כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: הולכים לבחירות

31 דצמבר 2014, 15:17

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:ברור לכם שדרעי מתפטר - אומר שאלי ישי חוזר לעמדת היו"ר וש"ס חוזרת לאיזור ה8-9 מנדטים??
אני אישית מעדיפה אותם מפוצלים ועל גבול אחוז החסימה....

דרעי לא הולך לשום מקום
כל הצעדים שלו הם צעדים סמליים לחלוטין של ''תחזיקו אותי'' ותו לא

צריכים להגיד שהבן אדם הוא גאון תקשורתי. הוא לקח מצב בלתי נסבל מבחינתו (עובדיה יוסף ממש יורד עליו והכל מצולם ומוקלט) והפך את
זה ככה שהיום הוא מחוזר, כל התקשורת מדברת עליו, כולם מתחננים שיישאר... לדעתי הוא ירוויח מזה ולא יפסיד בסיכומו של עניין.

אני דווקא מחבב את אלי ישי, אבל אני לא חושב שהוא יעבור את אחוז החסימה.

31 דצמבר 2014, 16:42

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:ברור לכם שדרעי מתפטר - אומר שאלי ישי חוזר לעמדת היו"ר וש"ס חוזרת לאיזור ה8-9 מנדטים??
אני אישית מעדיפה אותם מפוצלים ועל גבול אחוז החסימה....

דרעי לא הולך לשום מקום
כל הצעדים שלו הם צעדים סמליים לחלוטין של ''תחזיקו אותי'' ותו לא

צריכים להגיד שהבן אדם הוא גאון תקשורתי. הוא לקח מצב בלתי נסבל מבחינתו (עובדיה יוסף ממש יורד עליו והכל מצולם ומוקלט) והפך את
זה ככה שהיום הוא מחוזר, כל התקשורת מדברת עליו, כולם מתחננים שיישאר... לדעתי הוא ירוויח מזה ולא יפסיד בסיכומו של עניין.

הרב...

31 דצמבר 2014, 17:27

jol9 כתב:צריכים להגיד שהבן אדם הוא גאון תקשורתי. הוא לקח מצב בלתי נסבל מבחינתו (עובדיה יוסף ממש יורד עליו והכל מצולם ומוקלט) והפך את

גאון תקשורתי? מה בדיוק התוכנית שלו? אם הוא חוזר, הוא יראה כמו ליצן מוחלט.

31 דצמבר 2014, 17:31

roy1000 כתב:
jol9 כתב:צריכים להגיד שהבן אדם הוא גאון תקשורתי. הוא לקח מצב בלתי נסבל מבחינתו (עובדיה יוסף ממש יורד עליו והכל מצולם ומוקלט) והפך את

גאון תקשורתי? מה בדיוק התוכנית שלו? אם הוא חוזר, הוא יראה כמו ליצן מוחלט.

אתה תראה שממפלגה של 5 מנדטים בלחץ, ש"ס יחזירו את רוב הכח שלהם

31 דצמבר 2014, 17:49

jol9 כתב:אתה תראה שממפלגה של 5 מנדטים בלחץ, ש"ס יחזירו את רוב הכח שלהם

עם דרעי או בלעדיו?

31 דצמבר 2014, 20:13

נו אז קורה גם משו טוב...ניצן הורביץ לא מתמודד..

31 דצמבר 2014, 20:22

my man כתב:נו אז קורה גם משו טוב...ניצן הורביץ לא מתמודד..

לא אוהבת את המפלגה שלו בלשון המעטה אבל הוא בחור חכם עם רעיונות טובים
אני חושבת שהפעם היחידה שהוא עיצבן אותי היה בנושא המסתננים

31 דצמבר 2014, 20:24

Holiday_Armadillo כתב:

אני לא אתחיל למנות פה את מספר הפעמים שלי הוא העלה את הסעיף...זה יקח יותר מדי עמודים...לו ולמפלגה ההזויה שלו אין מקום בכנסת ישראל

31 דצמבר 2014, 20:26

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא אתחיל למנות פה את מספר הפעמים שלי הוא העלה את הסעיף...זה יקח יותר מדי עמודים...לו ולמפלגה ההזויה שלו אין מקום בכנסת ישראל[/quote]

עם זה אני מסכימה לחלוטין
פרישה של בן אדם לא מה שתביא לזה אבל כי פשוט יגיע שמאלני אחר במקומו ורוב הסיכויים שגם יותר קיצוני כי הורוביץ היה שם על תקן השמאלן החברתי ויכול מאוד להיות שבמקומו יגיע שמאלן מדיני

31 דצמבר 2014, 20:27

roy1000 כתב:

עם דרעי או בלעדיו?

חושב שעם

31 דצמבר 2014, 20:53

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

עם דרעי או בלעדיו?

חושב שעם

אני חושב שזו תהיה טעות גם מצידו של דרעי וגם מצידה של ש"ס לחזור אחד לשני.

01 ינואר 2015, 10:54

מסתמן שצמרת הרשימה של הליכוד תכלול את יולי אדלשטיין, גלעד ארדן, כץ, מירי רגב וסילבן.

אני חושב שהקידום של אדלשטיין לצמרת הרשימה, הוא טוב לליכוד. מדובר באדם ימני, אבל פרגמטי, ישר, הגון... מין רובי ריבלין אבל בלי ההתלקקויות המיותרות.
מעניין אם הליכוד ירכיב את הממשלה, מה התפקיד שייקבל. אם יהיה 2-3 ברשימת הליכוד, נראה לי שנכון יותר שיילך להיות שר בכיר (אולי חינוך).

01 ינואר 2015, 10:57

אדלשטיין וארדן זה אחלה אבל מה מירי רגב עושה שם?

הקמפיין של בנט פשוט מעולה http://youtu.be/oMsn4AzgWBw

01 ינואר 2015, 11:10

Roni1 כתב:אדלשטיין וארדן זה אחלה אבל מה מירי רגב עושה שם?

הקמפיין של בנט פשוט מעולה http://youtu.be/oMsn4AzgWBw

הקמפיין של בנט הוא "מעולה" כי לבנט יש פתרונות קלים לכל הבעיות. אם רק "נאחד שורות" ו"נפסיק להתנצל", אז כל הבעיות ייפתרו. נספח את הגדה, הערבים ייעלמו להם ונחיה באוטופיה אחת גדולה. כולם אוהבים פתרונות קלים, אבל ממש אין פתרונות קלים לסכסוך הזה. בנט מוכר אשליות מגוכחות. לא יותר מזה, אבל לפחות הוא מוכר משהו, בניגוד לביבי שעסוק רק בהישרדות הפוליטית שלו וכלום לא מעניין אותו מעבר לזה (והשמאל שמוכר אשליות מסוג אחר).

אין תעודת עניות גדולה ליותר לפוליטיקה הישראלית מאשר העליה של בנט.

01 ינואר 2015, 11:29

לא אמרתי שהוא צודק או שהדרך שלו היא ריאלית ומעולה וגם הוא יודע שהוא לא יספח כלום.
את הקמפיין שלו הוא עושה מעולה כמו שצריך לעשות קמפיין. המסר הזה של לא להתנצל ולגמגם בכל פעם שאנחנו נאלצים להגן על עצמנו (ה״אני מתחנן״ של בוז׳י בסרטון פשוט עלוב ומבזה) זה משהו שיכול לתפוס בתקופה שאנשים מתביישים להגיד שהם ישראלים וציונים.

01 ינואר 2015, 11:49

Roni1 כתב:לא אמרתי שהוא צודק או שהדרך שלו היא ריאלית ומעולה וגם הוא יודע שהוא לא יספח כלום.
את הקמפיין שלו הוא עושה מעולה כמו שצריך לעשות קמפיין. המסר הזה של לא להתנצל ולגמגם בכל פעם שאנחנו נאלצים להגן על עצמנו (ה״אני מתחנן״ של בוז׳י בסרטון פשוט עלוב ומבזה) זה משהו שיכול לתפוס בתקופה שאנשים מתביישים להגיד שהם ישראלים וציונים.

כל ה"לא להתנצל" קשור ישירות בפתרונות שלו. אלו לא שני דברים שונים ונפרדים. "לא להתנצל" = לספח את הגדה.

01 ינואר 2015, 12:20

אני באמת לא מבין איך סילבן בחמישיה הראשונה- גם אם הוא היה במקום ה28 זה לא היה משנה כלום. איש לא חשוב!

01 ינואר 2015, 14:17

my man כתב:אני באמת לא מבין איך סילבן בחמישיה הראשונה- גם אם הוא היה במקום ה28 זה לא היה משנה כלום. איש לא חשוב!

זה לא סילבן לאנדסברג ;)

01 ינואר 2015, 15:05

felix_r כתב:
my man כתב:אני באמת לא מבין איך סילבן בחמישיה הראשונה- גם אם הוא היה במקום ה28 זה לא היה משנה כלום. איש לא חשוב!

זה לא סילבן לאנדסברג ;)

תצחק אבל שתדע שכבר כמה פעמים יצא לי לקרוא ללאנדסברג בטעות סטיב...

01 ינואר 2015, 18:31

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

זה לא סילבן לאנדסברג ;)

תצחק אבל שתדע שכבר כמה פעמים יצא לי לקרוא ללאנדסברג בטעות סטיב...

רגע, אני לא כנראה לא קולט משהו. למה סטיב?
נושא נעול