המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:נדאל טוחן לרוג'ר את הבקהאנד ומרוויח שלל טעויות מצד רוג'ר.
yiffy כתב:or163 כתב:נדאל טוחן לרוג'ר את הבקהאנד ומרוויח שלל טעויות מצד רוג'ר.
עזוב את זה, זה old news. להחטאות על הפורהנד אין פשוט שום הסבר הגיוני.
LIAV10 כתב:סקור?
MTA2311 כתב:yiffy כתב:or163 כתב:נדאל טוחן לרוג'ר את הבקהאנד ומרוויח שלל טעויות מצד רוג'ר.
בפורהנד, ובוולי. עזוב נו, זה העתק מושלם של כמעט כל משחק שלו מול רפא.
yiffy כתב:or163 כתב:נדאל טוחן לרוג'ר את הבקהאנד ומרוויח שלל טעויות מצד רוג'ר.
LIAV10 כתב:יש אתר שאני יכול להתעדכן בוא בתוצאה?
או אולי לינק למשחק אפילו?
yiffy כתב:MTA2311 כתב:yiffy כתב:or163 כתב:נדאל טוחן לרוג'ר את הבקהאנד ומרוויח שלל טעויות מצד רוג'ר.
בפורהנד, ובוולי. עזוב נו, זה העתק מושלם של כמעט כל משחק שלו מול רפא.
לא צריך להגזים, פדרר לא מחטיא פורהנדים ללא כל לחץ בכל משחק מול נדאל. כן בהחלט הוא עושה המון טעויות על הבקהנד שנדאל טוחן לו וכן נדאל מעביר אותו הרבה, אבל מה שפדרר מעניק לו במתנה היום זה רמה אחרת.
ניתן לעשות "ניתוח-עומק" לגבי הטכניקה של נדאל:
המתבססת על חטבות טופ-ספין אימתניות, שמתאימה מושלם כנגד פדרר וחולשתו בבקהנדֿ, משהו בסגנון הניתוח שפיליפ עשה, ולדבר על כך שעות. יהיה בזה הרבה אמת. אבל האמת הגדולה יותר לגבי המפגשים בין פדרר לנדאל ב-5 השנים האחרונות, ובאופן בולט עד כדי גיחוך במשחק היום, הוא שהפקטור הפסיכולוגי קובע הרבה יותר מכל הבדלים בטכניקה ובסגנון. פדרר עולה מיואש מלכתחילה, משחק הכי רע שאפשר (היום זה המשחק הרע ביותר שלו בטורניר ואפילו גרוע יותר מהמערכה השלישית מול נישיקורי), עושה את כל הטעויות האפשריות, ומשם, כמו בבדיחה הידועה, רק הולך ונהיה גרוע יותר.
הימרתי אתמול שאם פדרר יבוא עם יום סרבים רע, הוא יפסיד 6:2 6:3. ובכן, זה יום סרבים (וכל השאר) רע. מערכה ראשונה נגמר 6:1 - עוד יותר גרוע ממה שציפיתי. 6:3 מתחיל להישמע אופטימי גם עבור המערכה השנייה.
מעתה, לפארסות האלה, במקום נדאל נגד פדרר, אקרא נדאל נגד פדרר*
LIAV10 כתב:yiffy כתב:LIAV10 כתב:yiffy כתב:אני לא חושב שקיבלתי מספיק קרדיט על הנאחס המהולל שביצעתי בנולה!
כרגע זה מרגיש בכיוון של רפא. הוא עדיין לא התקפי כמו בשיאו, אבל ההגנה נהדרת. ברדיך אמנם בכושר, אבל מול רפא אפשר לסמוך עליו שייחנק. רוג׳ר בכושר סביר אבל מתי אי פעם כושר סביר הספיק כדי לנצח את רפא על חימר?
מזל טוב לפדרר על הזכייה בטורניר, ברכות.
אתה מחזיר לי ניחוס תחת ניחוס?
אין לי מושג על מה אתה מדבר
or163 כתב:ברכות לנדאל על הזכייה ברומא, מגיע לו.
לפחות אני לא מאוכזב כי לא ציפיתי לכלום היום.
jol9 כתב:ראיתי רק את הסוף ונראה בהחלט שרפא עשה את מה שצריך...
עכשיו המשימה הגדולה והעיקרית. זה הולך להיות קשה מאוד אבל בהחלט אפשרי.
ואמוס
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים