המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אירופה מתעוררת לה למצב מסובך מאוד עם עשרות ואף מאות אלפי פליטים סורים שמתדפקים על דלתותיהם.
היבשת הזאת לא מצליחה להגן על עצמה מהפולשים, ובסוף יהיה שם אסון.. כמות כזאת גדולה של פליטים (ותסלחו לי על הלא
פוליטיקלי קורקט), עלולה להביא ותביא לעלייה נוספת בכוחן של המפלגות הימין הקיצוניות, ובאיזשהו מקום בצדק.
למה משפחה נורמטיבית צריכה לממן פליטים סורים, מסתננים אפריקאים, ועוד כל מיני בני מיעוטים, שלא תורמים כלום למדינה אליה הם
התפלחו, ורק נוגסים ונוגסים עוד ועוד בחוסן הלאומי והכלכלי שלה.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אירופה מתעוררת לה למצב מסובך מאוד עם עשרות ואף מאות אלפי פליטים סורים שמתדפקים על דלתותיהם.
היבשת הזאת לא מצליחה להגן על עצמה מהפולשים, ובסוף יהיה שם אסון.. כמות כזאת גדולה של פליטים (ותסלחו לי על הלא
פוליטיקלי קורקט), עלולה להביא ותביא לעלייה נוספת בכוחן של המפלגות הימין הקיצוניות, ובאיזשהו מקום בצדק.
למה משפחה נורמטיבית צריכה לממן פליטים סורים, מסתננים אפריקאים, ועוד כל מיני בני מיעוטים, שלא תורמים כלום למדינה אליה הם
התפלחו, ורק נוגסים ונוגסים עוד ועוד בחוסן הלאומי והכלכלי שלה.
הרגו 6 מליון יהודים, קיבלו 6 מליון פליטים מוסלמים
דרכי הפוליטיקלי-קורקט של אירופה יהרגו אותה
ובכוונה לא רשמתי ''עוד יהרגו אותה'' כי זה אפילו לא שאלה של האם אלא רק של מתי
jol9 כתב:שום נו באמת. תמונה קשה וזהו, בלי פרשנות.
roy1000 כתב:jol9 כתב:שום נו באמת. תמונה קשה וזהו, בלי פרשנות.
אכן תמונה קשה. אותי מעניין למה משפחה מוסלמית סונית רוצה לעזוב מדינה מוסלמית סונית (טורקיה) ולנסות להגר למדינה נוצרית (גרמניה) תוך סיכון החיים שלהם?
בכל מקרה, זו רק ההתחלה. יש עוד מה מליוני לבנונים שצפויים להיכנס לקלחת בקרוב.
שמואל1 כתב:בגרמניה יש מדיניות סבלנית כלפי מהגרים והם זוכים לקצבאות ותנאים סוציו אקנומיים טובים לעומת מדינות אחרות, בפרט מדינות מסולמיות.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:מי יבחר להגיע למצרים כשהוא יכול להיות חלק מההשתלטות המוסלמית על אירופה?
אף אחד לא מהגר לאירופה כדי להשתלט עליה, מדובר באנשים חסרי כל. הדבר היחיד שהם רוצים זה לחיות חיים נורמליים.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:בגרמניה יש מדיניות סבלנית כלפי מהגרים והם זוכים לקצבאות ותנאים סוציו אקנומיים טובים לעומת מדינות אחרות, בפרט מדינות מסולמיות.
זו הסיבה הפרקטית. השאלה היא מה הסיבה העקרונית? כלומר, אני לא מבין איך ממשלת גרמניה יכולה להסביר לאזרחים שלה למה דווקא הם צריכים לקלוט פליטים מוסלמים מסוריה, עיראק ואפגניסטן? למה הם צריכים להשקיע מליארדים באנשים שרחוקים מהם מאוד גיאוגרפית ותרבותית ואין להם כישורים לתרום לכלכלה הגרמנית (גם שני דורות קדימה)? הרי האנשים האלה עוברים דרך טורקיה שהיא מדינה סונית מוסלמית שיכולה בהרבה יותר בקלות לקלוט את הפליטים הסורים. למה הם לא נשארים שם?
כל הרעיון הזה שפליט יכול פשוט לבחור כל מדינה בעולם ולהגר אליה ללא רשות הוא הזוי. קליטת פליטים צריכה להיות וולנטרית, כשהפתרון צריך להיות בראש ובראשונה אזורי. כלומר, פליטים מאפריקה צריכים להיקלט באפריקה ופליטים מסוריה/עיראק צריכים להיקלט במדינות מוסלמיות.
MTA2311 כתב:ענייני פוליטיקלי קורקט.
ד"א, על פי החוק, אדם מקבל מעמד של פליט רק במדינה הבטוחה הראשונה שהוא מגיע אליה. כלומר, פליטים מסוריה שברחו לירדן וטורקיה, אמורים לקבל מעמד חוקי רק במדינות האלה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:שום נו באמת. תמונה קשה וזהו, בלי פרשנות.
אכן תמונה קשה. אותי מעניין למה משפחה מוסלמית סונית רוצה לעזוב מדינה מוסלמית סונית (טורקיה) ולנסות להגר למדינה נוצרית (גרמניה) תוך סיכון החיים שלהם?
בכל מקרה, זו רק ההתחלה. יש עוד מה מליוני לבנונים שצפויים להיכנס לקלחת בקרוב.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:מי יבחר להגיע למצרים כשהוא יכול להיות חלק מההשתלטות המוסלמית על אירופה?
אף אחד לא מהגר לאירופה כדי להשתלט עליה, מדובר באנשים חסרי כל. הדבר היחיד שהם רוצים זה לחיות חיים נורמליים.
jol9 כתב:הכל חוזר לאירופאים ולאובאמה על זה שעצמו את העיניים לאור מה שהתרחש בסוריה...
jol9 כתב:הבעיה היא שהם מביאים איתם הרבה מדי דברים לא טובים, שמדינה שפויה לא אמורה לרצות לקבל.
זה לא הגיוני מבחינת גרמניה לקבל אליה מאות אלפי פליטים סורים, לדאוג להם ולשלם להם וולפייר. זה פשוט לא הגיוני. זה יכול להביא לתסיסה ולמיתון,
ותוצאות של אלה כבר ראינו ב1933.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד