המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אם גם מבית כזה לא נעלה, אז צריך פשוט לסגור את הענף בארץ, ולהתרכז בכדורסל
מקובי כתב:felix_r כתב:אם גם מבית כזה לא נעלה, אז צריך פשוט לסגור את הענף בארץ, ולהתרכז בכדורסל
מה? אתה באמת מאמין לפרשנים פה?
בלגיה ראשונה בקל. לבוסניה וווילס יש שחקנים נהדרים (ראמזי ובייל, דז'קו ואיבשביץ' )
אפשר לסיים 2 אבל גם 4.
felix_r כתב:מקובי כתב:felix_r כתב:אם גם מבית כזה לא נעלה, אז צריך פשוט לסגור את הענף בארץ, ולהתרכז בכדורסל
מה? אתה באמת מאמין לפרשנים פה?
בלגיה ראשונה בקל. לבוסניה וווילס יש שחקנים נהדרים (ראמזי ובייל, דז'קו ואיבשביץ' )
אפשר לסיים 2 אבל גם 4.
א) אתה מכיר אותי מספיק זמן כדי לדעת, שאני לא רואה ממטר כמעט אף פרשן באף תחום. זה בכלל לא קשור לפרשנות כלשהי.
ב) כן, אני מכיר את השחקנים הבולטים בנבחרות היריבות.
ג) העניין הוא אחר לגמרי. גם אם בלגיה ובוסניה הרבה יותר חזקות מישראל, זו עדיין אחת ההגרלות הקלות ביותר בהשוואה לבתים שקיבלנו בעבר וגם ביחס למיקום של ישראל בדירוג של אופ"א, וגם בגלל ששתי הראשונות עולות ללא פליי-אופ. לכן אני חושב, שאם לא נצליח גם הפעם, אין שום טעם להמשיך ולהשקיע סכומי כסף גדולים בענף בו אין לנו שום פרספקטיבה עתידית.
שמואל1 כתב:אני חושב שאתם מגזימים מאוד לגבי בלגיה. זאת נבחרת מעולה, אין ספק, אבל היא ממש לא מאריות היבשת. ישראל יכולה לנצח אותה בבית לדעתי.
שמואל1 כתב:אני חושב שאתם מגזימים מאוד לגבי בלגיה. זאת נבחרת מעולה, אין ספק, אבל היא ממש לא מאריות היבשת. ישראל יכולה לנצח אותה בבית לדעתי.
מקובי כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שאתם מגזימים מאוד לגבי בלגיה. זאת נבחרת מעולה, אין ספק, אבל היא ממש לא מאריות היבשת. ישראל יכולה לנצח אותה בבית לדעתי.
פחחחח
יש להם דור זהב מטורף....
שוער אדיר- קורטואה של אתלטיקו, בלם קומפאני של הסיטי, קשר- האזרד מצ'לסי וחלוץ לוקאקו באברטון (מושאל מצ'לסי). וזה רק ההתחלה.
חכה ותראה אותם במונדיאל, הם שווים רבע גמר אם לא יותר...
שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שאתם מגזימים מאוד לגבי בלגיה. זאת נבחרת מעולה, אין ספק, אבל היא ממש לא מאריות היבשת. ישראל יכולה לנצח אותה בבית לדעתי.
פחחחח
יש להם דור זהב מטורף....
שוער אדיר- קורטואה של אתלטיקו, בלם קומפאני של הסיטי, קשר- האזרד מצ'לסי וחלוץ לוקאקו באברטון (מושאל מצ'לסי). וזה רק ההתחלה.
שוב, שחקנים מעולה וקבוצה מעולה, אבל עדיין לא מאריות היבשת. זאת לא ספרד ולא גרמניה, אין פה כריסטיאנו רונאלדו. לא יהיה פשוט, אבל אפשר להוציא נקודות נגדם ביום טוב שלנו.
or163 כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שאתם מגזימים מאוד לגבי בלגיה. זאת נבחרת מעולה, אין ספק, אבל היא ממש לא מאריות היבשת. ישראל יכולה לנצח אותה בבית לדעתי.
פחחחח
יש להם דור זהב מטורף....
שוב, שחקנים מעולה וקבוצה מעולה, אבל עדיין לא מאריות היבשת. זאת לא ספרד ולא גרמניה, אין פה כריסטיאנו רונאלדו. לא יהיה פשוט, אבל אפשר להוציא נקודות נגדם ביום טוב שלנו.
הם נבחרת יותר טובה מפורטוגל שהזכרת, ואם כבר אתה אומר אין כריסטיאנו רונאלדו, לווילס יש את גארת' בייל, אז היא טובה מבלגיה?
שמואל1 כתב:or163 כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שאתם מגזימים מאוד לגבי בלגיה. זאת נבחרת מעולה, אין ספק, אבל היא ממש לא מאריות היבשת. ישראל יכולה לנצח אותה בבית לדעתי.
פחחחח
יש להם דור זהב מטורף....
הם נבחרת יותר טובה מפורטוגל שהזכרת, ואם כבר אתה אומר אין כריסטיאנו רונאלדו, לווילס יש את גארת' בייל, אז היא טובה מבלגיה?
על סמך מה אתה אומר שהם נבחרת טובה יותר מפורטוגל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים