המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כןmy man כתב:אור, רק עכשיו קראתי על 3 חולים שביקרו בחדרי כושר..
אם לא היו סוגרים, היית ממשיך ללכת?
my man כתב:אור, רק עכשיו קראתי על 3 חולים שביקרו בחדרי כושר..
my man כתב:אור, רק עכשיו קראתי על 3 חולים שביקרו בחדרי כושר..
MTA2311 כתב:my man כתב:אור, רק עכשיו קראתי על 3 חולים שביקרו בחדרי כושר..
אם לא היו סוגרים ולא הייתה הנחייה רשמית אז כן
זה המסלול של מי שיודעים עליוmy man כתב:מפחיד באמת אבל הפרסום המפורט של החולים מרגיע אותי באיזושהי צורה..
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:אור, רק עכשיו קראתי על 3 חולים שביקרו בחדרי כושר..
מתקשה להבין אנשים כמוך..אבל אני עם מערכת חיסונית מוחלשת..אז קשה לקחת אותי כדוגמא למשהו..
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:המשנה למנכל משרד הבריאות אמר היום ברדיו שההמלצה של המשרד היא שמערכת המשפט תמשיך לפעול כסדרה (ובצדק כמובן)
אם זו העמדה המקצועית של משרד הבריאות, מה קרה אתמול ב1 בלילה?
אתה פשוט מפריע לו לנהל את משבר הקורונה.
MTA2311 כתב:ממשלת מעבר מקבלת החלטה להתקין תקנות לשעת חירום, כשאין כנסת מתפקדת ואין מערכת משפט מתפקדת (כי מישהו השבית אותה). אחת ההחלטות שהתקבלו מתוקף התקנות האלה היא דחיית המשפט של ראש הממשלה, ב1 בלילה ובניגוד לעמדת אנשי המקצוע במשרד הבריאות. אם זה לא מספיק, מחליטים להשתמש באמצעים סיגינטיים פולשניים שמשמשים למאבק בטרור ואת המשמעות של זה אנחנו נרגיש עוד שנים קדימה.
אני אף פעם לא נופל לשטיקים של פאניקה וכו', אבל וואלה זה מפחיד. חייבים להשביע את הכנסת, חייבים להחליף את אדלשטיין וחייבים להקים ועדות מסודרות לפיקוח מקסימלי על הרשות המבצעת. עוד השבוע.
ביבי לא עשה ולא שמע ולא ידע, יא סמולניםהחציל האצטקי כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:המשנה למנכל משרד הבריאות אמר היום ברדיו שההמלצה של המשרד היא שמערכת המשפט תמשיך לפעול כסדרה (ובצדק כמובן)
לא להפריע!
מנהלים את המשבר!
https://twitter.com/netanyahu/status/12 ... 5243452419
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:אור, רק עכשיו קראתי על 3 חולים שביקרו בחדרי כושר..
מתקשה להבין אנשים כמוך..אבל אני עם מערכת חיסונית מוחלשת..אז קשה לקחת אותי כדוגמא למשהו..
מה עושים בבתי כנסת?
Holiday_Armadillo כתב:ביבי לא עשה ולא שמע ולא ידע, יא סמולניםהחציל האצטקי כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:המשנה למנכל משרד הבריאות אמר היום ברדיו שההמלצה של המשרד היא שמערכת המשפט תמשיך לפעול כסדרה (ובצדק כמובן)
לא להפריע!
מנהלים את המשבר!
https://twitter.com/netanyahu/status/12 ... 5243452419
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ממשלת מעבר מקבלת החלטה להתקין תקנות לשעת חירום, כשאין כנסת מתפקדת ואין מערכת משפט מתפקדת (כי מישהו השבית אותה). אחת ההחלטות שהתקבלו מתוקף התקנות האלה היא דחיית המשפט של ראש הממשלה, ב1 בלילה ובניגוד לעמדת אנשי המקצוע במשרד הבריאות. אם זה לא מספיק, מחליטים להשתמש באמצעים סיגינטיים פולשניים שמשמשים למאבק בטרור ואת המשמעות של זה אנחנו נרגיש עוד שנים קדימה.
אני אף פעם לא נופל לשטיקים של פאניקה וכו', אבל וואלה זה מפחיד. חייבים להשביע את הכנסת, חייבים להחליף את אדלשטיין וחייבים להקים ועדות מסודרות לפיקוח מקסימלי על הרשות המבצעת. עוד השבוע.
תשמע, אתה ואורי משגב אחד לאחד. אבל ממש.
שמע 370 מתים ביום זה כבר לא נורמלי, מה שהולך שם זה בלתי נתפסmy man כתב:מה לעזאזל קורה באיטליה?
הם כבר חשבו שהם עברו את השיא..
לא הם לאmy man כתב:מה לעזאזל קורה באיטליה?
הם כבר חשבו שהם עברו את השיא..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים