05 ינואר 2013, 21:49
yiffy כתב:כנס ההשקה של קמפיין הליכוד הוא לא תעמולת בחירות? הוא האמא של תעמולת הבחירות.
מן הסתם הייתה כאן הפרה של החוק.
07 ינואר 2013, 11:53
"ההמלצות של יחימוביץ' בתכנית הכלכלית מטופשות בעניי, אין בניהן לבין מדינות סוציאל-דמוקרטיות מצליחות שום קשר. מדובר בקשקוש מוחלט.
07 ינואר 2013, 13:16
07 ינואר 2013, 14:32
MTA2311 כתב:קואליציה של הליכוד ביחד עם לבני, לפיד ובנט מתאימה לי מאוד. אני מקווה שזה מה שיקרה בסוף.
07 ינואר 2013, 15:12
MTA2311 כתב:קואליציה של הליכוד ביחד עם לבני, לפיד ובנט מתאימה לי מאוד. אני מקווה שזה מה שיקרה בסוף.
07 ינואר 2013, 15:39
Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:קואליציה של הליכוד ביחד עם לבני, לפיד ובנט מתאימה לי מאוד. אני מקווה שזה מה שיקרה בסוף.
לדעתי זה לא יקרה מסיבה פשוטה - הליכוד לא יותר על בעלי הברית הטבעיים שלו שבהם כלולה ש"ס, ולפיד ולבני לא ישבו עם ש"ס.
אני מאמין שביבי יעדיף קואליציה טיפה פחות סקסית עם ה"שטן שהוא מכיר" מאשר לעשות קואליציה לכאורה ציונית יותר שיכולה להתמוטט בכל יום נתון (לבני ופרץ ומצנע הם טרבל מייקרים לא קטנים).
החרדים לעולם לא יסלחו לליכוד אם יוחלט להקים ממשלה בלעדיהם והליכוד לא יהיה מוכן לסכן את המערכות הפוליטיות הבאות (שקרוב לוודאי שלש"ס יהיה בהם משקל לא מבוטל) ע"ח זו הנוכחית.
07 ינואר 2013, 16:36
LIAV10 כתב:השמאל בדרך לאיחוד?
07 ינואר 2013, 17:44
07 ינואר 2013, 17:45
קובי כתב:LIAV10 כתב:השמאל בדרך לאיחוד?
לא יקרה, כי כולם אגו מניאקים וכל אחד חש את עצמו ראש ממשלה.
בנוסף, זה ממש לא ריאלי, כי אי אפשר יהיה להרכיב קואליציה מגוש מרכז-שמאל.
07 ינואר 2013, 19:49
yiffy כתב:קובי כתב:LIAV10 כתב:השמאל בדרך לאיחוד?
לא יקרה, כי כולם אגו מניאקים וכל אחד חש את עצמו ראש ממשלה.
בנוסף, זה ממש לא ריאלי, כי אי אפשר יהיה להרכיב קואליציה מגוש מרכז-שמאל.
אפשר לפחות להרוויח מזה כניסה של כולם יחד לממשלת נתניהו הבאה - מה שייתן להם יותר משקל בקואליציה.
07 ינואר 2013, 22:37
07 ינואר 2013, 22:51
jol9 כתב:שלי אמרה שהיא לא תיכנס לממשלה בראשות ביבי. היא לא השאירה שום פתח מילוט, ולכן מבחינתה כניסה לממשלה זאת התאבדות פוליטית.
גם אין לה כ"כ בשביל מה להיכנס - היא לא תקבל תיק בכיר יותר ממשרד התמ"ת...
אני מסכים שביבי, בנט, ציפי ויאיר זאת קואליציה מעניינת שיכולה להזיז דברים.
נתניהו יוכל לקדם את שינוי שיטת המשטר, ואת נושא הדיור, לפיד יוכל לנסות לדאוג לשכבת הביניים, ציפי תנסה לקדם תהליך מדיני שינוהל ע"י נתניהו ובנט יוכל להראות
במעשים שיש לו כיסוי לדיבורים.
זאת לא קואליציה רחבה וחזקה מדי, אבל היא אפשרית.
08 ינואר 2013, 05:39
felix_r כתב:jol9 כתב:שלי אמרה שהיא לא תיכנס לממשלה בראשות ביבי. היא לא השאירה שום פתח מילוט, ולכן מבחינתה כניסה לממשלה זאת התאבדות פוליטית.
גם אין לה כ"כ בשביל מה להיכנס - היא לא תקבל תיק בכיר יותר ממשרד התמ"ת...
אני מסכים שביבי, בנט, ציפי ויאיר זאת קואליציה מעניינת שיכולה להזיז דברים.
נתניהו יוכל לקדם את שינוי שיטת המשטר, ואת נושא הדיור, לפיד יוכל לנסות לדאוג לשכבת הביניים, ציפי תנסה לקדם תהליך מדיני שינוהל ע"י נתניהו ובנט יוכל להראות
במעשים שיש לו כיסוי לדיבורים.
זאת לא קואליציה רחבה וחזקה מדי, אבל היא אפשרית.
ציפי הכלל עוברת את אחוז החסימה?
08 ינואר 2013, 10:43
08 ינואר 2013, 11:08
(שלדעתי כל אחד יוכל להתחבר אליה)
08 ינואר 2013, 11:17
08 ינואר 2013, 11:26
felix_r כתב:(שלדעתי כל אחד יוכל להתחבר אליה)
א) לא ממש.
ב) אם אתה חושב, שהתכנית הכלכלית של שלי יחימוביץ' פחות מצחיקה מהבדיחה הזאת שלך, אתה דווקא צודק, כי אם (חלילה וחס) היא תזכה ליישם אותה בפועל, כולנו נמרר בבכי.
08 ינואר 2013, 13:22
yiffy כתב:felix_r כתב:(שלדעתי כל אחד יוכל להתחבר אליה)
א) לא ממש.
ב) אם אתה חושב, שהתכנית הכלכלית של שלי יחימוביץ' פחות מצחיקה מהבדיחה הזאת שלך, אתה דווקא צודק, כי אם (חלילה וחס) היא תזכה ליישם אותה בפועל, כולנו נמרר בבכי.
תאמין לי, אי אפשר לצחוק איתך. אלה דברים שהם בשולי הפוליטיקה, ואלא אם אתה מתכנן להצביע לעוצמה לישראל (ואולי אפילו אם גם להם) זה משעשע בעיני.
בכל מקרה אין לי כוח להיכנס לקרב חפירות על התוכניות הכלכליות. נתראה אחרי הבחירות עם גזירות ביבי-שטייניץ על מעמד הביניים
08 ינואר 2013, 18:15
08 ינואר 2013, 18:20