rc4991 כתב:זה נכון אבל זה משהו שלא תוכל לשנות בחיים
ברור שאפשר. זה כבר משתנה. יותר יותר אנשים מבינים שהסכסוך הזה לא משנה כלום בעולם.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:זה נכון אבל זה משהו שלא תוכל לשנות בחיים
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמעתי משהו על תוספת של רבע שעה לכל יום עבודה
גם אני, דיברנו על זה פה לא מזמן
אבל שם לא היה כתוב
ויוני - fuck you
roy1000 כתב:rc4991 כתב:זה נכון אבל זה משהו שלא תוכל לשנות בחיים
ברור שאפשר. זה כבר משתנה. יותר יותר אנשים מבינים שהסכסוך הזה לא משנה כלום בעולם.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמעתי משהו על תוספת של רבע שעה לכל יום עבודה
אבל שם לא היה כתוב
ויוני - fuck you
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמעתי משהו על תוספת של רבע שעה לכל יום עבודה
אבל שם לא היה כתוב
ויוני - fuck you
אני מאמין שכל מי שיש לו ילדים יסכים עם זה... הסופ"ש עובר מהר ולא ממש מצליחים לנוח בו.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמעתי משהו על תוספת של רבע שעה לכל יום עבודה
אבל שם לא היה כתוב
ויוני - fuck you
אני מאמין שכל מי שיש לו ילדים יסכים עם זה... הסופ"ש עובר מהר ולא ממש מצליחים לנוח בו.
roy1000 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמעתי משהו על תוספת של רבע שעה לכל יום עבודה
אבל שם לא היה כתוב
ויוני - fuck you
אני לא מבין איך יום נוסף יאפשר לך לנוח? זה רק יאריך את הסיוט. זה מזכיר לי את הפרק ברמזור עם "מי אוהב את השבת?"
מצד שני, יש לזה אפס רלוונטיות אלי, ככה שממש לא אכפת לי.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמעתי משהו על תוספת של רבע שעה לכל יום עבודה
אבל שם לא היה כתוב
ויוני - fuck you
ממש לא אכפת לי מאנשים עם ילדים
אף אחד לא הכריח אתכם להתרבות
roy1000 כתב:בשביל יוני (אפס סיכוי שזה יעזור, אבל כל זאת):
http://www.themarker.com/markerweek/thisweek/1.2956670
jol9 כתב:השאלה החשובה שיש לשאול כאן היא למה אתה מתייחס לזמן הזה כסיוט?
אני למשל מתבאס הרבה יותר מזה שבגלל שאני סחוט כבר ביום ראשון, אין לי כח לעשות כלום עם הבת שלי, אז היא זרוקה
מול הטלויזיה ואני כותב בפורום.
שמתי לב שכשהיו לי סופ"שים ארוכים, אז הספקתי גם לשחק איתה, גם לטייל איתה, גם ללמוד קצת, גם לנוח ובלי לחץ.
כשיש סופ"ש קצר, אז גם לא מספיקים לנוח, וגם מרגישים רגשות אשמה מיותרים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:השאלה החשובה שיש לשאול כאן היא למה אתה מתייחס לזמן הזה כסיוט?
אני למשל מתבאס הרבה יותר מזה שבגלל שאני סחוט כבר ביום ראשון, אין לי כח לעשות כלום עם הבת שלי, אז היא זרוקה
מול הטלויזיה ואני כותב בפורום.
שמתי לב שכשהיו לי סופ"שים ארוכים, אז הספקתי גם לשחק איתה, גם לטייל איתה, גם ללמוד קצת, גם לנוח ובלי לחץ.
כשיש סופ"ש קצר, אז גם לא מספיקים לנוח, וגם מרגישים רגשות אשמה מיותרים.
האמת שזה תלוי בגיל. עם ילדים קטנים 0-2 זה סיוט מוחלט. ככל שהם גדלים זה יותר קל. בכל מקרה, אני לא רואה את הכיף הגדול בסופי השבוע הארוכים האלה (אלא אם כן אתה מנצל אותם לאיזו נסיעה).
זה גם לחלוטין לא רלוונטי בשבילי כי במילא שעות העבודה שלי לא סטנדרטיות.
MTA2311 כתב:בנט התקפל אם תהיתם
jol9 כתב:אני תוהה מתי יפסיקו לפוצץ כאן פרשות בתזמונים מחשידים, על מנת להשפיע על השיח הפוליטי.
האם זה מקרי, שמפוצצים שוב פרשות ישנות שקשורות לביבי ולשרה דקה אחרי שנחתם הסכם עם ליברמן על כניסתו לקואליציה?
אני עדיין מחכה לכתבי אישום ב"פרשת השחיטות הכי חמורה בתולדות המדינה" ע"פ רוי, בעניין של ישראל ביתנו ופאינה קירשנבאום.
לפוצץ פרשה זה קל, להתחיל לחקור זה קל, לגזור גזר דין בתקשורת זה קל, אבל בפועל לא קורה שום דבר.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:בנט התקפל אם תהיתם
אני חושב שהאיש הזה הוא פחות או יותר הפוליטיקאי הגרוע בהסטוריה. הוא פושט לא מצליח להשיג שום דבר ממה שהוא רוצה. ליברמן עם ה-6 מנדטים שלו מקבל את תיק הביטחון ובנט אפילו לא מסוגל לקבל מזכיר צבאי לקבינט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים