Holiday_Armadillo כתב:למישהו פה יש mommy issues? אם כן, זה בשבילכם
http://newsfeed.time.com/2013/06/06/bre ... -are-real/
אוי ואבוי, אנשים חולים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:למישהו פה יש mommy issues? אם כן, זה בשבילכם
http://newsfeed.time.com/2013/06/06/bre ... -are-real/
rc4991 כתב:http://www.mako.co.il/hix-bizarre/watch-it/Article-791c68b56f82f31006.htm&Partner=sport5
Holiday_Armadillo כתב:איזה תגובות מזעזעות(צילמתי לפני שימחקו)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391069,00.html
Holiday_Armadillo כתב:מה קרה? מה שקרה זה שכשיש משהו נגד הקהילה הגאה ומישהו כותב משהו אז יש אנשים כמוך שאומרים ''מה קרה?! חופש הביטוי!'', ''מה קרה?! אסור שתהיה דעה שונה?!'', ''מה קרה?! כל פעם שיגידו משהו נגד יעשו לינץ'?!''
מה שקרה, זה שכל עוד הדעות תואמות את שלך אז פתאום חופש הביטוי הוא דבר כל כך חשוב אבל אם הכתבה הזאת הייתה טיפה שונה ובמקום ''הומואים'' היה רשום ''יהודים'', גם אז היית כותב ''מה קרה?'' ו''חופש הביטוי'' ו''דעות שונות''?
מה שקרה, זה שכתבו על אנשים עם נטייה מינית שונה ש''הם אנשים חולים ואסור להם לחשוב שהם בריאים'', שצריך ''לחוקק נגדם חוקים'', וש''אוי ואבוי לנכנעים''..טיפה מזכיר לי משהו שאמרו בגרמניה לפני כמה עשרות שנים(שד''א גם שם לא הבדילו בין הומואים ליהודים בתאי הגזים)
אין שום הבדל בין להגיד את הדברים האלה על יהודים, שחורים או הומואים
לפני שהיו יהודים היו שחורים ולפני שהיו שחורים היו הומואים, תאמין לי
''חופש הביטוי''? הבעיה היא לא עם זה שאומרים את הדברים האלה אלא שחושבים אותם מלכתחילה
וכן, כשאומרים על אנשים שהם ''חולים'' וצריך לחוקק נגדם חוקים אז זה ממש לא מקובל עליי וז*ן על חופש הביטוי כי בפעם הבאה החוק ברוסיה ובמקומות אחרים יהיה משהו שנוגע גם לי וגם לך ואז פתאום נראה את כל אלה שבעד ''דעות שונות'' ושאר ''שקר כלשהו''
אלמוג כתב:מצטער, אבל הרבצת פה נאום על חופש הביטוי לשווא. בכלל לא העלתי את הנושא. ואם היה מצעד של יהודים בבירת פולין איפה שגם ככה שונאים אותנו הייתי יכול להבין אנשים שיתבטאו ככה, למעשה הייתי מאשים את מארגני במצעד בפרובוקציה והמאסה שלנו על הציבור. וזה עוד לפני שדיברתי על לבוש פרובוקטיבי לעיניי כל, כולל ילדים. פרט לתגובה הראשונה שציטטת והאחרונה, אין שם שום דבר. אנשים לא מבינים למה המצעד הזה תורם, וזכותם המלאה לחשוב כך. את מנסה לעשות גנבת דעת בכך שאת מגדירה אותם כ״תגובות מזעזעות״ והופכת אותם ללא לגיטימיים. ורק בשביל לסגור פינה- ״זה שכל עוד הדעות תואמות את שלך אז פתאום חופש הביטוי הוא דבר כל כך חשוב״ את מציינת פה שני דברים לא מדוייקים שהם שוב גניבתדעת. אז ככה: 1. הם ממש לא בדעה שלי. התגובה הראשונה שלי לא הייתה במטרה להגן עליהם אלא, וסלחי לי, כדי ״לתקוף״ אותך על הגדרתם כאנשים מזעזעים כי הם חושבים שונה ממך( הכל כמובן ברוח טובה, פשוט לא מצאתי מילה מתאימה יותר מלתקוף). 2. חופש הביטוי הוא כל מה שחשוב בעיניי במדינה דמוקרטית(כל עוד זה לא מסכן אף אדם בנפש או את בטחון המדינה), אין לך מושג אפילו כמה שהנושא הזה חשוב לי. איך ניסית לצייר אותי כאחד שחופש הביטוי הוא עוד כלי עבורו להצגת הטענה- אין לי מושג, אבל הצלחת כי הבחור פה מעלי אומר שאת ״צודקת בכל מילה״.
rc4991 כתב:אלמוג כתב:מצטער, אבל הרבצת פה נאום על חופש הביטוי לשווא. בכלל לא העלתי את הנושא. ואם היה מצעד של יהודים בבירת פולין איפה שגם ככה שונאים אותנו הייתי יכול להבין אנשים שיתבטאו ככה, למעשה הייתי מאשים את מארגני במצעד בפרובוקציה והמאסה שלנו על הציבור. וזה עוד לפני שדיברתי על לבוש פרובוקטיבי לעיניי כל, כולל ילדים. פרט לתגובה הראשונה שציטטת והאחרונה, אין שם שום דבר. אנשים לא מבינים למה המצעד הזה תורם, וזכותם המלאה לחשוב כך. את מנסה לעשות גנבת דעת בכך שאת מגדירה אותם כ״תגובות מזעזעות״ והופכת אותם ללא לגיטימיים. ורק בשביל לסגור פינה- ״זה שכל עוד הדעות תואמות את שלך אז פתאום חופש הביטוי הוא דבר כל כך חשוב״ את מציינת פה שני דברים לא מדוייקים שהם שוב גניבתדעת. אז ככה: 1. הם ממש לא בדעה שלי. התגובה הראשונה שלי לא הייתה במטרה להגן עליהם אלא, וסלחי לי, כדי ״לתקוף״ אותך על הגדרתם כאנשים מזעזעים כי הם חושבים שונה ממך( הכל כמובן ברוח טובה, פשוט לא מצאתי מילה מתאימה יותר מלתקוף). 2. חופש הביטוי הוא כל מה שחשוב בעיניי במדינה דמוקרטית(כל עוד זה לא מסכן אף אדם בנפש או את בטחון המדינה), אין לך מושג אפילו כמה שהנושא הזה חשוב לי. איך ניסית לצייר אותי כאחד שחופש הביטוי הוא עוד כלי עבורו להצגת הטענה- אין לי מושג, אבל הצלחת כי הבחור פה מעלי אומר שאת ״צודקת בכל מילה״.
גם אני לא מבין את ההיגיון שבמצע הגאווה והייתי מעדיף שלא יתקיים(לא מרוע אלא כי נראה שסתם עושים "דווקא")
אבל אותם אנשים שכתבו את התגובות האלה לא כתבו אותם נגד המצעד אלא בכלל על הומואים וזה לא מקובל
סליחה אם לא הבנתי את מה שאתה כתבת כי באמת לא נראה שיש לך בעיה עם הומואים
אלמוג כתב:rc4991 כתב:אלמוג כתב:מצטער, אבל הרבצת פה נאום על חופש הביטוי לשווא. בכלל לא העלתי את הנושא. ואם היה מצעד של יהודים בבירת פולין איפה שגם ככה שונאים אותנו הייתי יכול להבין אנשים שיתבטאו ככה, למעשה הייתי מאשים את מארגני במצעד בפרובוקציה והמאסה שלנו על הציבור. וזה עוד לפני שדיברתי על לבוש פרובוקטיבי לעיניי כל, כולל ילדים. פרט לתגובה הראשונה שציטטת והאחרונה, אין שם שום דבר. אנשים לא מבינים למה המצעד הזה תורם, וזכותם המלאה לחשוב כך. את מנסה לעשות גנבת דעת בכך שאת מגדירה אותם כ״תגובות מזעזעות״ והופכת אותם ללא לגיטימיים. ורק בשביל לסגור פינה- ״זה שכל עוד הדעות תואמות את שלך אז פתאום חופש הביטוי הוא דבר כל כך חשוב״ את מציינת פה שני דברים לא מדוייקים שהם שוב גניבתדעת. אז ככה: 1. הם ממש לא בדעה שלי. התגובה הראשונה שלי לא הייתה במטרה להגן עליהם אלא, וסלחי לי, כדי ״לתקוף״ אותך על הגדרתם כאנשים מזעזעים כי הם חושבים שונה ממך( הכל כמובן ברוח טובה, פשוט לא מצאתי מילה מתאימה יותר מלתקוף). 2. חופש הביטוי הוא כל מה שחשוב בעיניי במדינה דמוקרטית(כל עוד זה לא מסכן אף אדם בנפש או את בטחון המדינה), אין לך מושג אפילו כמה שהנושא הזה חשוב לי. איך ניסית לצייר אותי כאחד שחופש הביטוי הוא עוד כלי עבורו להצגת הטענה- אין לי מושג, אבל הצלחת כי הבחור פה מעלי אומר שאת ״צודקת בכל מילה״.
גם אני לא מבין את ההיגיון שבמצע הגאווה והייתי מעדיף שלא יתקיים(לא מרוע אלא כי נראה שסתם עושים "דווקא")
אבל אותם אנשים שכתבו את התגובות האלה לא כתבו אותם נגד המצעד אלא בכלל על הומואים וזה לא מקובל
לא לא, אל תצטער. אני מבין למה התבלבלת- כי אני בעצמי התבלבלתי חח!
קראתי את המשפט שהגדשתי בציטוט שלך ולא הבנתי איך הגעת למסקנה הזו. הייתי חייב להכנס שוב לכתבה ומסתבר שזה לא כתבה על שהוציאו את מצעד הגאווה מחוץ לחוק אלא על כך שעצרו אותם
כי הם הומואים\לסביות והם התנשקו.
יצאתי די פיתה האמת![]()
הבלבול נבע משיחה שלי עם כמה חברים על המצעד הזה, בעד ונגד כזה, ואחד מהם ציין שהוציאו את המצעד הזה מחוץ לחוק ברוסיה וכנראה שהלכתי פה לאיבוד.
Holiday_Armadillo כתב:אלמוג כתב:rc4991 כתב:אלמוג כתב:מצטער, אבל הרבצת פה נאום על חופש הביטוי לשווא. בכלל לא העלתי את הנושא. ואם היה מצעד של יהודים בבירת פולין איפה שגם ככה שונאים אותנו הייתי יכול להבין אנשים שיתבטאו ככה, למעשה הייתי מאשים את מארגני במצעד בפרובוקציה והמאסה שלנו על הציבור. וזה עוד לפני שדיברתי על לבוש פרובוקטיבי לעיניי כל, כולל ילדים. פרט לתגובה הראשונה שציטטת והאחרונה, אין שם שום דבר. אנשים לא מבינים למה המצעד הזה תורם, וזכותם המלאה לחשוב כך. את מנסה לעשות גנבת דעת בכך שאת מגדירה אותם כ״תגובות מזעזעות״ והופכת אותם ללא לגיטימיים. ורק בשביל לסגור פינה- ״זה שכל עוד הדעות תואמות את שלך אז פתאום חופש הביטוי הוא דבר כל כך חשוב״ את מציינת פה שני דברים לא מדוייקים שהם שוב גניבתדעת. אז ככה: 1. הם ממש לא בדעה שלי. התגובה הראשונה שלי לא הייתה במטרה להגן עליהם אלא, וסלחי לי, כדי ״לתקוף״ אותך על הגדרתם כאנשים מזעזעים כי הם חושבים שונה ממך( הכל כמובן ברוח טובה, פשוט לא מצאתי מילה מתאימה יותר מלתקוף). 2. חופש הביטוי הוא כל מה שחשוב בעיניי במדינה דמוקרטית(כל עוד זה לא מסכן אף אדם בנפש או את בטחון המדינה), אין לך מושג אפילו כמה שהנושא הזה חשוב לי. איך ניסית לצייר אותי כאחד שחופש הביטוי הוא עוד כלי עבורו להצגת הטענה- אין לי מושג, אבל הצלחת כי הבחור פה מעלי אומר שאת ״צודקת בכל מילה״.
לא לא, אל תצטער. אני מבין למה התבלבלת- כי אני בעצמי התבלבלתי חח!
קראתי את המשפט שהגדשתי בציטוט שלך ולא הבנתי איך הגעת למסקנה הזו. הייתי חייב להכנס שוב לכתבה ומסתבר שזה לא כתבה על שהוציאו את מצעד הגאווה מחוץ לחוק אלא על כך שעצרו אותם
כי הם הומואים\לסביות והם התנשקו.
יצאתי די פיתה האמת![]()
הבלבול נבע משיחה שלי עם כמה חברים על המצעד הזה, בעד ונגד כזה, ואחד מהם ציין שהוציאו את המצעד הזה מחוץ לחוק ברוסיה וכנראה שהלכתי פה לאיבוד.
תאמין לי שגם אני לא אוהבת את במצעד הזה את כל ה''אטרקציות'' שיש בתוכו כמו גברים בחוטיני וכל מיני(למרות שמשיחות עם אנשים אני מבינה שזה לא הרוב אלא מה שמראים)אבל כמו שהבנת, לא על זה דיברתי אלא על החוק עצמו שהוא הרבה יותר קשה מרק מצעדי גאווה
rc4991 כתב:זה לא קשור אבל אולי אתם יודעים כמה עולה מכונת ברד (ראש אחד) כמו בפיצוציות?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:זה לא קשור אבל אולי אתם יודעים כמה עולה מכונת ברד (ראש אחד) כמו בפיצוציות?
להשכרה זה בערך 180-250 שקל
קנייה זה כמה אלפים
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:זה לא קשור אבל אולי אתם יודעים כמה עולה מכונת ברד (ראש אחד) כמו בפיצוציות?
קנייה זה כמה אלפים
כמה אלפים? חשבתי באיזור 400
זה לא שמדובר במכשיר מיוחד
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:זה לא קשור אבל אולי אתם יודעים כמה עולה מכונת ברד (ראש אחד) כמו בפיצוציות?
קנייה זה כמה אלפים
הכי זול שראיתי זה 1,500 ויכול להגיע גם ל-5,000
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:זה לא קשור אבל אולי אתם יודעים כמה עולה מכונת ברד (ראש אחד) כמו בפיצוציות?
קנייה זה כמה אלפים
הכי זול שראיתי זה 1,500 ויכול להגיע גם ל-5,000
באסה
חשבתי להתפנק בברד כל הקיץ
יש מכונות ברד אישיות, למה אתה צריך מקצועי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים