ת'רד הכדורגל הגדול V6

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל הגדול V6

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2014, 08:19

אני חושש מאוד.
זה רק 3 נקודות הפרש(גם ישאר ככה אחרי ההפסד של היום), והם לא מפסיקים לנצח.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 פברואר 2014, 15:03

הגרלה נוחה יחסית לנבחרת ישראל במוקדמות יורו 2016: בוסניה, בולגריה, וויילס (עם גארת' בייל), קפריסין ואנדורה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2014, 15:07

אם גם מבית כזה לא נעלה, אז צריך פשוט לסגור את הענף בארץ, ולהתרכז בכדורסל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2014, 15:13

בלגיה נבחרת מדהימה, אני מהמר שבעשר שנים הקרובות הם יהפכו לאחת מארבעת הנבחרות הכי טובות, אין לי מושג מה נותנים להם לאכול, אבל הגידול של פרוספקטים בשנים האחרונות זה משהו מדהים.
גם הבוסנים חזקים, אבל צריך לעבור אותם.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 23 פברואר 2014, 15:47

felix_r כתב:אם גם מבית כזה לא נעלה, אז צריך פשוט לסגור את הענף בארץ, ולהתרכז בכדורסל

מה? אתה באמת מאמין לפרשנים פה?
בלגיה ראשונה בקל. לבוסניה וווילס יש שחקנים נהדרים (ראמזי ובייל, דז'קו ואיבשביץ' )

אפשר לסיים 2 אבל גם 4.
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2014, 16:04

בית לא מאוד אטרקטיבי, אבל קשה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי or163 » 23 פברואר 2014, 16:16

שלא יבלבלו אתכם בתקשורת, הגרלה קשה לנבחרת.
המדד להגרלה קשה או נוחה לדעתי זה הנבחרת בדרג שמעליך והנבחרת בדרג שמתחתיך, את דרג א' אני לא מצפה שנעבור.
אז אמנם קיבלנו את הנבחרת אולי הפחות טובה בדרג א', אבל היא עדיין הרבה יותר טובה מאיתנו (דז'קו, פיאניץ', איביסביץ', לוליץ', בגוביץ' ואולי גם מדוניאנין יחזור לארץ) וכמו שרשמתי זה לא כל כך חשוב.
בדרגים שיותר חשובים לנו שהם ב' ו-ד' קיבלנו הגרלה קשה, בדרג ב' קיבלנו את הנבחרת הכי חזקה ואפילו בפער גדול, בלגיה עם דור הזהב שלה, אני מאמין שהם יסיימו במקום הראשון.
בדרג ד' קיבלנו את ווילס שמאוד תלוי עם איזה שחקנים ישחקו, כי אם הם באים עם הרכב מלא אז יהיה קרב קשה על מקום שלישי איתם.
אני חושב שנסיים במקום השלישי, אבל ממש לא אופתע אם דווקא עכשיו כשמקום שלישי מוביל לפלייאוף נסיים במקום הרביעי.
בכל מקרה, גם אם נגיע לפלייאוף קשה לי להאמין שנעלה, אולי למעט נבחרת אחת או שתיים, כל הנבחרות בדרג ג' עדיפות עלינו לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2014, 16:22

מקובי כתב:
felix_r כתב:אם גם מבית כזה לא נעלה, אז צריך פשוט לסגור את הענף בארץ, ולהתרכז בכדורסל

בלגיה ראשונה בקל. לבוסניה וווילס יש שחקנים נהדרים (ראמזי ובייל, דז'קו ואיבשביץ' )

אפשר לסיים 2 אבל גם 4.

א) אתה מכיר אותי מספיק זמן כדי לדעת, שאני לא רואה ממטר כמעט אף פרשן באף תחום. זה בכלל לא קשור לפרשנות כלשהי.

ב) כן, אני מכיר את השחקנים הבולטים בנבחרות היריבות.

ג) העניין הוא אחר לגמרי. גם אם בלגיה ובוסניה הרבה יותר חזקות מישראל, זו עדיין אחת ההגרלות הקלות ביותר בהשוואה לבתים שקיבלנו בעבר וגם ביחס למיקום של ישראל בדירוג של אופ"א, וגם בגלל ששתי הראשונות עולות ללא פליי-אופ. לכן אני חושב, שאם לא נצליח גם הפעם, אין שום טעם להמשיך ולהשקיע סכומי כסף גדולים בענף בו אין לנו שום פרספקטיבה עתידית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקובי » 23 פברואר 2014, 16:35

felix_r כתב:
מקובי כתב:

אפשר לסיים 2 אבל גם 4.

א) אתה מכיר אותי מספיק זמן כדי לדעת, שאני לא רואה ממטר כמעט אף פרשן באף תחום. זה בכלל לא קשור לפרשנות כלשהי.

ב) כן, אני מכיר את השחקנים הבולטים בנבחרות היריבות.

ג) העניין הוא אחר לגמרי. גם אם בלגיה ובוסניה הרבה יותר חזקות מישראל, זו עדיין אחת ההגרלות הקלות ביותר בהשוואה לבתים שקיבלנו בעבר וגם ביחס למיקום של ישראל בדירוג של אופ"א, וגם בגלל ששתי הראשונות עולות ללא פליי-אופ. לכן אני חושב, שאם לא נצליח גם הפעם, אין שום טעם להמשיך ולהשקיע סכומי כסף גדולים בענף בו אין לנו שום פרספקטיבה עתידית.

הגזמתי, מודה :)
מטריף אותי לראות איך חוגגים פה שבסוף סיכוי סביר שיגידו איך לא עברנו בית כזה... כישלון וכד'...

כמו שאור רשם- צריך להסתכל על דרג 2 ו-4 ושם זה קשה.
הייתי מעדיף בית עם אנגליה\ספרד וואטאבר מהדרג הראשון והונגריה מהדרג השני מאשר הבית הזה...

ושוב- אפשר לגמור 2 ואפשר 4... (ועם הנבחרת שלנו זה יהיה 4...)
בלגיה רמה מעל הבית.
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 פברואר 2014, 16:48

אני חושב שאתם מגזימים מאוד לגבי בלגיה. זאת נבחרת מעולה, אין ספק, אבל היא ממש לא מאריות היבשת. ישראל יכולה לנצח אותה בבית לדעתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2014, 16:57

שמואל1 כתב:אני חושב שאתם מגזימים מאוד לגבי בלגיה. זאת נבחרת מעולה, אין ספק, אבל היא ממש לא מאריות היבשת. ישראל יכולה לנצח אותה בבית לדעתי.

סריוסלי?
את רוסיה לא ניצחנו, הבלגים כמה רמות מעליה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 23 פברואר 2014, 17:04

שמואל1 כתב:אני חושב שאתם מגזימים מאוד לגבי בלגיה. זאת נבחרת מעולה, אין ספק, אבל היא ממש לא מאריות היבשת. ישראל יכולה לנצח אותה בבית לדעתי.

פחחחח
יש להם דור זהב מטורף....
שוער אדיר- קורטואה של אתלטיקו, בלם קומפאני של הסיטי, קשר- האזרד מצ'לסי וחלוץ לוקאקו באברטון (מושאל מצ'לסי). וזה רק ההתחלה.
חכה ותראה אותם במונדיאל, הם שווים רבע גמר אם לא יותר...
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 פברואר 2014, 17:06

מקובי כתב:

פחחחח
יש להם דור זהב מטורף....
שוער אדיר- קורטואה של אתלטיקו, בלם קומפאני של הסיטי, קשר- האזרד מצ'לסי וחלוץ לוקאקו באברטון (מושאל מצ'לסי). וזה רק ההתחלה.

שוב, שחקנים מעולה וקבוצה מעולה, אבל עדיין לא מאריות היבשת. זאת לא ספרד ולא גרמניה, אין פה כריסטיאנו רונאלדו. לא יהיה פשוט, אבל אפשר להוציא נקודות נגדם ביום טוב שלנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 23 פברואר 2014, 17:17

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

פחחחח
יש להם דור זהב מטורף....

שוב, שחקנים מעולה וקבוצה מעולה, אבל עדיין לא מאריות היבשת. זאת לא ספרד ולא גרמניה, אין פה כריסטיאנו רונאלדו. לא יהיה פשוט, אבל אפשר להוציא נקודות נגדם ביום טוב שלנו.

הם נבחרת יותר טובה מפורטוגל שהזכרת, ואם כבר אתה אומר אין כריסטיאנו רונאלדו, לווילס יש את גארת' בייל, אז היא טובה מבלגיה?
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 פברואר 2014, 17:22

or163 כתב:
שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

פחחחח
יש להם דור זהב מטורף....

הם נבחרת יותר טובה מפורטוגל שהזכרת, ואם כבר אתה אומר אין כריסטיאנו רונאלדו, לווילס יש את גארת' בייל, אז היא טובה מבלגיה?

על סמך מה אתה אומר שהם נבחרת טובה יותר מפורטוגל?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 23 פברואר 2014, 17:35

שמואל1 כתב:
or163 כתב:
שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

פחחחח
יש להם דור זהב מטורף....

על סמך מה אתה אומר שהם נבחרת טובה יותר מפורטוגל?

על סמך זה שראיתי את שתי הנבחרות משחקות ובלגיה פשוט נבחרת הרבה יותר טובה, אני מאמין שאחרי המונדיאל אנשים כבר לא יזלזלו בבלגיה כמו עכשיו.
נבחרת עם כישרון בלתי נגמר - הזאר, קומפאני, קורטואה, ויטסל, פלאיני, לוקאקו, ורטונגן ועוד מגוון שחקנים נהדרים.
חוץ מזה, הפעם האחרונה שהצלחנו לנצח נבחרת מדרג מעלינו הייתה נגד רוסיה ב-2007 (ואז רוסיה היו פחות טובים מהיום) כשכבר לא היה לנו על מה לשחק ולפני זה נדמה לי הניצחון האחרון על נבחרת מעלינו היה ה-5-0 על אוסטריה, כך שאני ממש לא בונה על ניצחון על בלגיה, בטח כשמרבית הליגיונרים שלנו מחממים ספסלים במקרה הטוב בקבוצות מרכז טבלה בצרפת.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2014, 17:43

שמואל, לפי הדיבורים שלך לא ראית את בלגיה, הם באמת מדהימים, וכמו שאור אמר, במונדיאל כולם יראו את זה והם יפסיקו להיות אנדרייטד.
שילוב בין הגנה מנוסה לבין קישור והתקפה צעירים, חזקים, פיזיים ובעיקר מוכשרים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי or163 » 23 פברואר 2014, 19:43

באזל סיימה בתיקו 1 עם גראסהופרס, דאבור עלה בהרכב והמשיך ביכולת הטובה עם בישול.
היה משחק אגרסיבי מאוד, גראסהופרס שיחקו ממש חזק, חבל שלא הצליחו להביא את הרגל של שטוקר, שכבש את שער השיוויון.
זומר עצר פנדל גם.
מקווה שהתוצאה הזאת וההיצמדות של יאנג בויז לבאזל תגרום לבאזל להתייחס לליגה האירופית כנטל ולשים את כל יהבה על מאבקי האליפות בשוויץ (האלופה בשוויץ העונה מקבלת כרטיס אוטומטי לליגת האלופות בעונה הבאה) ולעלות עם הרכב משני בחמישי.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2014, 19:53

מאיה רונן אמר ״יורדי״ עכשיו בחדשות הספורט.
האוהדת הפועל היא הראשונה לעשות את זה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2014, 20:10

די בטוח שלא מנצחים היום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים