המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:איזה פיספוס עצום. לא יודע מתי בפעם הבאה נקבל במשחק על עלייה לבית העליון נבחרת שהמדורג הבכיר שלה פצוע, לא בכושר, וזה שמחליף אותו מדורג 600 בעולם. פחות פיספוס של ויינטרוב(שהפסיד לשחקן טוב ממנו היום) יותר של דודי ובוודאי של אנדי ויוני.
שחף כתב:נדמה לי ששנחאי השנה זה טורניר המאסטרס הרציני(זה שמשתתפים בו רק 8 שחקנים מהטופ, כתלות בנקודות שצברו במהלך השנה או בדירוג שלהם). לזו הייתה הכוונה שלי.
ליגת האן.בי.אי לא לבד: עונת 2012 של הטניס העולמי עשויה לא להיפתח כסדרה. בכירי טניסאי תבל שוקלים להתאגד כדי להציב אולטימטום לראשי הטניס העולמי. אם לא יקשיבו להם כך הם מאיימים יפצחו גם הם בשביתה. רפאל נדאל, אנדי מארי ואנדי רודיק תיכננו לדון עם הקולגות בגיבוש מסמך דרישות השבוע בזמן קיום טורניר שנחאי מסדרת המאסטרס אבל פרישתם של נובאק ג'וקוביץ' ורוג'ר פדרר שיבשה מעט את התכניות. "הגיע הזמן שיקשיבו גם לנו. עם כל הכבוד הקהל מגיע לראות טניס בגלל השחקנים. על ראשי הענף להבין את זה ולהתחשב בצרכים שלנו" אמר נדאל במסיבת עיתונאים בסין.
מארי הוסיף: "אנו לא מדברים על מהפכות היסטריות. בסך הכל מדובר בעוד שבוע או שניים של פגרה והורדת חובת ההשתתפות מטורניר אחד או שניים זה הכל."
yiffy כתב:נדאל הודח מטורניר שנגחאי, הפסיד 7:6, 6:3 לפלוריאן מאייר הגרמני. תואר מאסטרס זה (אחד מתוך כמה שנדאל עדיין לא זכה בו) יצטרך לחכות לשנה הבאה לפחות.
מארי לא הבריק בכלל (בהשוואה למשחק בגמר טוקיו) אבל חלף בסופו של דבר על פני סטאן.
yiffy כתב:אני לא חושב שזאת הגישה הנכונה. טורנירי מאסטרס 1000 הם לא איזה צ'לנגר מסכן. הם יוקרתיים ויש להם השפעה מכרעת על הדירוג. נדאל הוא כרגע שיאן הזכיות (למרות שהתחילו ספירה מחדש מ-09' - לא בדיוק ברור לי למה) ודרך מעולה לבסס את המורשת שלו יכולה להשלים זכיה בכמה שיותר טורנירים מסוג זה.
מעבר לכך, הטורנירים הללו של סוף השנה הם קרש קפיצה מצוין לטניסאי גדול אחרי עונה לא מוצלחת. פדרר בשנה שעברה עשה גמר בשנגחאי וגם זכה בטורנירים הקטנים יותר של שטוקהולם ובאזל. זה לא עזר לו יותר מדי בפריז (שם הוא הודח בחצי) אבל ללונדון הוא הגיע ביכולת נהדרת ולקח את גביע המאסטרס כמו גדול. אני חושב שזכייה בלונדון עבור נדאל השנה (שמעולם לא זכה בטורניר קודם לכן) יכולה להיות איתות מצוין לג'וקוביץ' לקראת העונה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים