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 03 דצמבר 2014, 22:50

שמעתם את ההברקה החדשה של הקנאים?..מ-כ-ב-י "מי כאן בכלל יהודי" :laugh1
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 03 דצמבר 2014, 22:55

אביהוא כתב:שמעתם את ההברקה החדשה של הקנאים?..מ-כ-ב-י "מי כאן בכלל יהודי" :laugh1

חחח אמרתי לך כבר פעם שאתה מזכיר לי תקופות ישנות...
בדיחה עם זקן ארוך ארוך
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 03 דצמבר 2014, 23:23

my man כתב:
אביהוא כתב:שמעתם את ההברקה החדשה של הקנאים?..מ-כ-ב-י "מי כאן בכלל יהודי" :laugh1

חחח אמרתי לך כבר פעם שאתה מזכיר לי תקופות ישנות...
בדיחה עם זקן ארוך ארוך

:tongue2

קשה לי לינשווווםם :laugh3
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Roni1 » 11 דצמבר 2014, 23:35

Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 דצמבר 2014, 23:47

אני רוצה להגיד שאני לא מבינה איך עדיין יש להם לקוחות אבל אני חושבת שזה פשוט לקוחות שלא מצליחים להתנתק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 11 דצמבר 2014, 23:50

יוווווווווווווו איך היא לא ניתקה????
אדיר אדיר!!!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 11 דצמבר 2014, 23:51

חחחחח זה בטוח מבויים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 דצמבר 2014, 02:34

אני רק אניח את זה פה

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 דצמבר 2014, 02:39

תמונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 דצמבר 2014, 02:41

אוף...צחקתי הרבה יותר ממה שהייתי אמורה
שלי יותר זול ונותן אנרגיה אבל אצלך יש 10 כרטיסי ברכה..אני לא יודעת מה יותר משתלם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 15 דצמבר 2014, 22:51

תראו רגע את הסרטון והתגובות לפני שאתם קוראים את המשך ההודעה שלי
https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... 5.facebook

את הקללות על כל החלאות שצועקות שם שצה״ל הוא ארגון טרור ואלה שמחזיקים שלטים מכפישים ומעודדי סרבנות אני מבינה. אבל זה לא ממש ברור שהקבוצה הזאת עם הליצן שמעודדת את חמאס ואת התוכנית הגרעינית של איראן הם חבר׳ה שנכנסו להפגנה כדי להגחיך אותה לגמרי?

אף אחד מכל האלפים שהגיבו שם וקיללו את הבחור שאמר שזה לגיטימי להשמיד את היהודי לא חשב על זה? ואם הם לא הבינו מתוכן הדברים, זה לא היה ברור כשהליצן עם התחתונים צעק ״ליצנים נגד צה״ל״ ומהבחור עם השלט ״זה מגניב״?
עצוב לי.
Roni1

הודעהעל ידי sunshine » 16 דצמבר 2014, 02:29

תמונה
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 דצמבר 2014, 02:37

פוסט נחמד ביותר

לפני כמה ימים ראיתי כתבה מזעזעת על בנות שאומרות ש''שאיפה של כל בחורה זה להיות אנורקסית'' וכמה שהם מתביישות לאכול ליד הבנים בבית הספר אז הן אוכלות בשירותים סלט ואז מראים את הבנים והם אומרים שאם הם יראו בחורה אוכלת המבורגר הן לא יסתכלו עליה אפילו כי זה מגעיל ולא מושך

כמה בנות הרימו את הכפפה וצילמו את עצמן אוכלות המבורגר בשביל ליצור תגובת שרשרת..עבד
https://he-il.facebook.com/lan2lan.Stat ... permPage=1
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 דצמבר 2014, 03:54

Holiday_Armadillo כתב:פוסט נחמד ביותר

לפני כמה ימים ראיתי כתבה מזעזעת על בנות שאומרות ש''שאיפה של כל בחורה זה להיות אנורקסית'' וכמה שהם מתביישות לאכול ליד הבנים בבית הספר אז הן אוכלות בשירותים סלט ואז מראים את הבנים והם אומרים שאם הם יראו בחורה אוכלת המבורגר הן לא יסתכלו עליה אפילו כי זה מגעיל ולא מושך

כמה בנות הרימו את הכפפה וצילמו את עצמן אוכלות המבורגר בשביל ליצור תגובת שרשרת..עבד

המלחמה הזו היא מלחמה אבודה. אידיאל היופי תמיד היה ותמיד יהיה אנשים רזים. אפשר להכניס מליון תמונות של נשים שאוכלות ג'אנק פוד וזה לא ישנה כלום. המלחמה באנורקסיה והפרעות אכילה צריכה להיות ממקום של כושר ובריאות, ולא ממקום של "בואו נהפוך אנשים שמנים שלמשהו אטרקטיבי" כי זה בחיים לא יקרה.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 דצמבר 2014, 04:09

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:פוסט נחמד ביותר

המלחמה הזו היא מלחמה אבודה. אידיאל היופי תמיד היה ותמיד יהיה אנשים רזים. אפשר להכניס מליון תמונות של נשים שאוכלות ג'אנק פוד וזה לא ישנה כלום. המלחמה באנורקסיה והפרעות אכילה צריכה להיות ממקום של כושר ובריאות, ולא ממקום של "בואו נהפוך אנשים שמנים שלמשהו אטרקטיבי" כי זה בחיים לא יקרה.

איפה אתה רואה שם בתמונות נשים ששוקלות 300 קילו? ואיפה אתה רואה אותי מקדמת השמנת-יתר?
אבל שבנות יתביישו לאכול ליד בנים כי זה לא דבר מושך או שהן ירגישו מחוייבות לאכול סלט כי בחורה שאוכלת המבורגר זה דוחה..זה פשוט אידיוטי

גבר מתבייש לאכול המבורגר בפומבי? לא, אז למה שאישה תתבייש? על זה הדיון, לא על כמה אישה צריכה לשקול או מה אנחנו חושבים שיפה או לא כי על טעם ועל ריח..
אני בטוחה שיש פה אנשים שהטעם שלהם במבנה הגוף הוא שונה מאחד לשני
ברגע שאישה מתחילה להתבייש בזה שהיא בכלל אוכלת, יש פה בעיה רצינית
אנורקסיה ובולימיה זה לא הצורה היחידה של הפרעות אכילה, גם חוסר נכונות להודות שאתה עושה את הדבר הזה שנקרא אכילה זה הפרעה

וד''א, אם תסתכל על אידיאל יופי מלפני מאות שנים אז שם רזון לא היה נחשב אידיאלי אלא נשים עם קימורים, זה משהו שנוצר עם השנים זה לא שרזה תמיד היה נחשב פסגת האנושות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 דצמבר 2014, 05:24

Holiday_Armadillo כתב:איפה אתה רואה שם בתמונות נשים ששוקלות 300 קילו? ואיפה אתה רואה אותי מקדמת השמנת-יתר?
אבל שבנות יתביישו לאכול ליד בנים כי זה לא דבר מושך או שהן ירגישו מחוייבות לאכול סלט כי בחורה שאוכלת המבורגר זה דוחה..זה פשוט אידיוטי

גבר מתבייש לאכול המבורגר בפומבי? לא, אז למה שאישה תתבייש? על זה הדיון, לא על כמה אישה צריכה לשקול או מה אנחנו חושבים שיפה או לא כי על טעם ועל ריח..
אנורקסיה ובולימיה זה לא הצורה היחידה של הפרעות אכילה, גם חוסר נכונות להודות שאתה עושה את הדבר הזה שנקרא אכילה זה הפרעה

וד''א, אם תסתכל על אידיאל יופי מלפני מאות שנים אז שם רזון לא היה נחשב אידיאלי אלא נשים עם קימורים, זה משהו שנוצר עם השנים זה לא שרזה תמיד היה נחשב פסגת האנושות

אני חושב שבעולם שלנו גם גברים וגם נשים "מתביישים" לאכול המבורגרים בפומבי וזה לאו דווקא רע... הרצון והשאיפה להיות רזים זה לא נחלתן של הנשים בלבד. כמעט כל גבר בן 30+ שאני מכיר חושב על מה הוא אוכל, וכן, רובנו משלבים סלטים ולא אוכלים (או אוכלים מעט) ג'אנק פוד. זה בא ממניעים משולבים של בריאות ומראה ואני ממש לא רואה משהו פסול בזה. גם גבר שמן שהולך לצהריים "יתבייש" לאכול המבורגר.

בעולם שבו אנחנו חיים, כמעט כולנו (גברים ונשים) חושבים על מה שאנחנו מכניסים לפה. זה לא בושה לנסות לאכול נכון וזה לא בושה לנסות לרדת במשקל. כמובן שהכל צריך להיות בפרופורציה ולא להגיע למצב של הפרעת אכילה. הכיוון צריך להיות דגש על אכילה בריאה ולא "איזה כיף, בוא נאכל ג'אנק פוד כל היום בשביל להילחם באנורקסיה". זו ממש לא הדרך.

לגבי אידיאל היופי - אז מחקרים הוכיחו שהסיפורים על זה שפעם אידיאל היופי היה נשים יותר מלאות הם קשקוש. מאז ומתמיד אידיאל היופי היה נשים רזות. נשים עם "שומן" ו"קימורים" מעולם לא נחשבו אטרקטיביות. יותר מזה, ההעדפה לנשים רזות (רזות בצורה בריאה ולא תת-משקל) הוכחה במחקרים כמשהו ביולוגי במוח שלנו. זה הקונצנזוס ואין שום דרך בעולם לשנות את זה. הנסיון של כל מיני קבוצות לשנות את אידיאל היופי נועד לכישלון כי זה משהו עמוק בביולוגיה האנושית. למעשה, זה די פתאטי ומזכיר לי את הקמפיין הפמיניסטי שניסה להחדיר את הרעיון שאלמא דישי היא "יפיפיה". בחיים שלי לא ראיתי משהו יותר פתאטי מזה. אז כן, לא כולם יכולים להיות רזים ולא כולם יהיו יפים וכל אחד צריך בסופו של דבר לקבל את עצמו, אבל שום קמפיין לא יצליח לשנות אתה מוח האנושי וההעדפות שלו.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 דצמבר 2014, 05:36

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:איפה אתה רואה שם בתמונות נשים ששוקלות 300 קילו? ואיפה אתה רואה אותי מקדמת השמנת-יתר?

אני חושב שבעולם שלנו גם גברים וגם נשים "מתביישים" לאכול המבורגרים בפומבי וזה לאו דווקא רע... הרצון והשאיפה להיות רזים זה לא נחלתן של הנשים בלבד. כמעט כל גבר בן 30+ שאני מכיר חושב על מה הוא אוכל, וכן, רובנו משלבים סלטים ולא אוכלים (או אוכלים מעט) ג'אנק פוד. זה בא ממניעים משולבים של בריאות ומראה ואני ממש לא רואה משהו פסול בזה. גם גבר שמן שהולך לצהריים "יתבייש" לאכול המבורגר.

בעולם שבו אנחנו חיים, כמעט כולנו (גברים ונשים) חושבים על מה שאנחנו מכניסים לפה. זה לא בושה לנסות לאכול נכון וזה לא בושה לנסות לרדת במשקל. כמובן שהכל צריך להיות בפרופורציה ולא להגיע למצב של הפרעת אכילה. הכיוון צריך להיות דגש על אכילה בריאה ולא "איזה כיף, בוא נאכל ג'אנק פוד כל היום בשביל להילחם באנורקסיה". זו ממש לא הדרך.

לגבי אידיאל היופי - אז מחקרים הוכיחו שהסיפורים על זה שפעם אידיאל היופי היה נשים יותר מלאות הם קשקוש. מאז ומתמיד אידיאל היופי היה נשים רזות. נשים עם "שומן" ו"קימורים" מעולם לא נחשבו אטרקטיביות. יותר מזה, ההעדפה לנשים רזות (רזות בצורה בריאה ולא תת-משקל) הוכחה במחקרים כמשהו ביולוגי במוח שלנו. זה הקונצנזוס ואין שום דרך בעולם לשנות את זה. הנסיון של כל מיני קבוצות לשנות את אידיאל היופי נועד לכישלון כי זה משהו עמוק בביולוגיה האנושית. למעשה, זה די פתאטי ומזכיר לי את הקמפיין הפמיניסטי שניסה להחדיר את הרעיון שאלמא דישי היא "יפיפיה". בחיים שלי לא ראיתי משהו יותר פתאטי מזה. אז כן, לא כולם יכולים להיות רזים ולא כולם יהיו יפים וכל אחד צריך בסופו של דבר לקבל את עצמו, אבל שום קמפיין לא יצליח לשנות אתה מוח האנושי וההעדפות שלו.

אתה לא מבין שאין שום קשר לבריאות פה?
אתה שוב ושוב מכניס בריאות ומה נכון לאכול ומה לא וכן לרדת במשקל או לא לרדת במשקל
זה לא האישיו, למה אתה מנסה שוב ושוב לדבר עליו?
אף ילדה בכתבה לא הייתה בעלת משקל עודף או אפילו קרוב, אלה ילדות נורמטיביות לחלוטין מבחינת משקל

מה שפירסמתי נוצר כתוצאה מכתבה ששודרה בערוץ 2 והראתה ילדות בנות 14-15 שאומרות שהן מתביישות לאכול סנדוויצ'ים בבית הספר, שהן אוכלות רק סלט וגם זה בשירותים ואז הראו ילדים בני גילם אומרים שילדה שאוכלת המבורגר זה מגעיל
אתה מבין שזה העניין פה ולא אוכל בריא אלא אוכל בכלל?
אתה מבין שבחורה שרוצה לאכול המבורגר אבל מתביישת זאת לא בחורה שאוכלת רק ג'אנק פוד אלא אישה שאוכלת תפוז אבל מתביישת לאכול המבורגר או פיצה כי מישהו בן גילה אמר לה שזה דוחה?
אתה בתור אבא היית רוצה שהבת שלך תתבייש לאכול סנדוויץ' ליד החברים שלה ותצטרך לאכול חסה בשירותים מרוב בושה?

העניין פה הוא לא ג'אנק פוד, אני לא יודעת למה אתה ממשיך להעלות את זה ותזונה בריאה, זה לא העניין בכלל ולא בשביל זה פירסמתי את זה
כאילו שיש פה מישהו שאומר ''אה נו, משקל 340 ולמות בגיל 35, העיקר שיהיה טעים!''
לא, זה לא קשור בכלל לדיאטה או לתפריט יומי, זה קשור לאיך הסביבה תופסת נשים שאוכלות ואיך נשים חושבות שהסביבה תופסת אותן כשזה מגיע לאוכל
לא סתם יש את הסטריאוטיפ (הנכון במידה מסויימת) על נשים שאוכלות רק סלט בדייטים, הן לא רוצות שהבחור יחשוב שחס וחלילה הן ישמינו

לא ידעתי מי זאת אלמה דישי לפני הפוסט הזה אבל מה רע בגוף שלה?
אני חושבת שהאישה הזאת (קישור בסוף) היא מדהימה והמשקל שלה אידיאלי (מבחינת הטעם האישי שלי), אז אתה רוצה להגיד לי שאני פותחת איזה קמפיין לשינוי המוח האנושי? זה הטעם שלי, מה אכפת לי מאחרים?
ואני בטוחה שיש עוד אנשים שחושבים שסוג הגוף הזה הוא יפה, אז יש הבדל בין להגיד ''אוקיי, חלק גדול מהאוכלוסייה אוהב משהו אחד'' לבין להגיד ''מה שחלק אחר באוכלוסייה אוהב הוא שטויות וקמפיין פופוליסטי זול''
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 דצמבר 2014, 06:08

אני מבין טוב מאוד את האישו ואני מנסה להסביר לך שזה אישו שתופס גם לגבי גברים. גם רוב הגברים שאני מכיר לא יאכלו המבורגר של 400 גרם בדייט. גם גברים שומרים על המשקל, גם גברים עושים דיאטות וגם גברים מתביישים לאכול מאכלים משמינים בפומבי.

בתור אבא לילדה, אני מקווה מאוד שהילדה שלי תהיה רזה באמצעות שמירה על אורח חיים בריא (להיות רזה ולשמור על אורח חיים בריא הולך ביחד). זה אומר לאכול תפריט מאוזן ולעסוק בפעילות גופנית. אז לא, לא הייתי רוצה שהיא תאכל סלט בשירותים. הייתי רוצה שהיא תהיה מודעת למה כולל תפריט מאוזן (וכן, בריא) ולא הייתי רוצה שתאכל המבורגרים בהפסקות צהרים. מי שאוכל(ת) תפריט מאוזן לא צריך(ה) לאכול בשירותים. צר לי, אבל קמפיין אכילת ההמבורגרים הוא הזוי. זו לא הדרך.

לגבי התמונה שהבאת - מדובר באישה נאה, עם פרופורציות יפות, אבל עם עודף משקל. אז כן, היא בהחלט אטרקטיבית, אבל כמעט כולם היו אומרים שהיא יותר יפה אם הייתה יותר רזה. את תמצאי מעט מאוד גברים שיגידו שהמשקל שלה אידיאלי. זה גנטי וזה מושרש עמוק מאוד במוח שלנו וזה לא ניתן לשינוי. זה לא שחלק אוהב משהו אחד וחלק אוהב משהו אחר. זה הרוב המוחלט שמעדיף משהו אחד.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 דצמבר 2014, 06:21

roy1000 כתב:אני מבין טוב מאוד את האישו ואני מנסה להסביר לך שזה אישו שתופס גם לגבי גברים. גם רוב הגברים שאני מכיר לא יאכלו המבורגר של 400 גרם בדייט. גם גברים שומרים על המשקל, גם גברים עושים דיאטות וגם גברים מתביישים לאכול מאכלים משמינים בפומבי.

בתור אבא לילדה, אני מקווה מאוד שהילדה שלי תהיה רזה באמצעות שמירה על אורח חיים בריא (להיות רזה ולשמור על אורח חיים בריא הולך ביחד). זה אומר לאכול תפריט מאוזן ולעסוק בפעילות גופנית. אז לא, לא הייתי רוצה שהיא תאכל סלט בשירותים. הייתי רוצה שהיא תהיה מודעת למה כולל תפריט מאוזן (וכן, בריא) ולא הייתי רוצה שתאכל המבורגרים בהפסקות צהרים. מי שאוכל(ת) תפריט מאוזן לא צריך(ה) לאכול בשירותים. צר לי, אבל קמפיין אכילת ההמבורגרים הוא הזוי. זו לא הדרך.

לגבי התמונה שהבאת - מדובר באישה נאה, עם פרופורציות יפות, אבל עם עודף משקל. אז כן, היא בהחלט אטרקטיבית, אבל כמעט כולם היו אומרים שהיא יותר יפה אם הייתה יותר רזה. את תצמאי מעט מאוד גברים שיגידו שהמשקל שלה אידיאלי. זה גנטי וזה מושרש עמוק מאוד במוח שלנו וזה לא ניתן לשינוי. זה לא שחלק אוהב משהו אחד וחלק אוהב משהו אחר. זה הרוב המוחלט שמעדיף משהו אחד.

אני לא אמרתי שגברים לא עושים דיאטות או שגברים לא מודעים לאיך שהם נראים, דיברתי על הכתבה ששודרה ושם יש בפירוש הבדל בין הבנים לבנות
ואם אתה מנסה לטעון שאין הבדל בין איך החברה תופסת חבורה של 4 בחורים שבאים לאכול המבורגר לבין 4 בחורות שבאות לאכול המבורגר אז או שאתה לא מודע או שאתה מנסה להבהיר נקודה אבל אני חושבת שלהתעלם מדבר כזה זה..לרמות בדיון, כי כן יש הבדל
בין אם הוא נעלם בגיל מסויים או לא, הדגש הוא על ילדות בגילאי חטיבה-תיכון (לצערי זה מתחיל כבר בגילאים הרבה יותר צעירים כמו שראו בכתבה)

אבל למה אתה חושב שאני בעד לאכול המבורגר בבית ספר? איפה קראת שכתבתי את זה? ההמבורגר בכתבה לא נאמר על בית ספר אלא מה בנים חושבים על בנות שאוכלות המבורגר בכללי ונהנות ממנו
אתה חושב שאני לא בעד בריאות? שאני בעד שלאנשים יהיו בעיות בריאותיות כמו סוכרת או כולסטרול גבוה? כי אני לא ומעולם לא טענתי את זה
אבל בחורה שפעם בחודש או פעם במי יודע כמה זמן אוכלת המבורגר זאת לא בחורה שחיה רק על ג'אנק פוד אני מצטערת, העניין של איזון תזונה וכל זה הוא לא רלוונטי לדיון הזה בעיניי
ילדות שאוכלות סלט בשירותים כי הן ''מתפדחות'' שיראו אותן אוכלות בכללי ולא משנה מה או כמה הן שוקלות (שוב, הילדות בכתבה היו נורמטיביות לחלוטין) זאת הבעיה

(כל העניין הבא הוא ממש לא הפואנטה של הדיון אלא שתי הפסקאות למעלה, אין לי עניין לדון בהרחבה בכל מה שקשור להעדפות אישיות, בין אם הן יותר שכיחות או פחות)
מבחינתך היא עם עודף משקל ואולי גם ה-BMI שלה יגיד ככה אבל זה לא אומר שהיא לא בריאה כי יש יותר מסיכוי גדול שהיא כן
ובסדר, מי שרוצה להגיד שהיא אטרקטיבית או אידיאלית בעיניו שיגיד, מי שרוצה להגיד שהיא הייתה יותר יפה אם היא הייתה רזה שגם יגיד, אבל להגיד שהקבוצה הראשונה היא לא רלוונטית כי קבוצה אחרת אוהבת משהו שהוא יותר מקובל חברתית..לא עושה עליי רושם, הקבוצה הראשונה קיימת וזאת עובדה, זה לא פטיש וזה לא ''קמפיין פמיניסטי'', זאת העדפה אישית
גם זה ש''הרוב המוחלט'' אוהב משהו לא ממש עושה עליי רושם, אני לא מתכוונת לקפוץ מהגג רק כי הרוב המוחלט קפץ, אני בן אדם בפני עצמי, אני לא חייבת להיכנע לנורמות של החברה מבחינת מה שאני חושבת שיפה פיזית או מבחינת הפלאפון שכולם קונים או הקבוצה שכולם אוהדים, אני בן אדם בפני עצמי, ל''רוב המוחלט'' אין מילה או משקל בנוגע להעדפות האישיות שלי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים