המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מצד אחד דורש אובייקטיביות מאנשי חדשות מצד שני רוצה שפרשן יביא דעות אישיות לשידורים? למה? כי אתה אוהב את הדעות שלו?
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ביבי לפני שבועיים - ''מי שבעד קנאביס, שישים מחל''
ביבי היום - ''לא אמרתי שאני בעד לגליזציה''
כמות האנשים שאמרו לי היום ''אין לי ברירה אלא להצביע..מה אני אצביע? אין אופציה חוץ מביבי'' פשוט מייאשת
גם אלה שאמרו שהוא שקרן אמרו שיצביעו לו
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ביבי לפני שבועיים - ''מי שבעד קנאביס, שישים מחל''
ביבי היום - ''לא אמרתי שאני בעד לגליזציה''
כמות האנשים שאמרו לי היום ''אין לי ברירה אלא להצביע..מה אני אצביע? אין אופציה חוץ מביבי'' פשוט מייאשת
גם אלה שאמרו שהוא שקרן אמרו שיצביעו לו
בסביבתי אני שומע על המון אנשים שמצביעים לבני גנץ
Holiday_Armadillo כתב:מצד אחד דורש אובייקטיביות מאנשי חדשות מצד שני רוצה שפרשן יביא דעות אישיות לשידורים? למה? כי אתה אוהב את הדעות שלו?
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מצד אחד דורש אובייקטיביות מאנשי חדשות מצד שני רוצה שפרשן יביא דעות אישיות לשידורים? למה? כי אתה אוהב את הדעות שלו?
קודם כל כשמגיע פרשן מפוזיציה מוצהרת, אז אין לי בעיה שהוא מביע את הדעות שלו.
הבעיה היא שהמוני הפרשנים שומרים על עמימות ולא חושפים את הדעות שלהם (למרות שברור מה הכיוון), ובכך מייצרים עבור עצמם
מצג של אובייקטיביים.
לא יכול להיות ש63% מהאזרחים לא ערבים הצביעו עבור מחנה הימין, והייצוג התקשורתי שלו בערוצים המרכזיים מסתפק בעמית סגל, יעקב ברדוגו, עופר חדד וזאב קם.
felix_r כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מצד אחד דורש אובייקטיביות מאנשי חדשות מצד שני רוצה שפרשן יביא דעות אישיות לשידורים? למה? כי אתה אוהב את הדעות שלו?
הבעיה היא שהמוני הפרשנים שומרים על עמימות ולא חושפים את הדעות שלהם (למרות שברור מה הכיוון), ובכך מייצרים עבור עצמם
מצג של אובייקטיביים.
לא יכול להיות ש63% מהאזרחים לא ערבים הצביעו עבור מחנה הימין, והייצוג התקשורתי שלו בערוצים המרכזיים מסתפק בעמית סגל, יעקב ברדוגו, עופר חדד וזאב קם.
יש גם את אראל סג"ל
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מצד אחד דורש אובייקטיביות מאנשי חדשות מצד שני רוצה שפרשן יביא דעות אישיות לשידורים? למה? כי אתה אוהב את הדעות שלו?
מצג של אובייקטיביים.
יש גם את אראל סג"ל
לא נחשב. הוא עובד בערוץ 20 וברדיו 103, שזה רדיו איזורי (לצורך ההגינות נאמר שהרדיו הזה נותן במה מכובדת מאוד אנשי ימין - ארא"ל סגל עם תכנית יומית, יינון מגל עם תכנית יומית, שפטל עם תכנית שבועית ופודקאסטים מדי פעם).
אני מדבר על התקשורת המיינסטרימית - ערוצים 11, 12, 13, גלי צהל ורשת ב' וידיעות אחרונות.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מצד אחד דורש אובייקטיביות מאנשי חדשות מצד שני רוצה שפרשן יביא דעות אישיות לשידורים? למה? כי אתה אוהב את הדעות שלו?
מצג של אובייקטיביים.
יש גם את אראל סג"ל
לא נחשב. הוא עובד בערוץ 20 וברדיו 103, שזה רדיו איזורי (לצורך ההגינות נאמר שהרדיו הזה נותן במה מכובדת מאוד אנשי ימין - ארא"ל סגל עם תכנית יומית, יינון מגל עם תכנית יומית, שפטל עם תכנית שבועית ופודקאסטים מדי פעם).
אני מדבר על התקשורת המיינסטרימית - ערוצים 11, 12, 13, גלי צהל ורשת ב' וידיעות אחרונות.
אתה טועה. הוא עובד עכשיו גם בערוץ 11 ביחד עם קלמן. יש להם תכנית "קלמן וסגל" כל יום ב 19:00 אם אינני טועה
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7 ... 2%22%D7%9C
נ.ב. סג"ל כבר לא עובד בערוץ 20 מאז סוף 2018
גנץ רוצה להביא עלינו את החורף! זאת הדמות במשחקי הכס שהכי מתאימה לגנץ. גבוה מאוד. פנים חמורות סבר. מוביל אחריו אספסוף מכל הקצבות של המפה שעזבו את המפלגות שלהם. צבא המתים (מתים עבור מפלגותיהם הקודמות). מה מייחד אותם? מה הם רוצים? הם רוצים להשתלט על הארץ הפורחת והמלבלבת, להרוס הכל ולהטיל עלינו את החורף!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים