איתי-שגב כתב:jol9 כתב:אתה ילד טוב בסה"כ
לא.
קל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:jol9 כתב:אתה ילד טוב בסה"כ
לא.
jol9 כתב:איתי-שגב כתב:jol9 כתב:אתה ילד טוב בסה"כ
לא.
קל
jol9 כתב:איתי-שגב כתב:jol9 כתב:אתה ילד טוב בסה"כ
לא.
קל
איתי-שגב כתב:jol9 כתב:איתי-שגב כתב:jol9 כתב:אתה ילד טוב בסה"כ
לא.
קל
אתה בן 90. מאיפה יש לך את הידע?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:איתי-שגב כתב:jol9 כתב:אתה ילד טוב בסה"כ
לא.
קל
שימוש נכון בסלנג.
אישרתי.
shayD כתב:אני לא מתעלם מהעובדה שהטכנולוגיה תמשיך להשפיע על העבודה ובעיקר על הקצב שלה ותייתר מקצועות.
אבל,אנשים עובדים זה מעבר להשלכה של מיסים.
העבודה שלך היא החזות שלך והבטחון העצמי שלך באיזה שהוא מקום. תסתכל על אנשים מובטלים ועל כמה חוסר תעסוקה משפיע עליהם נפשית.
לכל מדינה יש אינטרס מאוד חזק לשמור על האזרחים שלה עובדים ועסוקים, לכן אני לא מסכים אתכם לגבי ההיקף האבסולוטי ונבואות הזעם.
MTA2311 כתב:עולם הרפואה לחלוטין הולך לכיוון הזה. כבר היום יש רובוט מנתח פעיל, ויש כל מני אלגוריתמי דיאגנוסטיקה. דווקא מקצוע המשפטים זה משהו שאני לא רואה נעלם כל כך מהר.
rc4991 כתב:1. אני מאוד מקווה שלא נגיע למצב כל כך קיצוני ושרק מעט מקצועות ימחקו. זאת סיטואציה די מפחידה.
2. אני לא רואה מצב שהמדינה תשלם לאזרחים. נשמע לא ישים ולא הגיוני.
jol9 כתב:rc4991 כתב:1. אני מאוד מקווה שלא נגיע למצב כל כך קיצוני ושרק מעט מקצועות ימחקו. זאת סיטואציה די מפחידה.
בהנחה ושוק התעסוקה ישתנה באופן קיצוני, אז יהיה הכרח לשנות את המנגנון השכר באופן שיתאים למציאות החדשה.
אם בהגדרה, מכונות יבצעו 50% מהעבודות בשוק התעסוקה, אי אפשר יהיה להפקיר חצי מהאוכלוסייה.
לצורך העניין, רובוטים ומכונות, ימשיכו לייצר את אותה התפוקה (או יותר) ביחס לבני האדם, וההכנסות ימשיכו לזרום,
אלא שלא יהיה צורך לשלם משכורות לעובדים. רק תחזוקה של המכונות.
אני מניח ששאר הכספים יצטרכו לעבור לאזרחים כחלק ממערך מיסים כבד יותר שיוטל על מעסיקי רובוטים ומכונות שכאלה.
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:1. אני מאוד מקווה שלא נגיע למצב כל כך קיצוני ושרק מעט מקצועות ימחקו. זאת סיטואציה די מפחידה.
בהנחה ושוק התעסוקה ישתנה באופן קיצוני, אז יהיה הכרח לשנות את המנגנון השכר באופן שיתאים למציאות החדשה.
אם בהגדרה, מכונות יבצעו 50% מהעבודות בשוק התעסוקה, אי אפשר יהיה להפקיר חצי מהאוכלוסייה.
לצורך העניין, רובוטים ומכונות, ימשיכו לייצר את אותה התפוקה (או יותר) ביחס לבני האדם, וההכנסות ימשיכו לזרום,
אני מניח ששאר הכספים יצטרכו לעבור לאזרחים כחלק ממערך מיסים כבד יותר שיוטל על מעסיקי רובוטים ומכונות שכאלה.
אני מקווה מאוד שזה לא יקרה
זה לקחת את הקפיטליסטיות לנקודת קיצון שאני מאוד לא אוהב
rc4991 כתב:1. אני מאוד מקווה שלא נגיע למצב כל כך קיצוני ושרק מעט מקצועות ימחקו. זאת סיטואציה די מפחידה.
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:1. אני מאוד מקווה שלא נגיע למצב כל כך קיצוני ושרק מעט מקצועות ימחקו. זאת סיטואציה די מפחידה.
אני מקווה מאוד שזה לא יקרה
זה לקחת את הקפיטליסטיות לנקודת קיצון שאני מאוד לא אוהב
אני לא חושב שיש הרבה ברירות, ואני לא בטוח שזה קשור לקפיטליזם, אלא לקידמה.
חלק מהעבודה שלי למשל היא להפוך תהליכים לאוטומטיים וקלים יותר. את מי זה בא להחליף? את המהנדס
שעובד בשטח. אם נניח עד היום המהנדס היה צריך לבזבז 5 שעות על תהליך כלשהו, והיום הוא בא ולוחץ על כפתור,
והתהליך רץ בעצמו ומסתיים אחרי שעה נניח, אז חסכתי 5 שעות מהנדס בפועל, ו-4 שעות אם מחשבים את שעת העבודה העצמית של המערכת.
מה יעשו עם הזמן שנחסך? לא יודע. כל חברה תחליט לעצמה, אבל זה הכיוון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים