23 דצמבר 2015, 01:27
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שוב, אין מתכון אבל אכלתי היום משהו שנקרא Raspatat וזה עולה ב-7 רמות על כל צ'יפס שאי פעם טעמתי
יותר טעים מזה?
גם המצאה של ההולנדים
ההבדל הוא לא בתוספות אלא באופן ההכנה
את הצ'יפס הזה מכינים מפירה
טעם ומרקם שונים לחלוטין מצ'יפס רגיל
23 דצמבר 2015, 01:28
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שוב, אין מתכון אבל אכלתי היום משהו שנקרא Raspatat וזה עולה ב-7 רמות על כל צ'יפס שאי פעם טעמתי
יותר טעים מזה?
גם המצאה של ההולנדים
ההבדל הוא לא בתוספות אלא באופן ההכנה
את הצ'יפס הזה מכינים מפירה
טעם ומרקם שונים לחלוטין מצ'יפס רגיל
טוב את חייבת עכשיו להביא מתכון....
27 ינואר 2016, 15:40
הצ'יפס הכי טוב באסמטרדם: Manneken Pis
27 ינואר 2016, 18:51
27 ינואר 2016, 21:05
14 פברואר 2016, 14:52
14 פברואר 2016, 14:58
14 פברואר 2016, 15:05
LIAV10 כתב:לא היית בתאילנד, אה?
01 אפריל 2016, 00:27
01 אפריל 2016, 00:29
01 אפריל 2016, 00:30
01 אפריל 2016, 00:32
01 אפריל 2016, 00:33
01 אפריל 2016, 00:34
my man כתב:ת'אמת אמרתי לעצמי שאם ראשון יעלו לפיינל פור אני אכין שניצלים...אבל איזה נאחסים..
01 אפריל 2016, 00:35
01 אפריל 2016, 00:45
Holiday_Armadillo כתב:אתה יכול ללכת להזדיין
01 אפריל 2016, 01:01
01 אפריל 2016, 01:03
jol9 כתב:אני קצת הלכתי לאיבוד אחרי החזה עוף...
אני יכול לתת מתכון קטן לסטייק מעולה.
קונים סטייק (לאו דווקא ב200 ש"ח לקילו, אבל עדיף שיהיה טרי) - 250-300 גרם ברוטו לפחות.
לוקחים מחבט כבדה יצוקה ושמים על האש ובמקביל מחממים תנור (180 מעלות נניח)
מחממים חמאה
מטגנים את הסטייק משני הכיוונים רק בשביל הסגירה
שמים עוד חמאה לפי הטעם על הסטייק ומכניסים את הסטייק עם המחבט לתנור
הזמן בתנור הוא לפי מידת העשייה המועדפת.
תסתכלו לפי הצבע - 3-5 דקות הייתי אומר
מי שאוהב יכול לעשות את כל התהליך עם איזה ירק מלמעלה כמו מרווה או רוזמרין או משהו אחר שהולך טוב עם בשר.
זהו.
01 אפריל 2016, 01:05
jol9 כתב:אני קצת הלכתי לאיבוד אחרי החזה עוף...
אני יכול לתת מתכון קטן לסטייק מעולה.
קונים סטייק (לאו דווקא ב200 ש"ח לקילו, אבל עדיף שיהיה טרי) - 250-300 גרם ברוטו לפחות.
לוקחים מחבט כבדה יצוקה ושמים על האש ובמקביל מחממים תנור (180 מעלות נניח)
מחממים חמאה
מטגנים את הסטייק משני הכיוונים רק בשביל הסגירה
שמים עוד חמאה לפי הטעם על הסטייק ומכניסים את הסטייק עם המחבט לתנור
הזמן בתנור הוא לפי מידת העשייה המועדפת.
תסתכלו לפי הצבע - 3-5 דקות הייתי אומר
מי שאוהב יכול לעשות את כל התהליך עם איזה ירק מלמעלה כמו מרווה או רוזמרין או משהו אחר שהולך טוב עם בשר.
זהו.
01 אפריל 2016, 01:09