כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: בחירות 2013

05 ינואר 2013, 21:49

yiffy כתב:כנס ההשקה של קמפיין הליכוד הוא לא תעמולת בחירות? הוא האמא של תעמולת הבחירות.
מן הסתם הייתה כאן הפרה של החוק.

שוב, זה כנס של המפלגה, ולא תעמולת בחירות. הזמרת הוזמנה להופיע בפני חברי הליכוד עצמם, ולא על מנת למשוך מצביעים פוטנציאלים.

מה שהפריע לשופט, זה שחלק מהכנס שודר בטלויזיה. אבל הוא לא שודר כתשדיר בחירות עבור הליכוד, ולא ביוזמת הליכוד, אלא כחלק מהחדשות, כמו כל דבר אחר שמשודר בחדשות.

אין בזה שום עבירה על החוק, והשופט הזה פשוט הזוי! אין מילה אחרת - הזוי!!!

זה כמו להגיד שכשמירי אלוני שרה את שיר השלום עם רבין ופרס וכל שאר מוכרי ישראל, זה היה תעמולת בחירות

07 ינואר 2013, 11:53

אני לא לבד :D

עומר מואב (פרופסור לכלכלה באוניברסיטה העברית):

"ההמלצות של יחימוביץ' בתכנית הכלכלית מטופשות בעניי, אין בניהן לבין מדינות סוציאל-דמוקרטיות מצליחות שום קשר. מדובר בקשקוש מוחלט.

http://news.walla.co.il/elections/?w=/2780/2604282

07 ינואר 2013, 13:16

קואליציה של הליכוד ביחד עם לבני, לפיד ובנט מתאימה לי מאוד. אני מקווה שזה מה שיקרה בסוף.

07 ינואר 2013, 14:32

MTA2311 כתב:קואליציה של הליכוד ביחד עם לבני, לפיד ובנט מתאימה לי מאוד. אני מקווה שזה מה שיקרה בסוף.

ליברמן?

07 ינואר 2013, 15:12

MTA2311 כתב:קואליציה של הליכוד ביחד עם לבני, לפיד ובנט מתאימה לי מאוד. אני מקווה שזה מה שיקרה בסוף.

לדעתי זה לא יקרה מסיבה פשוטה - הליכוד לא יותר על בעלי הברית הטבעיים שלו שבהם כלולה ש"ס, ולפיד ולבני לא ישבו עם ש"ס.

אני מאמין שביבי יעדיף קואליציה טיפה פחות סקסית עם ה"שטן שהוא מכיר" מאשר לעשות קואליציה לכאורה ציונית יותר שיכולה להתמוטט בכל יום נתון (לבני ופרץ ומצנע הם טרבל מייקרים לא קטנים).
החרדים לעולם לא יסלחו לליכוד אם יוחלט להקים ממשלה בלעדיהם והליכוד לא יהיה מוכן לסכן את המערכות הפוליטיות הבאות (שקרוב לוודאי שלש"ס יהיה בהם משקל לא מבוטל) ע"ח זו הנוכחית.

07 ינואר 2013, 15:39

Mta_atic כתב:

לדעתי זה לא יקרה מסיבה פשוטה - הליכוד לא יותר על בעלי הברית הטבעיים שלו שבהם כלולה ש"ס, ולפיד ולבני לא ישבו עם ש"ס.

אני מאמין שביבי יעדיף קואליציה טיפה פחות סקסית עם ה"שטן שהוא מכיר" מאשר לעשות קואליציה לכאורה ציונית יותר שיכולה להתמוטט בכל יום נתון (לבני ופרץ ומצנע הם טרבל מייקרים לא קטנים).
החרדים לעולם לא יסלחו לליכוד אם יוחלט להקים ממשלה בלעדיהם והליכוד לא יהיה מוכן לסכן את המערכות הפוליטיות הבאות (שקרוב לוודאי שלש"ס יהיה בהם משקל לא מבוטל) ע"ח זו הנוכחית.

שס הם השותפים הטבעיים של מי שמציע להם כסף.
ביבי צריך להבין שממשלה עם בנט, שס וכו תעשה לו רק רע. ממשלה עם לבני, יאיר ובנט תהיה מספיק ימנית מצד אחד, וגם תוכיח לעם שהוא כן מעוניין לעשות פה שינוי מסויים בתפיסה שלו( לפחות מבחינת הכספים לחרדים) מצד שני.

07 ינואר 2013, 16:36

LIAV10 כתב:השמאל בדרך לאיחוד?

לא יקרה, כי כולם אגו מניאקים וכל אחד חש את עצמו ראש ממשלה.
בנוסף, זה ממש לא ריאלי, כי אי אפשר יהיה להרכיב קואליציה מגוש מרכז-שמאל.

07 ינואר 2013, 17:44

בואו נהיה כנים עם עצמנו. יש לנו ארה"ב עם צ'אק הייגל בהגנה, ג'ון קרי (יחסית פרו-פלסטיני) בחוץ ואובמה שלא צריך להיבחר שוב ושיש לו חשבון פתוח עם ביבי מהבחירות באוקטובר. הדבר האחרון שביבי צריך זה את השבאבניקים של בנט בלי ריסון מהשמאל שיובילו אותו להתנגשות עם ארה"ב, בטח לקראת השנה-שנתיים שאחריהן אין חזרה בחזית האיראנית.

הקואליציה הכי סבירה בעיני (מבחינה סטטיסטית, לא העדפתית) היא ביבי-בנט-לפיד-לבני, כפי שצויין כאן. סמרטוט ככל שיהיה, לפיד לא יהיה האהוד ברק בבחירות הללו וייכנס עם חרדים ומתנחלים כדי להיות עלה תאנה. אם השמאל יחליט שהוא אורז את עצמו בעסקת חבילה לממשלת ביבי, אולי גם שלי תהיה בפנים, למרות שאני לא רואה את זה קורה.

07 ינואר 2013, 17:45

קובי כתב:

אפשר לפחות להרוויח מזה כניסה של כולם יחד לממשלת נתניהו הבאה - מה שייתן להם יותר משקל בקואליציה.

07 ינואר 2013, 19:49

yiffy כתב:
קובי כתב:

אפשר לפחות להרוויח מזה כניסה של כולם יחד לממשלת נתניהו הבאה - מה שייתן להם יותר משקל בקואליציה.

מסיבה מס' 1 (אגו מניאקס), לא יקרה לדעתי.

07 ינואר 2013, 22:37

שלי אמרה שהיא לא תיכנס לממשלה בראשות ביבי. היא לא השאירה שום פתח מילוט, ולכן מבחינתה כניסה לממשלה זאת התאבדות פוליטית.
גם אין לה כ"כ בשביל מה להיכנס - היא לא תקבל תיק בכיר יותר ממשרד התמ"ת...

אני מסכים שביבי, בנט, ציפי ויאיר זאת קואליציה מעניינת שיכולה להזיז דברים.
נתניהו יוכל לקדם את שינוי שיטת המשטר, ואת נושא הדיור, לפיד יוכל לנסות לדאוג לשכבת הביניים, ציפי תנסה לקדם תהליך מדיני שינוהל ע"י נתניהו ובנט יוכל להראות
במעשים שיש לו כיסוי לדיבורים.

זאת לא קואליציה רחבה וחזקה מדי, אבל היא אפשרית.

07 ינואר 2013, 22:51

jol9 כתב:שלי אמרה שהיא לא תיכנס לממשלה בראשות ביבי. היא לא השאירה שום פתח מילוט, ולכן מבחינתה כניסה לממשלה זאת התאבדות פוליטית.

נתניהו יוכל לקדם את שינוי שיטת המשטר, ואת נושא הדיור, לפיד יוכל לנסות לדאוג לשכבת הביניים, ציפי תנסה לקדם תהליך מדיני שינוהל ע"י נתניהו ובנט יוכל להראות

ציפי הכלל עוברת את אחוז החסימה?

08 ינואר 2013, 05:39

felix_r כתב:
jol9 כתב:שלי אמרה שהיא לא תיכנס לממשלה בראשות ביבי. היא לא השאירה שום פתח מילוט, ולכן מבחינתה כניסה לממשלה זאת התאבדות פוליטית.

ציפי הכלל עוברת את אחוז החסימה?

הגזמת קצת, הסקרים הכי פסימיים מנבאים לה 7 והיא יכולה בכיף לעבור את יאיר לפיד.

ד״א, מישהו שמע על פי 1000 יותר עוצמה לישראל ברשות הרב פרופ׳ אל״מ במיל׳ אריה בן ארי?

08 ינואר 2013, 10:43

בהמשך למה שכתבתי, מדובר בפארודיה מצחיקה ממש (שלדעתי כל אחד יוכל להתחבר אליה), בה אנשים מגה-קיצוניים לכאורה מנסים להגיד שהם פי 1000 יותר קיצוניים מעוצמה לישראל.

טעימה מהחומרים שלהם:

תמונה

08 ינואר 2013, 11:08

(שלדעתי כל אחד יוכל להתחבר אליה)

א) לא ממש.

ב) אם אתה חושב, שהתכנית הכלכלית של שלי יחימוביץ' פחות מצחיקה מהבדיחה הזאת שלך, אתה דווקא צודק, כי אם (חלילה וחס) היא תזכה ליישם אותה בפועל, כולנו נמרר בבכי.

08 ינואר 2013, 11:17

מעניין. מה אתם אומרים?

http://www.mako.co.il/special-mako-news ... =565984153

08 ינואר 2013, 11:26

felix_r כתב:

א) לא ממש.

ב) אם אתה חושב, שהתכנית הכלכלית של שלי יחימוביץ' פחות מצחיקה מהבדיחה הזאת שלך, אתה דווקא צודק, כי אם (חלילה וחס) היא תזכה ליישם אותה בפועל, כולנו נמרר בבכי.

תאמין לי, אי אפשר לצחוק איתך. אלה דברים שהם בשולי הפוליטיקה, ואלא אם אתה מתכנן להצביע לעוצמה לישראל (ואולי אפילו אם גם להם) זה משעשע בעיני.

בכל מקרה אין לי כוח להיכנס לקרב חפירות על התוכניות הכלכליות. נתראה אחרי הבחירות עם גזירות ביבי-שטייניץ על מעמד הביניים :thumbup

08 ינואר 2013, 13:22

yiffy כתב:
felix_r כתב:

א) לא ממש.

תאמין לי, אי אפשר לצחוק איתך. אלה דברים שהם בשולי הפוליטיקה, ואלא אם אתה מתכנן להצביע לעוצמה לישראל (ואולי אפילו אם גם להם) זה משעשע בעיני.

בכל מקרה אין לי כוח להיכנס לקרב חפירות על התוכניות הכלכליות. נתראה אחרי הבחירות עם גזירות ביבי-שטייניץ על מעמד הביניים :thumbup

הינה, תצחק מזה:

http://news.walla.co.il/elections/?w=/2780/2604589

08 ינואר 2013, 18:15

האמת חמוד!
רק לא ברור לי למה בליכוד צריך לעשות הכל באנונימיות. ככה עשו גם עם כל הפרסומים נגד בנט בשבועיים האחרונים. אם כבר מפרסמים משהו, תהיו גברים ותגידו שזה אתם.

08 ינואר 2013, 18:20

עוד מפי 1000 יותר עוצמה לישראל,
הם שמו את ההודעה הבאה הפוסט שלהם לפני שבועיים:

לקוקסינלים מעוצמה לישראל יש על הפתק את האותיות "נץ". פחחח... איזה בעל חיים גייז...
עזרו לנו לבחור את הפתק והסטיקר של מפלגת פי 1000 יותר עוצמה לישראל:
א. "קץ" כי זה מתחרז.
ב. "גבר" כי אנחנו לא קוקסינלים.
ג. "תמנון ענק" כי זה בעל חיים פי 1000 יותר מטורף מנץ.

אח"כ הם כתבו:
חושבים להצביע נץ? אתם כנראה שוכבים עם סודנים.
הצביעו תמנון ענק. הצביעו פי 1000 יותר עוצמה!!!!!!

תמונה
פרסם תגובה