המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני מבינה את ההתלהבות מטוואטחה אבל הוא גם שחקן מאוד טיפש כרגע ויגרום לא מעט כאבי לב וראש לאוהדי חיפה
מאוד מגרה אותי שהוא יבוא הנה? לא
מאוד מגרה אותי שיביאו מישהו במקום זיו? כבר לפני שנתיים
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מבינה את ההתלהבות מטוואטחה אבל הוא גם שחקן מאוד טיפש כרגע ויגרום לא מעט כאבי לב וראש לאוהדי חיפה
גם אני לא הייתי מביא את טוואטחה. אני רוצה זר בעמדה הזאת.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מבינה את ההתלהבות מטוואטחה אבל הוא גם שחקן מאוד טיפש כרגע ויגרום לא מעט כאבי לב וראש לאוהדי חיפה
הבעיה היא שמותר לנו רק 5 זרים
אתה רוצה שוער זר נכון? זה 1
מגן שמאלי זר? 2
בלם זר? 3
חלוץ זר?(פריצה)4
ואז נשאר לך עוד זר אחד לקישור ואני לא יודעת אם זאת החלוקה הנכונה
מאוד הייתי רוצה שרמי גרשון יגיע הנה ויחסוך לנו זר אחד בהגנה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מבינה את ההתלהבות מטוואטחה אבל הוא גם שחקן מאוד טיפש כרגע ויגרום לא מעט כאבי לב וראש לאוהדי חיפה
הבעיה היא שמותר לנו רק 5 זרים
אתה רוצה שוער זר נכון? זה 1
מגן שמאלי זר? 2
בלם זר? 3
חלוץ זר?(פריצה)4
ואז נשאר לך עוד זר אחד לקישור ואני לא יודעת אם זאת החלוקה הנכונה
מאוד הייתי רוצה שרמי גרשון יגיע הנה ויחסוך לנו זר אחד בהגנה
הקישור כבר די סגור. באחורי אין מקום לאף אחד, ובקידמי זהבי ומיכה סוגרים יפה. ממש לא צריך שני זרים בקישור.
לגרשון אין מה למכור בהתקפה.
MTA2311 כתב:אני הייתי הולך עם מיכה, אבל אפשר להביא גם עוד קשר במקום גונזאלו. מגן שמאלי זר לא מונע מאיתנו להביא גם קשר אחד.
אין סיבה שנשלם מיליונים על רמי גרשון. הוא ממש לא שחקן ענק, ואנחנו לא לחוצים עם זרים.
or163 כתב:גרשון שחקן מאוד בינוני, אני מעדיף כבר את זיו (אני לא מאמין שאמרתי זאת)
לדעתי צריך שוער זר, בלם זר, שני מגנים זרים וחלוץ זר (פריצה)
לקישור אפשר לנסות להביא אחד מ מליקסון או רפאלוב.
אם אפשר יהיה להביא את טאוואטחה (כמו שאמרתי המגן הישראלי הכי טוב לדעתי, אבל אני לא מאמין שיקרה), אז צריך יהיה להביא זר לקישור האחורי.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני הייתי הולך עם מיכה, אבל אפשר להביא גם עוד קשר במקום גונזאלו. מגן שמאלי זר לא מונע מאיתנו להביא גם קשר אחד.
אין סיבה שנשלם מיליונים על רמי גרשון. הוא ממש לא שחקן ענק, ואנחנו לא לחוצים עם זרים.
אם אתה מביא קשר זר אז אין לך אפשרות לשני מגנים זרים
MTA2311 כתב:or163 כתב:גרשון שחקן מאוד בינוני, אני מעדיף כבר את זיו (אני לא מאמין שאמרתי זאת)
אם אפשר יהיה להביא את טאוואטחה (כמו שאמרתי המגן הישראלי הכי טוב לדעתי, אבל אני לא מאמין שיקרה), אז צריך יהיה להביא זר לקישור האחורי.
שני מגנים זרים זאת אופציה, ורפאלוב בהחלט בא בחשבון, אבל ממליקסון אתה יכול לשכוח.
הייתי מביא את גבאי שנה הבאה.
or163 כתב:MTA2311 כתב:or163 כתב:גרשון שחקן מאוד בינוני, אני מעדיף כבר את זיו (אני לא מאמין שאמרתי זאת)
שני מגנים זרים זאת אופציה, ורפאלוב בהחלט בא בחשבון, אבל ממליקסון אתה יכול לשכוח.
לא תודה...
גבאי אומנם בסדר (יחסית לישראל) התקפית, אך עושה הרבה חורים בהגנה שזה בערך כמו האפיון של זיו בשמאל.
MTA2311 כתב:or163 כתב:MTA2311 כתב:or163 כתב:גרשון שחקן מאוד בינוני, אני מעדיף כבר את זיו (אני לא מאמין שאמרתי זאת)
לא תודה...
גבאי אומנם בסדר (יחסית לישראל) התקפית, אך עושה הרבה חורים בהגנה שזה בערך כמו האפיון של זיו בשמאל.
גבאי עושה חורים בהגנה, אבל את טוואטחה אתה רוצה? גבאי שומר הרבה יותר טוב ממנו. גם פחות טיפש ויהיר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים